Lieksan sossut on valehdelleet

totuus julki

Lieksan sosiaalin virkanaiset ovat valehdelleet, että yhdenvertaisuuslain pieni yksityiskohta, positiivinen erityiskohtelu, voi tahdittaa koko toimeentulotuki käytännön siten, että mamuille enemmän.
Siinä he ovat olleet väärässä. Pykälä on tehty suojaamaan vammaisia eikä terveitä, riuskoja mamuja. Mamuille siitä pykälästä kuuluu vain oikeus kieliopintoihin ja se ei ole sosiaalin asia.

Onko Esko Lehdon serkku Juhani tämän valheen alullepanija?

Sosiaalin naiset ovat tuudittauneet siihen, että poliisi ja oikeus puolustavat heitä kaikessa, heidän virkavirheensä arvostelu on rasismia ja poliisi suojaa heitä, onko tämän heille uskotellut sosialidemokraattien salaisissa kokouksissa sisäministeriön yksi pomo Ritva Viljanen? Nurminen on lupaillut liikoja, muut poliisit laittaa stoppia kun hän hyökkäilee omaa väkeä vastaan mukaan lukien lumi-ukot.

Sosialidemokraatit junailivat mamut Lieksaan ja siitä oli sosiaalisuus ja demokraattisuus kaukana, asia puskettiin kulissien takana läpi, luvattiin yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista.

Kohta on luu jakajan kädessä tai mustapekka kortti ja kaikki määrätään veronkorotuksille pantavaksi, joka ikinen Lieksan asukas syrjäkyliä myöten.

Nämä demarit ovat häväisseet koko työväenliikkeen ja aatteen, punalippu on haalistunut ja reikiä täynnä. Merirosvolippu pääkallo ja luut sopisi paremmin Kulman tankoon.

Mamuillakin on ihmisarvo, se on selvä, ei heitä saisi huijata kuten Tukipiste ja siellä Irma laittaa kesäisin isot juhlat, mahdollisuuksien tori. Mitä mahdollisuuksia on kielitaidottomalla kouluja käymättömällä mamulla, hävytöntä uskotella heille juhlatunnelmissa epärealistisia tulevaisuudenkuvia.

6

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvää kesänalkua

      pääsiäishuumaa lieksasta......virkamies se on ajatuksissa yölläkin ja olet tainnut syödä liikaa pääsiäismunia kun niin valvottaa että pitää viestiä laittaa klo 03:20
      yritä nyt pikkuliljaa päästä sossu-mamu-pakkoneuroosi .ongelmastasi päästä eroon ja nauti pääsiäisestä ja lämpenevästä säästä, kesä ja kärpäset se tulee sullekin vaikka kuinka ahistaa

    • lukutaitoinen ukki

      Sinä se vaan jaksat virkavirheestä jauhaa, vaikka sellaista ei ole tapahtunutkaan. Harmittaako se niin paljon, kun et siitä päässytkään räksyttämään, että se pitää valehdella kirjoituksesta toiseen kuukausi kuukauden perään. Jokainen lukutaitoinen tietää, ettei Lieksan sosiaalitoimessa ole ketään syytetty saatikka tuomittu VIRKAVIRHEESTÄ.

      • haluatko käräjille

        mitä sinä totuusjulki kirjoittaja täällä mesoat,se on aivan sama mitä täällä kirjoitat ei sillä ole mitään todellista totuus arvoa,tee rikosilmoitus jos mielestäsi on siihen ko asiassa aihetta,oikeus antaa tuomion aikanaan ja pulinat pois


    • aatu2

      Aloittajaa taitaa ahistaa ja jaksaa jauhaa paskaa

    • Tää on KAUHEETA

      Vammaislaki ei suojele edes vammaisia, sillä sossu viimekädessä hankaa lakiin perustuvien palvelujen saatavuutta vastaan lääkärintodistuksista (viranomaiset) huolimatta. Näin sossu kohtelee lähes liikuntakyvytöntä iäkästä vammaista, joka on täysin 24/7 ulkopuolisen avun varassa oleva pyörätuolipotilas.

      Lääkäri (viranomainen): Potilas on oikeutettu vammaispalvelulain mukaiseen kuljetuspalveluun 3 ja 4:nen asteen (4 liikuntakyvytön) liikuntakyvyttömyyden vuoksi. Ei pysty käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

      Sosiaaliohjaaja: Potilas ei ole oikeutettu vammaispalvelulain mukaiseen kuljetuspalveluun, sillä hän (puhelimessa: henkilökohtainen päätös) on kykeneväinen käyttämään julkisia busseja.

      • kyykytystä

        Tuolloin sosiaaliohjaaja leikkii lääkäriä eli on valelääkäri. hirveää käytöstä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2403
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1921
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      141
      1371
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1224
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe