Lehtolantiellä mäyräkoiran pentu

stalkkaaja lasintalo

Eläinsuojeluun on ilmoitettu mäyräkoiranpennusta jota kohdellaan kuin lastenleikkikalua. Koiraparkaa taluttelee aina joku tosi pieni lapsi joka riuhtoo remmiä, vetää väkisin koiraa eteenpäin vaikka koira istuu. Viikonloppuna oli koiralle rakennettu esterata pyörätielle jossa 3 lasta leikki sillä ja yritti saada koiran tekemään temppuja,kun koira ei suostunut sitä vedettiin väkisin esteiden yli ja nostettiin pannasta niin ettei koiran jalat koskettanut maata. Kaiken huipuksi äiti istui vieressä leikkipuiston penkillä eikä puuttunut mitenkään lasten touhuihin. Mitähän tämän koiran elämä on siell'ä sisätiloissa???

59

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokoomus

      Mihin ilmoitit?
      Eikö tällä seudulla ole kennelvalvojaa, niillä on hieman enemmän mahdollisuuksia puuttua asiaan.Saavat virka-apua poliisilta tarvittaessa.

      Herää kysymys, olisitko voinut itse sanoa mitään

    • stalkkaaja lasintalo

      Joo sain eläinvalvojan numeron ja asia on nyt hoidossa, itse ei aina viitsi puuttua kun kuitenkin pitäisi voida asua samassa pihapiirissä, mutta nyt asia on ainakin hoidettu

    • Huh huh

      Onko pentu haettu sieltä pois? Kamalaa. Ei ne lapset ymmärrä, että voivat oikeasti satuttaa pientä pentua. Pitäisi vanhempien jotain tajuta edes.

      • iiiiiikk

        ei siel kukaan tajuu mitään samaa kastia kaikki


    • Halvalla saa

      varmaan samanlaista, niinhän siellä lasin taloissa joka luukussa, esim lasitehtaantie 55 L rappu pontikkapannu huutaa yöt ja aamulla myydään. on ne sit kans oikein läheisyys taloja. riehutaan, rääkätään ja ryypätään , pontikkaa.

      • pontikkaa joisin

        Onks tää pontikanmyyjä se auton myyjä myy halvalla, samaa paskaa kuin autotkin on , osta auto ja korjaa se ite . osta pontikkaa ja tule niin känniin että et tiedä mitä ostit . ja halvalla


    • 17+2

      Kyseinen perhe hamstraa eläimiä koko ajan ja eläimet ovat lapsilauman leikkikaluja.

    • Ei enää ghettoon

      Hienoa stalkkaaja! Hyvä että joku ottaa kantaa ja puuttuu. Sillä porukalla on eläimiä iso liuta ja kummallisesti osa koirista vaihtuu jatkuvasti. Olen saanut käsityksen, että juurikin lasten leikkikaluiksi eläimet hankitaan. Eikä selkeästikään mitään tietoa eläintenpidosta tai vastuunkantoa. Tämä kyseinen mäyräkoiranpentu oli kovilla talvipakkasilla mukana luistinradan kupeessa tuntitolkulla paikallaan, kun perheen lapset kuistelivat. Aiheesta oli oikein kuvia facebookissa.

      Toiseen aiheeseen viitaten...Ihan sama heppu, joka niitä autoja propaa parkkiksella kaikki kesät ja myy niitä samoin kuin pontikkaansa. Hämärähommia, kun autotkin ovat aina muiden nimissä.

      • kuulija

        niin sitä se lasitehtaantie on , tää auto/pontikka rokari nostaa kuulemma vielä työkkärit ja sossut , voi vittu , eiks kukaan saa näitä hämärä hommaajia kuriin .


      • eläinrakas22

        hyvä stalkkaaja , ei ihmisellä pidä olla eläintä jos ei osaa ja rakasta eläintä eläimet on , enemmän kuin ihmiset , ne on vierelläsi kun tarviit ne kuuntelee kun juttelet, koirat on osa ihmisen mieltä


      • joopajoo...
        eläinrakas22 kirjoitti:

        hyvä stalkkaaja , ei ihmisellä pidä olla eläintä jos ei osaa ja rakasta eläintä eläimet on , enemmän kuin ihmiset , ne on vierelläsi kun tarviit ne kuuntelee kun juttelet, koirat on osa ihmisen mieltä

        huonosti on sullakin asiat..


      • kukukukuu
        joopajoo... kirjoitti:

        huonosti on sullakin asiat..

        Sanoisin, että hyvin on asiat. Hyvä, että joku puuttuu näihin!!

        Lisää vaan.


    • lemmikki2

      Jos jotain kiinnostaa on hyvä että nyt tiedän miten lapsi käyttää koiraa ulkona kun on iihmisiä vahtii. En ole joka kerta lenkillä mukana. Ja mitä esteisiin tulee en ole tiennytmnäistä koska en ole itse ollut ulkona silloin . Ne on kielletty ja aion puhua laaten kanssa meidän perheessä on eläimet yhtä tärkeitä kun lapset. Meillä on 2 koiraa 2 liskoa kissa ja akvaario . Kiitos naapurille joka tämän ilmoitti. Ja naapuri kyylä joka tän ilmoitti eläinsuojeluun ja aikaisemmat turhat ilmoitukset kiitos sinulle.

      • ei määrä vaan laatu

        Ainahan niitä syitä löytyy, joiden varjolla selitellään ikäviä asioita.
        Onko pakko kerätä lemmikkejä kotiinsa, jos ei jaksa ja kerkiä huolehtia ja valvoa riittävästi niin lasten kuin eläintenkin hyvinvoinnista kodinhoidon lisäksi?
        Onneksi on mainitsemiasi "naapuri kyylä"-henkilöitä, joilla on oikeudentaju ja säälintunne kaltoinkohdeltuja, puolustuskyvyttömiä luontokappaleita kohtaan... niin ja rohkeutta puolustaa ja ryhtyä toimenpiteisiin asian parantamiseksi.


      • kokoomus

        Olen tyytyväinen ilmoituksen tekijästä, hyvä kun joku tässä maailmassa jaksaa puuttua selkeisiin epäkohtiin.

        Pakko kysäistä :mitenkä tärkeitä ne lapset teille on jos kerran ovat samoissa kuopissa koirien kanssa, niin ei ole niidenkään hyvä olla.

        Eikä siinä yhtään kaivata, lienet äiti tai isä, minkäänlaista suunsoittoa naapuria kohtaan, hän on tehnyt hyvän työn.

        Jos olisin rääväsuisempi sanoisin lopuksi että h..... v...


    • lemmiki2

      Ja tästä lähtien tytöt ei käytä yksin niin ei tartte valittaa. Pakko kai muuttaa täältä pois.

      • tienhaaralainen

        Eikai sinun tarvi muuttaa pois. Justhan kehuit fiksusti, ettei tytöt käytä koiraa yksin. Hei, tämähän saattoi olla ihan positiivinen avaus aiheesta ja se johti siihen tulokseen, ettei lapset pidä lemmikkejä leikkikaluina. Tsemppiä ja mukavaa kevättä.


      • asennemuutos

        Senkö takia muuttaisit "lemmiki2", että sama meno voi jatkua, ainakin jonkin aikaa, kunnes joku valveutunut taas huomaa käytösongelmat? Sillä menolla voit varautua muuttamaan usein!


    • Ei enää ghettoon

      Eläinsuojeluilmoitusten teko harvoin on henkilökohtainen loukkaus ihmistä kohtaan, vaan sen tekee eläinrakas ihminen huomatessaan eläintenpidossa puutteita tai selkeitä laiminlyöntejä. Jos sitten täytyy moisesta suuttua ja kääntää se henkilökohtaiseksi, niin luultavasti eläinsuojeluilmoitus on ollut ihan paikallaan. Jos ilmoituksen kohteessa ei ole syytä parannuksiin tai eläinsuojeluvalvojan toimenpiteisiin, miksi ottaa nokkiinsa? Silloinhan voisi vaan olla ylpeä, että viranomainenkin on todennut, ettei huomautettavaa ole.

      Tämän perheen jyrsijät viedään lasten toimesta pihanurmelle ulkoilemaan ilman valjaita. Milloin vain voi vikkeläjalkainen otus ottaa hatkat vaikka säikähtäessään jotain. Perheen muitakin koiria on nähty nosteltavan ilmaan hihnassa lasten toimesta niin, etteivät tassut ole maahan ylettyneet ja koirat ovat juosseet irti päässeinä vilkasliikenteisellä kadulla autojen seassa. Mielestäni pienten lasten kanssa täytyy aina olla mukana, jos ne ulkoiluttavat eläimiä. Jos ei aikuisilla ole aikaa eläimistä huolehtimiseen, silloin niitä ei kannata hankkia.

