Uuden xc60 luovutus tiistaina

Tämmöne tulee

Musta summum varusteltu..premium soundit ja lisäsubbarit 2kpl konttiin..dvd soitin..20 tuuman titania vanteet..tummat lasit..urbane wood koristeet sisälle..säädettävä digimittaristo..2 värinen valko/musta nahkasisustus urheiluistuimilla sähköllä ja muistilla..integroidut lasten istuimet..sähkönen takaluukku..tummat lasit..xenonit..lasikatto avattava..tumma kattoverhoilu..nopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostin..uudella D4 8 vaihteisella automaatilla:)

18

339

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • säälittää...

   Olisi kannattanut säästää ja ostaa joku premium, Audi, Bemari, Mersu tai Jaguar esimerkiksi. Nyt saat vaan sääliä osaksesi ajaessasi kiinalaisvankkurilla. Vaan rikkihän se menee heti.

  • kuullut aiemminkin?

   kiitos tiedosta, nyt olen valaistunut.

  • Näin se menee

   Nuo mainitsemasi wannabe premiumit ovat enemmän kiinalaisia kun nykyään täysin ruotsalaistunut volvo. Volvo on nykyään euotsalaisempi kuin koskaan. Kaikki tehdäön enenevissä määrin ruotsissa. Itsellä ei varaa uuteen XC60 ole mutta on se vähän eri peli kun kilpailijoiden rumat katumaasturit kuten glk,q5 ja joku x3. Volvo on muotoilultaan valtavasti kilpailijoitaan edellö ja toki sisustan laadusta näkee myös heti mikä on premium. Ei taida noihin alemman kasti premium maastureihin kuten X3 edes saada nahkoja 60 tonnin hintalapulla. Säälittävää. Sitäpaitsi X3 valmistetaan slovakiassa:) eli se taitaa olla itäauto?

   • tehdään

    " Sitäpaitsi X3 valmistetaan slovakiassa:) eli se taitaa olla itäauto?"
    Jos ei ihan viimeaikoina ole muuttunut niin X3:n valmistetaan USA:a.


  • Anal anal merja

   Bemarin voi jättää ja skodaudin pois premiumista. Sillä sitä ne eivät ole. Mercedes ja volvo on suomessa ne mitä arvostetaan. Volvo myydyimpänä premium autona. Jaguaria joka on ihmisten mielessä fiat ei kantsi laskea mukaan ollenkaan.

  • Ikävä vaan

   että tulee vielä vanhalla tekniikalla, viitoskone ja 6-vaihde Geartronic. Kun nimittäin Xc60:a ei saa vielä uudella voimalinjalla edes 2-vetoisena. Kauppiaiden mukaan 4-vetoisena ei ehkä koskaan ennen kokonaan uuden mallin tulemista.

   • Löytyy

    Saa sitä tälläkin hetkellä uudella D4-koneella ja 8-vaihteisella automaatilla. Tosin vain etuvetoisena.


  • Aloitttajattt

   Tulee kyllä ihan uudella tekniikalla ja etuvetoisena. Siksi en halunnut nelvetoa kun se neliveto on sillä vanhalla koneella edelleen ja vanhalla vaihteistolla. Kiihtyvyys ero on muute huima uuden ja vanhan D4 välillä tää uusi menee sataseen 2 sek nopeemmin:) joo meni luovutus perjantaille. Ja kyllä otin etuvetoisena maasturin kun en ole ennenkään tarvinnu nelivetoa mihinkään. Arvostan maasturin ulkonäköä ja hyvää näkyvyyttä ja sen korkeuden tuomaa ison auton tuntua.

   • Aloiiiitttaja

    Vielä niin ajattelin pitää tuota tulevaa XC60 etuvetoa sen aikaa että saan bisnekset luistamaan niin että voin tilata tossa vuoden vaihteessa nelivetoisen xc90 maasturin kun siitä tulee uusi malli. Varmaa 100 tonnilla saa hyvän xc90 auton kivoilla ja miellyttävillä varusteilla.


  • Tarkka on oltava!

   Eihän Audilla kohta kehtaa ajaa ainakaan minun mielestäni, leimautuu alkoholin väärinkäyttäjäksi!!!!!?????

  • Captivated

   Kyllä minun mielestäni city- maasturinkin pitäisi olla takavetoavusteinen, vaikka nyt ei ihan nelivetoa olisikaan. Kait se on hieno etuvetoisenakin, vaan itse olen suosinut vain näitä kaikilla pyörillä vetäviä.

  • papalle

   ...ja apteekista viagraa

  • Penaalin pertti

   Hieno on. Hienoin katumaasturi porsse macanin ja uuden bmw X6 jälkeen..tarkoitan X6 uusinta mallia, vanhempi on jo vähä kulahtanu.

  • awd1

   Hieno eli muodollisesti pätevä moottori automaatti :) mutta, mutta... itsellä ollut D3 summum aut. etuveto vm . 2011 oli pakko vaihtaa pois, koska TALVELLA sillä ei päässyt minnekään...paljon painoa ja vetopitoa ei riittävästi , sai suorastaan hävetä kun TOJO avensis lähtee viereltä nopeammin... tämän imagoluokan autossa pitää olla neliveto ja jos katsoo nettiautosta niin reilut 90 % on nelivetoja niiden arvo säilyy paremmin ...

  • 11+2
   • xDD

    Citroen....Vuoden vitsi.


  • Vielä aiheesta

   No volvossa ei kyllä varmasti enää ton uuden vaihteiston jälkeen säily vanhatekniikkaisissa autoissa jotka siis nelivetoja niin arvo yhtään paremmin. Ei vanhaa tekniikkaa kukaan halua jos auto maksaa paljon. Se ero noissa vaihteistoissa on aika suuri oikeesti. Tänään tulleessa tm:ssä oli testattu 0-100 uusi D4 181hv ja D5 215hv. Uusi D4 181 hv kiihtyi 0-100 0,6 sek paremmin kuin tehokkaampi malli. Ja syynä lähinnä vaihteisto. Vanha malli painoi vain 60kg enemmän joten siitä se ei johtunut. Ja tarkoitan XC60 mallia

  • volovo.

   Joten Volvolla pysyy maailman nopeimman traktorin titteli, hienoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2101
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1344
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1205
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   446
   980
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   747
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   661
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   643
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   102
   568
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   74
   566
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   62
   528
  Aihe