Orjayhteiskunta

veneessä.

Jos joku ei vielä tiedä, niin tiedoksi: Usa ajaa orjayhteiskuntaa. Obamacare- ohjelma sisältää mikrosirun ihmisille. Ilmeisesti ohjelma ei ole mennyt ihan suunnitellusti. Nyt Usa kumminkin häärää siellä ja täällä, oikeammin Usa pitäisi palauttaa takaisin omalle maalleen ja määrätä sanktiot toimistaan.

Mikrosiru käteen tai otsaan, on samalla tarkkailun väline, ihminen ei ole enää oma itsensä - sitä ajaa Usa.

Snowden paljasti, että Usa ja Britannia vakoilevat laajamittaisesti maailman kansalaisia. Snowden on Venäjällä Usan vihaa paossa. Kuinka moni ihmettelee sitä, että miksi Usa on nyt Venäjän kimpussa? Minä tiesin silloin jo, kun Snowdenin ottivat suojiin, että Usa tulee kauppasaartamaan Venäjän.

Mutta sota on myös informaatiosotaa. Nyt ei saisi edes puhua Usan tekemisistä. Suomalaisia yritetään vaientaa. Tästäkin kirjoituksesta saattaa seurata minulle tämän nykyteknologian mahdollistamisen kautta säteilyttäminen.

Mutta älkää menkö väärään veneeseen! Älkää lähtekö ajamaan orjayhteiskuntaa, pakkoyhteiskuntaa! Usassa eräässä osavaltiossa homot hyväksyttiin ja lapsille opetetaan koulussa homoutta. Siellä saatetaan etsimällä etsiä homovastaisia ja heidät vankilaan laittaa. Siitä voi lukea enemmän Paavolan blogista, johon myös joku aika sitten törmäsin: http://www.kotipetripaavola.com/moraalinrappio.html

7

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aseen keksijä

      Hähää... mä keksin tuota sun blogia lukiessani uudenlaisen aseen!! (tosin en tiedä onko sellaisia jo joillakin supervalloilla, kuten Venäjällä, Kiinalla tai USA:lla).

      Nimittäin miehittämätön kansainvälisen ilmatilan korkeudella lentävä lennokki tai ilmapallo, jossa on säteilytyslaite joka lähettää vaarallista säteilyä koko ajan haluttua henkilöä kohti, johon on asennette mikrosiru vaivihkaa hänen jatkuvaksi paikantamisekseen. Satelliitilla tämä ei onnistuisi, ellei säteily olisi huomattavasti vahvempaa, sillä edessä olisi enemmän ilmakehää ja Maan magneettikenttää joka estää sätelyn kulkemisen.

      Tällaisessa aseessa on ideana, että sen toimintaa ei huomata kovinkaan helposti, mutta silti sillä voidaan surmata (ainakin vähitellen) kohde, esimerkiksi vihamielisen suurvallan johtaja.

      Huomaamattomuus toiminnassa on tärkeää jotta vältytään valtioiden välisten suhteiden huonontuminen entisestään, ja vältetään mahdollinen täysimittainen sota ja jopa ydinsota.

      Siksi tällaiselle aseelle olisi varteenotettava käyttötarkoitus suurvaltojen aseena.

      Sillä voitaisiin surmata myös toisinajattelijoita.

      Tosin myös itse siihen mikrosiruun (jota yllä kuvaillussa keksinnössä käytettäisiin kohdehenkilön jatkuvaan paikantamiseen) voitaisiin asentaa säteilyä tuottava osa, mutta tällainen murhaväline voitaisiin havaita liian helposti, joten sen käyttäminen ei olisi tarkoituksen mukaista silloin kun halutaan surmata ihminen huomaamattomasti jättämättä mitään todisteita.

      Pelkkä paikannusmikrosiru ei olisi selkeä todiste murhaamisesta, mutta jos siihen olisi asennettuna säteilytyslaite tai radioaktiivista ainetta (jolloin mitään paikannusta ei itseasiassa edes välttämättä tarvittaisi), niin ne olisivat jo selkeämpi todiste murhasta, jonka johdosta menetettäisiin huomaamattomuusetu.

      • keksitty myös.

        Ja minä keksin jo aikaisemmin, mitenkä saa esimerkiksi mastot sun muut elektronista säteilyä lähettävät vempaleet rikki: jätti iso magneetti. Romuttaa ja varmuudella tuo myös alas tuon sinun mainitsemasi vempaleen.


      • Isot pojat
        keksitty myös. kirjoitti:

        Ja minä keksin jo aikaisemmin, mitenkä saa esimerkiksi mastot sun muut elektronista säteilyä lähettävät vempaleet rikki: jätti iso magneetti. Romuttaa ja varmuudella tuo myös alas tuon sinun mainitsemasi vempaleen.

        erehtyivät aivan väärälle palstalle näitä ongelmia pohtimaan:) - siirtykää takavasemmalle - kiitos!


    • RY jäsen

      Linkissä asiaa.

    • ryjäsen

      Ei homoliitoille.

    • Tahdon2013 NYT

      Foliohattusakkia jaetaan piiritoimisyossa. Muistakaa myös, että vain otettu lääke auttaa. Paetkaa varmuuden vuoksi turvaan maakellareihinne, pölvästit.

      • hightechiä

        Sanoppa nimimerkki "Aseen keksijä" mikä tai paljonko se semmonen "kansainvälisen ilmatilan korkeus" on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe