Groupon matka Kyreniaan 22.10.-29.10.2014

Jexa87

Moikka!
Ajattelin luoda oman ketjun meille lokakuussa reissuun lähtijöille.. Niin voidaan sitten infota tätä kautta kaikkia, jos käy niin kuin aikaisemmissa reissuissa (eli esim. lentoajoissa jotakin häikkää) Eipä ainakaan kukaan tule väärään aikaan lentokentälle!!

Mulle tuli eilen (16.4.) jo Travel Documentit!! :O Täältähän on saanut lukea, että yleensä tulevat vasta pari viikkoa ennen matkaa..

Lähdön Lentonumero OHY5156
Lähtö 22.10.2014 klo 10.40 AM (HEL)
Saapuminen 22.10.2014 klo 4.15 PM (ECN)

Paluun Lentonumero OHY5155
Lähtö 29.10.2014 klo 4:05 AM (ECN)
Saapuminen 29.10.2014 klo 9:40 (HEL)

Lentoyhtiö Onur Air, välilasku AYT (Antalya). Koneesta ei poistuta.

123

1665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jexa87

      Tässä vielä sähköposti, jonka mukana tuli siis Travel Document-PDF. Samaisen sähköpostin kautta oli myös mahdollista maksaa ruumaan menevät laukut Visalla tai MasterCardilla. Mulla on vain Visa Electron, mutta maksu meni läpi silläkin :D Tarvittiin vain e-pankkiin kirjautuminen maksun varmentamiseksi.

      The Handluggage is free and the maximum weight is 10 kilos. It is a normal standard on the luggage but max 10 kg.
      The babystroller is free of charge.If you buy Luggage it is automatically registered to your bookingnumber, its not beeing sent out a separate email confirmation about this.



      The Traveldocument is your Ticket so please print it out and take it with you on your Holiday together with your Passport.
      You can not check in online, it has to be done at the airport in the check-in desk.



      It is normal to be at the airport 2 hours before departure. The departure is from Terminal 2.
      When transfer is included our local representatives will meet you outside the airport with our LOGO.

      If it says “there is a tuchdown in Antalya but you do not leave the aircraft” on your Traveldocument this means that the plane has to land in Turkey for a little while before entering Cyprus.




      If something happens and you can not Travel you can do a namechange, there is a fee of 500 NOK for this service.
      Please send an email to : [email protected] for this.


      We look forward welcoming you to the North of Cyprus

    • ansu1

      Heips,mekin saimme eilen (16.4) travel documentit...lentoajat samat :)... hotellina Sempati.
      "Konkarillaki" vähän jännittää, Mukavia lomasuunnitelmia :)... lämmintä luulisi ainaki olevan : ).

      • pohjoiskyproskutsuu

        Kivaa seurata ketjua, kiitos! Lähdemme matkaan viikkoa ennen teitä. Vitsist että jännittää - hyvällä tavalla! :-) Ja vielä edessä (lämmin?) kesä kotimaassa!


    • jo palannut

      Heippa vaan teille lähtijöille ja toivotan hyvää reissua, meillä ainakin oli .
      Palattiin 4.4.
      Haluan vielä muistuttaa teillekin, että meidän matkatavarat eivät maksaneet mitään ja ruumassa olivat mennen tullen.

      • tinka

        Minulla matka viimeisellä viikolla eli lähtö vasta 29.10. Hotelli on Golden Bay Beach. "Jo palannut" kirjoitti, etteivät ruumaan menevät matkatavarat maksa mitään. Kiva kuulla, kun nuukuuksissani en tilannut matkalaukkua meneväksi ruumaan. Ajattelin vain olla ostamatta matkamuistoja ja matkatuliaiset hankkiaTax-freestä. Niin ja tietty pesupulveria mukaan kun olen minimalisti. Ehti kuitenkin jo alkaa vähän kaduttaan nuukailuni:10kg on tosi vähän kun laukkukin jo painaa.Vaa`an matkatavaroille ostin jo netistä ja Adapterin kirpparilta.
        On tullut osteltua jo myös kevyitä pokkareitakin matkalukemiseksi.
        Ne tietysti jätän sinne lähtiessäni- jos jotain hyllynkulmaa resepsuunin kerroksesta löytyy.
        Onko sattumoisin muita lähtijöitä silloin 29.10?
        Olen ollut jo kerran aikaisemmin P-Kyproksella eli Kyreniassa mutta siitä on jo vuosia aikaa. Matkanjärjestäjä oli tällöin suomalainen. En vain muista enää, mikä toimisto.Tällöin Golden Bayssa oli Bungaloweja, joissa yövyimme. Niitä tuskin enää siellä on.On hauska nähdä, miten paikat ovat muuttuneet.
        (Vaikka lukemastani päätellen ainakaan hotelli ei ole muttunut yhtään!)
        On tosi mukavaa, että näin huokeita reissuja järjestetään. Niin jää perillä rahaa retkiin,liikkumiseen ja esim. hierojalla käyntiin.
        Tietysti pitää myös syödä hyvin. Viime käynnillä hotellin ruokapaikka sijaitsi aivan meren rannalla ja ruoka oli hyvää.
        On tosiaan kiva juttu, että matka on vasta syksyllä. On jotain mukavaa odoteltavaa kesän mentyäkin.
        Matkakuumetta olisi kyllä jo sen verran,että tahtoisi lähteä jo aikaisemminkin.Työttömän budjettiin se vaan ei käy.
        Olen kovin iloinen jo tästäkin matkasta!


    • ILoveCyprus

      Hei! Itse tein yli kuukausi sitten varauksen 15.10.14 lähdölle, eikä matkadokumentteja kuulu. Olen lähettänyt suoraan go internationaliin 3 sähköpostia, enkä ole saanut yhteenkään vastausta........ :( Harmittaa, sillä ostimme matkan 6:delle hengelle..

      • Tiivitaavi

        Meillä on myös tuo 15.10. lähtö ja dokumentit tuli parin viikon sisään varauksen teosta... Mihin hotelliin olette menossa?


      • kata pohjanmaalta

        meillä matka 5-12.11.2014, kaikki olen tehnyt ohjeitten mukaan sekä soittanut groupunillekkin, eikä mitään ole kuulunut :O !!! vähän pelottaa miten tässä käy..


    • Jexa87

      Moikka kaikki!
      Kiva, että tännekin on kirjoiteltu. Mulle iski jännitys samantien päälle, kun noi matkadokumentit tuli sähköpostiin. No onneksi tässä tosiaan on kesä välissä, niin ei älyttömän paljon kuumota matka vielä :D
      Mä jo ehtisin maksaa yhden matkalaukun, mutta ei se hinta ollut mikään päätä huimaava (25€).. Että nyt ainakin saadaan laukku ruumaan :)
      Ja sitten vielä ILoveCyprysille vastausta.. Mä luulen, että se teidän 15.10. lähtevä kone ei vielä ole täynnä.. Ja epäilen, että matkadokumentit tulevat sitten, kun koneellinen on saatu kasaan! Kun noita matkoja myydään edelleen Grouponin kautta.. Tässä on kuitenkin vielä toooooosi paljon aikaa lähtöön, joten eiköhän ne matkadokumentit vielä sieltä tule...

    • helen3

      Kiitos Jexa87:lle tämän ketjun luomisesta! Itse suunnittelen varaavani matkan lähdölle 22.10. Nyt on Grouponilla lahjakortteja myynnissä. Hyvin on mennyt kaupaksi, kun olen tässä seuraillut päivän mittaan myytyjen määrää. 36 on jo tähän mennessä tänään myyty. PItää saada vielä kaverilta vahvistus, että on lähdössä, niin sitten kyllä varaan paikat, ettemme jää ilman lahjakortteja. Yritin kysyä etukäteen lentoaikoja, mutta vielä niitä ei osattu sanoa.

    • matkalainen1

      Hei! Me ostimme Groupon-diilistä matkan 24.9-1.10. Hotelleina luki saatavuuden mukaan joko Olive Tree Hotel (Oikealta nimeltä Dedeman Olive Tree Hotel) tai Riverside Holiday Village (tai tunnetaan myös Riverside Garden Resort). Googlettelin noita hotelleja, ja ihan mielenkiinnosta halusin katsoa paljonko niissä yleensä keskimääräinen yöpymishinta. Riversidesta löytyi hyvin tietoa ja mahdollisuutta varata yms.

      Kun taas tuo Olive Tree... MILTÄÄN matkanvälitys, hotellivaraus- tms. yhtiöltä ei saanut varattua tuohon hotelliin millekkään ajalle tälle vuodelle huoneita. Hotellilla ei ollut myöskään toimivia kotisivuja. Ihmettelin tätä kovasti, ja otimme yhteyttä hotelliin, josta saimme kuulle, että se on remontissa, eivätkä he ota uusia varauksia, edes syksylle! Aika erikoista, että tämä hotelli on kuitenkin toisena vaihtoehtona tässä matkassa? Mitäpä jos matkajärjestäjä laskee sen varaan, että remppa olisikin jo ohi tuolloin, ja sitten osa onkin ilman hotellipaikkaa... Kun kuitenkin itse hotelli on lopettanut täysin varausten tekemisen koko vuoden ajaksi.

      Mitäköhän tässä pitäisi tehdä?

    • panda7

      Olen käynyt reilu kk sitten grouponin Pohjois-Kreikan reissulla.
      Suosittelen näitä grouponin reissuja avarakatseisille ja avoimin asentein reissuun lähteville, niin matkasta saa enemmän irti.

      Jokainen kuitenkin tietää että jos matkanjärjestäjälle jää 50% groupon-diilin hinnasta, ei tosiaan voi odottaa suuria.
      Meille oli ilmoitettu hotelliksi Altinkaya, mutta sekin oli yllättäen "remontissa" ja meidät siirrettiin astetta vaatimattomampaan hotelliin. Osa matkustajista sai tästä tiedon vasta saavuttuamme Turkkiin. :D Syyksi oli ilmoitettu remontti ja että altaan lämmitystä ei saada joten matkustajat siirretään toiseen hotelliin.
      Bussimatkan aikana kuitenkin selvisi että osa porukasta vietiin kuitenkin Altinkayaan. :)
      Meidän hotellissa ei ollut omaa rantaa mikä luvattiin, ei lämmitettyä tai edes puhdistettua uima-allasta, puolet suomalaisista tuli kipeäksi ensimmäisenä yönä koska ilmastoini olikin maksullinen ja huoneen lämpötila oli 7c.
      Ravintolaa hotellissa ei ollut mutta ruokaa ja juomaa ei saanut tuoda hotelliin.
      Ovenkahvat jäävät huoneessa käsiin, seinät halkeilevat ja rakoilevat jotta wc-käynnit eivät oven kiinni ollessakaan ole kovin yksityisiä. :)

      Kaikkea tällaista pientä.. :D
      Reissu oli silti rahan väärti, koska tosiaan maksettiin matkasta naurettavat 199€. (matkan järjestäjälle jää siis alle 100€ yhdestä matkustajasta)

      Kätevää kohteessa oli minibussit joita käytimme päivittäin. 3liiraa (n. 1€) maksaa vaikka kulkisit 10km. Busseja kulkee päätiellä jatkuvasti (n. 1min välein) ja ne nappaavat asiakkaan kyytiin mistä vain kun heilautat kättä ja jättävät samoin mihin vain. Erittäin kätevää ja edullista.

      Ruoka oli myös puhdasta, maukasta ja suht edullista.

      Mutta en suosittele grouponin Turkin diiliä vaativille, liikuntarajoitteisille ja pieniä lapsia omaaville henkilöille.
      Asennoitukaa että kaikenmaailman kommellusta voi sattua.

    • Vasta syksyllä

      Laitoin tuohon toiseen ketjuunkin tästä, jotta ei unohdu silloin syksyllä: Grouponia vastaava yritys on myös P-Kyproksella.
      Sen nimi on Firsat Kibris eli googlaa tuo. Sitä kautta saa ostettua edullisesti aterioita esim, Girnessä ja Lefkosassa.
      Myös laivareissuja aterioineen alennuksessa juuri nyt ja kauneudenhoitoa.Ihan samalla tavalla kun Grouponin kautta.
      Pitemmän tähtäimen diilit ainakin sopisivat meillekkin.
      En ainakaan itse näe mitään syytä, miksei myös turisti voisi käyttää alekuponkeja.Mukavaa Vappua kaikille!

    • Marjo2

      Tuli mieleen tässä saunan päälle siideriä juodessa, ettei P-Kyproksella varmaankaan ole myytävänä siideriä. Jos on sen juoman ystävä, kannattaa ostaa varmaan muutama tölkki Suomen kentältä mukaan. Samoin ei tietysti ole lonkeroa, joka on suomalainen keksintö. Ainakaan manner-Turkissa,Alanyassa sidukkaa ei ole. Tavarathan tuodaan Turkista kauppasaarron vuoksi P-Kyprokselle.

    • matkalle4

      Onko kenelläkään tietoa voiko kyseiselle lennolle varata istuma paikkoja?

    • pumppernikkeli

      Laitoin meilin matkatoimistoon ja kysyin istumapaikkojen varaamisesta. Tässä juuri tullut vastaus.


      Hi

      Thank you for the email.
      I am sorry, but you can not reserve seats in advance on this flight.
      We recommend you to be early at the check in desk (2 hours before) and ask at the desk for a special seat. They will try to help you .

      Have a nice day!

      Best regards
      Elin/gosyden

    • Matkalukemista

      Luin juuri kirjastosta lainaamani Reeta Paakkisen kirjan: "Kotona Istanbulissa". Se kertoo Turkkiin 19-vuotiaana muuttaneen kirjoittajan tarinan. Kirjan loppuosassa hän kertoo myös näkemyksensä Kyproksen tilanteeseen johtaneista syistä.
      Mielenkiintoinen kirja siltäosin.

    • matkalle4

      Kiitti pumppernikkeli tiedoista.
      Tänään varasin meidän seurueelle lahjakortit kyseiselle Groupon matka Kyreniaan 22.10.-29.10.2014 lähdölle. Kun klikkasin lähetä tilaus, niin sivu palasi alkuun. Eli en saanut mitään tietoa menikö tilaus eteenpäin. :/ Onko muilla ollut vastaavaa? Kuinka kauan menee ennen kuin koodit tulee sähköpostiin? Itselleni Groupon on täysin uusi tuttavuus.

      • Pumppernikkeli

        Melkein kannattaa hetimmiten tarkistaa, onko varauksesi voimassa. Minulla ei kielet kovin hyvin hallinnassa ja käytänkin Google-kääntäjää apuna.Vaikka käännös olisikin hiukan tönkkö-kieltä-tulin ymmärretyksi.Eli kirjoitin kokeeksi Norjaksi Google-kääntäjän avulla ja vastauksen pyysin englanniksi:)
        Aikaisemmat kirjoitukset ketjussa vastaavat varmaan vastaavat kysymykseesi siitä, kauanko menee, ennenkö koodi tulee sähköpostiin.Mutta tee varausvarmistus ehdottomasti, ennenkö matkojen myynti tyrehtyy..
        Itsellä varauksen teki toinen henkilö. En siksi tiedä,miten pian
        koodi tulee sähköpostiin.
        Minulla sähköpostiin vastauksen saaminen kesti pari päivää
        norjalaiselta matkatoimistolta.


      • kata pohjanmaalta

        mulla sama homma ja sitten jo alkoi aika umpeutua niiden tilaamiseen..soitin grouponille , he antoivat s.osoitteen gointernational... sieltä tuli monta kertaa vastaus ettei viestiin voi vastata ym... soitin uudestaan groupunille ja oikein ystävällinen nainen selvitti tilanteen ja kertoi että varaus on mennyt perille. No tästä aikaa jo kuukausi, eikä vieläkään ole mitään s.postiini tullut matkasta... meillä reissu marraskuun alussa.. olen kyllä ollut aiemminki matkalla samaisen ryhmän kautta ja kaikki meni lopulta hyvin. eli siis malttia !!


    • reissaja

      Moikka, Olin Kyreniassa huhtikuun puolessa välissä ja kokemuksistani reissussa voi lukea http://annajekaterina.blogspot.fi/ Reissu oli kaikinpuolin onnistunut, tosin juurikin tuo paikkojen varaus lentokoneessa ei onnistunut. Vaikka saavuimme kentälle yli 2h aiemmin ja saimme mieheni kanssa vierekkäiset paikat, juuri ennen lennon lähtöä koneessa meidät heitettiin erilleen istumaan. Turkkilaiset lentoemännät eivät ymmärtäneet tai leikkivät etteivät ymmärrä kun valitimme asiasta englanniksi. Joka tapauksessa istumapaikat kaikille löytyivät ja perille päästiin. Hintansa arvoinen reissu.

    • ILoveCyprus

      Vihdoin sain kaikki 6 matkavahvistusta, mutta muutaman saamisessa oli ongelmia....eli kannattaa olla grouponiin yhteydessä jos on epävarmuutta onko varaus mennyt perille! Matkatoimisto ei vastannut yhteenkään postiini.Ja kannattaa olla super tarkka, että näppäilee lahjakorttien koodit oikein, sillä kuulema myös väärinnäppäillyt näyttää menevän läpi, mutta varaus ei!

      TiiviTaavi, meidän hotellimme on Sempati.

      • matkalla4

        Olin yhteydessä grouponii eikä varauksemme ollut menny perille. Mut uuden vatsuksen tehtyä odottemme nyt matkalippuja saapuviksi sähköpostiin. :)


    • nallekarkki2

      Palsta on tainnut hiljentyä matkojen puutteessa. Laitan kuitenkin linkin, missä erään Kyproksella asuneen kuvasatoa vuoden ajalta.
      Kuvat tosin ovat jo parin vuoden takaa.




      Liity tai Kirjaudu Vastaa
      Viesti 1 32 Keskustelu

      Aloitin verkkosivuilla muutama kuukausi sitten harrastuksena, jossa on kuva joka päivä Pohjois-Kyproksen. Jotkut näistä kuvista voi olla mielenkiintoista tai hyödyllistä ihmisille, ja siksi haluan jakaa ne teidän kanssanne. Jos klikkaat jokaisen kuvan, se avautuu ja näyttää ison kuvan joitakin tietoja alla. Kaikki kuvat olen ottanut itselleni asioita löysin mielenkiintoisen.



      Aloitin verkkosivuilla kuin ajattelin, että olisi kiva olla eräänlainen kuvapäiväkirjan ajastani täällä. Olen myös oppinut paljon Pohjois-Kyproksen historian, luonnon, paikallisten perinteiden / elintarvikkeet jne.



      Internet-osoite on:



      http://northcyprusyear.blogspot.com/

      • Nelikko

        Kiva löytää reissulle lähtijöitä. Meitä on lähdössä neljä henkeä 22.10. lähdöllä, varattiin toukokuun lopulla ja lentoajat tuli sähköpostiin heti seuraavana päivänä. Matkalaukkuja en ole maksanut, sen ajattelin tehdä.
        Jännä nähdä , millaiseen hotelliin pääsee. Matkustamme aika paljon ja olemme aina tehneet omatoimimatkoja. Eli avoimin mielin otetaan kaikki vastaan, kuhan pääsee lämpimään.


    • Francesca^

      Heippa!

      Täällä nuori pariskunta lähdössä 22.10, hotellina Sempati!

    • jei!

      Heips
      Kaksi naikkosta lähdössä 22.10. reissuun. Hotellina Golden beach.
      Tätä lukiessa iski hätäpaniikki, kun ei ole tullut lahjakorttien/reissun varaamisen jälkeen (27.3.) mitään tietoa mistään. Soitin grouponille ja sanoivat sieltä, että jonkin jutun takia alkavat lähettää lopuille lento ym. infot vasta elokuun puolen välin jälkeen. Eli sen jälkeen voi vasta alkaa hätäpanikoimaan uudelleen. :)
      Mukavaa reissua kaikille! :)

    • Jexa87

      Moikka taas kaikille!

      Onko muille tullut tieto lennon aikataulun muuttumisesta????

      Tuli uusi Travel document, jossa seuraavat lentoajat...

      Flight Details
      Confirmation Ref: 72705
      Outbound Flight
      Departure Date: 22.10.2014
      Flying From: HELSINKI (HEL)
      Flying To: N. CYPRUS ERCAN (ECN)
      Flight Number: OHY5156
      Departure Time: 07:55
      Arrival Time: 13:35
      Return Flight
      Departure Date: 29.10.2014
      Flying From: N. CYPRUS ERCAN (ECN)
      Flying To: HELSINKI (HEL)
      Flight Number: OHY5155
      Departure Time: 01:05
      Arrival Time: 06:55
      Note: Onur Airlines - touchdown in AYT, not allowed to leave the aircraft.

      • ansu1

        juu tuli uudet lentoajat...samat oli :O


    • ILoveCyprus

      Juu, meillekin tuli samaiset muutokset lentoaikatauluihin...

      Te, jotka olette jo reissussa olleet, kertokaa kokemuksianne!

    • heips1

      Ja meilläkin samat lentoajat ja hotellina Riverside Holiday Village

      • Nelikko

        Samat uudet lentoaikataulut tuli eilen. Hotellina Pine bay. Onko muilla samaa hotellia.


    • ensikertalainen1

      Hei!

      Olen nyt ostamassa lahjakorttia grouponilta Kyproksen matkalle.
      Voinko ostaa lahjakortin ensin ja sitten vasta varata matkan. Minulla on mahdollisuus lähteä vain syyslomalla viikolla 42, eli jos silloin ei mahdu mukaan, niin saanko rahat lahjakortista takaisin? Onko teillä kokemusta?

    • Francesca^

      Huomasitteko muuten, että myös noihin matkatavaroiden kokoon oli tullut muutos? Aikaisemmin puhuttiin 10kg ilmaisista käsimatkatavaroista, nyt tuon uuden viestin mukaan koko olikin 8kg.

      Oletteko te ostaneet erikseen noita maksullisia matkatavaroita?

    • Berengaria

      Juu, muutos ihmetyttää, miksi kahden kg:n pudotus?
      Olen huolestuneena lueskellut verkosta hotellia Riverside G.Resortia koskevia engl.kielisiä arvioita tältä kesältä, kovin ovat monenkirjavia ja viimeisimmät hyvin kielteisiä. Ehkäpä loman huippusesonki uuvuttaa henkilökuntaa tms? Yleensä totuus ei ole sitä mitä mainostetaan ,mutta täytyy toivoa ettei se olisi se kaikista huonoinkaan mahdollinen.

    • Heips,
      Tänään vahvistin grouponin matkan 22.10.2014-29.10.2014.
      Hienoa Jexa87 kun olet laittanut saamasi lentoaikataulut tänne.ilmeisesti tuo saapuminen kohteeseen on 16.15 vai?
      On hyvä tietää lentojen aikataulut kun lähdemme Oulun suunnalta ja tarvitsemme lennot myös Helsinkiin. Voisi alkaa varailemaan lentoja vaikka itselle ei ole tullutkaan mitään tietoa lipuista ym.

      • Nyt huomasin että olin lukenut vanhoja juttuja. nuo lentoajathan on ihan täysin muuttuneet :)


      • Jexa87
        sikeju kirjoitti:

        Nyt huomasin että olin lukenut vanhoja juttuja. nuo lentoajathan on ihan täysin muuttuneet :)

        Juu nyt ollaan lähdössä paljon aikaisemmin aamulla matkaan! No aikaisemmin myös perillä ;)


    • 22.8 varattu 22.10-29.10 matka ja 30.8 tuli lento aikataulut jotka ovat samat kuin jexa87 on aiemmin tänne ilmoittanut mutta hotellia ei ole ilmoitettu. Telttamajoitukseenkohan sitä sitten joutuu? Laitoin kyllä jo viestiä matkanjärjestäjälle.Saas nähdä milloin tulee vastausta. toivottavasti piakkoin !

    • Hei,
      Missä teillä on ilmoitettu hotellin nimi. Meille on jo kahteen kertaan tullut travel document mutta ei siinä mitään hotellin nimeä ole.Ainoastaan hotellin kohdalla lukee 5 hotel options. Onko hotelli ilmoitettu eri aikaan kun nuo lentoajat ? Voisiko joku informoida kenelle on hotellin nimi ilmoitettu. Kiitos.

      • Huijausta

        Tulipa tänään viesti GOSYDENILTÄ 17.9. lähdölle:
        "Hi,
        Hope you are well.
        We have to inform you that due to a IT failure in our system the flight for 17.09.2014 has been overbooked.
        Here are the dates you can choose to travel instead:
        1.October
        8.October
        5.November
        We then want to upgrade your Hotel to ADA Beach hotel. This is a great hotel on the beachfront.
        Sending you a link below for this Hotel:

        Matka varattu jo huhtikuussa.Lomat haettu töistä eikä voi niitä enää vaihtaa... elikkä aika kiva juttu GOSYDENILTÄ !

        Onko muilla vastaavia ylibuukkaus viestejät tullut ?


      • Artza
        Huijausta kirjoitti:

        Tulipa tänään viesti GOSYDENILTÄ 17.9. lähdölle:
        "Hi,
        Hope you are well.
        We have to inform you that due to a IT failure in our system the flight for 17.09.2014 has been overbooked.
        Here are the dates you can choose to travel instead:
        1.October
        8.October
        5.November
        We then want to upgrade your Hotel to ADA Beach hotel. This is a great hotel on the beachfront.
        Sending you a link below for this Hotel:

        Matka varattu jo huhtikuussa.Lomat haettu töistä eikä voi niitä enää vaihtaa... elikkä aika kiva juttu GOSYDENILTÄ !

        Onko muilla vastaavia ylibuukkaus viestejät tullut ?

        Myös 08.10.2014 peruuttuu


      • äkkipikainen
        Huijausta kirjoitti:

        Tulipa tänään viesti GOSYDENILTÄ 17.9. lähdölle:
        "Hi,
        Hope you are well.
        We have to inform you that due to a IT failure in our system the flight for 17.09.2014 has been overbooked.
        Here are the dates you can choose to travel instead:
        1.October
        8.October
        5.November
        We then want to upgrade your Hotel to ADA Beach hotel. This is a great hotel on the beachfront.
        Sending you a link below for this Hotel:

        Matka varattu jo huhtikuussa.Lomat haettu töistä eikä voi niitä enää vaihtaa... elikkä aika kiva juttu GOSYDENILTÄ !

        Onko muilla vastaavia ylibuukkaus viestejät tullut ?

        Hei

        Voi pee tätä Go Internationalin/Sydenin sekoilua.

        Milloin olet varannut matkan 17.9.2014 lähdölle? Valitsitko jonkun annetuista vaihtoehdoista? Kyselen koska matkani 8.10.2014 on peruttu ylibuukkauksen takia.
        Jättävät todella viimetippaan ilmoituksen peruutuksista.


      • leena24

        Meillä lähtö 29.10.Lentoajat ja hotellin nimi oli mainittu samassa dokumentissa,jonka saimme jo heinäkuussa.


      • mitämitämitä???
        leena24 kirjoitti:

        Meillä lähtö 29.10.Lentoajat ja hotellin nimi oli mainittu samassa dokumentissa,jonka saimme jo heinäkuussa.

        Leena; oliko sinun papereissasi myös matkustajien syntymäajat? Tuon toisen ketjun eräs matkustaja kun kertoi, että hänen papereissaan jonkun ihmisen syntymäaika oli merkattu väärin!
        Minulla ei syntymäaikoja ole papereissa, eikä niitä ole edes kyselty! Tiedä oikein enää, mitä ajatella. Matka siis 29.10.


      • mitämitämitä??
        mitämitämitä??? kirjoitti:

        Leena; oliko sinun papereissasi myös matkustajien syntymäajat? Tuon toisen ketjun eräs matkustaja kun kertoi, että hänen papereissaan jonkun ihmisen syntymäaika oli merkattu väärin!
        Minulla ei syntymäaikoja ole papereissa, eikä niitä ole edes kyselty! Tiedä oikein enää, mitä ajatella. Matka siis 29.10.

        Sainkin jo vastauksen tuohon toisessa ketjussa, luulen niin.
        Hyvää matkaa keskiviikon lähtijöille. Muistakaa laturit ja adapterit!


    • 17.9. peruuntui :(

      Juu sama juttu. Haiskahtaa turskalta.

    • Jexa87

      H-hetki lähenee!! Enää muutama viikko ja sitten reissuun :)

      Accuweather lupailee 23-26 astetta lämpöä.. Itse toivoisin hieman lämpimämpää! Tarkkaillaan tilannetta :D

      • Artza

        08.10.2014 peruuntui


      • Ärsyttääää
        Artza kirjoitti:

        08.10.2014 peruuntui

        Sama 8.10 peruuntui. Paska juttu.


    • sini-marja

      Harmi. Alkaa jo pelottaa oma lähtö 29.10. Olen pyytänyt uutta Travel Documenttia jo kahdella sähköpostilla. Pitäisi saada ne muuttuneet lentoajat aikaisemmiksi. Mitään ei ole kuulunut viikkoon.
      Oliko selitystä, miksi peruuntui? Ylibuukkaus tms?
      Onko muita 29.10 lähtiöitä? Oletteko jo saaneet oikeat lentoajat?

      • Nelikko

        Lähdöllä 22.10. meillä on PINE PAY-hotelli.Tieto tuli heti samassa tiedotteessa, missä on lentoaikataulut ja lennon numerot. Eikö muilla ole hotellin nimeä? Millainen hotelli mahtaa olla?


      • leena28

        Hei,me olemme lähdössä 29.10,lentoajat olemme saaneet 30.8,lento helsinki klo.7:55,kypros 13:35,onko jollekkin tullut muutoksia lentoaikoihin?


      • Perheenä

        Lähtö 29.10. Mulla on ollut lähtö 7.55 siitä lähtien kun travel dokument tuli noin kuukausi sitten


    • Jexa87

      Moikka!

      Tosi kurjaa, että osan matkat ovat peruuntuneet :(

      Oliko teillä, joiden matka joko 17.9. ja 8.10. peruuntui, nini lentoajat ja hotellitiedot tulleet? Mietin vaan, miten oman reissuni käy (22.10) Mulle on tullu Travel Documentit jo aikoja sitten.. jossa myös tuo hotellitietokin (Sempati) ja lentoajat....

      • äkkipikainen

        Hei Jexa87

        Ei enää riitä että on kurjaa, on suorastaan veemäistä!
        Meidän matka varattu tammikuussa 2014, matkadokumentit tuli helmikuun alussa ja uudet korjatuin lentoajoin 30.08.2014. Perjantaina 26.09. tuli matkan peruutus.
        En ymmärrä miten tämä sekoilu on mahdollista, koska samalle lennolle on ollut matkoja myynnissä vielä syyskuussa. No, syyskuussa matkathan olivat paljon kalliimpia kuin meidän maksamat. Ilmeisesti blokkaavat koneesta halvemman matkan ostaneet. Tarjoavat uusia matkoja alkuvuodelle 2015 (hehee) joista suurin osa on jo loppuunmyyty TOP10 Matkatarjouksen mukaan.
        Meidän matkadokumenteissä oli kaikki tarvittavat tiedot jo helmikuun alussa.
        Viestiä lähetetty Grouponille; vastaus jotakuinkin, että on omituista touhua. Go Internationalille/Sydenille lähetetty myös, vastausta odotellaan edelleen. Tietokoneen virheisiin tai toimimattomuuteen ei voi vedota vuodesta toiseen....


    • Jexa87

      Moikka!

      Luinkin tuolta yhdestä toisesta ketjusta, että joku oli monta kuukautta aikaisemmin varannut matkan ja se peruttiin... Ja toiset samassa ketjussa olivat vasta muutama viikko sitten ostaneet matkan ja pääsivät reissuun!!

      Eli tässä on ihan varmaan kysymys siitä, että heittävät ulos ne jotka ovat kuukausia aikaisemmin ostaneet liput (halvemmalla)

      Oletteko soittaneet matkanjärjestäjälle ja vaatineet, että koneesta heitetään ulos ne jotka ovat myöhemmin ostaneet liput???

      • äkkipikainen

        Hei taas

        Matkanjärjestäjälle on lähetetty kirjallinen vastine, koska sen vaativat tähän päivään klo 12.00 mennessä.
        Juu, vaadittu on!
        Kovin viimetippaan jättävät peruutusilmoituksen, mielestäni se pitäisi tehdä 3 vk ennen matkustuspäivää, nyt ei edes kahta viikkoa.
        Ehkä turskanperkaajilla on ihan omat säännöt ja varsinkin kyseisellä matkanjärjestäjällä. Sekoilua on riittänyt....


    • Jexa87

      Moi!

      Hyvä, että ootte vaatineet vielä matkalle pääsyä. Kai muuten sanoitte, että tiedätte ihmisiä, jotka ovat teidän jälkeen ostaneet liput ja pääsevät matkalle.. Koska kaikkien mahdollisten lakien ja sääntöjen mukaan, ne jotka ensin ovat lippunsa lunastaneet ovat etusijalla..

      ja kun tuota toista suomi24 kirjottelua seurasin, niin oli selvä, että myöhemmin matkan kalliimmalla ostaneet pääsivät reissuun.. Sehän nyt on niin, että Go Syden on myynyt varastettua tavaraa... Koska se lippu on jo jonkun toisen!!! Ni se joka ostaa tälläisen tuplabuukkauslipun myöhemmin, joutuu siitä luopumaan (ja saa tietenkin korvauksen)

      Ihmettelin itekkin, et miks myyvät syyslomaviikon matkoja 200euroo/henkilö.. Kun näyttivät menevät kovemmalla hinnallakin... nii nyt sit myydään kalliita matkoja kauheella tohinalla, et saadaan ne halpismatkat ostaneet ulos..! Niinkö vai???

      Jumaleisson.. Itekki ihan kiihdyn täällä, vaikka ite en ainakaan vielä ole peruuntumisilmoitusta saanu.. Mutta kuulun kans niihin, jotka jo ajoissa (huhtikuussa) osti lipun 22.10. lähtevään reissuun!

      • matkaaja 14

        Hei, onko kukaan lähdössä Grouponin matkalle Kyreniaan 15.10.14? Meillä matka varattu jo tammikuussa mutta vielä ei ole tietoa toteutuuko reissu, mitkä ovat lentoaikataulut ja mikä hotelli? Sähköpostia on laitettu mutta vastauksia ei ole saatu!
        Olisi mielenkiintoista tietää onko muita saman päivän lähtijöitä samassa asemassa?


      • TTvi
        matkaaja 14 kirjoitti:

        Hei, onko kukaan lähdössä Grouponin matkalle Kyreniaan 15.10.14? Meillä matka varattu jo tammikuussa mutta vielä ei ole tietoa toteutuuko reissu, mitkä ovat lentoaikataulut ja mikä hotelli? Sähköpostia on laitettu mutta vastauksia ei ole saatu!
        Olisi mielenkiintoista tietää onko muita saman päivän lähtijöitä samassa asemassa?

        Moi!

        Me ollaan myös lähdössä 15.10. Me olemme kyllä saaneet jo useaankin kertaan matkadokumentit, viimeisin viesti tuli 3.9., ja siinä oli alkuperäiseen nähden hieman muuttuneet aikataulut.

        Nyt laitoin Go Sydenille vielä viestiä, että eihän tuota 15.10. lähtöä vaan peruuteta, kun kerran nyt on ollut noita muita peruutuksia. Ihan vaan varmuuden vuoksi oman mielenrauhan saavuttamiseksi. ;) Mekin kun ollaan nelihenkinen perhe lähdössä reissuun, ja vielä syyslomaviikolla, niin jos tämä perutaan, ei meillä kyllä ole mitään saumoja päästä samalla rahalla yhtään mihinkään.

        Toivotaan että tämä reissu toteutuisi ihan suunnitelmien mukaan.


    • Francesca^

      En ymmärrä, miksi tuolta tulee noita matkalippuja näin useasti, yhteensä jo 4 sähköpostia tullut ja ainoastaan ensimmäinen ja toinen matkalippu erosi toisistaan lähtöaikojen takia! Nyt siis parin viikon sisään tullut kaksi uutta matkalippua, jotka täysin identtiset.. ?

    • Leilaanneli

      Onko 8.10 matkaan lähtijöitä muita? Meiltä ei ainakaan ole matkaa (vielä) peruttu! Viikon kuluttua pitäisi startata! Maksoimme matkasta jo kauan sitten 249 euroa/hlö. Flyben liittymälennot täältä Pohjanmaalta menivät harakoille, kun matkaa aikaistettiin.

      • äkkipikainen

        Me oltiin vielä viime perjantaina matkaan lähtijöitä. Mutta ei olla enää..
        Ehkä teillä on toivoa päästä lomalle kun olette maksaneetkin enemmän kuin me. Kärsiikö kysyä koska olette matkan varanneet?


      • Artza

        Meillä 6 henkeltä 8.10 matka peruttiin. Ostimme matkan maaliskuussa hintaan 229€7hlö. Tässä lainaus groupongin pahoitteluviestistä:

        "Nöyrimmät pahoitteluni tapahtuneesta. Matkanjärjestäjä on aina vastuussa tarjoamastaan palvelusta ja ikävä kyllä tällaiset tapaukset ovat vaikutusvaltamme ulkopuolella. Mikäli jotakin tällaista tapahtuu, asia totta kai tutkitaan ja arvioimme yhteistyön tason kyseisen yrityksen kanssa tulevaisuudessa. Kyseessä on kuitenkin täysin poikkeustapaus."

        Tämä vaan ei näytä poikkeustapaukselta.


      • äkkipikainen
        Artza kirjoitti:

        Meillä 6 henkeltä 8.10 matka peruttiin. Ostimme matkan maaliskuussa hintaan 229€7hlö. Tässä lainaus groupongin pahoitteluviestistä:

        "Nöyrimmät pahoitteluni tapahtuneesta. Matkanjärjestäjä on aina vastuussa tarjoamastaan palvelusta ja ikävä kyllä tällaiset tapaukset ovat vaikutusvaltamme ulkopuolella. Mikäli jotakin tällaista tapahtuu, asia totta kai tutkitaan ja arvioimme yhteistyön tason kyseisen yrityksen kanssa tulevaisuudessa. Kyseessä on kuitenkin täysin poikkeustapaus."

        Tämä vaan ei näytä poikkeustapaukselta.

        Artzalle

        Hehee.. vai poikkeustapaus. Taitaa poikkeustapaus olla se että pääsis matkalle alkuperäisen suunnitelman mukaan. Me ostimme matkan tammikuussa ja saatiin uudet matkadokumentit 30.08.2014. Maksoimme "vain" 219€/hlö. Samalle lähdölle matkaa myyty vielä syyskuussa hintaan 399€/hlö. Joten revitään siitä...
        Saitte sentään nöyrimmät pahoittelut, auttoko?


      • Artza
        äkkipikainen kirjoitti:

        Artzalle

        Hehee.. vai poikkeustapaus. Taitaa poikkeustapaus olla se että pääsis matkalle alkuperäisen suunnitelman mukaan. Me ostimme matkan tammikuussa ja saatiin uudet matkadokumentit 30.08.2014. Maksoimme "vain" 219€/hlö. Samalle lähdölle matkaa myyty vielä syyskuussa hintaan 399€/hlö. Joten revitään siitä...
        Saitte sentään nöyrimmät pahoittelut, auttoko?

        Ei auttanut ja sen takia otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan.
        Saih heiltä tälläisen viestin:
        Voit vaatia Grouponilta maksunpalautusta lahjakorttien määrän verran.
        Muista kuluista laita vaatimus matkatoimistolle. Jos asia ei selviä heidän
        kanssaan, ota yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen. os. www.ecc.fi
        löydät heidän yhteystiedot. Siellä hoidetaan rajat ylittäviä kauppoja.
        Mikäli asiasta on kysyttävää, ota yhteyttä.


      • äkkipikainen
        Artza kirjoitti:

        Ei auttanut ja sen takia otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan.
        Saih heiltä tälläisen viestin:
        Voit vaatia Grouponilta maksunpalautusta lahjakorttien määrän verran.
        Muista kuluista laita vaatimus matkatoimistolle. Jos asia ei selviä heidän
        kanssaan, ota yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen. os. www.ecc.fi
        löydät heidän yhteystiedot. Siellä hoidetaan rajat ylittäviä kauppoja.
        Mikäli asiasta on kysyttävää, ota yhteyttä.

        Artza

        Laitoin minäkin viestiä Kuluttaja-asiamiehelle ja lähetin kaikki mahdolliset viestit,
        minä-Go International, minä-Go Syden, minä -C Sandvik, minä-Groupon.

        BTW samalle lähdölle on myyty matkoja vielä 22.8., 299€/hlö.

        Kannattaiskohan vielä tivata asiaa Grouponilta?

        Meidän peruutus on nyt peruttu ja lähdemme matkalle 8.10.


    • Timbe 68

      Kävimme reissulla viime keväällä. Golden Bay Resort on käytännössä yhden tähden residenssi. Seinällä on kielto että kaupasta ostettua ruokaa ja juomaa ei saa viedä huoneisiin. Alkuviikosta oli tarjolla illallisia, joista laskutettiin euroissa!, hinta about 10 e , ne jotka kävivät eivät tuntuneet kovin onnellisilta. Onneksi kadun toisella puolella on vähän matkan päässä sympaattisen pariskunnan pitämä ruokapaikka josta saa hyvää ruokaa, siitä eteenpäin löytyy vielä kanaruokapaikka, mutta kukapa sitä Suomesta lähtee ulkomaille maistelemaan Kentacy Chiken kanoja. Ylärinteessä vielä on kasvitieteellinen puutarha josta saa altaan äärestä mahtavan hyvää haudutettua karitsaa mezen kanssa.

    • Jexa87

      Hei kaikki 22.10. matkaan lähtevät!

      Lähetin Go Sydenille sähköpostia huolestuneena näistä ylibuukkauksista.

      Kysyin, onko meidän lennolle sattunut ylibuukkaus ja että ketkä tällöin on etusijalla. Sain vastauksen nopeasti, että kaikki on järjestyksessä tämän reissun osalta.

      Joten minä ainakin olen nyt rauhoittunut!

      • äkkipikainen

        Jexa87

        Hei

        Oliko toi vitsi? Mulla senkun kiihtyminen lisääntyy. Go Sydenille lähetetty useita sähköposteja, yhteenkään ei ole tullut vastausta. Eikä Grouponilta selvitystä sekoiluista. Kyllä sanovat tekevänsä kaikkensa....

        Hyvä jos 22.10. lähtö on järjestyksessä, edes joku onnistuu matkustamaan varaamallaan ajankohtana.Tää täällä toivottaa rentouttavaa lomaa (sain juuri ja juuri raivostukseltani tuon kirjoitettua) :)

        Laitas osoite mihin lähetit kyselyn.


      • ansu1

        On jännitystä ollu ...kiitos jexalle rauhottavasta tiedosta...toivottavasti oikeesti päästään reissuun ja kaikki menee hyvin.


    • Jexa87

      Moikka!

      Ei ollut vitsi.. olen luonut tämän ketjun 22.10. matkaan lähteviä varten. Ja nämä ylibuukkaus sekoilut ovat varmaan huolestuttaneet kaikki meidät myöhemmin matkaan lähtevät.. ja juuri näitä omia matkatovereitani rauhoitellakseni laitoin tänne viestin! Eli en ole halunnut missään vaiheessa kääntää puukkoa niiden selässä, joilta reissu on nyt menossa sivu suun....

