En tiiä onko novelli, mutta jokin tarina:) Fiktiota on.

Aamun sarastaessa Liehurannalla, pellon laidalla suuressa maalaistalossa asuva Jokke oli lähdössä taas raskaan työn touhuun navettaan. Lämpimänä kesäaamuna Jokkea ei kiinnostaisi työn touhu ja se saakin ajatukset harhailemaan rakkaudenakteihin jo aamutuimaan. Pakon sanelemana Jokke tunkeutuu kuin työntäen itseään sisään navettaan. Sisällä satapäinen hiehojoukko huutaa nalkuttaen Jokelle, että nyt hommiin siitä ja vikkelään.

Lehmien märehtiessä nälissään, pihaan kaartaa auto. Jokke menee toinen haalarin olkain repsottaen ja rintakarvat röyhistäen ulos katsomaan kuka pihaan ajoi.
Ovi avautuu ja autosta nousee sähäkkä tilintarkastaja Janna. Janna sipsuttaa seksikkäillä punaisilla korkokengillään Joken luokse. Nainen lähestyy Jokkea tyrmäävässä punaisessa jakkuasussa rintamuksen vaon kutsuvasti huutaen Jokkea. Hänen pitkät vaaleat tuulessa liehuvat hiuksensa ja ahnaat silmät tuijottaen mustasankaisten silmälasien takaa saa Joken hieman huumaantumaan ja temmin eloisaksi. Jokkea hävettää hieman, joten hän istuutuu nopeasti penkille.

Yht’äkkiä Janna hivuttautuu Joken lähelle ollen itsekin ilmeisesti kiimassa jo pidemmän aikaa ja rupeaa nuolemaan Joken kuuman aamun luomaa hikistä kaulaa. Jokke nostaa karvaisen kätensä ja työntää paksun miehekkään sormensa Jannan punaiseksi maalatuille huulille. Joken jalkoväli alkaa potkimaan itseään viiluista ulos ja Janna voihkii jo pienestä kiiman kosketuksesta. Janna levittää reitensä kuin Sharon Stone paljastaessaan Jokelle hänen kuuman luolansa jonka Jokke voi paloletkullaan täyttää.

Janna avaa jalkansa kuin nostosillan ja istahtaa Joken jykevän tammen upotessa Jannan TikuTakuun. Kuuluu ahnas voihkaisu, joka saa läheisen kanafarmin lentokyvyttömät punaheltatkin lentoon. Jokke tarraa Jannan vaaleankuultavista perspohkeista vahvoilla verisuonisilla käsillään ja puristaa Jannan aina voihkaistessa yhä äänekkämin. Janna pomppii kuin viimeistä päivää ja ahmii Joken mieskuntoa minkä kerkiää. Joken kasvot muuttuvat entistä punaisemmiksi ja hiki virtaa pisaraputouksina Joken rintamusta pitkin alas pariskunnan yhteismöyhentämöön.

Ei aikakaan Jokke kuiskaa hiljaa Jannan korvaan purkautumis ajankohdan lähentyvän. Yht’äkkiä Janna nousee pois jättäen sykkivän elimen ja suuntaa kasvonsa kohti Joken alaväliä. Jokke putsaa lipputankoa kuin viimeistä päivää ja loppujen lopuksi Jannalle palkintona on naamalle kermakuorrutus. Janna puhdistaa nupin pään viimeistelläkseen päivän hyvän työn ja onnistuneen tilitarkastuksen.

0

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        28
        1878
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        6
        1782
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        15
        1271
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        7
        1184
      5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

        ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
        Tv-sarjat
        21
        1152
      6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        10
        1085
      7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1031
      8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        7
        1005
      9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        6
        1004
      10. 10
        980
      Aihe