Peurunga Sportpalast 2009

Winhistorioitsija

Laukaan Peurungassa järjestettiin heinäkuussa 2009 WinCapitan hengennostatustilaisuus, josta kerrotaan tämän palstan arkistosta löytyneessä ketjussa:

Progagandaministeri kutsui koolle kokouksen Peurangan urheilupalatsiin (Peuranka Sportpalast), sillä Private Club Wincapita oli suuren viranomaispaineen alla. Uskoa täytyi valaa jäsenistöön, ettei koko puolustusrintama pääsisi romahtamaan. Ja toden totta: Propagandaministerin tulikiven katkuisen palopuheen jälkeen kokousväen täytti absoluuttinen joukkopsykoosi! Ministeri saattoi myhäillä tyytyväisenä, sillä hän tiesi että jäsenistö uskoo taas vähän aikaa kyselemättä klubiin.

Vielä 5 minuuttia puheen lopettamisen jälkeenkin salissa kaikui haltioitunut iskuhuuto: "Hannu treidaa, me seuraamme! Hannu treidaa, me seuraamme! ..."

Meno oli katossa jo puheen alusta saakka, eikä propagandaministerin tarvinnut väkeä juuri lämmitellä.

Progagandaministeri: "Me olemme päättäväisesti mukana tässä projektissamme, vaikka koko muu maailma sekä media olisi tavoitteitamme ja toimintaamme vastaan."

Salissa raikuvat ankarat käsien taputukset ja eturivin miehet nyökkäävät hyväksyvään tyyliin vakavahko ilme kasvoillaa.

Progagandaministeri: "Totaalinen valuuttakaupankäynti on päivän sana!"

Jäsenistö: "Hurraa, hurraa, ..."

Progagandaministeri: "Vastustus jota sijoitusyhtiömme saa osakseen on valtaisaa, mutta valtaisaa tulee olla myös vastatoimiemme sekä uskon, jolla kohtaamme viranomaisten sekä median hyökkäilyt. On siis tullut aika riisua silkkihansikkaat kädestä!"

Jäsenistö: "Kyllä, kyllä! Eläköön Hannu, eläköön WinCapita!"

Osa väestä nouseen kuin yhteisen tahdon voimasta seisomaan sekä heristää uhmakkaaseen tyyliin nyrkkiään.

Progagandaministeri: "Nyt meidän tulee puristaa kätemme nyrkkiin"

Jäsenistö: "Näin on!"

Salissa kajahtelevat hajanaiset iskuhuudot ja miehiä nousee satunnaisesti seisomaan osoittaakseen suosiota ministerille, joka nousee välillä innostuksesta varpailleen puhujankorokkeellan.

Progagandaministeri: "Ei ainoastaan omien rahojen hyväksikäyttö, vaan myös ympärillämme olevat varat tulee hyödyntää klubimme sijoitustoiminnassa. Nämä taloudelliset varat tulee hyödyntään niin pian kuin mahdollista!
Mitä enemmän resursseja annamme Hannun käyttöön, sitä mahtavampi tulee olemaan positiomme kansainvälisillä valuuttakauppamarkkinoilla.
Nyt ei ole aika miettiä lyhyenaikavälin sijoitusvoittoja, vaan koko jäsenistön tulee keskittyä suurempaan pottiin, jonka valuuttakauppaohjelmisto mahdollistaa!
Tämä ei suinkaan pidennä kotiutusaikoja vaan kasvattaa radikaalisti käsiemme ulottuvilla olevien voittojen määrää! Tiedämme, että mitä suuremmalla vivulla kauppaa käymme, niin sitä nopeammin pääsemme käsiksi maailman valuuttavarantoihin!"

Raivoisaa taputusta kuulijakunnalta sekä ylimaallinen toiveikkuus nousee lähes jokaisen kuulijan kasvoille! Eturivin laidalla istuva henkilö nousee innostuksen vallassa seisomaan ja pitää kovaäänisen monologin.

Takatukka: "Me emme anna periksi ikinä, ei antauduta koskaan! Meissä on uskoa, voimaa ja rohkeutta.... nousta kuin Feenix-lintu tuhkasta ja raunioista!"

Vasta propagandaministerin närkästynyt katse saa rivijäsenen lopettamaan ja istuutumaan takaisin paikoilleen.

Progagandaministeri: "Minä kysyn teiltä! Onko teillä sitä samaa uskoa kuin Hannulla valuuttakauppajärjestelmämme toimintaan?

Jäsenistö: "Kyllä!!"

Progagandaministeri: "Oletteko valmiit seuraamaan Hannua vaikka läpi harmaan kiven sekä kantamaan mahdollisesti suuretkin henkilökohtaiset menetykset?"

Jäsenistö: "Kyllä, kyllä! ..."

Progagandaministeri: "Haluatteko te totaalista Treidausta?!"

Tässä vaiheessa koko sali nousee seisomaan ja huutaa kuin yhdestä suusta.

Jäsenistö: "Kyllä, kyllä! Eläköön voitto, eläköön voitto!"

Progagandaministeri: "Ja jos niin... niin tulkoot se olemaan totaalisempaa ja radikaalimpaa valuuttakaupankäyntiä kuin mitä koko ihmiskunta on milloinkaan nähnyt!"

Jäsenistö: "Hurraa! Hurraa! Hurraa! Hannu treidaa, me seuraamme! Hannu treidaa, me seuraamme! ..."

10

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AArrGGhhhHHHaaaaiiii

      Lopussa oli yhteistä runkkausta.

    • Winhistorijoitsija2

      Ja keväällä 2008 tulivat ne toppatakkiset, savulta ja dieselöljyltä tuoksuvat ruskeatakkiset Krp-joukot kuin vastustamaton nousuvesi. Sponssi sponssilta vastarinta murskattiin. Talot, autot, kesämökit ja laiturit jäivät tämän ruskean vyöryn alle ja takavarikoitiin.

      Vastaanrintaa yrittävät ajettiin narun jatkeeksi, vanhuksi heitetiin laittomasti tyrmään, pikkulapsilta vietiin tikkari kädestä. Joku yksinäinen urhea Petteri, Kari tai Ilkka yritti vielä turhaan vastarintaa savuava lakikirja kourassaan. Turhaan - heidät jäävättiin heti..

      Näin lyötiin murskaksi Winkkarivaltakunta, jonka piti olla tuhatvuotinen. Pipsimittarit, keskustelupalstat, vivut ja virtuaalivalut – kaikki murskautui ja poljettiin pölyyn tuo ruskean, toppatakkisen Krp:n joukkojen jaloissa.

      Propagandaministeri, tuo liukas luiku oli toki aavistanut tulevan. Hän heitti pipsein koristetun valuuttakauppa-asepukunsa nurkkaan, pukeutui siviiliasuun ja piiloitui Suomi24 palstalle. Nyt hän on vuosia esittänyt viatonta Trölliä.

      Mutta entäpä valuuttavaltakunnan johtaja, hän joka oli aikaansaanut koko onnettomuuden

      Valuuttamestari kaivautui Nöttösen päämajansa perimmäiseen keittiöloukkoon, levitti keittiökaapinsa päämajansa pihalle läpitunkemattomaksi barrikadiksi ja vannoi taistelevansa viimeiseen pipsiin saakka.

      Mutta ruotsalaiset partisaanijoukot heittivät helposti esteet syrjään ja valtasivat viimeisen puolustuspesäkkeet. Valuuttavaltakunnan johtaja yritti turhaan itsemurhaa syömällä läppäriä. Sekin viimeinen toivo riistettiin valuuttavaltakunnan johtajan käsistä.

      Näin murskattiin Winkkarivaltakunta, jonka piti olla tuhatvuotinen.

      • Huh huh

        Voi sinua vallu.


      • Pipsi Kauppias
        Huh huh kirjoitti:

        Voi sinua vallu.

        Ei vallu pysty noin fiksuun kirjoitukseen.


      • Pipsi Kauppias kirjoitti:

        Ei vallu pysty noin fiksuun kirjoitukseen.

        Ei pysty, ei. Tämä "Winhistorijoitsija2" sanakäyttäjä vailla vertaa, tuntee klubin yksityiskohdat ja Saksan historian vielä tämän päälle.

        Kerrassaan herkullinen kirjoitus. ;))))


    • Kuvamateriaalia
    • Voiko.nauruun.kuolla

      Tämä aloitus nm. " Winhistoroitsija" on kyllä parasta mitä tältä saralta löytyy. Ei ole aikoihin naurattanut niin paljon kuin tätä lukiessani. Miten tämä on voinut mennä aikanaan ohi etten ole huomannut?

      • AArrGGhhhHHHaaaaiiii

        - Miten tämä on voinut mennä aikanaan ohi etten ole huomannut? -

        Olit varmaan runkkaamassa muiden klubilaisten kanssa.


    • Voiko.nauruun.kuolla

      En ollut koko tilaisuudessa. Olin nimittäin ulosottomiestä piilossa perunakellarissa useamman päivän. En uskaltanut lähteä tilaisuuteen, eikä olisi ollut kyytirahaakaan, laitoin viimeisen kaksikymppisen Pitkäsen bensarahastoon.

      • PerunkaRocks

        Äläs nyt pösilö sekoile. Sinähän teit Ada Flinkin ja Cluson kanssa rikosilmoituksen bensarahoista, joten tuskin annoit rahoja rikolliseen toimintaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe