Rehtoria kansliassa

*X*

Lukion juhlasalissa oli hilpeä tunnelma, musiikki soi ja pääosa nuorista tanssivat pitkin hämärästi valaistua salia. Osan seurustellessa seinustoilla ja nauttien juomia. Tarjolla oli tietenkin vain virvokkeita ja vettä, mutta useiden päihtyneestä tilasta saattoi arvata että tyttöjen käsilaukuista ja poikien povitaskuista löytyi vahvempaakin juotavaa. Pojilla oli useimmilla puvut ja tytöillä kauniita iltapukuja tai muuta kaunista. Muutama opettaja oli mukana, valvomassa illanviettoa.

Tiina siemaili juuri vahvitettua Jaffaa ystäviensä kanssa kun hän näki rehtorin vaikuttavan olemuksen ilmestyneen saliin. Tiinan vatsassa kävi kuuma aalto. "Ei kai nyt..." hän ajatteli ja muisti parin viikon takaisen äärimmäisen ikävän tapauksen. Hän oli ensimmäistä kertaa eläissään luntannut ja jäänyt kiinni, joutuen rehtorin puhutteluun hänen kansliaansa;
-tämä on ikävä tapaus, tästä voisi vaikka erottaa määräajaksi. Oli rehtori sanonut.
-ja mitä vanhempasi sanoisivat, isäsi sentään opetustoimenjohtaja ja äitisikin kaupunginvaltuustossa. Oli rehtori jatkanut, Tiinan nieleskellessä posket häpeästä punoittaen.
-mutta... ehkä tämä järjestyy jos haluat. Haluatko?
-haluan.
-hmm... voisimme unohtaa tämän jos olet valmis pieneen palvelukseen minulle.
-lupaan ettei tämä toistu enää ikinä, ei varmasti. Ja teen mitä vain ettei vanhempani saisi tietää asiasta. Tiina vakuutteli ääni pelosta väristen.
-sinä olet kaunis nuori nainen ja jos soisit minulle pienen... palveluksen sopivan tilaisuuden tullen niin voisimme kenties unohtaa tämän.
-tuota... mitä rehtori tarkoittaa? Tiina kysyi vaikka alkoi jo aavistaa mistä oli kyse.
-no sanotaanko niin että kun joskus pyydän niin vietät aikaa kanssani ja... lupaat olla kiltti tyttö... Ymmärrrätkö?
Tiina tajusi mitä rehtori tarkoitti ja tajusi ettei hänellä olisi muuta vaihtoehtoja, ellei hän sitten saattaisi itseään ja koko perhettä häpeään. Ja kaikki tämä vain tyhmän lunttauksen takia!
Tiina tunsi kuumuuden hiipivan poskillensa punan myötä. Hän pyyhkäisi kämmenselällään hikipisaran ohimoltaan.
-no...joo.
-lupaat siis tulla kun kutsun ja olet sitten hyvin kiltti tyttö joka haluaa hyvittää häpeällisen lunttauksen? Rehtori vielä varmistelim nyt jo hieman hymyillen.
-minä... lupaan... Tiina kuiskasi tuskin kuuluvasti.
Rehtori nousi ja käveli pöydän toiselle, riisuen Tiinan katseellan. Rehtorin ankara maine sai Tiinan pelkäämään tuota miestä, eikä miehen suuri kokokaan helpottanut asiaa. Kuitenkin monet tytöt pitivät häntä komeana, ellei hänellä olisi niin ankara olemus. Ja kyllähän hän Tiinastakin oli aika komea... mutta jotenkin pelottava.
Rehtori laski kätensä Tiinan olkapäille ja käänsi hänet ympäri.
-no niin, menehän nyt. Rehtori sanoi ja taputti vielä Tiinan farkkujen peittämää pyöreää pakaraa...

Nyt Tiina yritti katsella katsella piilopaikkaa, mutta sellaista ei ollut. Hän yritti olla huomaamaton ystäviensä takana. Rehtori kierteli siellä täällä, vaihtaen muutaman sanan sekä opettajien että oppilaiden kanssa, lähestyen vääjäämättömästi.....
-hei tytöt, kuinka ilta on mennyt, eikö teidän pitäisi olla tanssimassa? Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään kun saapui Tiinan seurueen luokse.
-tämä on Tiina kai tippunut sinulta? Rehtori kysyi ja ojensi Tiinalle pienen luottokortin suojataskun. Sen päällä luki Tiina, mutta Tiina tiesi heti ettei se ollut hänen. Ennekuin hän ehti sanoa mitään rehtori sanoi hymyillen:
-tarkista sisältö heti, ettei mitään vain puutu. Ja jatkoi samantien matkaansa.
Hämärsätä valaistuksesta johtuen muut eivät nähneet Tiinan kuumottavia poskia ja hämillistä katsetta. Hän laittoi suojataskun pieneen käsilaukkuunsa ja kertoi muille tytöille käyvänsä wc:ssä.
Sulkeuduttuaan wc:hen, nostettuaan iltapukunsa ylös, hän istui pöntölle. Laski käsilaukkunsa mustien sukkien verhoamille reisille ja luki lapun taskun sisältä.
" Tule huomaamatta kansliaani noin 30 min kuluttua. MUISTA puhutella minua koko ajan Herra Rehtoriksi." Kädet täristen Tiina repi paperin ja veti sen vessanpöntöstä alas.

Noin 30 minuutin kuluttua Tiina valitteli päänsärkyä ja sanoi lähtevänsä kotiin. Kieltäytyen erään mukavan pojan saattotarjouksesta, vaikka juuri häntä ajatellen hän oli pukenut itsensä parhaimpiinsa, aina alusasua myöten...
Ennen lähtöään hän kuitenkin oli rohkaisuksi juonut kaiken alkoholin mitä hänellä oli ja hieman kaveriltansakin lisää.

Niin Tiina oli pian sydän pomppaillen rehtorin kansiassa, seisoen rehtorin pöyden edessä levottomana.
-tuota... sinulla oli jotakin asiaa. Herra rehtori. Tiina sanoi, tuntien kevyen humalan alkavan nousta päähän.
Rehtori ahmi katseellaan Tiinaa ja hymyili.
-oletpas sinä erityisen kaunis tänään. Oikein kaunis nuori naisen alku... Rehtori sanoi.
-oletko sinä humalassa? Rehtori jatkoi.
-een... Tiina yritti valehdella. -tai ehkä vähän vain.
-sinähän tyttö olet kun lunttaat ja juopottelet. Sinähän tarvitset kunnon rangaistuksen, eikö totta? Rehtori sanoi ja nousi ylös pöytänsä takaa.
-ni-in. Tiina vastasi kun ei muutakaan keksinyt.
-mitä niin? Rehtori kysyi ja lähestyi.
-että kai minä tarvitsen... kunnon rangaistuksen... herra rehtori. Tiina mutisi ja katseli vaivaantuneena lattiaa.

Rehtori käveli Tiinan taakse ja avasi iltapuvun vetoketjun, hivuttaen hitaasti olkaimet alas. Koko puvun yläosan alas, kunnes enää Tiinan lantion kaaret pitivät pukua ylhäällä. Rehtorin kädet hyväilivät Tiinan paljaita olkapäitä ja käsivarsia. Kunnes Tiina tunsi rehtorin kuuman hengityksen niskassaan ja huulet ihollaan. Samalla rehtorin kädet ujuttivat pukua lantioita myötäillen alas. Kun Tiinan puku valui kahisten lattialle Tiina tunsi miehen kädet hyväilevan lationsa kaaria ja hänen painautuvan pakaroitansa vasten.
-yhtä tyylikästä alla kuin päälläkin. Rehtori kuiskasi ja vetäytyi katselemaan Tiinaa joka seisoi nyt keskellä lattiaa yllään vain korkokantakengät, sukat sukkanauhaliiveineen sekä rintaliivit. Kaikki seksikkään mustaa. Tiina seisoi uskaltamatta liikahtaa paikaltaan. Pian hän tunsi jotakin liukuvan reitensä sisäpintaa pitkin lantiolle, sitten toiselle puolelle. Tiina tajusi sen olevan karttakeppi. Sitten keppi siirtyi reisien sisäpinnalle, liukuen ylös ja alas.
-ai! Tiina parkaisi kun karttakeppi läimähti hänen kauniille pakaralleen.
Tiina tunsi kuinka rehtori avasi hänen rintaliivinsä ja riisui ne hänen yltään. Kääntäen Tiinan lopulta ympäri. Tiina yritti peitellä rintojansa mutta rehtori tarttui hänen ranteisiinsa ja vei ne sivuille. Tiina nieleskeli kun rehtori tarttui hänen pyöreisiin ja pehmeisiin rintoihinsa, puristellen ja leipoen niitä härskin kovakouraisesti. Rehtori tarttui sormenpäillään ruskeisiin nänneihin, puristeli ja pyöritti.
-älä... sattuu... Tiina pyysi.
-muista kuka minä olen. Rehtori muistutti vihaisena.
-ei niin kovaa herra rehtori. Tiina pyysi uudestaan.

Rehtori puristeli pehmeitä nuoria rintoja, tarttui koviin nänneihin ja veti... venytellen kimmoisia rintoja.
-aih... Tiina voihkaisi ja rehtori tunsi kalunsa olevan täydessä iskussa.
Rehtori tarttui Tiinaan ja käänsi hänet pöydälle vatsalleen, niin että koko kaunis pakapuoli oli hänen edessään. Malttamattomana hän tarttui Tiinan mustiin pitsisiin pikkuhousuihin ja riisui ne pois. Samantien hän oli polvillaan ja tarttui upeisiin pakaroihin ja alkoi nyt vuorostaan hyvilemään ja leipomaan niitä. Tiinan tuntiessa kovakouraiset kourat reisillään, lantiollaan ja erityisesti pakaroillaan. Ja lopulta rehtorin kasvot olivat Tiinan seksikkäiden pakaroiden välissä, kielen lipoessa nälkäisenä kauniin opiskelijatytön herkullista pillua.

Tiina kiemurteli pöydällä ja mietti kuinka oli moiseen tilanteeseen päätynyt. Hän tunsi rehtorin kielen välillä lipovan ja välillä tunkeutuvan röyhkeästi syvälle hänen sisäänsä, kourien leipoessa pakaroita.
-oh.. Tiina voihkaisi kun sormi tunkeutui hänen pilluunsa.
-oh...ooo... Tiina vaikeroi kun kaksi sormea ahtautui hänen tiukkaan pilluunsa.
Tiinan pillu litisi rehtorin syljestä ja hänen omista liukasteistaan.
Sitten kaikki loppui ja Tiina kuuli takaansa vaatteiden kahinaa. Lujat kourat tarttuivat Tiinan lantioihin ja jokin kova tökki Tiinaa jalkojen väliin, asettuen lopulta Tiinan kostealle pillulle. Tiina pidätti hengitystään ja odotti.
-oi... oih... oooiihhh...! Tiina voihki kun vanhan rehtorin paksu ja kova penis tunkeutui hänen nuoreen pilluun. Kourat puristuivat pihtimäisesti Tiinan lantiolle ja rehtorin jykevä penis alkoi työstää Tiinaa.
-aa..aa..aaa... Tiina vaikeroi kun rehtorin lantio hakkasi hänen pyöreitä pakaroitansa vasten yhä nopeaammin.
Vahva koura tarttui Tiinan hiuksiin ja veti päätä taakse päin. Rehtorin huulet ja hampaat hamusivat Tiinan kaulan pehmeää ihoa. Purivat korvanlehteä ja lopulta Tiinan pää oli taivutettu asentoon jotta rehtori pääsi suutelemaan Tiinan täyteläisiä huulia.
-sinä... sinähän... haiset viinalle... tyttö. Rehtori huohotti Tiinan korvaan.
-ni..in... herra.. herra reht...ori. Tiina huohotti ja vaikka rehtorin suuri kalu teki välillä kipeää, hän kuuli korvissaan oman humalaisen kikatuksensa tuskanvoihkaisujen välillä. "Voi äiti, en ole ennen ollut näin humalassa", Tiina huomasi ajattelevansa. "Enkä ison, komean ja pelottavan rehtorin naitavana", Tiina ajatteli ja kuuli korvissaan oman hihityksensä...
-vai naurattaa... ei naurata pitkään. Rehtori huohotti Tiinan korvaan, samalla kun räjäytti spermansa Tiinan ihanan tiukkaan pilluun.

Rehtori käveli pöydän toiselle puolelle ja istui nahkatuoliinsa. Tiina nousi epävarmoin ottein pöydältä ja horjahteli korkokengissään toimiston mustalle nahkasohvalle. Tiina katseli kun rehtori kaivoi pöytälaatikostaan pahvimukin, mihin hän kaatoi kullankeltaista nestettä pullosta, ja siemaisi sen kerralla tyhjäksi.
-aah. Rehtori huokaisi ja pyyhki otsaltaan hikeä karvaiseen käsivarteensa.
-paperia.. onko täälä jossakin paperia herra rehtor? Tiina kysyi hieman sammaltaen.
Rehtori katsoi Tiinaa vihaisena ja kaivoi laatikoitaan. Heitti sitten talouspaperirullan Tiinalle. Jääden katselemaan kun Tiina pyyhki spermaa, mitä tihkui hänen pillustaan hänen reisilleen.
Rehtori ihaili mustan sukan verhoamia pitkiä reisiä ja Tiinan vartalon vaaleaa ihoa mustaa nahkasohvaa vasten. Kiinteät pystyt rinnat värähtelivät kimmoisina kun hän pyyhki itseään paperilla.
-hik.. oho.. Tiinalta pääsi hihittäen.
-saanko.. minäkin vähän.. herra rehtori? Tiina kysyi ja katsoi pullo rehtorin pöydällä.
-kyrpääkö? Rehtori kysyi.
-hmmmm... eikun viinaa. Tiina hihitti.
-no tulehan tänne. Rehtori komensi.

Tiina asteli hieman horjakdellen seksikkäissä sukkanauhaliiveissään ja korkokantakengissään rehtorin eteen joka kaatoi mukiin viskiä.
-hik... Tiina kommentoi ja ojensi kätensä.
Silloin rehtori heilautti kättään ja viskiä lensi Tiinan rinnoille ja kasvoille. Tiinan tuijottaessa hämmästyneenä rehtori veti hänet lähemmäksi ja alkoi nuolemaan viskiä Tiinan rinnoilta.
-tuhma rehtori. Tiina sanoi viskin valuessa hänen poskillaan ja leuallaan.
Rehtori tarttui Tiinan hiuksiin ja nuoli viskin myös hänen poskiltaan ja leualtaan.
-no jos vähän. Rehtori sanoi ja työnsi mukin reunan Tiinan huulille. Tiina nieli loput vahvasta viskistä, yskien vedet silmissä.
-liian vahvaa nuorelle tytölle? Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään.
-huh... joo! Yrittääkö herra rehtori juottaa viattoman opiskelijatytön humalaan? Tiina kysyi vedet silmissä.
-kännissä sinä olit jo tänne tullessa! Rehtori tokaisi.
-no kun.... tuo pelotti. Tiina sanoi ja osoitti rehtorin puolikovaa kalua joka lepäsi hänen reisiensä välissä.