      Laitoin viestiä osoitteeseen groupon(at)gointernational.no ja vastausviesti tuli Camilla Sandvikilta osoitteesta csandvik(at)gosyden.no

      Toivottavasti nämä osoitteet auttavat eteenpäin!

      • äkkipikainen

        Moikka Moi

        Olen minäkin jo rauhoittunut kuuden päivän raivotilan jälkeen. Soitellut ja viestitellyt sinne sun tänne. Tänään viimeksi Go Sydenille ja Grouponille ja kuluttaja-asiamiehelle. Sieltä sain mielenkiintoista tietoa. Ja kaiken tämän jälkeen tuli Grouponilta soitto, että tietokonevirheen takia saimme peruutusilmoituksen joka on aiheeton. JEEEEE, meidän matka on ok.
        Hyvää lomaa meille kaikille!


      • Jexa87
        äkkipikainen kirjoitti:

        Moikka Moi

        Olen minäkin jo rauhoittunut kuuden päivän raivotilan jälkeen. Soitellut ja viestitellyt sinne sun tänne. Tänään viimeksi Go Sydenille ja Grouponille ja kuluttaja-asiamiehelle. Sieltä sain mielenkiintoista tietoa. Ja kaiken tämän jälkeen tuli Grouponilta soitto, että tietokonevirheen takia saimme peruutusilmoituksen joka on aiheeton. JEEEEE, meidän matka on ok.
        Hyvää lomaa meille kaikille!

        Hyvä äkkipikainen!!

        Näin ne hommat juuri hoidetaan!! Koska tiesit olevasti oikeassa ja niskan päällä.. Niin ainoa oikea ratkaisu heiltä.. hyvää matkaa! :)


    • ILoveCyprus

      Hei! Mekin olemme lähdössä reissuun 15.10. yhdeksän hlön seurueena... Täytyy vaan toivoa, että matka toteutuu... Taitaa olla viimeinen kerta kun tältä firmalta mitään otetaan, tällainen epävarmuus on kauheaa! Mellä oli vielä ongelmia saada matkalippujakin, niin on mennyt kyllä maku tähän gointernationaliin!!!!

    • Groupon matkaaja

      Moi!

      Osaako joku kertoa, tarvitseeko tuonne Kyrenian reissulle vaihtaa paikallista valuuttaa (ilmeisesti Turkin liiroja) vai pärjääkö pelkästään euroilla?

      Onkos niille, jotka ovat ostaneet "matkalaukkuvarauksen" linkin kautta tullut vahvistusta siitä, että maksu on mennyt perille? Normaalisti pääsin kyllä tuon laskun maksamaan, mutta sitä mietin, että olisihan tuosta hyvä saada joku dokumentti, jos lentokentällä on asian suhteen epäselvää.

      • äkkipikainen

        Moi

        Kyllä siellä käy sekä eurot että liirat. Jos liiroja haluat, vaihda vasta perillä.

        Viestissä, joka ollaan saatu matkadokumenttien yhteydessä, sanotaan että maksut
        ruumaan menevistä laukuista rekisteröidään automaattisesti eikä niistä lähetetä erillistä vahvistusta. Tulostitko maksun yhteydessä sen Netaxept läpykän missä oli saaja, summa ja matkan varausnumero? Lopussa luki: Transaction is processed.


      • Groupon matkaaja
        äkkipikainen kirjoitti:

        Moi

        Kyllä siellä käy sekä eurot että liirat. Jos liiroja haluat, vaihda vasta perillä.

        Viestissä, joka ollaan saatu matkadokumenttien yhteydessä, sanotaan että maksut
        ruumaan menevistä laukuista rekisteröidään automaattisesti eikä niistä lähetetä erillistä vahvistusta. Tulostitko maksun yhteydessä sen Netaxept läpykän missä oli saaja, summa ja matkan varausnumero? Lopussa luki: Transaction is processed.

        Kiitos vastauksesta. En tulostanut tuota "Netaxept" läpykkää, enkä kyllä rehellisesti sanottuna tiedä edes mikä se on. Ei ole kielipäätä mulle liioin suotu ;)

        Mutta hyvä tietää, että ruumaan menevistä laukuista ei lähetetä erillistä vahvistusta.

        Ja euroilla mennään, ainakin kohteeseen asti :)

        Hyvillä ja avoimin mielin nelihenkinen perhe lähtee lomalle.


      • Wilho

        Kentällä ei mitään kysellä. Täysin turha maksaa. Maksoit, tai et, niin laukkusi tulee mukaan. Mitään vahvistuksia ei tule.


      • wwwwwwwwwwwwwwww

        Ehdottomasti vasta paikan päällä ja mieluiten muualla kuin hotellissa . vaihdoin seutulassa ja takaisin vahtaessa 25% hävisin.


      • punainen trolli
        Wilho kirjoitti:

        Kentällä ei mitään kysellä. Täysin turha maksaa. Maksoit, tai et, niin laukkusi tulee mukaan. Mitään vahvistuksia ei tule.

        Ymmärsiköhän nyt oikein: Ruumaan menevä laukku ei maksa kentällä mitään- vaikka et olisi maksanut sitä etukäteen matkatoimistoon? Onko niin? Mennen-tullen?


    • Mietiskelijä

      Moi kaikki!

      Keskiviikkona pitäisi (8.10) lähteä matkalle, ja nyt kun luin näitä teidän viestejä peruutuksista, alkaa vähän jännittämään.

      Ostin matkat huhtikuussa halvalla, toivottavasti ei kalliimmalla myöhemmin ostaneet pääse meidän edelle.. Ei ainakaan peruutuksesta mitään tietoa olla saatu, eli kai tässä uskaltaa lähteä tiistaina Helsinkiin?

    • Reilu Kuukausi

      Me tultiin GROUPON:in matkalta Kyreniasta viime viikon keskiviikkona ja sanotaanko näin että meillä ainakin oli hinta-laatusuhde matkalla havaittavissa.

      Ainoat miinukset oli Turkin lentokoneen ilmastoinnin toimimattomuus (Ja 1.5h odotus koneesta poistumatta helteisessä lentokoneessa ilman toimivaa jäähdytysjärjestelmää) ja lentokenttäkuljeitus hotellilta takaisin lentokentälle ja se että pitkää pinnaa tarvitsee mukaan lähinnä aikataulujen "pettämiseen" ja yllättäviin odotuksiin.


      Ps. Rahan vaihdot hoidettiin jo Suomen päässä (forexilla) ja sanotaanko näin että se kannatti..


      Mutta hotelli oli hyvä, sää suosi 95%:sti erittäin hyvin, pientä ruokapuolta sai lentokoneessa ja kaikki on matkan jälkeen vielä hengissä! ;)

      Oikeen mukavaa ja antoisaa matkaa P-Kyprokselle seuraaville menijöille!

    • Ritane

      Hei "reilu kuukausi"
      Voisitko kirjoittaa tänne vielä tarkempaa infoa, että mikä mätti jne...

      Olemme olleet maaliskuussa Grouponin KYrenian matkalla ja silloin meillä meni kaikki ok, joillakin oli joitain aikavirheitä jne., muttei ilmeisesti isompia murheita.
      Nyt on todella paljon ollut näitä aikataulujuttuja, peruutuksia ainakin näistä palstoista luettuna, ja tämä sinunkin viestisi henkii huonoa ...

      Meinasimme ostaa matkan, mutta taidamme jättääkin väliin,,,,hmm....

    • matkaaja 14

      Hei TTvi. lähtö 15.10.14, onko teillä aikataulu lähtö Hgistä klo 10.40? Saimme tänään 5.10. vasta ensimmäiset viestit ja traveldocumentit jo tammikuussa tilatun matkan jälkeen- ilmeisesti ovat siis tällä hetkellä pitävät ajat?

      • TTvi

        Kyllä viimeisin tieto on, että lähtö on 7:55. Alunperin joskus helmikuussa ihan ensimmäisissä vahvistusviesteissä oli vielä tuo 10:40 lähtöaikana, mutta nyt sen jälkeen kaikissa tulleissa viesteissä on 7:55.
        Ei ole enää montaa päivää odotettavana. :) ensi ke on lähtö. Kai tässä voi alkaa jo luottaa että ainakaan tätä lähtöä ei ole peruttu.


      • viimeinen groupon matka
        TTvi kirjoitti:

        Kyllä viimeisin tieto on, että lähtö on 7:55. Alunperin joskus helmikuussa ihan ensimmäisissä vahvistusviesteissä oli vielä tuo 10:40 lähtöaikana, mutta nyt sen jälkeen kaikissa tulleissa viesteissä on 7:55.
        Ei ole enää montaa päivää odotettavana. :) ensi ke on lähtö. Kai tässä voi alkaa jo luottaa että ainakaan tätä lähtöä ei ole peruttu.

        Meidän seurueesta kahdelle tuli peruutus perjantaina 15.10 lähdölle. 5pv ennen lähtöä!!!


    • 1markus2

      Moi
      Me ollaan lähdössä 2 aikuista 15-22.10 pohjois-kyprokselle. golden beach bay on hotelli. Meidän dokumentin mukaan lento lähtee 7:55. Meitä vähän mietityttää tuo tilanne turkin ja syyrian rajalla. Kaiketi kuitenkin turvallista kyprokslle matkustaa? Missähän kone tekee välilaskun turkissa?

      • melkoista säätöä

        Meillä myös lähtö 15.10 helsingistä klo 7:55. Onko muka klo 10 jälkeen menossa toinen kone? Onneksi on sentään dokumentit käsissä niin tarvittaessa voi niillä mesota kentällä.


    • Wilho

      Matkalla juuri nyt. Hotelli Sempati on hieman iäkäs ja jonkinverran nuhruinen. Mutta hinta/laatusuhteen toimiva. Joskos haluat ladata kännyä, tablettia tai partakonetta/ladyshavea, niin adapteri mukaan. Täälläkin on tuo brittiläinen älytön pistoke.
      Sitten tulolentoon. E-stiketissä oli lähtöaika 7.55 ja kaksi tuntia ennen kentälle. Lähtöaika oli kuitenkin lähtevät taululla klo 8.55 ja silloin myös lähdettiin. Ihmettelivät tsekissä, että lähtö on ollut jo pitkään tuo 8.55 ja joka lähdössä osalla on tuo virheellinen lähtöaika. Täällä onmaksuton wifi, avain on sempati3000.
      Ilmat on hienot
      Tervetuloa. Täytyy muistaa aina mitä on matkastaan maksanut, kun arvostelee järjestelyjä.

    • pumppernikkeli

      Kiitokset hyödyllisistä tiedoista!
      No, voihan jeepeli, mitä häslinkiä. Laitoin heti kyselyä Grouponille, että mikä aika on oikea. Kysyin myöskin,tarviiko anella taas uutta dokumenttia jos paperissa aika on 7.55 ja lähtö onkin 8.55.Ilmottelen ketjussa huomenna heti vastauksen saatuani!

      • pumppernikkeli

        Vastaus Grouponilta tuli.

        "Kiitos viestistäsi.

        Oikea lähtöaika on se, mikä sinulla on ilmoitettu lentolipussasi, joten voit mennä sen mukaan kentälle.

        Mikäli sinulla on muuta kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä tai matkanjärjestäjään, Go International:iin.

        Mukavaa päivänjatkoa.

        Ystävällisin terveisin,

        Hanna K.
        [email protected]
        09 4245 1389 "


      • Jexa87

        Moikka!

        Ainakin Finavian sivuilta löytyi 15.10. tällainen lähtö..
        08:55 Antalya OHY5156 T2

        Mutta kaipa se on sama olla 2 tuntia tai 3 tuntia aikasemmin kentällä..


      • pumppernikkeli
        Jexa87 kirjoitti:

        Moikka!

        Ainakin Finavian sivuilta löytyi 15.10. tällainen lähtö..
        08:55 Antalya OHY5156 T2

        Mutta kaipa se on sama olla 2 tuntia tai 3 tuntia aikasemmin kentällä..

        Itse ajattelin tyytyä tuohon Grouponin vastaukseen.Kyllästyttää ottaa koko ajan matkatoimistoon yhteyttä ja taas jännätä, milloin ne uudemmat dokumentit tulee sähköpostiin.Ajattelin, että korjatkoon toimisto itse virheensä. Nyt kyllä näyttää, että tunti etuajassa kentälle marssitaan jonossa kun köyhän talon porsaat. Mutta lohdutellaan nyt itseämme tuolla matkan hinnalla. On ehkä varaa perillä mennä retkillekkin. Minulla matka vasta loppukuusta Lähtoajat lienevät kuitenkin samat kaikille.
        Onko kellään tietoa, ovatko kentän verovapaat myymälät auki tuohon aikaan aamusta?No, pitää ainakin varata hyvää matkalukemista ja kunnon eväät. :o)


      • pumppernikkeli
        pumppernikkeli kirjoitti:

        Itse ajattelin tyytyä tuohon Grouponin vastaukseen.Kyllästyttää ottaa koko ajan matkatoimistoon yhteyttä ja taas jännätä, milloin ne uudemmat dokumentit tulee sähköpostiin.Ajattelin, että korjatkoon toimisto itse virheensä. Nyt kyllä näyttää, että tunti etuajassa kentälle marssitaan jonossa kun köyhän talon porsaat. Mutta lohdutellaan nyt itseämme tuolla matkan hinnalla. On ehkä varaa perillä mennä retkillekkin. Minulla matka vasta loppukuusta Lähtoajat lienevät kuitenkin samat kaikille.
        Onko kellään tietoa, ovatko kentän verovapaat myymälät auki tuohon aikaan aamusta?No, pitää ainakin varata hyvää matkalukemista ja kunnon eväät. :o)

        Olinpas vähän tomppeli, vaikka netti nokan edessä: Tax-Freet näköjään auki jo aamulla viidestä asti lähtöterminaalissamme T2.
        Portti 22.


    • tinka

      Lainaus nimimerkiltä "Viimeinen Grouponin matka":
      Meidän seurueesta kahdelle tuli peruutus perjantaina 15.10 lähdölle. 5pv ennen lähtöä!!!

      Voisitko kertoa, milloin nämä 2 olivat tilanneet matkan ja mikä hotelli olisi ollut?
      Itsellä on matkaseurueessa kaksi jälkeenpäin matkan tilannutta.
      Alkoi mietityttämään oma matkamme..

    • matkaaja14

      Onko kaikilla 15.10.matkaan lähtijöillä ja Grouponin kautta tilatuilla lähtö OHY5156 klo 7:55 Hgistä?

    • Fork

      Palasimme viime viikolla Kyprokselta ja kirjoitin siitä blogiini jos joku haluaa käydä lukemassa. Kyseessä ruokablogi, mutta on tuolla kuitenkin muutakin tietoa reissusta. Toistaiseksi osa 1 valmiina, kirjoittelen osan 2 piakkoin.
      https://forkittome.wordpress.com/2014/10/14/kypros-osa-1/

      • Nelikko

        Kiva lukea Fork matkastanbe. Onko kellään tietoa Pine Bay hotellista, onko sitä edes?


    • Todella pettynyt..

      15.10 lähtö meni meidän kolmihenkiseltä perheeltä ohi kun ei oltu edellisenä päivänä lähetettyä uutta lähtöaikaa huomattu roskapostin seasta etsiä..
      Helvetin hienoa toimintaa myös Grouponilta, kun ei välitetä ilmoittaa kun tiedossa näköjään heillä jo kuitenkin matkanjärjestäjän epäluotettava toiminta..tuntuu siltä että hyötyvät enemmän siitä että ihmiset eivät "pääse" lennolle
      Aion itse hakea korvauksia matkasta molemmilta tahoilta!

    • Hei, onko 22.10 grouponin kyprokselle lähtijöillä lentoaikataulu vielä sama kun on ilmoitettu eli lähtö 7.55 joka ehkä kuitenkin on 8.55 niinkuin on aiemmista kommenteista saanut lukea. Ajattelin ettei käy niinkuin " todelle pettynyt " porukalle!
      Juu eipä ole majapaikasta mitään kuulunut.Grouponilta tuli kyselyyni vastaus että joku 5 hotellista mitkä on mainittu diilissä. Kyllä vähän oudolta vaikuttaa ja pelottaakin koko matkalle lähtö jos se nyt yleensä edes toteutuu. Kovin on paljon tullut viimetipan peruutuksia.

      • Jexa87

        Moi! Mulla ainakin on lipussa info 7.55, mutta todennäköisesti lento lähtee taas 8.55.. Meinataan ostaa joustavat bussiliput Helsinkiin, niin voi viel vikana iltana katsoa oikean lähtöajan Finavian sivuilta.. Ootko muuten kysynyt hotellia suoraan Go Sydeniltä? Mulle vastaus on tullu aina todella ripeästi ja täytyy myös sanoa ystävällisesti.. Tuolla aikaisemmassa viestissä on pari sähköpostiosoitetta, joihin kannattaa koittaa lähettää viestiä..


    • vnep

      Kiitoksia Forkille kattavasta avausosasta, mielenkiinnolle odottelen 2.osaa (toivottavasti tulee luettavaksi ennen keskiviikon lähtöä!). Itse olemme menossa myös Riverside-hotelliin ja eihän tuo alue hirveän hohdokkaalle tuon perusteella kuulostanut.. Noh, kokemuksiahan sinne lähdetään hankkimaan, joten täytynee pysyä vielä avoimin mielin.

      Ainakin meidän kaksikolla on tarkoitus käydä Nikosiassa viettämässä ainakin yksi päivä. Mielellään jo siellä käynneiltä kuulisi mielipiteitä paikasta. Kannattaako käydä etelä-Kyproksen puolella, vai tyytyä pohjoispuolen antimiin? Aiemmin tänne kirjoittaneen nimim. reissaajan blogista luin jo jotain ja sen perusteella ei vierailusta eteläpuolella ainakaan haittaa olisi. Lisäinfoja ja tärppejä alueesta kuitenkin kuulisin mielelläni!

      Toivotaan, ettei aikataulumuutoksia tai muitakaan ongelmia enää kenellekään tule. Skarppina tässä saa olla ja sähköpostin päivitys-nappi on varmasti kovalla kulutuksella keskiviikkoaamuun asti. :)

      • vnep

        Tuosta edellisestä unohtui vielä se, että kannattaako matkaan lähteä pelkillä euroilla ja vaihtaa Kyproksen päässä rahat (paremmalla valuuttakurssilla) vai vaihtaa jo jonkun verran rahaa Suomessa? Moni suositellut rahan vaihtamista Kyproksella, mutta huolivatko kaikki euroja ja meneekö hyöty alkumatkasta, jos joutuu euroilla (ja oletettavasti myyjän kannalta hyvillä valuuttakursseilla) maksamaan?


      • pumppernikkeli
        vnep kirjoitti:

        Tuosta edellisestä unohtui vielä se, että kannattaako matkaan lähteä pelkillä euroilla ja vaihtaa Kyproksen päässä rahat (paremmalla valuuttakurssilla) vai vaihtaa jo jonkun verran rahaa Suomessa? Moni suositellut rahan vaihtamista Kyproksella, mutta huolivatko kaikki euroja ja meneekö hyöty alkumatkasta, jos joutuu euroilla (ja oletettavasti myyjän kannalta hyvillä valuuttakursseilla) maksamaan?

        Hotellissa voit vaihtaa jonkun aivan pikkusumman yhdessä matkakumppanisi kanssa.
        Näin pääsette pikkubussilla Kyrenian keskustaan rahanvaihtopisteeseen vaihtamaan liiroja paremmalla kurssilla.(matkahan maksaa siis vain muutaman liiran). Minun nähdäkseni et aiemmin tarvi missään liiroja.Jotkut tosin haluavat tipata bussikuskia matkalla lentokentältä hotelliin. Sekin hoituu euroilla yhtä hyvin.Epäilen, että hotellisi ottaa maksun euroina- jos haluat syödä hotellissa jotain perille päästyäsi.Mikäli ei ota-auttaa hotellin respa siinä.Elikkä sinne Kyreniaan kannattaa suunnata mahdollisimman pian rahaa vaihtamaan.. Näin olen itse ajatellut. Nuuka kun olen...


    • Olen laittanut viestiä GO Sydenille useamman kerran a tänään laitoin taas.Edellinen vastaus tuli :
      9.9.2014 12:39:44
      Aihe RE: Reg. Travel Document
      Viesti Hi again,

      We will get back to you as soon as possible with details about which hotel
      you will be staying at.

      Kind regards,
      Ingrid
      Go International A
      Aika myöhään ilmoittelevat matkoihin liittyvät asiat . Jospa siellä perillä kuitenkin joku majapaikka kuitenkin löytyy !

    • Fork
    • vasta syksyllä

      Kiitos kaunis kertomuksestasi! Tästä sai ihan mukavia vinkkejä matkaa ajatellen. Taidanpa lähteä veneretkelle ja ostaa suoraan satamasta. Koska myöskin pidän kalasta, kokeilen tuota teidän ruokapaikkaanne. Niin ja ne ripulilääkkeet mukaan..
      Katselin tuossa noita Forexin sivuja. Tippauskäytäntö ravintolassa on n.10% annoksen hinnasta. Takseissa se on hinnan pyöristys.Löytyi myös 1 lyhyt matkakertomus P-Kyprokselta. Ei vaan erikoisen antoisa.Mutta eihän tuo nyt mikään matkailupalsta ollutkaan.
      Jos ette ole viellä huomanneet Facebookin P-Kyproksen ryhmää, alla osoite, jonka nimim. Kyproksensuomalainen vinkkasi.
      https://www.facebook.com/groups/725079650867832/

    • Maija.H.

      Tulimme 15.10. Kyprokselta. Alunperin ostin matkan 6 hengen perheellemme turkin kiertomatkalle maaliskuussa 8.10 lähdölle 349€ hintaan, hintaan sisältyi retkiä lähes joka päivälle. Kuukautta ennen matkaa tuli ilmoitus, että matka peruuntuu, koska ei ole tarpeeksi osaanottajia ja tarjottiin vaihtoa Kyproksen matkaan. Meille kerrottiin että hotelli on Ada. Vähän ajan kuluttua huomasin, että samaa matkaa myytiin 299€ hintaan ja hotellivaihtoehtoja oli monia. Sähköpostissa minulle luvattiin, että saan valita hotellin ja meille palautetaan 300€ (6x50€). Rahoja ei ole kuulunut eikä hotelliakaan vaihdettu haluamaani. Olen soittanut monta kertaa toimistoon ja lähettänyt lukemattomia sähköposteja (joihin ei ole vastattu. puhelimessa luvattiin, että asiat järjestyy, samoin lupasi opas.
      Ada hotellissa hyvää oli ranta, muuta hyvää ei paljon ollut, aamiainen oli huono, sänky kova (selkäkipua), ilmastointi toimi joka toinen yö, veden lämpötila suihkussa vaihteli. Opasta näki 10 min koko loman aikana, hyötyä hänestä ei juuri ollut.
      Muuten loma oli onnistunut, Kyproksella oli 30 asteetta, aurinkoista, merivesi 28. Vuokrasimme autoa, ajelimme niin kreikan kuin turkin puolella (eri autoilla, rajan yli ei saa viedä). Bussiliikenne ei ole missään ollut niin sujuvaa ja halpaa. Yhden kerran odotimme lähes 5 min bussia, muuten emme ollenkaan.

    • Kohta lähtö

      Hei, te jotka olette käyneet niin missä liikkessä vaihdoitte eurot liiroiksi? Itseä vähän epäilyttää tuo vaihtaminen niin olisi kiva tietää jokin turvallinen vaihtoehto :)

      • Touniks

        Lento näyttäisi lähtevän 8.55. Finavia ainakin kertoo näin.


    • Jexa87

      Moikka taas!

      Kyllä se on niin, että meidänkin lento keskiviikkona 22.10. lähtee 8.55 eikä 7.55...

      Tässä tieto Helsinki-Vantaa lähtevistä lennoista
      08:55 Antalya OHY5156 T2

      Meidän bussi on perillä terminaali kakkosessa 6.25, joten pitäisi ehtiä oli lähtöaika kumpi tahansa :D

      • vnep

        Meilläpäs onkin bussi perillä jo 4:55, joten täällä varaudutaan erittäin hyvin. :D Tännekin oli tullut uusi travel document, jossa tuo 8:55 lähtöaika.


    • Jexa87

      Moi taas!

      Mulle tuli sähköpostiin korjattu Travel Document, jossa tuo oikea lennon lähtöaika 8.55..

      Ei mulla muuta :D

      • Nelikko

        Niin tuli! Ajattelin tulla ilmoittamaan. Olit nopea.


    • esalil

      onko jollain tietoa mikä hotel sempati on kysymyksessä? Google map löysi niitä kolme. Yksi kyreniassa, yksi laptassa ja yksi vuorilla. Kummallista, että kaikissa on sama katuosoite. Rannalla oleville, n.20 km etäisyyttä toisiinsa, netti näyttää samat kuvat.

      • Perhematka

        Meillä matka 29.10 Riverside Hollyday village.
        Lähtö 7.55. Jännityksellä odotan, että kaikki sujuu.
        Mitä mielipiteitä lentokoneesta? Nuorimmaista jännittää eka lento..


      • uowou

        se on nimenomaan laptassa


      • lentsu
        Perhematka kirjoitti:

        Meillä matka 29.10 Riverside Hollyday village.
        Lähtö 7.55. Jännityksellä odotan, että kaikki sujuu.
        Mitä mielipiteitä lentokoneesta? Nuorimmaista jännittää eka lento..

        Meillä sama lähtö ja hotelli,onko tietoa mistä terminaalista lento lähtee?


      • sohvatuoli
        lentsu kirjoitti:

        Meillä sama lähtö ja hotelli,onko tietoa mistä terminaalista lento lähtee?

        T2-terminaalista.


    • moppendal

      Hei,

      TArvitseeko noita TravelDocumentteja käydä vaihtamassa jossakin tiskilla "oikeiksi" lentolipuiksi? Vai riittääkö, että menee Check-In?

      • moppendal

        Jaahas, nähtävästi jäi kesken kirjoitus.

        Eli riittääkö, että menee Check-In -tiskille noiden Travel Documenttien kanssa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe