Pienet aggressiiviset koirat isojen puolella (omistajan valinta)

Ketuttaakiviäkin

Pakko tehdä oma keskustelu koirapuiston roduista. Itselläni on vankka kokemus jo siitä että nämä isot "tappajakoirat" ovat monasti leikkisiä ja hyvin sosiaalistuneita. Eri lukunsa on pienet koirat, monesti todella äkäisiä uhittelevia ja hyökkääviä ja kyllä ketuttaa että isot koirat saavat kuraa niskaansa tekemättä mitään kun pikkukoirat saa riehua ja haastaa puistoissa. Kun pikkukoirat tekee jotain niin se ymmärretään ja se on kuulemma vaan niiiiiin söpöä. Voisiko siis nämä pikkuiset sydänkäpyset olla omalla puolellaan ja lakata kiusaamasta isompia koiria!

4

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmetys

      Siis aggressiivisia koiriahan ei saisi tuoda puistoon, kun siellä on muita, eli ei kummallekaan puolelle semmoiset!

      • Hyvä_

        Niimpä,niimpä! :)


    • Big or small

      Siis alkaa ottaa jo päähän kun joku kokoajan hoilaa että ISOT koirat on aggressivisiä ei se aina näin ole.

      Pienet koirat myös osaa tämän ja osaa todella hyvin koska koirien kieli ei aina ole haukkumista tai ulvomista ( joissain tapauksissa) niin ei kokeneen koiran omistajan on todella vaikeeta kuvitella että se pikku fifi siinä vieressä on todella se aggressivinen eikä se isompi.

      Koirat osaa todella hyvin lukea ihmistä ja toisia koiria jos se pikku fifi ärsytää ja haastaa riitaa jatkuvalla syötöllä niin miksi ihmessää rankaistaan aina sitä isompaa koiraa?

      Onko se helpompaa? Onko se vaikeeta kuvitella että se äitin pikku sylikoira on todella se syyllinen vain koska se on pienempi?

      Pienet koirat osaa olla dominoivia myöskin mutta se menee useimiten under the radar ( tutkan alta) koska se ei ole niin selvää kun isoimilla koirilla onhan se eri kun iso koira nylkyttää ja hyppii päälle ( usein leimataan oi hirveetä se on aggressiivinen!) kun pikku koira mutta molemmat sillon tekee samaa oli kysessää iso tai pieni.

      Mutta suhtautuminen on aivan erinlaista iso koira on sillon hirvee peto kun se näykkii, nylkyttää, hyppii päälle mutta kun pikku koira tekee samaa se on niin suloista ja hellyttävää ( ja niin suurta potaskaa kun voi olla) täytyy muistaa että koira on koira sillä on oma kieli se EI ole ihminen se ei tajua että kun sitä halaa että se ei tarkota sitä että olisit sen kurkussa kiinni.

      Joten oli iso tai pieni koira säännöt pitää olla molemmille muuten ei ole kiva olla kenelläkään joten seuraavan kerran kun naapurin fifi räksyttää niin muistakaa sanoa naapurille että opettaa sille fifille käytöstapoja.

      Ps! Jos isot koirat ei saa olla dominoivia ja aggressiviisiä miksi se on ok pienillä koirilla.
      So i say justice 4 all big and small :)

      • Miks näin?

        Hieno kirjoitus! :)
        Olen samaa mieltä! En ymmärrä miksi ne kaikki menee antaa porttikieltoja kaikille isoille ja syyttää aina niitä. Ja koirapuistoon aina tullaan omalla vastullaan... En vaa tajuu nii idioottimaisia ihmisiä jotka käyttäytyy tuolla lailla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe