1000 kaadon metsä mies

reetu1

en ole asiasta kelleen puhunut, mutta yli 1000 kaatoa takana.
olen jo yli 60 v.
varsinainen metsämies lienen-

12

5670

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Minäkin kaadoin

   Puitako olet kaatanut,kait nuorempana justeerilla ja myöhemmin moottorisahalla.

  • reetureppana

   heh heh,voi sinua reppana reetua,tuliko hhyvä mieli?

   • Anonyymi

    Buaahaa spede se taas jaksaa buaahaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Buaahaa spede se taas jaksaa buaahaa

    Ai se olikin sun aloitus.Ei mikään yllätys spedeilijältä.Buhaa buhaa.Saisit edes kerran spede reppana.


  • Anonyymi

   Lyhyt tarinasi herättää ajatuksia, ja on kiihoittava joka kirjaimeltaan. Metsmies on naisia kiinnostava.
   Olis mielenkiintoista kuulla tarinoitasi.

   Kaikkea hyvää toivottaen.

   • Anonyymi

    Kaikkea paskaa sulle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkea paskaa sulle

    Sori lähetän ne sulle hönö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikkea paskaa sulle

    Uskomaton surkeus olet kun roikut typerien kommettiesi kanssa näillä sivuilla.
    Sun hintelä pippelisi taitaa viehättää vain sinua itseäsi. Oletko saanut naista ikinä??


  • Anonyymi

   Kun puhut kaadoista tarkoitat varmaan seksiä. Olivatko kaatosi miehiä vai naisia?

  • Anonyymi

   En kyllä ole kaatanut ketään. Ehkä 1000 on tullut täyteen en ole varma. Kun tulin maalaispoikana kesätöihin Helsinkiin niin paikalliset työkaverit oli kyllä kovia naljailemaan. Yksi varsinkin oli taitava sanankäyttäjä. Huomasin kyllä että jutut kahden kesken ja muiden läsnäollessa olivat erilaiset.

   • Anonyymi

    Se halusi esittää minulle kaupunkia. Varsinkin kaupungin paheita mitä maalla ei näe. Eka kerralla se oli selvästi hermostunut. Yksi kesäinen viikonloppu kun sen vaimo ja lapset oli maalla. En olisi uskonut mutta oppaani, tuo rehvakas mies, tarvitsi rohkaisua. Tajusin heti olla varovainen ja jätin juomatta juomia mitä hän tarjosi minulle. Jotain oli tulossa mutta mitä. Siitä minulla ei ollut hajuakaan. Toivoin vaan sen olevan todella erikoista jotain perverssiä kaupunkilaisjuttua. Kun lähdettiin kävelemään ja suunta oli luontoa alue. Ei mikään keskusta ravintola. Oli pettynyt. Nyt tiedän kyseessä olleen Laakson kalliot.
    Paikalla oli varmaan 5-10 miestä. Suurin osa oli sivustalla kahden tai kolmen ryhmissä. Keskellä vai ne rohkeimmat. Ne jotka ei muiden ajatuksista välittäneet. Työkaveri oli hämillään. Aloite oli selvästi siirtynyt näille rohkeille. Koko kehoani kihelmöi. Ilmassa oli jotain samaa jännitystä kuin kotona maalla tanssilavalle mennessä. Se esitteli mut yhdelle aika komean näköiselle miehelle. Mulle tuli mieleen orkesterin kapellimestari.
    Kapelimestari kyseli minusta. Itse keksin tuon "Kapelimesteri" nimen. Jotenkin tuntui että hän johti koko ryhmää. Näitä kaikkia miehiä jotka oli paikalla. Työkaveri ei oikein saanut sanaa suustaan. Sanoi tuntevansa minut. Ei kertonut mistä. Itse olin kuulema halunnut tänne. Hän ei, oli vain oppaana. Olin oikeasti vaatinut. Miehet halailivat minua. Eka kerran oli miesten halattavana.
    Kapelimestari suuteli minua. Sellainen kiihkeästi. Kieli syvälle suuhuni. Olin kyllä suudellut ennenkin mutta varovasti tyttöjen kanssa. Tämä oli uutta.
    Se oli oli myös testi. Työkaveri oli humalassa. Minä en maistunut viinalta, ehkä hiukan. Ensimmäisen halauksen jälkeen tuli muut. Myös ne hiljaiset piileksijät puiden takaa. Tunsin niiden jäykkyydet kehoani vasten. Sekosin laskuissa. Osa halasi edestäpäin. Jäykät kalumme painuivat yhteen. Ujot halasi takaa päin. Niiden erektiot tunsin pakaroitteni välissä. Kaikki kuitenkin työnsivät kätensä housuihini ja puristivat kaluani. Se todella haluaa, ne hoki. Miehiä oli lopulta varmasti noin 20.   
    Tiesin mitä tulisi. Minun käyttö ei olisi mitään humalaisen kähmimistä. Jokainen näki ja tunsi myös minun halukkuuteni. Se kiihoitti heitä kovasti. Tunsin kyllä jokaisen jäykistyneen peniksen kehoani vasten. Ne oli isoja sekä kovia. Vaikka olo oli kuin räjähdystä vaille oli siinä jotain levollistakin. Olin varma että räjähdys tulee se ei voisi enää peruuntua. Olin siirtynyt äkistä työkaverilta näille jäykkä kaluisille miehille. 
    Ei minua minnekkään piiloon talutettu. Pikemminkin areenan paraatipaikalle. Sain tukea paikalle raahatusta puiston penkistä. Useat kädet tutkivat housujeni nappia, vetoketjua ja vyön solkea. Heille se oli kuin yhteistä esileikkiä. 
    Annoin housujen valua nilkkoihini. Yritin riisua niitä pois. Se ei ollut kuulema hyvä juttu. Pitäisin vain ne paikallaan ja nilkat yhdessä. Olisin tiukempi silloin.
    Kapelimestari oli ensimmäinen, sen luottokaverit sitten. Loput tuli rynnäten. En aina tiennyt ottiko kaveri välillä pois vai vaihtoiko ne lennosta. 
    Kyllä työkaverikin pani. Se oli pettymys. Olisin jotenkin odotanut suurilla puheilla suurta kalua.
    Se jatkui kauan. Lopulta kuitenkin oli kotiin lähdön aika. Työkaveri oli hävinnyt jonnekkin. Joku tuntematon opasti pois. Olisi tarjonnut illan sanoin että ensi kerran sitten. Siis tulet uudestaan. Mahtavaa se innostui. Harva tulee uudestaan. Mutta jotkut kuulema.


  • Anonyymi

   Tarkoitat todennäköisesti puita koska naisista ei selvästikään ole kysymys sinun kohdillasi, et nimittäin osaa edes kirjoittaa metsämies yhteen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1867
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   393
   1086
  3. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   72
   964
  4. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   67
   811
  5. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   36
   748
  6. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   35
   721
  7. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   106
   698
  8. Martinan ruukavalio

   Voi hyvää päivää taas, mitä tekstiä picukissa. -ohjeilla, jotka voita vaikka lopun ikää. -kesto 6viikkoa, voit kuin jatk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   646
  9. Oikeastaan rakastuneena

   On mukava olla😇 Niin huumaava olo. Olo varmaan niin, kuin maanisilla.. yhtään pysy paikalla, ajatus ei liiku, mihinkään
   Ikävä
   52
   638
  10. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   22
   626
  Aihe