      Nämä kyseiset esimerkit mielestäni todistavat sen, että lapset eivät ainakaan tässä tapauksessa ole kykeneviä käsittelemään eläimiä oikein ainakaan ilman valvontaa eivätkä kykene vielä tekemään vastuuntuntoisia ratkaisuja itsenäisesti koskien eläinten hyvinvointia. Ehkä tässä kyseisessä tapauksessa eläinsuojeluilmoitus voitaisiin ottaa lähtölaukauksena uuteen alkuun. Vanhemmat saavat kunnon herätyksen ja yhdessä, perheenä, voidaan ruveta harjoittelemaan sitä, miten eläinten kanssa tulee olla ja elää. Toivon todellakin, että käynti ei ole ollut turha ja eläimet saavat jatkossa arvoisensa kohtelun.

      • eläimistä pitävä

        on tosiaa kohtuutonta hommata eläin ja eläimiä, jos ei itse niiden tarpeista pysty ja kerkiä huolehtimaan, ei lapsi ole huolehtia, ja ei lapsi osaa nähdä mitä huolehtimiseen kuuluu. lapsella pitäis olla omat leikit ja leikkikalut , ei elävä eläin rääkättävänä.


    • einariNARIjaVALIVALI

      Hommais kyylänaapuri elämän. Ja varmasti lapset rakastaa/välittää lemmikistään

      • 22554111225

        Niinpä.

        Minuakin vitut...taa nuo kyttääjät,

        Heti on turpavärkki ikkunassa, kun vähänkin ulko-ovi kolahtaa.

        Järjestän naapurin ämmälle vielä näkemistä oikein kunnolla joku päivä.


      • 1jokatalos
        22554111225 kirjoitti:

        Niinpä.

        Minuakin vitut...taa nuo kyttääjät,

        Heti on turpavärkki ikkunassa, kun vähänkin ulko-ovi kolahtaa.

        Järjestän naapurin ämmälle vielä näkemistä oikein kunnolla joku päivä.

        kyttääjät on riihimäen pahimpia ongelmia


      • 2parhaas
        1jokatalos kirjoitti:

        kyttääjät on riihimäen pahimpia ongelmia

        Joo, niin on. Ja sit ne, jotka ei välitä mistään mitään ja kohtelevat lemmikkejään kaltoin!


      • lihaonparasta
        2parhaas kirjoitti:

        Joo, niin on. Ja sit ne, jotka ei välitä mistään mitään ja kohtelevat lemmikkejään kaltoin!

        Eläimet on ihmisen ravintoa ei niitä kohdella ku ihmistä. Ihmisten ravintoa. Joku hinttari vaan aikanaan keksiny jonku lemmikkijutun.


      • kokoomus

        Naapuri on jo syntyessään saanut elämän, älä siitä huolta kanna.
        Käytös penskoilla on jotenkin vinksahtanut, jos tuollaista käytöstä pidetään eläinrakkautena


      • etanat pannulle
        lihaonparasta kirjoitti:

        Eläimet on ihmisen ravintoa ei niitä kohdella ku ihmistä. Ihmisten ravintoa. Joku hinttari vaan aikanaan keksiny jonku lemmikkijutun.

        No nyt tuli varsinainen viisaus tähänkin keskusteluun.


      • kokoomus
        1jokatalos kirjoitti:

        kyttääjät on riihimäen pahimpia ongelmia

        Kyttääjistä ei kannata välittää, ne ei edes tee sitä ellei elämäntyylinne aihetta anna.

        Minäkin kyttäisin kiikareilla naapurin muijaa kun se riekkuu kaljapäissään mutta taitaa olla kiellettyä kiikarikyttääminen.
        Matkaa on sen verran ettei silmälaseillakaan näe, mutta ääni kuuluu ilman kuulolaitettakin.

        On niilläkin pari kissaa kun, tulevat meidän pihaan annan aikamoista kyytiä koitaan kohti


      • yritän ymmärtää
        1jokatalos kirjoitti:

        kyttääjät on riihimäen pahimpia ongelmia

        se on hyvä että on kyttääjiä kato ei kaikki kerkiä joka paikkaan , ja mitä tää ja lähiöiden ongelmat olisi jollei olis näitä stalkkaajia. kaikkihan eläis kuin pellossa , ei millään mitään väliä, naapuri hakataan pihaan koirat haukkuu ja ulvoo 24h päivässä , ryypätään pihassa jossa lapset leikkii ym. yms.


      • sandra B
        22554111225 kirjoitti:

        Niinpä.

        Minuakin vitut...taa nuo kyttääjät,

        Heti on turpavärkki ikkunassa, kun vähänkin ulko-ovi kolahtaa.

        Järjestän naapurin ämmälle vielä näkemistä oikein kunnolla joku päivä.

        Älä sinä täällä ihmisiä ämmittele, mokomakin hylkiö, ei ne turhaan sinunkaan perään katso, jos et itse aihetta anna. Sivistyksen taso tuntuu tällä repuusilla olevan nolla.


      • heh..
        22554111225 kirjoitti:

        Niinpä.

        Minuakin vitut...taa nuo kyttääjät,

        Heti on turpavärkki ikkunassa, kun vähänkin ulko-ovi kolahtaa.

        Järjestän naapurin ämmälle vielä näkemistä oikein kunnolla joku päivä.

        Häiriköiden mielestä muut on aina kyylääjiä..


    • Lelut erikseen

      Naapuri"kyyläämisellä" on monen viattoman elukan terveys ja henki pelastunut, kun "kyylätään" ja soitetaan sitten apua. Onneksi tästä maailmasta löytyy vielä "kyylääjiä", joilla riittää myötätuntoa ja kiinnostusta eläinten hyvinvointiin eikä pelkkään oman napansa ympärillä pyörimiseen ;)

      On tainnut eläinsuojeluviranomaisella olla huomautettavaa, kun tämä nyt koville ottaa :DDD

      • lasintalo stalkkaaja

        Juu äiti sanoo ettei ollut paikalla kun lapset teki esteratoja..kyllä vain oli istui puiston penkillä noin metrin päässä. Kun lapset lopettivat koiran "rääkkäämisen " niin veivät sen narussa äidille. Joten turha selitellä ja todellakin stalkkaus jatkuu... niin kauan kun koira ja muut eläimet teillä on!!!


      • samaa mieltä
        lasintalo stalkkaaja kirjoitti:

        Juu äiti sanoo ettei ollut paikalla kun lapset teki esteratoja..kyllä vain oli istui puiston penkillä noin metrin päässä. Kun lapset lopettivat koiran "rääkkäämisen " niin veivät sen narussa äidille. Joten turha selitellä ja todellakin stalkkaus jatkuu... niin kauan kun koira ja muut eläimet teillä on!!!

        eikö vieläkään ole , eläinrääkkäys loppunut lassarilla, entä viinanpoltto, siis pontikan teko, olis varmaan asiaa saada muutamat epäkohdat täälä korjattua. hyvä stalkkaaja. pisteitä sulle ole valppaana.


    • Stalkkaaja2

      Aikuinen on aina ensisijaisesti vastuussa eläimen hoidosta lapsiperheessä, eräänä päivänä taas tämä pikku lapsi vei koiraa ulos ja kiskoi ja riuhtoi sitä hihnasta aina kun koira parka pysähtyi ja olisi haistellut,ja kaiken lisäksi ulkoiluttaminen tapahtui lasten hiekkalaatikon ympärillä!!!Että silleen!

      • Kimppakyyläystä

        Tottakai koira talutetaan hiekkalaatikolta pois senhän jo lapsikin tajuaa. Kun ei vaan olisi menossa jollainen ajojahti kyeisille henkilöille.
        Kiusaamista kun voi olla monella taholla ei ainoastaan koulumaailmassa.
        Se toinen kun aina tekee kaiken väärin. Minä kun olen niin oikeassa periaatteella.


      • Usein nähnyt
        Kimppakyyläystä kirjoitti:

        Tottakai koira talutetaan hiekkalaatikolta pois senhän jo lapsikin tajuaa. Kun ei vaan olisi menossa jollainen ajojahti kyeisille henkilöille.
        Kiusaamista kun voi olla monella taholla ei ainoastaan koulumaailmassa.
        Se toinen kun aina tekee kaiken väärin. Minä kun olen niin oikeassa periaatteella.

        Käsititköhän sinä "Kimppakyyläystä" tuon "Stalkkaaja2" kirjoituksen jotenkin väärin? Hänhän ei kirjoittanut, että lapsi talutti koiraa pois hiekkalaatikolta, vaan että ulkoilluttaminen tapahtui hiekkalaatikon ympärillä! Sitähän se on ollut koko ajan, lapset ulkoilluttavat koiraa, aivan kuin niitä aiempiakin koiria pihalla lasten leikkipaikoilla ja nurmikkoalueella, olen myös nähnyt kuinka pentu tipahti yhden lapsen sylistä maahan ja ulvahti kun sitä sattui. Näitä koirien hihnasta ilmassa roikutteluja ja raahakkanaa perässä vetämisiä olen myös ikävä kyllä joutunut näkemään :(

        Mutta toivon mukaan nyt asiaan tulee muutos ja perheen aikuiset alkavat ukoilluttamaan koiriaan, sillä heille se tehtävä todellakin kuuluu, ei pienille lapsille, sillä aikuisen pitää ja kuuluu ottaa aina vastuu eläimistä, oli ne eläimet sitten mitä tahansa, vaikka kultakaloja.

        Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille ja pidetään lemmikeistämme hyvää huolta :)


      • Vastuuta peliin
        Usein nähnyt kirjoitti:

        Käsititköhän sinä "Kimppakyyläystä" tuon "Stalkkaaja2" kirjoituksen jotenkin väärin? Hänhän ei kirjoittanut, että lapsi talutti koiraa pois hiekkalaatikolta, vaan että ulkoilluttaminen tapahtui hiekkalaatikon ympärillä! Sitähän se on ollut koko ajan, lapset ulkoilluttavat koiraa, aivan kuin niitä aiempiakin koiria pihalla lasten leikkipaikoilla ja nurmikkoalueella, olen myös nähnyt kuinka pentu tipahti yhden lapsen sylistä maahan ja ulvahti kun sitä sattui. Näitä koirien hihnasta ilmassa roikutteluja ja raahakkanaa perässä vetämisiä olen myös ikävä kyllä joutunut näkemään :(

        Mutta toivon mukaan nyt asiaan tulee muutos ja perheen aikuiset alkavat ukoilluttamaan koiriaan, sillä heille se tehtävä todellakin kuuluu, ei pienille lapsille, sillä aikuisen pitää ja kuuluu ottaa aina vastuu eläimistä, oli ne eläimet sitten mitä tahansa, vaikka kultakaloja.

        Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille ja pidetään lemmikeistämme hyvää huolta :)

        Kuulkaahan ihan oikeesti, "mäyräkoiria" on ulkoillutettu lasten hiekkalaatikolla ja leikkipaikalla ,tosin toisaallakin ja aivan aikuisten toimesta, nähty monesti ja huomautettaessa tosi räyhä päälle ulkoilluttajalta.
        Mitä koiran kouluttamiseen tulee, ei ole aikuiset syyttömiä muuallakaan Riksussa.
        Hihnasta tempominen ja ojennukseen väkivalloin asettelu on aikuisten toimesta hyvinkin paljon voimakkaampaa verrattuna lasten voimiin.
        Tarkempia osoitteita vältellen vielä.


      • apsolutisti
        Vastuuta peliin kirjoitti:

        Kuulkaahan ihan oikeesti, "mäyräkoiria" on ulkoillutettu lasten hiekkalaatikolla ja leikkipaikalla ,tosin toisaallakin ja aivan aikuisten toimesta, nähty monesti ja huomautettaessa tosi räyhä päälle ulkoilluttajalta.
        Mitä koiran kouluttamiseen tulee, ei ole aikuiset syyttömiä muuallakaan Riksussa.
        Hihnasta tempominen ja ojennukseen väkivalloin asettelu on aikuisten toimesta hyvinkin paljon voimakkaampaa verrattuna lasten voimiin.
        Tarkempia osoitteita vältellen vielä.

        Niin miksei kukaan puutu kun "mäyräkoiria" ulkoilutetaan , lasten leikkipaikalla, onkohan tosiaan aikuisten ajatusmaailma vinksallaan. Opetetaan lapsia , näkemään elämän kurja puoli. Näin se polvi pojasta paranee.


      • pois pois
        Kimppakyyläystä kirjoitti:

        Tottakai koira talutetaan hiekkalaatikolta pois senhän jo lapsikin tajuaa. Kun ei vaan olisi menossa jollainen ajojahti kyeisille henkilöille.
        Kiusaamista kun voi olla monella taholla ei ainoastaan koulumaailmassa.
        Se toinen kun aina tekee kaiken väärin. Minä kun olen niin oikeassa periaatteella.

        kyseiseltä porukalta heti pois kaikki eläimet.minnehän joutui sekin mikä kulki kolmella jalalla,ja äiti sitäkin oli ulkoiluttamassa


    • hölynpöly

      En oo kyllä ollut näkemässä mitään este ratoja. Ja nyt ei ole näitten viestien näkemisen jälkeen lapset käyttänyt yksin. Että silleen ....

    • Lelut erikseen

      Ihmepuolustelua, kun siellä on Lasitehtaan kerrostaloilla ja niiden välittömässä läheisyydessä aivan selkeästi nähtävissä tämä touhu ollut jo pitkään, ei pelkästään tämän mäyriksen kohdalla. "Ajojahti", se kyllä siellä suunnalla osataan, mutta nyt on kyse ihan faktoista. Tämä on täällä jo aikaisemminkin kirjoitettu, mutta miksi huoli eläinten hyvinvoinnista käännetään niin, että se on henkilökohtaista sitä eläimen/eläinten omistajaa kohtaan? Ei se ole. Mulle on aivan sama, mitä ja ketä nämä ihmiset ovat eivätkä heidän asiansa mua muuten kiinnosta, mutta jos on nähtävissä eläinten asiatonta kohtelua, siihen tulisi puuttua, ihan jokaisen, joka sen näkee. Jaa että eivät ole lapset enää ilmoituksen teon jälkeen ulkoiluttaneet eläimiä yksin? No sehän on todella hyvä juttu sitten, on mennyt viesti perille! :D Minä olen elämäni aikana useita kertoja joutunut tekemään eläinsuojeluvalvojalle ilmoituksen ja aina se vaan kummasti menee niin, että omistajat itkevät, kun heitä kaltoin kohdellaan. Osassa tapauksista olen antanut käyttää ilmoituksessa nimeäni ja sitten on tultu itsemään, että miksi sä noin teit, mitä sulla on MUA vastaan? Ei niin just mitään, mutta eläinten huonoa kohtelua en siedä ja kun olen lyönyt faktoja pöytään, on eläinten omistajat olleet aika hiljaista poikaa/tyttöä. Äärimmäisissä tapauksissa eläinsuojeluviranomainen on päättänyt, että eläin lopetetaan. Mun mielestä tällainen toiminta esim. minun kohdaltani ei ole ollut henkilökohtaista tai ajojahdin järjestämistä. Sen todistaa jo viranomaisen päätös toimia näinkin radikaalisti.

      Mahtaa siellä Lassarilla taas lempi leiskua naapureiden kesken :D Mutta todella hienoa, kun stalkkaaja on toiminut. Tsempit sulle

      • ei ikä ratkaise

        Jos vanhemmat suhtautuvat lastensa tekemisiin noin välinpitämättömästi, mahtaako näistä vanhemmista itsestäänkään olla lemmikin pitämiseen?


    • mäykkä

      On minullakin mäyräkoira tai kaksikin mutta ei enään illalla,kyllä olut on hyvää :) tämä oli puhdas provo

      • kokoomus

        Provoksi oikein hyvä, ei näillä palstoilla ollakkaan saatu näinkin paljon mielipiteitä oikeastakaan aiheesta.

        Tältä joka kertoi siinä huushollissa koirien vilkkaasta vaihtumisesta kysyisin onko tietoa mihin ne edelliset aina joutuu.

        Kysymys ei ole provo


    • liufg

      Lehtolantiellä mäyräkoiran pentu olikin sixpäkki,ei syytä huoleen:)

      • riehutaan tapellaan

        Kai se sixpäkki on sisätiloissa, ja pontikka pullot, ennen ne kaikki oli kyllä pihapiirissä, kai ne on vieläkin , kun nautitaan sixpäkit, ja pontikat mitä siitä seuraa tapellaan riehutaan ajellaan kännissä yms. yms. Onhan tää omin silmin nähty.
        On hyvä että sähkölaskut menee joka asukkaan omaan piikkiin. Muuten yksinelävä vähän vettä ja sähköä käyttävä joutuisi maksamaan näidenkin pontikka kännit.


    • Lelut erikseen

      Ei ole tietoa siitä, mihin koirat ovat päätyneet. Yhdestä yksilöstä kuulin, että se olisi ollut hoidossa, mutta samaa runtua se sai kuin omatkin :/

    • huolehdi itsestäs

      Jos se pitää paikkansa, että eläinsuojeluun on ilmoitettu, niin se koira olisi jo viety pois sieltä.

      Ei kannata levitellä tuollaisia juttuja, koska ne ovat pääasiassa kateellisten naapurien tekemiä, joita häiritsee jo se että naapurilla on koira.

      • Huolehdi eläimistä

        Ei niitä eläimiä aina pois viedä, vaikka niistä ilmoituksia tehdäänkin.

        Miksi naapurit kateellisia olisivat, senkö vuoksi kun lemmikkejä kohdellaan huonosti?


    • Lelut erikseen

      Eläinsuojeviranomaisen tehtävä on myös opastaa ja neuvoa, ei pelkästään kuskata ihmisten eläimiä pois. Jos kyseessä ei ole räikeä tapaus, kun eläinten tahallinen pahoinpitely tai nälässä pitäminen, niin eläinsuojeluvalvoja voi katsoa, että kyseessä on ihmisten tietämättömyys paremminkin kuin tahallinen julmuus ja silloin on opastus paikallaan. "Huolehdi itsestäs" voisi perehtyä tarkemmin eläinsuojelulliseen toimintaan ennen kuin vetoaa kateuteen :) Aika laimea puolusteluyritys ;)

    • Hinato

      Pakko itsekin kommentoida, en itse ole mikään kyylä mutta ohimennen on tullut huomattua, että miten niitä eläimiä oikein pidellään. Sekin että pienille lapsille annettiin aikoinaan iso koira vastuulle oli jo aika järisyttävää. Mä en itse puutu mokomaan asiaan, mutta vanhemmat saisivat vähän katsoa lapsiensa perään. Vastuu on heidän jos eläimille tapahtuu jotain lasten "riepottaessa" lemmikkejään.

    • skrivade

      Mihin hävisi kirjoitukseni??? taitaa olla liian arkoja juttuja kirjoittaa tänne,kun häviävät vaikka ei ketään loukannu.vai onko se loukkaamista kun kysyy että saisiko parenthoodryhmä kuriin tuota? vai olenko käsittäny väärin että parenthood=vanhemmuus??

      • kokoomus

        Siinähän on mennyt kysymyksenikin !!!!!!!
        Kysäisin vaan mikä ryhmä se kyseinen mahtaa olla.


        Onko palstan luotsi jättänyt säännöt lukematta ja lähtenyt asialle tyylillä "mielenkiintoinen", tuohan vaan on oma epäilykseni


      • lolololo

        parenthood = vanhemmuus , on sellaista rahastusta , ei se ryhmä eläimistä välitä johan sen ryhmän vetäjä pelkäis jopa sitä pientä mäyräkoiraa.
        ja eihän eläimille löydy niin paljon kannattajia kuin joillekkin uhreille, kun korvausrahat tulee milloin tulee niin ei kun uusi ryhmä jossa uusi uhri . ,


    • Puurot ja vellit

      Hohhoijaa, nyt tämä porukka rellestää jo täälläkin. Kaksi ihan eri aihetta, vaikka nyt iseistä, äideistä ja lapsista puhutaankin...täällä on keskusteltu eläintenpidosta, ei siitä toisesta aiheesta. Miksi te olette niin vihaisia? Niiden viidentoista tonnin takiako? :D

      • joka säällä

        hei puurot ja vellit sulla taitaa nyt olla jotekin joku hakusessa, laitappa sä nyt huopatossut talvella ja tanssikengät kesällä ,


      • En ymmärrä!
        joka säällä kirjoitti:

        hei puurot ja vellit sulla taitaa nyt olla jotekin joku hakusessa, laitappa sä nyt huopatossut talvella ja tanssikengät kesällä ,

        Kyllä se sinulla "joka säällä" on joku hakusessa, eikä kenelläkään muulla. Miksi sinä vedät tähän Lehtolantiellä mäyräkoira- ketjuun, facebookissa olevan parenthood ryhmän ja sen ylläpitäjän, näillä asioilla kun ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa?


    • Puurot ja vellit

      Eläinten huonoon kohteluun kuuluu ottaa kantaa eläinsuojeluviranomaisten, ei faceen perustettujen liirum laarum-ryhmien...

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe