Kun lisään Facebookiin kuvan ja laitan yksityisyysasetukseksi "kaverit", onko niin, että jos joku kavereistani jakaa ko. kuvan, jako näkyy kuitenkin hänen kavereistaan vain niille, jotka ovat myös minun kavereitani? Vai näkyykö kuva hänen seinällään kaikille sen mukaan, mitä hän on määrittänyt yksityisyysasetukseksi jakaessaan riippumatta alkuperäisestä yksityisyydestä?
Ja toinen vastaava kysymys ryhmissä julkaistujen kuvien jakamisesta. Ryhmissä julkaistut kuvat ovat ilmeisesti "julkisia" eli kuka tahansa voi ne sieltä jakaa omalla aikajanalla ja määrittää kuka näkee julkaisun siellä? Vai onko tässäkin eroja kuvien alkuperäisistä asetuksista / ryhmien asetuksista riippuen?
Ja toinen vastaava kysymys ryhmissä julkaistujen kuvien jakamisesta. Ryhmissä julkaistut kuvat ovat ilmeisesti "julkisia" eli kuka tahansa voi ne sieltä jakaa omalla aikajanalla ja määrittää kuka näkee julkaisun siellä? Vai onko tässäkin eroja kuvien alkuperäisistä asetuksista / ryhmien asetuksista riippuen?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.