Maksuhäiriömerkintä

Köyhä surkimus

Miten nopeesti tulee maksuhäiriömerkintä jos on maksamattomia laskuja, ja tuleeko tästä merkinnästä ilmoitus myös ko. henkilölle itselleen? Kiitos tiedoista.

46

4822

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+14

      Riippuu täysin velkojasta, koska on ilmoittaa maksuhäiriö merkinnän. Hänellä on mahdollisuus ilmoittaa merkintä kun velan alkuperäisestä eräpäivästä on kulunut 60päivää, eikä laskusta ole sovittu maksusuunnitelmaa. Ensimmäisestä maksuhäiriömerkinnästä tulee kirjallinen ilmoitus kotiin. Vuokra/sähkö/vakuutus/lääkäri laskut ovat sellaisia mistä ei helpolla tule merkintää. Pikavippikeisarit ilmoittavat välittömästi merkinnän.

      • Olet tollo

        Velkoja ei voi niitä ilmoittaa.


    • Näin.

      Maksun myöhästyminen ei aiheuta luottotietoihin maksuhäiriömerkintää välittömästi. Tavallisimmin maksuhäiriömerkinnän saa vasta noin 6-8 kuukauden kuluttua. Tämä aika kuluu siihen, että velkoja (yleensä perimistoimisto) toimittaa velasta tai maksamattomasta laskusta haasteen tuomioistuimeen (käräjäoikeuteen) saadakseen siltä velkomustuomion eli päätöksen maksun laiminlyönnistä. Merkintä tulee tästä tuomioistuimen päätöksestä. Merkintä voi tulla myös siitä, että ulosottoviranomainen toteaa velallisen ulosottotoimituksessa varattomaksi.

      Merkinnän voi saada aikaisemminkin. Velkoja voi ilmoittaa maksuhäiriöstä rekisterinpitäjälle, kun osamaksun tai kulutusluoton maksu on ollut viivästyneenä vähintään 60 päivää eli noin kolme kuukautta alkuperäisestä eräpäivästä. Lisäksi velkojan on lähetettävä velalliselle kirjallinen maksumuistutus, jossa on varoitettava maksuhäiriön rekisteröimisestä ellei laskua makseta. Muistutus on lähetettävä vähintään 21 päivää ennen maksuhäiriön ilmoittamista luottotietorekisteriin.

    • fghjk

      menee 26 kuukautta

    • Varma tieto

      Maksamattoman laskun jälkeen velkoja lähettää maksukehoituksen, jonka jälkeen lasku siirtyy yleensä perintätoimiston perittäväksi jonka on myös pakko lähettää maksukehoitus. Maksukehoituksia velkojan ja perintätoimiston on lähetettävä vähintää yksi kummankin, jotkut voivat lähettää useammankin. Mikäli maksukehoituksiin ei suoritusta tule, perintätoimisto käynnistää haastemenettelyn. Haastemenettely annetaan tiedoksi käräjäoikeuden haastemiehen välityksellä jonka tiedoksiannon jälkeen on vielä mahdollista maksaa velka korkoineen ja kuluineen. Vasta em. vastineenantoajan jälkeen syntyy maksuhäiriö. Velkojat eivät ilmoita maksuhäiriöitä, vaan käräjäoikeus. Ilman em. haastemenettelyä maksuhäiriö voi syntyä vain julkisoikeudellisista veloista (verot, vakuutus, terveyskeskus- ja sairaalamaksut, lasten kunnalliset hoitomaksut, sakot yms.). Minimissäänkin laskun alkuperäisestä eräpäivästä kuluu 1,5 kuukautta ennenkuin maksuhäiriö syntyy.

    • bjfjgkckc

      No joo mutta jos on pikavippejä luottokortteja ym luottoja.
      Velkoja voi ilmoittaa maksuhäiriömerkinnän 60 päivää alkuperäisestä eräpäivästä

      • ybno

        Pikavippifirmat pitäs Euroopasta lopettaa.


    • laillinen mafia

      Perintätoimisto Lindorff lähettää suunnilleen vuoden päästä maksuja ja samanaikaisesti tulee perintä ja maksumuistutuksen perintä. Tällä on tarkoitus periä enemmän rahaa hölmöiltä, jotka säikähtävät isoilla kirjaimilla kirjoitetuista uhkauksista.

      Lindorff on tietääkseni juutalaisomisteinen ja tältä näyttää hallinto suunnilleen http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20110116011118/koc/images/4/46/Jew-bwa-ha-ha.gif

      • tiedoksi vaan

        Lindorff on ruotsalaisfirma, mutta sen yrityksen puolestaan omistavat 2 yritystä on kumpikin Jerseyn saarten veroparatiisifirmoja.


      • Öhöm 551122

        8 v päästä tuli maksetusta laskusta huomautus!


    • Your Angel

      Perintätoimistot tekevät kaikkensa että luottomerkintä tulee.

      Se on heidän osa heidän bisnestään.

      Siitä seuraa heille lisäbisnestä koska kun luottotiedot saadaan anastettua muutkin laskut lähtevät menemään perintätoimiston kautte.

      Lisäksi esim. asikastieto oy saa uuden asiakkaan, jonka taloustiedoilla voi tehdä bisnestä.

      Suomi ei auta juurikaan velallista voivoittelua enempää: siitä voi seurata elinkautinen velkavankeus pankkiiripolitrukkien kauniista puheista välittämättä.

      Myy tavaraa, maksa laskut pois: pidä tarkka talous, vältä elinkautinen.

      Suomen yhteiskuntajärjestelmä perustuu vain ja vain rahaan, materialismiin... pidä huolta, itsestäsi ja perheestäsi.

      Amen

      • Valtiovallalta Apua?

        Tasan totta puhut. Valitettavasti!


    • näin

      Kaverilla tuli kun oli tili, jonka oli tyhjännyt, mutta se jäi silti hänelle.
      Oli tyhjillään 2 vuotta ja sinä aikana oli kertynyt palvelumaksua 2 euroa ja niistä EI kuiteskaan oltu ilmoitettu tilin omistajalle koko aikana.

      Kyseinen maksuhäiriö tuli vasta, toisen asian yhteydessä pankissa asioininnissa ilmi.

      Asiakkaalle eI tarvi ilmoittaa,mutta perintätoimistolle, kyllä.

      • KKHS

        Kyse lienee yrityksen ja asiakkaan valisestä luottamuksesta, joka siis voi hyvinkin mennä iman maksuhäiriömerkintää. Se vaikuttaa asiointiin kyseisessä firmassa, muttei muualla


    • rickekin

      Yleensä ko merkintä ei tule kovin helposti, mutta siihen on mahdollisuus jo kun on maksu myöhässä 60 päivää. (eli eka vastaaja antoi oikeata tietoa).
      Yleensä menee paljon pidempään, mutta siihen ei kannata luottaa.

      Aina kannattaa soittaa ja sopia maksujärjestelyistä, lähes kaikki firmat suostuu niihin, kunhan vain soittelee. mitään ilmoittamatta niitä voi tulla yllättäen.

      Ko merkintää ei kannata tietenkään hankkia, mutta silti on hyvä muistaa että ko merkintä on määräaikainen. Jos rahaasiat on muuten kunnossa, niin ei tuo hirveesti ongelmia, tiettyjä isompia hankintoja ei voi ehkä tehdä. Toisaalta harvalla on raha-asiat kunnossa jos hankkki ko merkinnän..

      • ulosoton asiakas

        "Yleensä ko merkintä ei tule kovin helposti, mutta siihen on mahdollisuus jo kun on maksu myöhässä 60 päivää. (eli eka vastaaja antoi oikeata tietoa).
        Yleensä menee paljon pidempään, mutta siihen ei kannata luottaa."

        Omalla kohdallani meni luottotiedot vasta parin vuoden kuluttua, mutta omalla kohdallani maksut joista en selviytynyt olivat veroja. Tulot eivät vain enää riittäneet niiden maksamiseen byrokratia sotkujen ja työttömyyden takia. Työtapaturmasta tulleiden vammojen takia en enää voinut palata työhöni ja vakuutusyhtiö jätti korvaukset maksamatta, koska en pystynyt todistamaan vammojen olvan työperäisiä. Tämä tapahtui 2008 ja sen jälkeen mitään kunnollisa töitä en ole saanut.

        "Ko merkintää ei kannata tietenkään hankkia, mutta silti on hyvä muistaa että ko merkintä on määräaikainen."

        Se kannattaa muistaa, että maksukyvyttömyys ei ole rikos. Ihmisella on oikeus olla maksamatta kaikki maksujaan jos hän on maksukyvytön. Aina maksukyvyttömyys ei johdu omasta syystä taustalla on monia syitä. Jos tulot pienenee kokoajan, mutta hinnat ja verot nousee nopeammin kuin tulot ja työllisyys on väistämätöntä, että entistä useampi ajautuu maksykyvyttömäksi. Näin on käynyt Suomessakin meitä maksukyvyttömiä on jo yhtä paljon kuin viime laman huippuvuosina.

        Jos maksukyvyttömyys olisi rikos puolimiljoonaa Suomalaista joutuisi laittamaan vankilaan paatumaan ja opettelemaan rikosten tekemistä yhdessä oikeiden rikollisten kanssa. Sitten vasta poliisille ja viranomaisille tulisi kiire jos Suomessa olisi puolimiljoonaa vankia nykyisen kahdeksan tuhannen sijaan.

        Ei sille voi mitään, että työtapaturma vei terveyden enkä nykyisessä työtilanteessa kelpaa mihinkään kunnolla palkattuun hommaan. Ihan oikeasti maksuon parikymmentä vuotta veroja tähän maahan valtio olisi voinut kohtuullistaa veroja terveydentilan takia, mutta ei niin ei. Onneksi veroja ei saa periä kuin 5 vuotta pari vuotta vielä niin olen vapaa mies taas.


    • jghdf

      Omat tietonsa voi tarkastaa Asiakastieto OY:stä kerran vuodessa lähettämällä sinne kirjallisen pyynnön ja kopion passista, ajokortista tai jostain muusta virallisesta henk.todistuksesta. Pyyntö on lakisääteinen eikä se maksa mitään. Vastaava netissätehtävä pyyntö maksaa kympin.

    • Kokemusta on

      Ei pienintä huoltakaan vielä tuossa vaiheessa. Ensin tulee sydämen rytmihäiriö ja persoonallisuushäiriö, sen vasta jälkeen vasta maksuhäiriö.

    • Kynittäväksi

      Ala yrittäjäksi...varmin tapa menettää luottotiedot.
      Ja Lindorff kiittää ( ja jatkaa itse veronkiertoa).

      • 14+15

        Ah, kiitos. Huomattu on ;D


    • velaton on huoleton

      Erääntyneistä laskuista en tiedä kovinkaan tarkasti, mutta velan takaajana meni luottotiedot käytännössä heti kun pankin velallinen ei maksanut lainansa kk-erää ja päästi velan jo perintätoimistoon saakka.

      Pankki sekä perintätoimisto ottivat minuun yhteyttä ja kertoi että takaajana minulle on kertynyt kerralla koko takaussumma maksetavaksi ( ei siis pelkkä kuukausierä) ja mikäli sitä ei makseta eräpäivänä eli heti tulee luottomerkintä josta seuraa erinäisiä haittoja. Takaajan on sääntöjen mukaan joka kuukausi varmistettava velallisen maksutila!

      Verottajalle kannattaa olla ajoissa yhteydessä mikäli jälkiveroa ei kykene suorittamaan, koska jo erääntyneen jälkiveron käsittely muuttuu vaikeamaksi. Itse jouduin aikoinaan sopimaan maksusuunitelman jälkiverosta ja olivat tyytyväisiä etten päästänyt sitä erääntymään.

      Avatkaa ne perintäkirjeet ja ottakaa niihin yhteyttä ja sopikaa suunitelma, kyllä asiat järjesyvät kun ei pitkitä ja piiloudu!

    • Velat anteeksi

      Mitä väliä?

      Eivät kaikki firmatkaan maksa velkojaan, eikä monet valtiot?

      Mikswi sitten yksityisen ihmisen pitäisi?

      Ja oikea käännös Isämeidän rukouksesta on: - Anna meille meidän
      velkamme anteeksi.

      Luterilainen käännös "syntimme" on väärä käännös.

    • hakunilamata

      Ei mitään hätää, perintätoimet on jatkuneet jo 20 vuotta ja näyttää siltä, että
      vouti saa ensimmäisen veronpalautuksen kahteenkymmeneen vuoteen( 15 eur)
      Ei ole mitään syytä pelätä maksuhäiriöitä, ei ne estä elämistä ja mikä parasta,
      voit ostaa piikkiin mitä vaan ikinä keksitkin, eikä tartte maksaa.
      Miljoonapiikkiin.

      • Helppoa eläm

        Totta.

        Lisäksi nykyjään ei poliisin määräämiä sakkoja muuteta vankeudeksi.

        Eli jos haluat esim. tietokoneen, haet sen kaupasta ja kannat sen ulos, jos jäät kiinni, toteat poliisille "parempi onni ensi kerralla" ja heität sakon roskiin. Sama juttu tietenkin myös muissa kaupoissa.

        Ja kun tankkaat autoa, niin maksun voi hyvin unohtaa, polttoainehinnoissa 50% ilmaa, eli asema jää voitolle vaikka vian joka toinen maksaisi.

        Myös ruotsin risteilyille voi mennä ilmaiseksi, riittää että väittää matkaa maksetuksi


    • sfdgsadfasfadfadsfad

      ensimmäisestä maksuhäiriöstä tulee ilmoitus, muista ei. eikä niillä ole sitten enää merkitystäkin, sen jälkeen voi laskut heittää suoraan saunan pesään.
      itse hankin ruotsalaisen id-numeron luottotietojen menetysten jälkeen.
      suomalainen id-numero: ei luottotietoja
      ruotsalainen id-numero: puhtaat luottotiedot

    • siveys

      Rahaan ei saa tuntea rakkautta, eikä kiintyä siihen, se on maksuväline, jolla maksetaan, vaan tavarat, joita tarvitaan, ei pidä elää yli varojen, mutta jos hetkellinen maksuhäiriö tulee ne täytyy sovitella ja sopia. Ihmisiä me kaikki vaan olemme ja hetken täällä käymässä, emme ota omaisuuksia matkaan minne jo lienemme matkalla ja Pietarin portilla tilejämme selvitellään, miten l käy raharikkaiden, jotka väärin käyttää varallisuuttaan, ostavat rakkautta, persettä ja lohtua rahalla. kullalla ostaa minkä vaan, mutta ei onneaan. onni ei aina saavukaan kullat taskussaan.

    • Suomen kansalaisen sosiaaliturva sisältää eläkkeet, työttömät ja huollettavat ja on ainakin 1000€/kk asumiskustannusten ja sairaudenhoito kustannusten jälkeen se pitää olla maksettuna joka kuun 3 pvä mennessä pankkitilille allekirjoitettu hakemus riittää. Sosiaaliturva on sopimuksilla määritelty summa sillä pitää toteutua ihmisten oikeudet eli ihmisen arvoinen elämä. Kirjoittaja elää asumiskustannusten osalla eli asumistuella ja 114€/kk, toimen tulotuki on eroitus ihmisen elämän arvoisesta elämästä raha summa on määritelty kansainvälisillä sopimuksilla kun markka on vaihtunut euroksi ja on ehdoton. Kansalais raha vai suomen kansalaisen sosiaaliturva ? Sana sosiaali sisältää ihmiset eli myös ulkomaalaiset sana kansalaisraha viittaa merkitykseltään tulevaisuuteen maailman valtioon ilman rajoja missä voi vapaasti siirtyä eri paikkoihin ja nostaa kansalais rahan. lääkärin lausunnosta syntymästä perusteella läänin raastuvan oikeuden tuomarin on kirjoittanut asiakirjan suomen kansalainen nimi syntymä aika ja paikka sosiaaliturvatunnus ja ei enään 2,5 vuotten toimivaltainen suomen valtion leima. Asiakirjan paperi on setelipainosta se ei ole tavallista valkoista paperia mitä tulostamiseen käytetään. Suomen kansalaisen sosialiturva on 10 centin tarkkuudella sama summa työttömille ja huollettavista.. Se ettei Suomen kansalaisen sosialiturvaa makseta on rikos ja vakava rikos onkin, mikään rikos ei vanhene maksamaton suomen kansalaisen sosiaaliturva on kansanmurha ase, maailman talous kasvuun ja sosiaaliturva maksuun. Kansainvälistä rikos-oikeudenkäyntiä edeltää rikostutkinta, sotilas on poliisi viranomainen sosiaali ja lääkäri viranomaiset sisältyvät sotilasviranomaisiin.

      • työtön.

        vitut oo tonnia ikinä tilillä nähnykkään.


    • koivisto1

      Laki on muuttunu. luottotiedot menee vain vuodeksi ja sitten on puolen vuoden seuranta miten hyvin hoitaa raha-asiat. uo mies kyllä alottaa heti uolsmittaamisella. vie telkkarit yms

      • kiitokset vaan

        Hyvä vaan, että vie sen vanhan painavat kuvaputkitöllön pois, että saa ostettua kevyen littutöllön sossun maksusitoumuksella.


      • siveys

        Ihminen ei tarvitse muuta kuin ruokaa, rauhaa ja rakkautta. lämpöä ja leipää .puhtautta ja siisteyttä,


      • maksut ok

        Ei oo laki muuttunu,2v edelleen,luottokortti häikästä suoraan ilman oikeuden päätöstä,60 päivän jälkeen.


    • adaasdasd

      Suomessa on sadoillatuhansilla ''maksuhäiriöitä'', kiitos järjettömän politiikan ja vaikkapa sen, että lyhyiden työsuhteiden välissä ihminen putoaa NOLLAtilaan eikä saa rahaa mistään. Pikavipit veivät monet hlvettiin, kun rahatilanne ei parantunutkaan. Sitten voudit ja samojen yhtiöiden perintöfirmat yrittävät rahastaa viisinkertaisilla summilla PIENIÄ perittäviä! TÄMÄ TOIMINTA OLI JA ON RIKOLLISTA ja vääriä tahoja syyllistetään - heitä, jotka jätettiin alunperinkin AHDINKOON!!!

      TÄMÄ maa ja systeemi ON NIIN rikollista touhua ja se on pesiytynyt byrokratiaan ja tavallisen ihmisen ahdingosta elämiseen! Virkamiesrikollisuus ja hämäräbisnes kukoistaa.. Perintäfirmathan ovat kaikki tuloissaan kärjessä, mutta millä moraalilla?? Monilla hämärätaustaa ja rahat viedään veroparatiiseihin..

      Näin huhutaan.

    • Ieena

      Maksoin tänään kaikki velkani. Kuinka kauan menee, että maksuhäiriömerkintä lähtee tiedoistani pois?

      • hjlfhj658

        Jos joku muu kuin UMV niin ilmoitat vaan ulosottoon/asiakastietoon että velat maksettu, lähtee sitten sman tien kun asia käsitelty. UMV säilyy 2-4 vuotta sen merkintäpäivästä.


      • bgjcjckc
        hjlfhj658 kirjoitti:

        Jos joku muu kuin UMV niin ilmoitat vaan ulosottoon/asiakastietoon että velat maksettu, lähtee sitten sman tien kun asia käsitelty. UMV säilyy 2-4 vuotta sen merkintäpäivästä.

        Eikä lähde ihan normaalisti merkinnän keston mukaan viimeisimmästä yvk tuomiosta voi saada 1v pois maksamalla lyhenee 3vuodesta -2vuoteen.
        Ainoa mikä lähtee maksamalla on ump pitkäaikainen ulosotto.


    • maassa taivaassa Isä

      Sama täällä ... sen voi tehdä vihamies, sen voi tehdä itsensä itse itselleen vihamies .,.. minä en ole laiska, vaan työkyvytön, kyllä syntymävuosi on 1952 ... pidän kiinni velvollisuuksista ja oikeuksista ja lojaliteetin saada sydämestämme palavampi, tulisempi oikea Rauhan tyyssija, joten rukoilemme ... myös ja myös ... myös siellä, täällä, tuolla, käsi .... käsittelee aikaansaannoksiaan

      • estJlyöd

        Joo jää ke ok


    • taxfree/ÖÖÖÖ

      minulle ei annettu rahaa kun olin äitini saanut kohdata sosialitoimisto asioinnin jälkeen .. äiti sanoo: "se ja se sanoi ettei anna rahaa" ... vertaan nykyisin heitteillepanoon ja sosialitoimisto ihmisten kyvyttömyyteenn rikkaiden ja köyhien oleskelussa ja pienten ja suurten vrt. raamatusta/minä olen Jeesus? mutta merkintähän olisi selvästi EU liitovaltio/EU jäsenvaltio ... Saldoni mun periytyvää ei, maksuhäiriömerkintää .......... perintöäsi maa ... maksuhäiriömerkintää tuhoutuvaa mihin silmäsi ennättääkkään

      • Lisäys

        Olet myös sekaisin


    • no hätä

      Kuulehan nyt köyhä surkimus.

      Ota yhteys velkojaasi ja suunnittele maksu järjestely

      Ei tule maksuhäriötä silloin

    • pikku vinkki

      Yksi sana johon et voi luottaa: Santander.

      Espanjalaisten mafiosojen korruptiolafka joka kusee kaikkia silmään näennäisesti reiluilla maksuajoilla jne.

      Jos otat Santanderiltä rahaa niin et saa sitä sen jälkeen enää mistään muualta koska Santander estää luotonsaannin muualta turvatakseen sen että otat rahaa vain heiltä.

      Espanjassa on liki 30% työttömyys mutta Santander se porskuttaa..

      • Höh, ei ongelmaa

        Työttömyys ja köyhyys ei ole mikään ongelma missään maassa. Ettekö ymmärrä että kyseessä on vain aivan tavallista ihmisten jakaumaa? Rikkaat voivat kokoajan hyvin.

        Hitlerkin sen on näyttänyt että ihmisiä voi totta tosiaan hävittää suuriakin määriä.

        Jokaisesta maasta löytyy kyllä aivan hyvin voiva rikkaiden isohko joukko, joten eipäs aina meluta niistä köyhistä.


    • Kun ei elä yli varojensa ei ole pelkoa maksuhäiriöistäkään!

    • Ei se maailma kaadu

      Itselläni on murhaava maksuhäirölista, vaan eipä ongelmaa kun tekee töitä ja on hyvät tulot , pärjää mukavasti. Auton ostin osarilla, liikkeessä kerroin tilanteen, annoin palkkanauhan kopion ja eipä ongelmaa muuta kuin käsiraha tiskiin ja autolla liikkeestä ulos, maksut hoidan ajallaan, puhelimet ja netit saa auki kun maksaa vakuuden sisään , asunto on vuokrattu ennen häiriömerkintää ja pankkikortti/luottokortti on koska maksut olen hoitanut ajallani ja pankki on pieni pohjanmaalaispankki josta sain luottokortin toisenkin kun maksoin vähän vakuusrahaa ja laskut olen hoitanut ennen eräpäivää aina, kaikki toimii mutta vaatii aina vähän viitseliäisyyttä!!

    • 19+3

      "Itselläni on murhaava maksuhäirölista"

      "koska maksut olen hoitanut ajallani"

      Yhtälö ei oikein täsmää. Jos olisin yrittäjä, en luottaisi sinuun. Ehkä voit viisi ensimmäistä osamaksua maksaa, mutta sitten tulee "unohdus". Viime kädessä me muut kuluttajat maksamme aina luottotappiot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2205
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1559
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1495
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      125
      1284
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1189
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      914
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      880
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      805
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      288
      794
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      715
    Aihe