Rehtori tuijotteli vielä kosteudesta kiilteleviä Tiinan rintoja ja veti hänet polvillen lattialle, nousi itse seisomaan ja käänsi Tiinan selän pöytää vasten. Rehtori työnsi lantiotansa eteenpäin ja tarttui vaaleissin rintoihin sekä puristi kalunsa niiden väliin. Penis liukui Tiinan rintojen välissä edestakaisin, alkaen kovettumaan ja kasvamaan jälleen.
-aah.. Rehtori huokaisi.
Tiina tuijotti punaista paisuvaa terskaa rintojensa välissä. Taivutti sitten päänsä taakse, takaraivon pöytää vasten ja sulki silmänsä, tarttuen rehtorin lantoioihin. Rehtori katseli tytön raollaan olevia täyteläisiä punaisia huulia ja suljettujen silmien tuuheita tummia ripsiä. Ojensi kätensä ja tarttui Tiinan hiuksiin, vetäen päätä eteen ja alas päin.
-yhm... Tiina mutisi kun rehtorin kalu tunkeutui hänen huuliensä väliin.
-yymh...ymm.. Tiina ynisi silmät suurina kun Rehtorin käsi liikutti hänen päätään edestakaisin hiuksita vetäen. Tiinan pehmeät huulet liukuivat rehtorin kalun vartta pitkin edestakaisin...
Välillä rentori veti kalunsa kokonaan pois Tiinan lämpimästä suusta ja antoi Tiinan haukkoa henkeä.
-uuh.. Tiina haukkoi henkeä.
-nuole ja ime sitä. Rehtori komensi.
-kyllä... herra rehtori. Tiina sopersi ja ahmi jykevää penista, jonka varressa verisuonet pullistelivat, punaisten huuliensa väliin.
Kunnes rehtori veit kalunsa Tiinan suusta ja ruiskutti spermansa Tiinan pyöreille rinnoille.

Rehtori kaatoi mukiinsa viskiä ja siemaili sitä nautiskellen, samalla kun hyväili Tiinan pehmeää ja kurvikasta vartaloaan joka istui hänen sylissään. Tiinan käsi vaelsi rehtorin karvaisella rinnalla paidan alla.
-reksit... on apinoita. Karvaisia apinoita. Tiina sammalsi hihittiäen.
-niinpä, juuri niin. Rehtori sanoi viekkasti hymyillen ja vei viskimukin Tiinan huulille.
-hups... Tiina sammalsi silmät pyörien kun viskiä valui huulilta leualle.
-joko nyt pääsen kotiin. Herra tuhma rehtori? Tiina kysyi silmäluomet raskaina.
-et missään nimessä, vielähän meillä on yksi reikä käymättä! Rehtori sanoi samalla kun työnsi sormensa Tiinan pepunreikään, ja hänen kalunsa alkoi jäykistymään kuin käskystä.

10

13566

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pikku " tiina "

   ... vaikka lukea siitäkin, mitä sen toisen reiän kanssa tapahtuu.. ??

  • LeNe-88

   Tuo on semmoinen juttu, mikä voisi olla esimerkiksi jopa minun salainen fantasiani ;)
   Hienosti kirjoitettu.

   • *X*

    No tulipa mukavaa palautetta kauniilta :) Kiitos.


   • Jättiläinen

    ihanan kaunis nainen oot! mä voisin olla iso paha rehtori sun fantasiassa;)


  • joujou

   tää oli oikeesti hyvä ja voisihan tuo tuollainen olla vaikka totta mut jatkoo

  • Hyvin kirjoitettu juttu! Sulla on selvästi lahjoja =)

  • märkinä

   Lits lits............

  • tyttö korvasta(korvesta)

   Toi oli paras lukemani novelli.
   luetin ton poikaystävälläni ja sain varman parasta seksiä kuin koskaan... hän oli ihan kiimssa,kuin myös minä.
   jatka novelleitten kirjottamista!!!!!!!!

  • Mikko vaan

   Ehkäisy jäi... aijai!

  • miettii

   miksi naiset haastavat miehiä oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä.. tuo on kuitenkin monen fantasia ja sit kun tulee oikeesti tilanne, ni sit haastetaan mies oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä..?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   228
   2420
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   198
   1606
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   231
   1402
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   81
   1331
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1198
  6. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   161
   1013
  7. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   52
   975
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   105
   908
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   850
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   812
  Aihe