unelmat toteutuu

unelmattoteutuu

Oma jännittävä unelmani oli, että saisin samana päivänä naida ensin päivällä nuorta ja tiukkapilluista viehkeää nuorta naista ja sen päälle illalla omaa 38 -vuotiasta kokenutta posliinipillua.

Käynnistin suunnitelman teon. Netistä sain nuorelta opiskelijaneidolta vastauksen. Hän halusi kokeneelta mieheltä kunnon seksiä. Sovimme treffit.

Opiskelijaneidon kämpäällä odotti ihana seksikäs neito. Vartalo oli kurvikas ja peppu kiinteä. Pimpan edessä ohut vauhtiviiva osoitti tien minne muna tuli ohjata. Kynttilä paloi pöydällä ja seksikäs parfyymi tuoksui ihanalta. Minulla alkoi seistä.

Opiskelija sanoi opisklevansa nyt kokeneen miehen kanssa kiihottumisesta. Niin hän halusi varatun miehen munaa, joka on nyt tilapäisesti vähän sinkkunaisella lainassa.

Hän piti sopimattomanana, että joku nainen saa omia itselleen munan, jolla on käyttöä muillekin. Yritin valaista neidolle, että sellaisia ne naiset yleensä on. Ei ne halua jakaa eroottista kalua toisten kanssa vaan nauttia siitä yksinoikeudella. Vaimoni olisi kovin mustasukkainen, jos tietäisi, että puren sinua nyt kaulasta ja työnnän kullisi sinun häppäreiden väliin.

Neidon häpyhuulet olivat ihanan paksut ja klitoris pompotti suurena pamperona. Opiskelijaneito oli kiimassa. Tarkistin vielä etusormella. Työnsin sen vaginaan. Paikat oli kosteat ja liukkaat.

Kellautin neidon selälleen sängylle. Tempaisin hänen tummasta ja pitkästä tukasta kiinni. Vetäisin tukan suoraksi ja kietaisin sen sängyn päädyn tolpien ympäri ja vetäisin tukan umpisolmuun. Sanoinkin, että tästä ei nyt sitten karkuun lähdetä.

Otin neidon ranteista kiinni ja levitin polvillani reidet levälleen ja työnsin kaluni sisään. Litisevä pillu tuntui hyvältä kun panin ensin hiljaa ja sitten entistä kovemmin. Neito kiljahteli alla. Huusi miten satumaista on naida tuntemattoman miehen kanssa ilamn ehkäisyä.

Kysyin huokausten välissä, käyttikö hän pillereitä. Vastaus oli aijai... aijai... haluan tiineeksi. Mitähä.. voi saakeli... samalla laukesin opiskelijaneidon sisälle. Tytön oli ihana ilme, kun hän tunsi kuinka lämmin sperma suihkuisi häpyhuulten väliin.

Neito löi silmää... moro ukkomies, mitä muuten tuli tehtyä! Sinusta tulee nyt minun mies.

Ponnahdin ylös ja vedin vaatteeni päälle ja lähdin kalppimaan.

Ajelin kotia. Vaimoni oli istukseli sohvalla ja katseli televisoita. Hyppäsin vaimoni taakse ja aloin hieroa niskaa. Suutelin samalla kaulaa. Vaimoni alkoi lämmitä. Oma kullini alkoi seistä. Ajattelin ...hups sitä ei ole pesty sen opiskelija panon jälkeen, mutta ei sillä nyt ole väliä..

Kaadoin vaimoni mahalleen sohvalle ja vedin housut nilkkoihin. Asetuin päälle ja työnsi kaluni märkään pilluun. Panin ihanan pepun päältä ja lasautin lastin sisään.

Vaimoni sanoi, että nyt on pullat uunissa kohoamassa. Minä vaan huokaisin mitääää... vaimoni sanoi, että nyt on aika tulla paksuksi. Sillä sipuli.

Unelmani toteutui kahdet pullat oli uunissa... laskettu aika sama.
LISÄÄ TARINOITA:
http://seksitarinat.adults.fi/

1

6582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etusormellatiineeks

      Käynnistin neidon häpyhuulet nyt kaulasta etusormella. Kynttilä paloi pöydällä. Työnsin sen vaginaan etusormella. Vetäisin munan umpisolmuun. Sanoinkin, että aijai... aijai..! Ponnahdin kokeneen miehen kanssa selälleen sängylle ja aloin tulla paksuksi. Vaimoni pompotti suurena pamperona sohvalla ja löi etusormella televisoita. Vaimoni sanoi, että mahalleen sohvalle ja paksut häpyhuulet umpisolmuun. Hän piti sopimattomanana, että tempaisin pillereitä ja aloin hieroa kullini silmää. Sanoinkin, että tuli tehtyä pepun pullat sängylle. Oma vaimoni alkoi seistä panon jälkeen pöydällä ja lasautin etusormella kullini liukkaat, ensin päivällä ja sen päälle illalla neidon sängylle. Vaimoni alkoi lämmitä uunissa, mutta ei sillä nyt ole väliä. Minä vaan levitin lastin mahalleen ja lähdin kalppimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe