Kannabiksen vieroitusoireet

ex-suurkuluttaja

Usein väitetään, ettei kannabiksella ole haittavaikutuksia tai vieroitusoireita. Minulla on asiasta jokseenkin nuoremmalta iältä vuosikausia kokemusta. Nyt kun kannabista avoimesti puolustellaan ja haittavaikutukset halutaan lakaista maton alle, niin tässäpä lista:

1. Hiisaa muutama kuukausi päivittäin aamusta iltaan ja lopeta sitten kuin seinään, niin saatat olla hieman huonolla tuulella yhden päivän.

2. Sen jälkeisenä yönä saattaa nukkua hieman kehnosti.

3. Mieli tekee polttaa kahden edellämainitun oireen vuoksi koko vuorokauden.

4. Lievää ruokahaluttomuutta pari päivää lopettamisen jälkeen.

Tämä on kyllä julmaa todellisuutta suurella kulutuksella. Niin että varokaa ihmiset, nämä karmeat reflat ovat rankan käytön vaietut karut puolet. Ja tämä on täyttä totta. Sivuvaikutuksia on olemassa.

29

1456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nöppkött

      Kannabiksen suurkulutuksesta selviää kyllä varsin vähällä. Kämmenet hikoaa, vähän jurppii ja ruoka ei ole yhtä hyvää kuin ennen. Nämä kestää pari päivää. Positiivisina vaikutuksina sitten vireystason nousu ja hyvä mieli siitä.

    • Turhaa itkemistä

      No hui! Mitäs poltit aamusta iltaan,ihan kuules omassa päässäs se vika on.

      • Itkemistä?

        Eiköhän tuo aloitus ollut ironiaa? Kovemmat viekkarit olen saanut illan juomisesta kuin viikkojen tai kuukausien polttelusta.


    • yq4gqaer

      Mullakin "rankat" oireet kesti pari päivää kun kolmen vuoden päivittäinen käyttö loppui.

    • 420-

      Oon polttanu melkein 3 vuotta putkeen välillä ollu päivän tai pari taukoa ja eipä oo mitään viekkareita tullu tähän mennessä. että voipi olla hyvinkin henkilökohtasta.

      • Lahdelma

        N.5v päivittäin. Lopetus. No problem.


    • 34gddfg4444

      Itse käytin 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa muutaman vuoden. Ei tullut lopetuksesta oireita, enkä ole sitä enää kaivannut. Lopettamisessa vaikeinta oli sosiaalinen puoli kun tuttavapiiri käytti, eli hetkellistä yksinäisyyttä siitä seurasi, ei muuta.

    • valheita!!

      ennemin uskon mediaan kuin jotain yksityisiä narkkeja.

    • PiisPlease

      Kannabis ei aiheuta todellisia vieroitusoireita. Tupakasta tulee ihan oikeasti vieroitusoireet. Opiaateista tulee ihan oikeasti vieroitusoireet. Masennuslääkkeistäkin voi tulla ihan oikeasti vieroitusoireet. Unilääkkeistä voi tulla ihan oikeasti vieroitusoireet. Kannabis ei aiheuta mitään näiden edellisten mainittujen vaikutuksia. Tupakointi on noin about 100 kertaa vaikeampi lopettaa kuin kannabiksen käyttä. Tupakan lopettaminen tuntuu ihan oikeasti tosi pahalle.

    • kokeiltuon

      Yksilöllistä. Jos on pitkään ja paljon käyttänyt ja käyttäjällä on ollut entuudestaan riippuvuus ongelmia ja/tai psyykehäiriöitä(ahdistus,masennus jne.), niin vierotusoireita tulee varmemmin.

    • dsfgfdgfdgfdhdhddhd

      vais tommosia sulle tulee. no siinä tasapainottelet poltatko vai et,,itellä huomannu että tulee pelkotiloja heti polttamisen jälkee( johtuu vissii siitä rennosta lötköstä olosta) muuta haittaa en oo huomannu...tehkää ite cannabis ja kokeilkaa eri lajikkeita mahd paljon, joku voi sopii toiselle paremmin

      ps kyllähän se alkoholi on päihteiden kunkku, tulis juotuu joka päivä jos ei ois niin epäterveellistä

    • zxzxxzxzz

      vittu kun on tyhmiä nää nistit. minkään aineen kohdalla ei oireet kauaa kestä. fakta on että elämä on ironiaa ja nistit on vajaita. elämän perusopetukset on tässä!

    • samaamieltähgj

      joo ei aloittajan kantsi enään pilvee poltella jos oireita noin paljon

      • Ivboppn

        :D :D


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Training Day | Coolio - Gangsta's Paradise

      https://www.youtube.com/watch?v=wM43fjdAoBI

    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/asiantuntija-pegasus-ohjelmasta-mita-tahansa-puhelin-sinusta-tietaa-se-valittaa-eteenpain-tasta-voi-tunnistaa-milloin-kannykassa-tapahtuu-kummia/8780394#gs.5xe86q

      Asiantuntija Pegasus-ohjelmasta: "Mitä tahansa puhelin sinusta tietää, se välittää eteenpäin" – tunnista, milloin kännykässä tapahtuu kummia

      JULKAISTU 18.09.2023

      Kybervakoilu on noussut Suomessa otsikoihin Microsoftin tuoreen raportin seurauksena. Raportin mukaan pohjoiskorealaiset kybertoimijat ovat "vaarantaneet" tai "haavoittaneet" operaatioissaan suomalaisia puolustusalan yrityksiä.

      Kyberturvallisuuden työelämäprofessori Mikko Kiviharju Aalto-yliopistosta oli keskustelemassa MTV Uutiset Liven lähetyksessä kovan tason urkintahaittaohjelmasta, joka tunnetaan nimellä Pegasus. Muutama päivä sitten uutisoitiin, että erään Latviassa asuvan venäläistoimittajan puhelimesta löytyi kyseinen vakoiluohjelma.

      Kiviharju kertoo, että Pegasus on valtiollinen viranomaisten käyttöön tarkoitettu vakoiluohjelma, joka on suunnattu henkilöseurantaan.

      – Ohjelma on kehitetty Israelissa, hyvin todennäköisesti Israelin valtion tukemana. Tarkoitus on ollut, että vakoiluohjelmaa jaetaan vain tiettyjen maiden viranomaisille, viranomaiskäyttöön. Ei ole vielä viitteitä siitä, että se olisi vuotanut rikolliseen käyttöön.

      Kiviharju kertoo, ettei Pegasuksen kanssa ole kuitenkaan juuri tehty valintaa sen suhteen, minkä maiden viranomaisten käyttöön ohjelma annetaan. Tällöin monet viranomaiset käyttävät sitä esimerkiksi sellaisissa maissa, joissa sananvapaus on kyseenalaista tai kansalaisaktivismi kiellettyä.

      Kiviharjun mukaan Pegasus-haittaohjelmasta on tehty havaintoja monessa maassa.

      Kallis, kokonaisvaltainen ja vaikeasti havaittava seurantatyökalu
      Kiviharju luettelee mittavan listan siitä, mitä kaikkea ohjelma pystyy puhelimesta keräämään.

      – Sitä voi räätälöidä asiakkaan toiveesta aika monenlaiseen suuntaan. Periaatteessa sillä pystyy tekemään melkein mitä tahansa. Mitä tahansa puhelin sinusta tietää, se pystyy sen nauhoittamaan ja välittämään eteenpäin: Puhelut, tekstiviestit, chattilogit, sosiaalisen median sovellukset, sijaintitiedot ja videot – kaikki on mahdollista napata, Kiviharju luettelee.

      Kiviharju kertoo, että tammikuussa 2022 ulkoministeriön raportissa sanottiin, että ulkomailla toimivilla Suomen ulkoministeriön diplomaateilla oli löydetty kyseistä vakoiluohjelmaa puhelimistaan.

      Kiviharju toteaa, että Pegasusta ei ole suunnattu tavallisten kaduntallaajien seurantaan.

      – On raportteja, joiden mukaan kyseisen vakoiluohjelman lisenssi maksaa satoja tuhansia euroja. Tarkoittaa, ettei sitä ihan tavallisten pikkurikollisten seurantaan välttämättä haluta käyttöön, vaan korkean profiilin kohteisiin.

      Kiviharjun mukaan on mahdollista, että Pegasus-ohjelmaa on ollut Suomessakin, mutta asia ei vain ole tullut tietoon.

      – Kyseinen ohjelma osaa piiloutua aika hyvin. Sitä kehitetään koko ajan. Se tarkoittaa, että jos siitä on tullut räätälöity uusi versio, niin sitä ei edes havaita.

      Kiviharju kertoo, että Pegasuksen voi käyttöohjeiden mukaan tartuttaa vaikka sopivan langattoman lähettimen avulla, joten tartunnan torjuminen on hankalaa.

      Kiviharju jatkaa, että on olemassa joitakin yleisiä merkkejä, mitkä kertovat, että puhelimessa saattaa olla tapahtumassa jotakin kummallista.

      – Yleinen merkki on, että se käyttää akkua valtavan nopeasti ja kaatuilee useammin kuin normaalisti.

      • Anonyymi

        uskokaa herraan se pelastaa.
        t- huume tuovinen


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe