Antaisin vanhan samsung galaxy xcover puhelimeni kaverilleni, mutta ongelmana on oma googletilini...Samsungtilini sain poistettua, ei ongelmaa, mutta kun jos valitsen gmailin kohdalla "poista tili", tulee ilmoitus, että jos poistan tilin poistuu viestini yms. tiedot. Koskeeko se vain puhelimessa olevia viestejä vai koko gmail-mailia? En halua siis koko tiliä poistaa, haluan vain poistaa tilin puhelimesta, jotta kaverini voi käyttää puhelinta omalla tilillään ilman, että puhelin valittaa "synkronointi epäonnistui".
Kiitos jo etukäteen! :)
Kiitos jo etukäteen! :)
Vastaukset 3
Vanhimmat
Palauta se tehdasasetuksille.
Eli täältä: Valikko->Asetukset->Yksityisyys->Alkuperäisten tietojen palautus
Kiitos paljon!!! :) Auttoi!