Miten jäähallin purkaminen

on edistyny,

lätkä-late kyselee ?

55

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuusenmäkinen

      Joo,maantasalle vaan homemörskä,ennenkun porukka sairastuu.

    • Ho ho hou

      Taitaa kuitenkin tuhansien pyhäjärvisten terveystilanne olla parempi kuin ilman hallia! Yhtään home-oiretta ei ole tiedossa, eikä voikkaan olla koska hallissa ei ole todettu hometta tutkimusten perusteella!

    • KYYKKY-FANI

      lentokentän halliin saa hyvän jään. homevapaa?

    • nytkö tämä vielä

      Nyt on kysyttävä, että kuka on tutkinut. Laittakaapa eetteriin. Hometta on todettu.

      • Anonyymi

        - Uimahalli samaan pötköön.
        - Pohdintalo purkuun.
        - Köpsi, mitäs sille?
        - Meijerin nurkat, vanhoine röttelöineen,
        luetellaanko lisää, vai onko rahat jo loppu,
        heti kättelyssä.


    • Hevosmiehet

      On siellä, ja paikat huutavat kaikin rakenteiden osalta kiireesti päivitystä, toisin sanoen TÄYSREMONTTIA.

      Osakeyhtiön puolesta / piikkiin toimineet neuvotteluhenkilöt suorastaan valehtelevat hallin kunnosta, ja näin ollen kauppa voidaan epärehellisten ja virheellisten tietojen pohjalta tehtynä mitätöidä.

      Myyjä on AINA vastuussa kiinteistökaupasta.

    • Oikeus rehtiyteen

      Kiinteistön myyjän vastuusta, lainaus lakitiedoista
      " Kiinteistökaupassa vastuuaika on viisi (5) vuotta ja asunto-osakkeen kaupassa kaksi (2) vuotta. Lisäksi asunto-osake yhtiössä vastuu saattaa useissa tapauksissa olla myös nimenomaan asunto-osakeyhtiöllä (esim. kiinteät rakennelmat, putkistot, vesikatto ym.). Yleensä vakavimmat virheet liittyvät eri syistä johtuviin kosteusvaurioihin. Usein kyseessä on rakennusvirheestä johtuva vika, minkä korvaaminen on tavallisesti suljettu pois kotivakuutuksen piiristä. Äkillisestä syystä johtuvat virheet kotivakuutus normaalisti kattaa (esim. äkillinen putkivuoto, joka ei johdu asennusvirheestä).

      Jos kaupan kohteessa havaitaan kaupanteon jälkeen virhe, on ensiarvoisen tärkeätä dokumentoida virhe mahdollisimman hyvin ja antaa myös toiselle osapuolelle mahdollisuus tutustua tilanteeseen. Lukuun ottamatta aivan erityisen kiireellisiä korjauksia (vesivuodot ym. vastaavat) vastapuolelle tulee antaa mahdollisuus ennen korjauksen toteuttamista perehtyä vaurioon, jotta myyjä voi esittää käsityksensä mahdollisesta virheestä ja sen korjauksen toteuttamistavasta. Muussa tapauksessa saattaa syntyä suuria näyttövaikeuksia, jos asiassa joudutaan oikeudenkäyntiin."

      seuraava lainaus

      "Mahdollisia seuraamuksia virhetapauksissa ovat hinnanalennus tai vahingonkorvaus. Äärimmäisissä tilanteissa myös kaupan purkaminen on mahdollista. Hinnanalennuksen määristä syntyy usein erimielisyyksiä, koska esimerkiksi korjaukset toisaalta parantavat kohdetta, kun vanhoja materiaaleja korvataan täysin uusilla. Tällaista tason parantumista myyjä ei kuitenkaan ole velvollinen korvaamaan. Yleisenä sääntönä onkin, että ostajalla on oikeus hinnanalennukseen, minkä määrän lähtökohtana on virheen korjaamisesta aiheutuvien kulujen määrä vähennettynä mahdollisella tason korottumisella. Ostajalle saattaa syntyä myös erilaisia muita kuluja kohteen virheen vuoksi (esimerkiksi vuokrakulut korjausaikana, arviointikulut jne.), joista myyjä saattaa tietyin edellytyksin joutua vastaamaan vahingon-korvauksena. Toisaalta kaikkia aivan vähäisenä pidettäviä virheitä myyjä ei ole käytetyn asunnon kaupassa velvollinen korvaamaan. Jonkinlaisena ”kipukynnyksenä” oikeuskäytännössä ja -kirjallisuudessa on pidetty noin 3-4 %:n korjauskustannuksia kauppahinnasta laskettuna eli yleensä katsotaan, että virheen tulee olla sellainen, että sillä olisi ollut vaikutusta kauppahintaan, jos se olisi ollut jo etukäteen tiedossa. "

      Veronmaksajana en tue jäähallin hankkimista kaupungin (eli meidän) "ei luotettavien tutkimustulosten"- valossa sekä käyttäjien puolelta tulleiden arvioiden mukaan, halli on heikossa hapessa.

      • kysymysmerkkikö

        niinkö?


    • kaduilla tuulee

      Olen myös kuullut, että remonttiin pitäisi kaupungin päästä KIIREESTI.

      • Anonyymi

        Elä viitti! Eikös se ole jo purettu?
        Jatkuvasti rassaavat, purkavat ja höyläävät, homepölykeuhkojaanko kuivattelevat.
        On touhua, on on!


    • myy ja ostaa

      Jäähallia myy ja ostaa samat naamat.
      moraalisesti tuomittavaa.
      taskisen antti painaa päälle; nyt kiireesti kunnostukseen rahoja.
      esimies ja rakennusmestari saako kahta palkkaa?

      • 1500 valtuutettua

        Eikös sitä hallia myy n. 1500 osakkeenomistajaa? Tai on siis myynyt jo? Nää paskapuheet homeista ynnä muista taitaa olla Proolaisten tasakatto 'aina oikeassa" olevien huhupuheita!


      • Anonyymi

        Alkoiko peli uudelleen, jäähallin osalta?
        Vastuut painaa ja rahat loppuu.
        Kukaan viisas ei jäähallia osta.
        Pelimiehet taitaa aloittaa uuden ruletin. Kuntalaiset ovat ikääntyneitä, rahattomia, lisäksi olemme kyvyttömiä, miettimään sitä, mikä on minun ja mikä on sinun.
        Lunta tupaan, minä, minä miehet puikkoihin
        Ja loputkin sileäksi.


      • Anonyymi
        1500 valtuutettua kirjoitti:

        Eikös sitä hallia myy n. 1500 osakkeenomistajaa? Tai on siis myynyt jo? Nää paskapuheet homeista ynnä muista taitaa olla Proolaisten tasakatto 'aina oikeassa" olevien huhupuheita!

        Älä puhu paskaa, Pro ei ole osallinen sinun jätekasa tuotokseesi. Hyhyy!


      • Anonyymi

        Eiköhän Taskisen tulisi huolehtia että kunnassa laitetaan moni muu ongelmallinen sekä tärkeämpi kohde ensin kuntoon. Jäähalli ei kuulu tähän kategoriaan...


    • tasamaan astuja

      Tulet räyhäävät sanasi syömään, eli tulet itse omin silmin, korvin ja huultesi sanoin toteamaan; oikeassa olivat, "kirotut tasakattoset".

      Halli on rapakunnossa, ja niin ovat ne aikuiset, jotka hallin tienoilla pyörivät.

      Olen laittanut kirjoitukset talteen.

      • Raukka nro 15

        Heh pedi heh!


    • Miten on

      Onko siinä hometta vai onko paskapuhetta ?

      On härskiä ja ylimielistä jos leikkivät lasten kustannuksella.

    • tutkittava asia

      On,on hometta, sanovat. Se näkyy päällepäin, sanovat. Ei ole tutkittu asianmukaisesti, sanovat.

    • hyvä kysymys taas

      lätkä-latelta.

    • kaikessa säästetty?

      "Kiinteistön katselmus, jäähalli 16.1.2013

      Läsnä: Jani Komulainen, tj, halliyhtiö Hannu Pesonen, rkm, Pyhäjärven kaupunki Antti Taskinen, rkm, Pyhäjärven kaupunki

      Havaittuja seikkoja:
      Kiinteistö päällisin puolin normaalissa kunnossa. Kiinteistössä merkittävämpäni ongelmana ilmanvaihdon ongelmista johtuva sisäkaton kostuminen ja puuosien vaurioituminen. Jani Komulaisen mukaan asiaan saadaan kunnostusehdotus halliyhtiön puolesta. Halliyhtiöllä on myös varattuna varat korjauksen toteuttamiseen. Ilmanvaihdon päätelaitteet olivat likaiset ja ilmanvaihtoa ei ole ilmeisesti puhdistettu. Paloilmaisimien huollosta ei Jani Komulaisella ollut tietoa. Wc-, ja suihkulaitteissa oli vuotoja. Suihkutiloissa oli lattiamattojen saumoissa korjaustarvetta. Joissakin ikkunoissa oli lahovaurioita johtuen ulkopuolelta tulleesta sadevedestä. Ovissa oli tiiveys ongelmia. Ulkokatto on Jani Komulaisen mukaan ehjä. Jäähallitilaan tulisi laittaa uudet kumimatot pukuhuoneista jäälle liikkumista helpottamaan. Huoltomaalauksia sisätiloissa tulisi suorittaa."

    • kattoko

      "ilmanvaihdon ongelmista johtuva sisäkaton kostuminen ja puuosien vaurioituminen"
      Jani Komulaisen mukaan asiaan saadaan kunnostusehdotus halliyhtiön puolesta.

      Tämä lausunto yli vuoden takaa. Onko tullut kunnostusehdotusta halliyhtiön puolesta?

    • Ostaja-.e

      Monitoimihallin oy;n toimitusjohtaja syyllistyi kaupankäynnissä, jäähallin tässä tapauksessa, kohteesta annettavien asiatietojen vääristelyyn.

      Mustalaisille oli kunnia-asia hevoskauppoja tehdessään liioitella eli vähätellä hevosen iästä ja kunnosta. Oli ostajan ongelma, mikäli luotti näkemäänsä ja kuulemaansa. Kauppoja ei peruttu. Hinta oli sivuseikka, yleensä vähäinen ja aiempi hevonen meni vaihdossa.

      Kiinteistökaupassa, jäähalli / kaupunki, ollaan valovuosien päässä hevoskaupasta. Hinta on huomattava, ja vaihdossa tulee korjauskustannukset pussissa ja kunnostustarve arvaustasolla.

      "Kuntotarkastus" on suoritettu silmämääräisesti tehden, kädet housun taskussa katsellen. Hyvien ystävysten ja jäähallin käyttäjiin lukeutuvien henkilöiden suorittama kuntokatselu ei vastaa asiallista, luotettavaa tietoa.

      Samat henkilöt ovat vaatimassa kiireellistä kunnostusta jäähalliin.
      Kauppahinta ei tuo kaupungin kassaan yhtään euroa, vaan vie satoja tuhansia, ellei lähes miljoonaa euroa lisärahaa sijoituksena. Huolellisesti suoritettu kuntotutkimus ja kustannuslaskelma kertoo oliko perää ko. "kirotun tasakattoporukan" kritiikissä.

      Uskaltaako hra monitoimi tj ja hallitus alistaa jäähallin luupin alle?

      • nolo juttu , haisee

        ja kohta poksahtaa.


      • kyllä nolottaa,
        nolo juttu , haisee kirjoitti:

        ja kohta poksahtaa.

        miten tässä näin pääsi käymään ?


    • tarkastusta pukkaa

      Onhan ostajan tiedettävä, mitä korjauskuluja syntyy, jos halli tulee kaupungin omistukseen. Lienee vähin vaatimus ennen kaupan solmimista. Huoleton on hevoseton mies, kas huolet siirtyy hevosen matkassa ostajalle.
      Ei kai kaupunki ole silmät ummessa tekemässä papereita.

    • suhteellisuustaju

      220.000€ on iso summa. Osimoilleen saman verran kuin Rinnevaaran ansiomenetykset n. 4 kk:n työsyrjinnästä (Parkkisen matematiikalla)!

    • mutu - arvio

      "Paloilmaisimien huollosta ei Jani Komulaisella ollut tietoa"

      "Ulkokatto on Jani Komulaisen mukaan ehjä."

      Jos ei ole tietoa paloilmaisimista miten voi olla tietoa katon kunnosta?

      Eikö tosiaa ole muuta kuntoarviota käytettävissä?!

    • tarpeellinen laitos

      Uimahallit ja jäähallit ja muut vastaavat laitokset kuuluvat julkisin varoin ylläpidettäviin. Sen tiedostaminen hankkeeseen lähdettäessä pitäisi olla itsestään selvää.
      Pitää kaupungin kuitenkin tietää, mitä sille on tulossa ja missä kunnossa ja mitä se kaupungilta vaatii. Valtuusto vastaa taloudesta ja hallinnosta.

      • Burra Bella

        Joku mainitsee Rinnevaaran menetyksistä. Siitäkin voi laskea, millaista hallaa kaupungille teki se hallitus, kun lähti venkoilemaan ihmisen omaa tahtoa vastaan.
        Ja jota sotkua selvitellään vuositolkulla.
        Jäähalli on laitos, josta paikkakunnan lapset ja nuoret hyötyvät.


      • Anonyymi

        Voi apua, nyt menee ihan per*******!
        Eikö täällä kukaan osaa mitään, ei vastaa mistään.
        Valtuustoko, ei ole osannut hoitaa entisiäkään.
        Nyt tarvitaan Robin Hoodia avuksi.
        Miten muuten, onko kaupungin taholta unohdettu kaikki oleellinen, missä mennään?


      • Anonyymi

        Jäähallissa harjoitetaan kilpaurheilua ja näiltä osin se on yksityisin varoin sekä talkootyöllä ylläpidettävää toimintaa.
        Uimahalli, pururadat palvelevat tavallisia kuntalaisia vauvasta vaariin ja näihin tulee laittaa julkista rahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäähallissa harjoitetaan kilpaurheilua ja näiltä osin se on yksityisin varoin sekä talkootyöllä ylläpidettävää toimintaa.
        Uimahalli, pururadat palvelevat tavallisia kuntalaisia vauvasta vaariin ja näihin tulee laittaa julkista rahaa.

        Valitettavasti sinne on työnnetty verovaroja,


    • Syylliset löytyivät

      Loistavaa asioiden yhteen niputtamista.

      Sovitaan yhdellä ja samalla kertaa, että Pyhäjärven kunnan päätöksenteossa ja johtajien vaihtumisesta huolimatta, kunnan noin160 vuotisen taipaleen aikana

      tapahtuneet virheet ovat Rinnevaaran ja kaupunginhallituksen 2009-2012 aikaansaannoksia tai vähintäänkin seurausta, jotka heijastuvat vielä seuraavat 160 vuotta tulevaisuuteenkin.

      Elleivät hallitus 09-12 sekä Rinnevaara olekaan henkilökohtaisesti AINA olleet mukana, he ovat ainakin vaikuttaneet kulloisenkin valtuuston kokoonpanoon henkisellä, etiäistasolla.

      Tulevien 160 vuoden aikana heidän syntikuormansa sen kun kasvaa, koska heidän syytän on KAIKKI, ihan kaikki mitä tuota erittelemään.
      Poimin avuksi muutaman esimerkin, niin voitte aloittaa syyllistämisen.

      Kaivos loppuu, malmi loppuu, työt loppuu, rahat loppuu
      Laguna ei tule, PPKY Selänne ei menesty, Erkkilä ei pääse eduskuntaan, hometta löytyy uusimmistakin vielä rakentamattomista tiloista, veroprosentti nousee, väki vähenee, kuolleisuus kasvaa iäkkäiden keskuudessa, lapsia ei synny riittävästi, lukio muuttuu yksisarjaiseksi, ammattikoulun tilat jyrätään maan tasalle, työpaikkoja ei synny, Emolahti myydään venäläisille, teollisuushalleja jää tyhjilleen, kaupungintalossa voidaan huonosti, Köpsillä ja Karpalossa samoin, lääkäreitä ei saada, hoitohenkilökuntaa ei saada riittävästi, jäähalli osoittautuu huonoksi, puliporukkaan tulee lisää nuoria, koulunsa keskeyttäneitä, tiestön kunto romahtaa, järventila huononee kun turvelupia lisätään, Pyhäjoen ydinvoimala hanke tyssää, jne. jne.

      • turve nuija

        Noista on tuo turvelupa jo tätä päivää. KHO pysytti AVIn luvan voimassa. Turvevesien lasku järveen on ok.


      • Anonyymi

        SIINÄ SE, KAIKKIEN AIKOJEN RAPARALLI, TULI TODELLA SELVITYKSENÄ KAIKILTA OSIN.
        EI PALJON SUUPIELTÄ HYMYYN VEDÄ.
        TOSI ON, KUIN ENNEN VANHAAN TODETTU.


    • naula arkkuun

      Hyvä, se on siis ihan selvästi 09 -12 ja Rinnevaaran syytä. On yksi syntisäkissä vähemmän nimiteltävää. Turhaan yrittivät vähentää turvesoiden ryöstöä ja järviveden kirkastamista.

    • lätkä-late osu

      arkaan paikkaan. Kulkusiin kalahti.

    • tar kastaja

      Kiinteistössä merkittävämpäni ongelmana ilmanvaihdon ongelmista johtuva sisäkaton kostuminen ja puuosien vaurioituminen. Jani Komulaisen mukaan asiaan saadaan kunnostusehdotus halliyhtiön puolesta.

      • palkkien uusiminen

        ei oo pikku juttu.


      • "halliyhtiö"

        Korjatkoon halliyhtiö itse hallinsa.


      • ei oo rahhaa
        "halliyhtiö" kirjoitti:

        Korjatkoon halliyhtiö itse hallinsa.

        millä korjata.


      • Anonyymi
        "halliyhtiö" kirjoitti:

        Korjatkoon halliyhtiö itse hallinsa.

        Ei kuulu tavan veronmaksajille jotka eivät hallissa ole edes käyneet.


    • tuleeko lätkä-late

      purkutalakoisiin ?

    • Kannatan reformia.

      Masentavaa joukkomaniaa jatketaan Tikanmäen klaanin ja Monitoimihalli, Lentokenttä, Laguna, Täydenkuun tanssit, Lonkerokompuksien aikakautta jatkamalla.
      Tekevälle sattuu, se on totta, mutta jos koko ajan päätösten perässä laahaa paskavana, niin onhan se pahasti joukkomania siiviittämänä virhesuunnattua.

      • Kuusenmäkinen

        oho, nyt taitaa itkettää heti aamusta!


    • siinä virsi.

      Pyyhi perseesi itkusta jankuttaja, ja sipase lipeää kielen päälle, että kestät kmäkisen reiällä räkä poskella kuolata..

      • Kuusenmäkinen

        nyt tais kolahtaa!


      • ny on pyyhitty ,entä

        itellä ?


    • Lukutuokio

      kolahtihan se, laguna- huuhaan paikallislehti postilaatikkoon.

    • vauhtia lissää , jot

      tei kesken jää.

    • koiranäyttelyssä.

      on kuulema niin hommeessa, että hirvittää.

      Sekö ostettaisiin

      • olisin tarkkana

        Perättömän väitteen levittäminen julkisesti saattaa johtaa korvausvelvollisuuteen!


    • Anonyymi

      Joutaa pois

    • Anonyymi

      Homemörskän joutaa purkaa kokonaan pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe