Uuden xc60 luovutus tiistaina

Tämmöne tulee

Musta summum varusteltu..premium soundit ja lisäsubbarit 2kpl konttiin..dvd soitin..20 tuuman titania vanteet..tummat lasit..urbane wood koristeet sisälle..säädettävä digimittaristo..2 värinen valko/musta nahkasisustus urheiluistuimilla sähköllä ja muistilla..integroidut lasten istuimet..sähkönen takaluukku..tummat lasit..xenonit..lasikatto avattava..tumma kattoverhoilu..nopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostin..uudella D4 8 vaihteisella automaatilla:)

18

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälittää...

      Olisi kannattanut säästää ja ostaa joku premium, Audi, Bemari, Mersu tai Jaguar esimerkiksi. Nyt saat vaan sääliä osaksesi ajaessasi kiinalaisvankkurilla. Vaan rikkihän se menee heti.

    • kuullut aiemminkin?

      kiitos tiedosta, nyt olen valaistunut.

    • Näin se menee

      Nuo mainitsemasi wannabe premiumit ovat enemmän kiinalaisia kun nykyään täysin ruotsalaistunut volvo. Volvo on nykyään euotsalaisempi kuin koskaan. Kaikki tehdäön enenevissä määrin ruotsissa. Itsellä ei varaa uuteen XC60 ole mutta on se vähän eri peli kun kilpailijoiden rumat katumaasturit kuten glk,q5 ja joku x3. Volvo on muotoilultaan valtavasti kilpailijoitaan edellö ja toki sisustan laadusta näkee myös heti mikä on premium. Ei taida noihin alemman kasti premium maastureihin kuten X3 edes saada nahkoja 60 tonnin hintalapulla. Säälittävää. Sitäpaitsi X3 valmistetaan slovakiassa:) eli se taitaa olla itäauto?

      • tehdään

        " Sitäpaitsi X3 valmistetaan slovakiassa:) eli se taitaa olla itäauto?"
        Jos ei ihan viimeaikoina ole muuttunut niin X3:n valmistetaan USA:a.


    • Anal anal merja

      Bemarin voi jättää ja skodaudin pois premiumista. Sillä sitä ne eivät ole. Mercedes ja volvo on suomessa ne mitä arvostetaan. Volvo myydyimpänä premium autona. Jaguaria joka on ihmisten mielessä fiat ei kantsi laskea mukaan ollenkaan.

    • Ikävä vaan

      että tulee vielä vanhalla tekniikalla, viitoskone ja 6-vaihde Geartronic. Kun nimittäin Xc60:a ei saa vielä uudella voimalinjalla edes 2-vetoisena. Kauppiaiden mukaan 4-vetoisena ei ehkä koskaan ennen kokonaan uuden mallin tulemista.

      • Löytyy

        Saa sitä tälläkin hetkellä uudella D4-koneella ja 8-vaihteisella automaatilla. Tosin vain etuvetoisena.


    • Aloitttajattt

      Tulee kyllä ihan uudella tekniikalla ja etuvetoisena. Siksi en halunnut nelvetoa kun se neliveto on sillä vanhalla koneella edelleen ja vanhalla vaihteistolla. Kiihtyvyys ero on muute huima uuden ja vanhan D4 välillä tää uusi menee sataseen 2 sek nopeemmin:) joo meni luovutus perjantaille. Ja kyllä otin etuvetoisena maasturin kun en ole ennenkään tarvinnu nelivetoa mihinkään. Arvostan maasturin ulkonäköä ja hyvää näkyvyyttä ja sen korkeuden tuomaa ison auton tuntua.

      • Aloiiiitttaja

        Vielä niin ajattelin pitää tuota tulevaa XC60 etuvetoa sen aikaa että saan bisnekset luistamaan niin että voin tilata tossa vuoden vaihteessa nelivetoisen xc90 maasturin kun siitä tulee uusi malli. Varmaa 100 tonnilla saa hyvän xc90 auton kivoilla ja miellyttävillä varusteilla.


    • Tarkka on oltava!

      Eihän Audilla kohta kehtaa ajaa ainakaan minun mielestäni, leimautuu alkoholin väärinkäyttäjäksi!!!!!?????

    • Captivated

      Kyllä minun mielestäni city- maasturinkin pitäisi olla takavetoavusteinen, vaikka nyt ei ihan nelivetoa olisikaan. Kait se on hieno etuvetoisenakin, vaan itse olen suosinut vain näitä kaikilla pyörillä vetäviä.

    • papalle

      ...ja apteekista viagraa

    • Penaalin pertti

      Hieno on. Hienoin katumaasturi porsse macanin ja uuden bmw X6 jälkeen..tarkoitan X6 uusinta mallia, vanhempi on jo vähä kulahtanu.

    • awd1

      Hieno eli muodollisesti pätevä moottori automaatti :) mutta, mutta... itsellä ollut D3 summum aut. etuveto vm . 2011 oli pakko vaihtaa pois, koska TALVELLA sillä ei päässyt minnekään...paljon painoa ja vetopitoa ei riittävästi , sai suorastaan hävetä kun TOJO avensis lähtee viereltä nopeammin... tämän imagoluokan autossa pitää olla neliveto ja jos katsoo nettiautosta niin reilut 90 % on nelivetoja niiden arvo säilyy paremmin ...

    • 11+2
      • xDD

        Citroen....Vuoden vitsi.


    • Vielä aiheesta

      No volvossa ei kyllä varmasti enää ton uuden vaihteiston jälkeen säily vanhatekniikkaisissa autoissa jotka siis nelivetoja niin arvo yhtään paremmin. Ei vanhaa tekniikkaa kukaan halua jos auto maksaa paljon. Se ero noissa vaihteistoissa on aika suuri oikeesti. Tänään tulleessa tm:ssä oli testattu 0-100 uusi D4 181hv ja D5 215hv. Uusi D4 181 hv kiihtyi 0-100 0,6 sek paremmin kuin tehokkaampi malli. Ja syynä lähinnä vaihteisto. Vanha malli painoi vain 60kg enemmän joten siitä se ei johtunut. Ja tarkoitan XC60 mallia

    • volovo.

      Joten Volvolla pysyy maailman nopeimman traktorin titteli, hienoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe