Lukko sai tappion

Luuserit

ja Tappara finaaliin..

26

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jää kiekko, jää

      No kyllä sen nyt varmaan kaikki halukkaat jo tietää. Mites toi elämä muuten? Älä nyt ainakaan jonkun Lukon takia ryve jossain säälissä. Mieti vaikka välillä kuka olet ja ketä kannattaa äänestää, ihan noin niinku oman edun takia. Tai, että mitä elämälläsi yleensä tekisit. Annetaan tuollaisten Lukkojen tulla ja mennä. Se on vain urheilua. Ei yhtään sen kummempaa. Maailmantilanne vaatii huomiota. Siinä sitä on tärkeää asiaa. Tai vaikka oma syömien. Yllättävän monella täysin hukassa näinkin perusasia. Kulttuuri on osa hyvinvointia toki, mutta suhteellisuuden tajua siihenkin. Sitäpaitsi pommitetun kaupungin raunioissa soi piano tai viulu. Ei siellä jääkiekkoa pelata.

      No joo joo, pakko vaan heittää väliin tätäkin kun näyttää, ettei Raumalla muuta enää ole kuin tätä työväen primitiiviurheilua - sori nyt vaan (työväki tässä yhteydessä siinä negatiivisessa merkityksessään - kyllä te tiedätte kun vaan haluatte) Paljon on painomustetta virrannut vaikka "ikinä" ei kuitenkaan onnistuta. Nyt suhteellisuuden tajua edes se välttämätön vähä tähänkin sirkukseen. Joo joo, Suomi24 on just se oikea paikka puhua paskaa, mutta kun nykyään on niin paljon niitä, jotka ovat ihan vakavissaan.

    • vuodattaja

      Mielestäni on kyllä hieno juttu, että Lukosta ja SaiPasta edes toinen pääsee mitaleille. Toisaalta en kyllä kannata nykyisen kaltaista formaattia ratkaista nuo mitalisijat. Kun pronssi saavutetaan VOITTAMALLA pronssipeli ja hopea HÄVIÄMÄLLÄ finaali, voi pronssi tuntua paremmalta. Vaikka niiden arvojärjestyksen pitäisi olla toisin päin. Onhan se tietysti aina hieno juttu päästä mitaleille, mutta niiden arvojärjestystä pitäisi korostaa niin, että hopea olisi kullan jälkeen se toiseksi paras juttu, ja pronssi kolmanneksi paras. Jos pleijareita halutaan sanansa varsinaisessa merkityksessä peluuttaa, pitäisi ainoastaan finaalin voittaja palkita kannulla ja jonkinlaisilla mestaruuslaatoilla. Vastaavasti välierien häviäjät eivät enää jatkaisi taivaltaan pelamaan jostain kolmannesta sijasta. Mikäli kolme parasta halutaan palkita, pitäisi se tehdä mielestäni runkosarjan kautta. Viimeistään tämä tosin vaatisi sitä, että jokainen joukkue kohdattaisiin yhtä montaa kotona ja vieraissa. Mutta tähän ei kaiketi mennä, joten se siitä sitten.

      • lukk voit

        Pronssi tuli!


    • Porin poika

      Pronssia juu mut viime keväänä PORISSA JUHLITTIIN MESTARUUTTA.Lukolle tarjottiin finaalipaikkaa mut Lugu ei siihen pystynyt.Raumalaisten kannattaisi panostaa pitsiturnaukseen..

      • missä tuplamestarit?

        Miksei sitä MESTARUUTTA juhlittu tänä vuonna PORISSA? Ehkäpä se pitsiturnaukseen panostaminen auttaisi silläkin suunnalla. :)


      • pelimies100
        missä tuplamestarit? kirjoitti:

        Miksei sitä MESTARUUTTA juhlittu tänä vuonna PORISSA? Ehkäpä se pitsiturnaukseen panostaminen auttaisi silläkin suunnalla. :)

        Mestaruus on kaikkien sarjaan lähtevien tavoite elikä haetaan parasta kullakin kaudella näin pitäisi olla jopa Raumallakin.Mestaruus on mestaruus kaikki muut sijat on hävittyjä tämä on fakta eikä muuksi muutu.


      • Raum voittaa

        Pitsiturnauksessakin Rauma voittaisi Porin. Nypläystilastoissa -sekä valmiiden töiden että mallien määrässä- Rauma johtaa ylivoimaisesti!

        Raum boja ja flika voittas selväst knypylkisa. Joka kesä o se kuure pari utti kilpaililajin.


      • penalttiboy
        pelimies100 kirjoitti:

        Mestaruus on kaikkien sarjaan lähtevien tavoite elikä haetaan parasta kullakin kaudella näin pitäisi olla jopa Raumallakin.Mestaruus on mestaruus kaikki muut sijat on hävittyjä tämä on fakta eikä muuksi muutu.

        Mestarit muistetaan mutta fakta on silti se, että pronssi voitetaan ja hopea hävitään. Vaikka hopeakaan ei ole häpeä niin on se silti hävitty toisinkuin pronssi. Mutta perinteisen lukkofanien lausahduksen mukaisesti: ehkä sitten ensi kaudella.


    • Porin poika

      pelimies 100 puhuu täyttä asiaa.Mestarit muistetaan mut muuten sijoitukset jää unholaan.

    • Tapana tappio!

      Homma nyt vaan on niin, ettei raumalaiset pärjää jääkiekossa. Siinä kun vaaditaan taistelutahtoa jota raumalaisilla ei vaan ole. Eiköhän tämä ole jo nähty niin monta kertaa että turha kiistää.

      • Rahasta kysymys

        Eihän lukossa raumalaisia ole, jotain siirtolaisia suurin osa.
        Eihän jääkiekko ole enää aikoihin ollut paikkakunnan kanssa missään tekemisissä.
        Kysymys on vaan sitä kenellä on eniten rahaa tuhlata tuohon touhuun.


    • JAA MÄÄ VAI

      Juhlikaa Raumlaisset ny pronssi ja tulkka ens kevään PORIIN JUHLII ÄSSIEN MESTARUUTTA,välillä sit heinäkuus nyplätän pitsei ja juodan kaffet ja syödän hyvälist...

    • HENTRY

      TERVETULOA RAUMALAISET KESÄLLÄ PORIN MAAUIMALAAN,SAMALLA NÄETTE LÄNSI-RANNIKON KIEKKOPYHÄTÖN,ISOMÄEN JÄÄHALLIN..

    • tuo noi

      Kyl tuo noi ni Porissaki hyvvää kiekkoo pelataa,ens kaurel taas tullee KULTAA ja Raumlaisset o nii kateellisii..Mut on Raumas jotaki hyvvääki,sielt pääsee pois ku va lähtee...

    • HENTRY

      PORILAISILLE KUNNIA TÄSTÄKIN LUKON PRONSSISTA,INNOSTUIVAT RAUMALAISET YRITTÄMÄÄN SAMAA KUIN ÄSSÄT VIIME KEVÄÄNÄ.EI VAAN RIITTÄNYT TAIDOT KUIN HIMMEIMPÄÄN MITALIIN...

    • Molempi parempi

      Tänä vuonna Lukko ja Ässät olivat molemmat kolmanneksi parhaita....
      Ässät lopusta laskettuna.

    • kateuttako?

      Taitaa olla todellisuudessa porilainen kateus ilmassa, kun tätä keskustelua lukee. Ässät ei saanut kutsua ensi kauden CHL:ään, vaikka mestaruuden viime keväänä voittikin. Kun Lukko kuitenkin tänä keväänä sijoittui paremmin sekä runkosarjassa että pleijareiden kautta, sai raumalaisjoukkue kutsun massiivisen EHL:n esikuvaturnaukseen. ;)

    • HENTRY

      Mikä turnaus tollanen on?En ole kuullutkaan,voi olla jotta Ässiä ei kutsuttu moiseen turnaukseen mutta miltä vuodelta on mestaruusviiri Äijänsuolla ja Isomäessä???Taitaa olla Porissa tuoreempi.

      • kateuttako?

        Toki porilaisjoukkueen mestaruudesta on lyhyempi aika. Ja peräti toiseksi viimeisestä mestaruudesta on lyhyempi aika kuin raumalaisjoukkueen ainoasta mestaruudesta. Mutta Lukko on nyt hilannut itsensä kahtena kautena peräkkäin mitalipeleihin. Ja saanut viimeisen neljän vuoden aikana sentään kaksi mitalia. Mutta mitä on tehnyt viime kevään mestarijoukkue? Päätti rämpiä alasijoihin, kun tuli mestaruuskrapula. Jos Lukko jollain ihmeen kaupalla onnistuisi mestaruuden nappaamaan, olisi Lukon kohtalo seuraavana kautena samanlainen. Tai no, ei se välttämättä mestaruuttakaan tarvitsisi. Keväällä Pelicans oli hopealla ja seuraavalla kaudella ei päässyt edes 10 parhaan joukkoon. Taitaa olla jonkinlainen muoti rämpiä pohjamudissa, jos on edeltävällä kaudella päässyt finaaliin. TPS voitti mestaruuden keväällä 2010 ja keväällä 2011 oli lähellä, ettei joutunut karsintoihin.


    • HENTRY

      Asia pitää paikkansa,mut krapuloista huolimatta ja mestaruuksista piittamatta on kaikkein hauskin peli lietsoa PORI-RAUMA kiivaan katkeraa sanan säilää.Mut taitaa olla kuitenkin niin jotta veljeskansoja ovat kuitenkin..

    • KUMINAAMA

      VIELÄKÖ RAUMALLA JUHLITAAN PRONSSIA???

      • ihmettele suurest

        Juhlitahan Raumalla ronssia tottakai .Mutta junioripuolella ei juhlita mitää huhujen mukaa monta junnuu lähtee pois mitä lienee tapahtunu ainakin toimistolla olevie oma poja ol varmistet et saava pelipaika mut mihes muut eurajoelko?


      • laitlane
        ihmettele suurest kirjoitti:

        Juhlitahan Raumalla ronssia tottakai .Mutta junioripuolella ei juhlita mitää huhujen mukaa monta junnuu lähtee pois mitä lienee tapahtunu ainakin toimistolla olevie oma poja ol varmistet et saava pelipaika mut mihes muut eurajoelko?

        Turha juhlia mitää pronsseja mestari on kärpät ja sillä on aidosti juhlimiseen aihetta.


    • Omat pois

      Saarela pelaa ensikaudella Ässissä. Hyvä että saa mahdollisuuden kehittyä.

      • toriparlamentti

        Lukko touhu on aina samanlaista pelleilyä lupaavat omat pojat menetetään muualle niin olisiko aika tuulettaa ulos nuo lukkotoimistolla suojatyöpaikoissaan lymyilevät tunarit,jotka ajavat vain omia etujansa?


      • jklj
        toriparlamentti kirjoitti:

        Lukko touhu on aina samanlaista pelleilyä lupaavat omat pojat menetetään muualle niin olisiko aika tuulettaa ulos nuo lukkotoimistolla suojatyöpaikoissaan lymyilevät tunarit,jotka ajavat vain omia etujansa?

        Eikä ol lukolla on oma poja projekti menossa jatkossaki.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      397
      2735
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1885
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1728
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1522
    Aihe