Menetin veljeni

Itkevä

Tänään veljeni toi koiraansa meille hoitoon hän huomasi että olin rikkonut puhelime ja saanut uuden hän suuttui siitä ja meinasi viedä puhelimen korjaamoon ja ottaa itselleen... En pitänyt ajatuksesta jolloin aloin huuttaa ja raivota lopulta. Puhelimen koko näyttö oli sirpaleina koska veljeni talloi sen hän sanoi että en ole tervetullut heidän esikoisen elämään jota olen kerran nyt nähnyt ja olen. Itkenyt koko päivän ... Onko tämä reilun mukaista.

8

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopetaitku

      On. Minkä ikäinen olet?

      • Itkevä

        13 vuotias olen


    • voi pieni..

      Pakko sanoa, että sinulla on erittäin lapsellinen ja itsekäs veli. Hänellä on nyt oma perhe ja ilmeisesti kotikin mistä vastuussa, että ei ole oikeutettu ottamaan sinun omistustasi, oli se rikki tai ei. En tosin ymmärtänyt rikkoiko vanhan vaiko uuden kännykän nyt tuolla tallomisella.

      Olethan kertonut vanhemmillesi Ihan kaiken? sinulla on oikeus saada heiltä tukea ja turvaa jos veljesi on käyttäytynyt noinkin väkivaltaisesti rikkomalla jotakin niinkin arvokasta, oli entuudestaan rikki tai ei. Yritä viedä kännykkä vielä korjaukseen ja selitä myöhemmin, että sinulla on hyvä olla se varalla, koska se on sinun.

      Ymmärrän hyvin miksi olet itkenyt tosi paljon tämän takia, veljen pitäisi olla sellainen jolta saa Aina turvaa, oikeudenmukaisuutta ja lohtua ja nyt käyttäytyi täysin päin vastoin. Veljesi voi olla emotionaalisesti erittäin kyvytön, että ei osaa käsitellä tunteitaan, että sille ei oikein voi mitään ilman hänen omaa aloitettaan muuttua, mutta uskon, että pystytte sopimaan. Älä kumminkaan kiltti itke sen takia, että sinä pidit omia puoliasi, eikä hän pystynyt näkemään sitä miten itsekäs ja pelottava oli. Voit nyt vain parantaa tilannetta sillä, että avaat omia tunteitasi ja pyydät häntä käyttäytymään aikuisesti ja tekemään samoin.

      • poika 13v

        Harmi että sinulla on tuollainen veli. Toivottavasti vanhempasi saavat järjestystä asiaan. Ja älä itke enää, jooko? Voimia sulle ja koita kestää veljeäs :)


      • Itkevä

        Vahnempani olivat paiikalla ja he eivät välitö he ovat vielä itsekkin pahempia ja siskoni on ainut jolle aina soitan ja siihen turvaudun Veljeni siiis rikkoi vanhan puhelimeni laittamalle sen maahan ja tallaamalla sen joten näyttö on entistä rikkinäisempi vanha se onneksi oli mutta silti en tiedä menenkö lapsen ristiäisiinkään jotka ovat nyt kesäkuun alussa veljeni oli seuravana päivä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan moikkasi vielä mutta marssin suoraan sisälle sen välittämättä hänestä koska jos joku voi noin itsekäs olla olkoot vauvansa kanssa eipähä kiinnostaa saa hoitaa kyllä oman koiransakkin


      • Itkevä
        poika 13v kirjoitti:

        Harmi että sinulla on tuollainen veli. Toivottavasti vanhempasi saavat järjestystä asiaan. Ja älä itke enää, jooko? Voimia sulle ja koita kestää veljeäs :)

        Vanhempani eivät välitä... Oolivat paikan päällä myös eipä tarvitse multa mitää rahaa kerjätä aina


    • TämäTIETÄÄSOTAA

      Onneks sul on ees sisko! Muuta sen luo jos SUN vanhemmat ei VÄLITÄ niin muuta sinne. ja jätä kaikki taa alota uuestaan ja PALAA KOSTAMAAN KAIKKI MITEN he Ovat sinua satuttaneet henkisesti tai fyysisesti. Kosta samalla mitalla ku oot kasvanu vahvaks henkisesti.


      Ok oon kattonu liikaa sotalefui ja "toiminta" ;)

      ps.tekis niin mieli ****** ja tollasii viä joudut kestää. !!! OLEN NIIN VIHAINEN vaikka tää asia ei oo mun huoli ees.......mutta aika ilkeetä sanoo et sä et oo tervetullu sen esikoisen elämään.

    • maailmakirjatsekasi

      Ehkä sun veli on mielipuoli sairas siis mielisairas tai se ei osaa pyytää anteeksi. Muisti sairaus? Ei kehdannut vaa sanoo mitään pahaa?

      Onko teil välit nyt poikki vai ei? puhu kuraattorille tai mikä lie.. Pääset vrm parempaa paikkaa ku et joudut kestään niitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe