hävettää niin paljon

yksin aina

Olen 17- vuotias tyttö ja minua hävettää suunnattomasti etten ole koskaan suudellut, harrastanut seksiä, seurustellut ja kukaan ei ole koskaan ollut kiinnostunut minusta. Minulla ei siis ole minkäänlaista kokemusta ja minusta tuntuu että jään ikuisiksi ajoiksi yksin. Tulevaisuus _oikeasti_pelottaa jos olen 20- vuotiaana vieläkin neitsyt. Minulla on äärettömän huono itsetunto poikien suhteen johtuen yläasteen aikaisesta kiusaamisesta. Minulle ei koskaan sanottu suoraan että olen ruma, mutta pojat naureskelivat minulle ja siitä jäi sellainen olo että kukaan ei tosissaan koskaan voisi pitää minusta.
Eli vaikka joku olisi ihastunut minuun, ajattelisin automaattisesti että se ei ole mahdollista ja että hän vain esittää ja kaikki on vain läppää jolle hän nauraa yhdessä kavereidensa kanssa. Tunnen muutenkin itseni hirveän läskiksi ja rumaksi ja olisi kauheaa olla ilman meikkiä poikaystävän edessä. Nyt huomaan kuinka isoja itsetunto-ongelmia minulla onkaan, sillä se ei näy lainkaan ulospäin. Harvoin näin perusteellisesti mietin näitä asioita ja kiusaaminen on jättänyt minuun todella isot arvet. Suurin ongelmani on, että en pysty ajattelemaan ketään joka voisi pitää minua kauniina. Ajatus on suorastaan mahdoton.
On myös todella raskasta, sillä minulla on läheisistä ystävistäni monella on poikaystävät ja heillä on ollut juttua vaikka kuinka monen kanssa ja minä olen _aina_yksin. Kun ystäväni ilmoitti innoissaan, että hän on yhdessä poikaystävänsä kanssa, rupesin itkemään ja itken nytkin. En ole koskaan puhunut tästä ystävieni kanssa koska se on liian rankkaa. Aivan kuin olisimme eri maailmoista.
En halua myöskään ketä tahansa. Olin kavereitteni kanssa viettämässä vappua ja samaan porukkaan tuli pari poikaa, jotka olivat laihoja ja finninaamaisia, mutta silti heillä oli paljon kavereita ja he olivat ihan suosittuja ym. Ajattelin silloin, että en koskaan voisi olla tuollaisen ihmisen kanssa, En koskaan voisi ihastua tuollaiseen ihmiseen, Minua varmasti ällöttäisi jos joutuisin pussailemaan jonkun heistä kanssa. Vappuna törmäsin yhteen kaveriini ja hän esitteli poikaystävänsä joka oli todella ruma. Ajattelin, että miten hän kehtaa esitellä tuollaista? Kaverini olisi kyllä saanut paljon paremmannäköisenkin... En tarkoita että haluasin jonkun superhyvännäköisen, mutta sentään keskivertohyvännäköisen. Joskus minua myös mietityttää ystävieni mielipiteet. On joitain ihmisiä joita pidetään "noloina", siis eivät ole mitään rumiluksia mutta eivät kovin suosittujakaan. Mitä jos tälläinen poika kiinnostuisi minusta ja kertoisin siitä ystävilleni ja he olisivat sillee mitä vittua XD. Eli minun pitäisi vielä löytää ihminen joka olisi sosiaalisesti hyväksyttävä ja suht suosittu eikä "nolo".
Hengaan usein minua paremmannäköisten kanssa, varsinkin yksi ystäväni on todella upea ja hänellä on ollut juttua varmaan 10 ihmisen kanssa, En myöskään osaa arvioida kuinka hyvännäköinen olen, varmaankin susiruma.
Mistä edes voisin saada poikaystävän? Bileistä? ei ole tähän mennessä tullut mitään...
Tämä asia aiheuttaa päivittäistä stressiä ja lisäksi se, että tunnen itseni niin läskiksi ja rumaksi kuin olla ja voi.

15

494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hivoknblkhff

      ryhdistäydy

    • Teveterve

      Tiedoksesi, etten ole minäkään suudellut, harrastanut seksiä... Ikää on jo melkein 40 eikä tunnu olevan kiire mihinkään. Ota siis rauhallisesti. Älä panikoi.

    • d.saurus

      Haluaisitko oppia?

      Haluaisitko oppia kuinka miehen ja naisen suhde toimii oikeasti. Oppia sen miellyttävällä tavalla kokeneelta? Haluaisitko tietää, mitkä ovat sudenkuopat? Haluaisitko, että ensimmäinen kertasi olisi miellyttävä ja kaunis muisto? Haluaisitko oppia tietämään, kuinka miestä miellytetään ja miten mieheltä voi vaatia asioita?

      Pidätkö kynttilänvalosta, hiljaisesta musiikista lähekkäin? Punaviiviä, pientä purtavaa, kauniita vaatteita, ihanat alusvaatteet? Haluaisitko tuntea olevasi haluttava, ihana nainen?

      Voit sanoa ei kahvillakin, mutta ihminen katuu vain tekemättä jättämiään asioita. En etsi puolisoa, mutta osaan antaa paljon ja saan sinut tuntemaan itsesi ihanaksi olennoksi.

      Toiset uskaltaa ja toiset ei. Kiltit tytöt pääsee taivaaseen ja tuhmat kaikkialle ;)

    • yksin aina

      d. saurus en ole kyllä täältä mitään seuraa etsimässä...

      Ja juuri sellaiseksi en halua päätyä! Haluan että minulla on nelikymppisenä rutkasti kokemusta ja perhe. Tällä hetkellä pahin painajaiseni olisi elää nelikymppiseksi asti kokemattomana.

      Tähä asia aiheuttaa stressiä ja olisi kiva kuulla samassa tilanteessa olevia/olleita?
      Onko tämä vielä normaalia vai olenko tuomittu olemaan lopun ikääni yksin?

    • d.saurus

      Hohoi!

      Olet vasta 17-vuotias. Ota iisisti. Kaikenlaista kerkiää tapahtua. Kaiken ei tarvitse tapahtua juuri nyt, tänään ja huomenna. On luonnollista, että ikäisesi kokee kaipuuta sitä jotakuta kohtaan. Meidät on ohjelmoitu niin.

      Itse valitset tiesi, mutta tarjous on edelleen voimassa.

    • muutin itseäni

      No oletko mahdollisesti koittanut ottaa selvää, että missä on vikaa, jos sellaista sinusta huomattavasti löytyy? Voisit koittaa muuttaa asian ja katsoa sitten, miten käy.

      • Pieni on huolesi

        Ei hävettävää,päivastoin.Olet saanut jo kasvaa aikusuuden rajalle,kypsyvä raakile tuiossa mehukkaimmilleen.Odota rauhassa,kyllä ehdit vielä estelläkkin.suutelijota.


    • aikaharha

      Mitä varten pitää hävetä? Ei Ole monet muutkaan vielä tuossa iässä seurustelleet.Sitä ollaan vielä nuoria että ei hätää-ehdit kyllä. Unohda häpeä ja ala liikkumaan niin saat itsetuntoasi kohoamaan parantuvan kunnon ja mielenvirkistyksen myötä.

    • Big sister.

      Älä missään nimessä ryhdy suhteeseen tai harrasta seksiä jonkun kanssa vain siksi, että sinulla on kiusaamisen jäljiltä huono itsetunto. Etsi joku liikuntamuoto, josta pidät. Reippaat säännölliset kävelylenkitkin käyvät. Liikunnasta tulee parempi mieli. Olet niin nuori, että sinulla on vielä suurin osa nuoruutta edessäsi. Ehdit vielä hyvin tapaamaan sen oikean. Itse seurustelin ensimmäisen kerran vasta kaksikymppisenä. Eikä harmita yhtään, etten pitänyt kiirettä. Anna itsellesi aikaa ja nauti niistä asioista elämässä, joista pidät.Kaunista kesää :)

    • sisaruus3

      Ei tarvitse hävetä ettet ole kokenut! Sanoisin sinulle, että ole ennemmin ylpeä, ettet ole mokannut tai harrastanut kylmiä 1 yön suhteita. Olet nuori ja ehdit kyllä, kun löydät hyvän ihmisen rinnallesi, ehkä myös toisen samanlaisen, niin sinulla ei todellakaan ole mitään hävettävää :) Rakkaus jaksaa odottaa :)

    • Hssstasuklakaka

      Olen tapaillut naista ketä ei halunnut suklaapatukkaa kuin tarjouduin antamaan.

    • ???

      tyhmä.

      "hänellä on ollut varmaan 10"
      ???????????
      tuleko sinustakin huhuora ?

    • ruma teini

      Mulla on sama tilanne, mutta tiedän etten ole poikien enkä miesten silmissä mikään haluttava kukkanen koska kukaan ei ole edes yrittänyt mua vaan ovat vain naurteskelleet ja suoraan pilkanneet. Silti uskaltauduin yrittämään yhtä miestä se oli jo kolmekymppinen olin siihen ihastunut ja se suostu tuleen yksiin bileisiin kun pyysin sitä ja sinne se tuli, mutta koko iltana ei oikeastaan tapahtunu meidän välillä mitään ja mun piti oikein pyytämällä pyytää, että se edes antais yhden suudelman ja se antoi sen, mutta siinä se, tajusin aika pian, että ei se olekaan kiinnostunu, miksi se edes tuli sinne bileisiin jos se ei ollu musta kiinnostunut.

      No sen illan jälkeen ei enää koskaan enää tavattu, vaikka soitin sille ja sanoin, että mua kiinnostais, mutta sitä ei kiinnostanu ja tiiän et se johtu siitä ku oon niin ruma.

      Siitä muuten tietää, et on ruma jos kundit ei koskaan yritä sua.

    • Masennusta?

      Sinulla taitaa olla masennuksen oireita. Voit puhua asiasta psykologin tai lääkärin kanssa.

    • salli13

      Heippa!

      Nyt lopeta tuo itsesääli. Onkohan niin, settä vietät aikaa väärässä porukassa, sillä 17v ei todellakaan tarvii olla vielä "kaikenkokenut" niinkuin kerrot ystävästäsi;"Hengaan usein minua paremmannäköisten kanssa, varsinkin yksi ystäväni on todella upea ja hänellä on ollut juttua varmaan 10 ihmisen kanssa,"
      Tuo ei ole mikään kehumisen aihe. Tutustu erilaisiin ihmisiin, älä noihin "kelpaa kuka vaan" tyyppeihin.

      En tiedä missä hengailette, mutta vaihda paikkaa ja ystäviä, kyllä sullekkin joku vielä löytyy, eikä ole mikään kiire. Parempi sulla on kun tolla 10 kanssa seurustelleen, sillä se lyö ihmiseen leiman,jota sinä et varmaan halua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe