Päättäjät haloo!

eieiei!

APUA! Vaikka onkin pääsiäinen ja poliitikot (ansaitulla) lomalla, Lahden toriparkkityömaalla tuli vastaan asia jonka piti olla kunnossa, mutta ei olekaan. Tähän saakka torille tulevat teltat on tuettu maahan lyötävin kiiloin. Kun torin pohjaksi tulee betonikansi, kiiloja ei enää voi lyödä. Olemme ( Laukes (Lahden Uusi Kesäteatteri) muiden muassa) olleet yhteydessä viime kesästä saakka niin toriparkkia suunnitteleviin kuin mm poliitikkoihin ja Lahden Pysäköinti Oy:öön ja olimme tähän päivään saakka oletuksessa että telttojen tukikaapeleille tehdään torikanteen kiinnityspisteitä. Tänään opimme että ei tehdäkään vaan teltat pitää tukea yhteensä kymmenin tonnien painoisin betoniklöntein. Lahti olisi uusista toriparkeista ainoa jonka kannella näitä kiinnikkeitä ei ole. Pahimmillaan tämä voi tarkoittaa ettei isompia telttoja (Laukes, Jazztori jne) torille voi turvallisuussyistä pystyttää!! Pyydän että ainoat jotka voivat asiaan enää vaikuttaa, eli kaupungin ylin johto, puuttuisivat tilanteeseen heti tiistaina!! Kyseessä ei ole pikkujuttu vaan Lahden torin tapahtumien tulevaisuus!! Ilkka Viljanen, Juha Rostedt, Merja Vahter, Leena Mantere, Milla Bruneau, Jouko Skinnari, Vuokko Kautto, Heikki Hakala , Raija Forsman, Tiina Kallio, Inkeri Määttä ja kumppanit! Haluatteko Lahden torista kiviaavikon vai tapahtumia pursuavan kaupungin keskipisteen???

LISÄYS klo 19:01: Projektivastaava Riitta Niskasen ja Stoptelttojen Terttu Keskinen-Rönkön mukaan muuhun ratkaisuun ei päästy koska toriparkin kannen rakenteet ja budjetti eivät muuta mahdollistaneet. Näin ollen ratkaisuna ovat nuo betoniklöntit, jotka toriparkin kansi kyllä kestää mutta joiden kustannukset jäävät tapahtumien maksettaviksi. Asialle ei ilmeisesti voida enää tehdä mitään. On käsittämätöntä että viestintä on niin huonoa että tapahtumatoimijat saavat tiedon näin oleellisesta muutoksesta vahingossa nettisivulta jota kukaan ei lue... Tapahtumien Lahti juu!

3

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä mökki pysyy

      Usko pois, kyllä siellä torilla Viljasen vaalimökki pysyy ilman koukkujakin. Mökki ollut ainakin joskus Kullasvuoren rinteessä lepäämässä, kunnes tulee korvaavaksi kahvilaksi torille. Että sillee. Eihän siellä torilla muita tarvita. Toisekseen nämä kulmauksiin tulevat 15 neliön "vartiokopit" syövät torista aika paljon. Ei taida telttoja mahtua. Mutta se vaalimökkihommahan se tärkein onkin? Toivottavasti sopivat kaikki tasapuolisesti kannelle, Eihän sitä tiedä, vaikka kansialueelle vedettäisiin asvaltti. Ohjaa kysymyksesi Lahden Pysäköinnille Oy:lle, sehän sitä rakennuttaa. (Siis kaupungin rahoilla - siinä se "yksityinen taho", jonka piti löytyä! Heh.) Toriparkki on Lahden rahakaivo - terveyskeskuksen vastaanotot jumissa, mutta sehän kuuluu lahtelaisuuteen! Hyvä mainos tänne muuttamiseksi! Eli suossa ollaan.

    • Kaup.joht.pääl.isn.k

      Lahdessa mennään aina vähän toista kautta. Sitten kun toriparkki on valmis niin vasta havahdutaan että sellaistakin olisi tarvittu. Sehän sitten laitetaan kuntoon isolla rahalla repien toria auki. Näin se on aina mennyt ja näin se tulee menemään. Ole siis huoleti, hommat tulee kuntoon vaikka vähän kiertäen.

      • Anonyymi

        Kuka luottaa yhteenkään poliitikkoon missään asiassa. Luulisi että tällainen usko näihin ihmisiin siirtyisi historian kirjoihin. Politiikan tarkoitus on pitää yllä harhaa demokratiasta ja saada ihmiset työttömiä jne. vastaan. Katsomalla oikeaan suuntaan näkee, että suurimmat syylliset pienituloisten ahdinkoon ovat nämä teidän ihailemanne poliitikot, yritysjohtajat jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe