Haureutta ystävien kanssa

Hyvät ystävät

Päivi oli jo puhelimessa kertonut, että oli puhunut Jarkolle voivansa olla minun kanssani pitkitetyssä yhdynnässä, vaikka Jarkko bylsikin vaimoani Ritaa nopeammin. Meillä oli kuitenkin koko viikonloppu aikaa, joten ei ollut kiire. Rita ja Jarkko voisivat tehdä yhdynnän jälkeen jotakin muuta sillä aikaa. Minulle sopi, sillä olimme jo todenneet, että sekä Päivi että minä Samu pidimme aivan tavattomasti niin sanotusta ranskalaisesta yhdynnästä.

Kun tulimme heidän luokseen, Päivi oli sonnustautunut kesäisesti bikinin yläosaan ja levitti kostean ja kiihottuneen pillunsa. Että se olikin taas ihana! Rita tuli visiitille tietysti ilman housuja, nosti vain hametta ja aukaisi tervehdykseksi Jarkolle suloisen vittunsa. Meillä miehillä kalu oli valmiiksi pystyssä, joten kävimme heti irstailemaan. Oli muuten ihanaa, olihan edellisestä kerrasta jo neljä päivää.

Jarkko tunki kyrpänsä ruokottomasti ilman esileikkejä Ritan elimiin. He eivät todellakaan panneet kovin kauan, kun heidän jo piti laueta, mutta laukeaminen olikin räjähdysmäinen. Orgasmin jälkeen he kyllä harrastivat jälkileikkejä. Jarkko nuoli melkein loputtomasti Ritan häpyhuulia ja klitorista, hyväili ja katseli hänen vittuansa. He kiihottuivat uudestaan ja laukusivat nyt jo paljon rauhallisemmin. Näki, että heillä oli miellyttävää.

Olimme jo puhelimessa sopineet, ettemme Päivin kanssa tällä kerralla tähtäisi laukeamiseen vaan nauttisimme toisistamme, yhdynnästä ja levosta. Työnsin kyrpäni hänen vittuunsa ja annoin sen olla siinä. Liikuttelimme sen verran, että olimme aivan hekuman huipulla, muttemme päästäneet orgasmia tulemaan. Meille kävi taas, että menetimme tietoisuuden ympäristöstä ja itsestämmekin. Oli vain täydellistä hyvää oloa, jota kesti ja kesti.

Kun Rita ja Jarkko olivat lauenneet toistamiseen, he tiesivät, että meidän yhdyntämme tulisi kestämään kauan. He siirtyivät toiseen huoneeseen, mutta Rita piti toki koko ajan sukupuolielimensä paljaina, jotta Jarkko sai mieluisaa katseltavaa. Vaan kyllä Ritakin iloitsi katseltavana olosta. Juttelivat, kahvittelivatkin.

3

3548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Me Päivin kanssa nautimme loputtomasta kiihotuksesta. Sulauduimme tiedottomaksi massaksi ja nautimme ja nautimme. Kun olimme olleet siinä jo kolmisen tuntia, koimme lopulta sittenkin orgasmin ja se palautti meidät taas maan päälle. Tuntuu aivan kehnolta käyttää kulunutta sanontaa "eivät sanat riitä kertomaan", mutta eivät todellakaan riitä. Se vain on niin suloista.

      Siirryimme toisten seuraan. He jatkoivat kahvitteluaan ja Rita availi pilluaan ja hieroi klitoristaan. Teimme samoin. Päivi availi sievästi sukupuolielimiään ja sormetti kevyesti klitoristaan. Jarkko ja Päivi kertoivat, että he olivat menossa kahdeksi viikoksi Turkkiin. Sovimme, että voin tarvittaessa olla Päivin kanssa puhelinyhteydessä, samoin Rita Jarkon. Voimme puhella toistemme kanssa ruokottomuuksia.

      Eivätpä olleet Turkissa kuin kolme päivää, kun Päivi soitti minulle. Hän kertoi hätäisesti, että maisemat olivat aivan upeat ja matka suunnattoman ihana. Hänellä oli myös varsinaista asiaa, hän kysyi, voisinko puhelimitse kuvailla irstaita ja siveettömyyksiä Jannesta, joka koko ajan pyöri hänen mielessään. Päivillä oli jo valmiiksi alapää paljaana ja hän sormettaisi klitoristaan kuunnellessaan minun haureellisia puheitani.

      Kuvailin hänelle, miten Janne katselee kiihottuneena hänen limaista pilluansa kalu aivan pystyssä. Päivi äänteli hiljaa puhelimessa. Nyt Janne suutelee hänen turvonnutta klitoristaan, pitkään, ja siirtyy sitten sisemmille häpyhuulille. Hän työntää kielensä läpimärkään emättimeen ja tekee naimaliikkeitä, liikuttelee kieltänsä edestakaisin. Ja taas klitorikselle. Janne katsoo häntä keskittyneesti suoraan silmiin, kun hän työntää kyrpänsä sisälle hänen vittuunsa - hitaasti, ajatuksella. Kalu tekee aivan ihanaa hänen sisällään. Janne työntyy aivan kiinni Päiviin ja pitkittää molemminpuolista tuntemusta.

      Päivi hieroi kiihkon vallassa klitoristaan. Hän sanoi, että nyt on pakko laueta. Kerroin, miten Janne purkautuu hänen huoranvittuunsa, hänen haureellisiin sukupuolielimiinsä. Päivi päästi aivan parkaisevan äänen. Kun hän oli hiukan toipunut, hän sanoi nauraen, että tämän hän vielä maksaa, kunhan on palannut Suomeen. Sanoin, että ei niin kauan tarvinnut odottaa: kun seuraavan kerran ajattelen sopimattomuuksia Tiinasta, soitan Päiville ja hän saa haaveiluttaa minua.

    • Hyvät ystävät III

      Soitinkin jo seuraavana päivänä. Oli suorastaan pakahduttavaa ajatella herttaista Tiinaa ja hänen kaunista, ulkonevaa vittuansa. Päivi oli jo valmentautunut puhelinhaaveiluttamiseen etukäteen. Häneltä tulivat irstaudet, haureellisuudet ja ruokottomuudet kuin luonnostaan.

      Hän kertoi, miten Tiina avaa kovettuneen ja turvonneen huoranvittunsa katseltavaksi aivan läheltä. Hänellä oli ensin ollut läpinäkyvä bikini, mutta hän riisui näyttöä varten alaosan pois. Ruokoton lima valui Tiinan sukupuolielimistä. Hän otti sitä sormiinsa ja leikitteli sillä, venytteli ja siveli itseään ja välillä minua. Tiina kääntyi ja näytti vittuaan takaapäin. Välillä hän työnsi sormensa persereikäänsä ja taas otti vitustaan lisää limaa.

      Päivi oli vauhdissansa. Hän kysyi, että kai hän voi samalla hieroa omaakin vittuaan. Vastasin, että tottakai, sehän vain luo lisäväriä. Niin hän innostui puhumaan levottomia Tiinasta ja samalla hieromaan raivokkaasti omia sukupuolielimiään.

      Ja Päivi jatkoi. Nyt Tiina on työssään sihteerinä. Hänellä on koko päivän ollut tanssihousut, joiden tekokyrpä on tehnyt hänen pillussaan uskomattoman hyvää. Kun hän on hiukankin muuttanut asentoaan, kalu on aiheuttanut hänelle ihania tuntemuksia. Tämä tänään, mutta tavallisesti hän tekee työnsä ilman housuja, jotta johtajalla olisi myös kaunista katseltavaa. Vain milloin Tiina joutuu poistumaan työhuoneesta, hän nopeasti pukee päällensä hameen, vaikka onkin edelleen elimet paljaina.

      Ja takaisin tilanteeseen, jossa Tiina näyttää minulle vittuansa. Olen jo laukeamispisteessä ja kerron sen Päivillekin. Päivi jatkaa, miten Tiina levittää pillunsa aivan äärimmilleen niin että emätinkin näkyy kokonaan. Työnnän kaluni Tiinan sisälle, mutten kerkiä tehdä juuri mitään, kun laukean raivokkaasti ja samalla kuulen puhelimessa Päivinkin tukahtuneen äänen. Kyllä teki gutaa! Päivi on uskomaton!

    • Hyvät ystävät IV

      Myös vaimoni Rita ja ystävämme Jarkko olivat samanaikaisesti puhelinyhteydessä, kun irstailimme Päivin kanssa. Jarkko veteli edestakaisin jäykkää kyrpäänsä, kun Rita taas onanoi märkää pilluansa. Rita tietysti kertoi minulle siitä heti puhelun päätyttyä.

      He loivat yhteistä rivoa fantasiaansa siten, että kumpikin toi oman osansa samaan kertomukseen. Jarkko oli ajatellut, että olemme mukana matkalla, joten voimme harjoittaa haureutta toistemme puolison kanssa. Rita oli yksityiskohtaisesti selostanut, miten hänen sukupuolielimensa ovat kuin tulessa ja pakottavan turvoksissa, kun Jarkko hieroo niitä ja leikittelee klitoriksella ja pienillä häpyhuulilla.

      Jarkko oli puolestaan kuvannut, miten hän välillä työntää kovan kalunsa Ritan sisälle ja liikuttelee sitä varovasti. He olivat vaihtaneet aihetta ja Jarkko oli kertonut, miten he rannalla kävellessään olivat kiinnittäneet huomiota rosoiseen kallioon. Hän oli ajatellut, miten Rita istuisi sen päällä pelkkään lyhyeen ja ohueen mekkoon pukeutuneena ja levittäisi sievästi jalkansa ja hymyilisi herttaisesti. Jarkko ottaisi tilanteesta pari kuvaakin.

      Rita lisäsi, että muutama kuva otettaisiin myös niin, että hän levittäisi käsillään vittuansa ja antaisi ikuistaa, kuinka kiihottunut se on. Siinä hän istuisi kuin pieni merenneito näyttämässä paisuneita sukupuolielimiään.

      He olivat vielä siirtyneet ajatuksissaan alastiuintirannalle. Siellä olisimme ottaneet aurinkoa koko porukalla ja miehet olisivat hyväilleet tyttöjen elimiä julkeasti kaiken kansan nähden. Lopulta miehet olisivat ympäristön kiihottamina työntäneet kyrpänsä tyttöjen sukupuolielimiin siinä aivan muiden katseiden alla, tytöt lauenneet ja niin he itsekin. Tätä ajatellessaan Rita ja Jarkko olivat hyväilleet itsensä orgasmiin.

      Harrastimme muutaman päivän välein puhelinriettailua, mutta sitten pääsimme oikeasti yhtymään toisen puolison kanssa, kun he palasivat matkalta. Olimme heitä jo vastassa lentokentällä ja menimme heidän kotiinsa. Olimme oikeasti nutinnollisessa sukupuoliyhteydessä, ihan oikeassa. Se oli aivan ihanaa.

      Niin suloisia ja herttaisia, loputtoman herttaisia ja suloisia ovat rakkaat tyttömme Rita ja Päivi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      830
    3. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      743
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      727
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      687
    8. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      672
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      610
    Aihe