Uusi palsta luotu alkoholismille

Hei!

Alkoholipalstan rempseä meininki on toisinaan ollut ristiriidassa sen haittojen aiheuttamien elämäntilanteiden kanssa, tästä syystä teimme teille nyt erillisen alkoholismille ja näin ollen alkoholin käytön varjopuolille omistetun palstan.

Luotsimme voivat siirtää Alkoholismi-palstalle sopivia viestejä tältä palstalta mikäli näin parhaaksi katsovat, mutta muuten toivotamme teille oikein hyviä keskusteluhetkiä upouudella palstallanne.

Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

34

1029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häh?

      Itselleni jää hämäräksi tämä kahden palstan logiikka.
      Alkoholi-palstallahan on käsitelty juuri alkoholin käytön varjopuolia, joille siis uusikin palsta on tarkoitettu.
      Ja kahtiajako juuri kun alkoholi-palsta on viimein siistitty uusien luotsien toimesta.

      • Ei kai se niin paljon haittaa?
        Hieman tottumista ja minun mielestä on tärkeää että viihdekäyttö ja alkoholismi eroitetaan toisistaan.


      • 4+15
        makelampp kirjoitti:

        Ei kai se niin paljon haittaa?
        Hieman tottumista ja minun mielestä on tärkeää että viihdekäyttö ja alkoholismi eroitetaan toisistaan.

        Olet aivan oikeassa. On parempi että äärimmäisen vahingollisesta sairaudesta voidaan keskustella tosissaan. Täällähän monet apua ja neuvoja kaipaavat saavat lähinnä sairasta vittuilua. Entisenä juoppona en siksi täällä ole viitsinyt paljon kirjoitella.


      • ...
        4+15 kirjoitti:

        Olet aivan oikeassa. On parempi että äärimmäisen vahingollisesta sairaudesta voidaan keskustella tosissaan. Täällähän monet apua ja neuvoja kaipaavat saavat lähinnä sairasta vittuilua. Entisenä juoppona en siksi täällä ole viitsinyt paljon kirjoitella.

        Alkoholisteja on vain aika pieni osa korkeintaan 10% alkoholin käyttäjistä.
        90% on normaalikäyttäjiä joita alkoholiongelmat eivät kosketa, vaan haluaisivat keskustella viineistä, oluesta, drinkeistä jne. On vähän sekavaa kun samalle alkoholipalstalle änkeävät sekä normaalit käyttäjät alkoholijuomista keskustelemaan, että alkoholiongelmaiset vähentäjät vertaistukea etsimään.


    • Muutamat kirjoitukset siirtyvät alkoholismi-palstalle.

    • drtfgjhkl

      Vielä puuttuu Löylykauha-palsta, jonne saisi luvalla kirjoittaa ne "hassunhauskat" jutut.

      • On jo olemassa sen nimi on huuhaa.


      • joutaa lopetettavaks
        extissu6 kirjoitti:

        On jo olemassa sen nimi on huuhaa.

        Ei siellä ole koskaan ollut hauskoja juttuja.


    • hyvä YP!

      Kiitokset ylläpidolle. Samaa on ehdotettu vuosikausia, mutta mm. tissu on ollut jyrkästi ehdotusta vastaan, koska ilmeisesti pelkäsi sensuroitavaa olevan radikaalisti vähemmän uudistuksen ansiosta. Luotsi nielköön tappionsa.


      • kaapin paikka
        extissu6 kirjoitti:

        Pöh!

        Minun esitykseni oli raittius-palsta jota yritin saada alkopalstan rinnalle mutta käyhän se näinkin ja thanks luotsit sekä yp.
        http://www.youtube.com/watch?v=CPUzkkrXzqQ

        YP jyräsi tissun. Tissua NÖYRYYTETTIIN.


      • kaapin paikka kirjoitti:

        YP jyräsi tissun. Tissua NÖYRYYTETTIIN.

        Ne jyräs meitin. :)
        Koko jengi huusi kerää jätkä luusi jollei täällä rokki soi.

        Siispä rokki soi tai tulee nokkiin.


    • hieno homma

      Hyvä että saatiin näille AA peeloille ja kuivahuikkalaisille oma palsta, täällä voidaan nyt keskustella viinanjuonnista ja siihen liittyvistä ilmiöistä.

      • --?--

        Meinaatko niitä loputtomia peräreikä-, sontimis- ja ripulijuttuja?


      • että sikäli
        --?-- kirjoitti:

        Meinaatko niitä loputtomia peräreikä-, sontimis- ja ripulijuttuja?

        Palstan aihe on "keskustelua alkoholin käytöstä". Huolellinen kaljan ja kiljun käyttö aiheuttaa monasti ripulia, että sikäli kuuluu saitin aiheeseen hyvinkin.


      • heh heh..
        --?-- kirjoitti:

        Meinaatko niitä loputtomia peräreikä-, sontimis- ja ripulijuttuja?

        Onko sillä väliä, kun sinun ei enää tarvitse niitä tulla tänne lukemaan? Vaikka taitaa olla sitten niin, että sinä nautit niistä ulostejutuista, olit suorastaan riippuvainen niistä.


    • Mariko Vaara

      @Suomi24

      Alkoholipalstan aiheuttamista haitoista:

      "Hei!

      Alkoholipalstan rempseä meininki on toisinaan ollut ristiriidassa sen haittojen aiheuttamien elämäntilanteiden kanssa, tästä syystä teimme teille nyt erillisen alkoholismille ja näin ollen alkoholin käytön varjopuolille omistetun palstan."

      Palstat, kuten esim. Kotimaiset julkkisjuorut näet kaipaavat hieman enemmän kuin näennäistä, pinnallisen pinnallista pintaremonttia, jota esim. ko. palstalla näyttäisiin sitten viimenäkemän sutaistun.

      Palstalle näytettäisiin valitun osuvasti Luotsi-nimimerkiksi Re-Po. Tavattuna näyttäisi osoittautuvan sangen ovelaksi Kettu Repolaiseksi, sillä kun Mariko Vaara vilkaisi ko. palstan 1. sivua, näytti siltä, että sivulta olisi poistettu vain siellä esiintynyt The MassaMulkku.

      Mitä jos alunalkaenkin olisi perustettu ja sittemmin ylläpidetty tyystin haitattomia palstoja, jotka eivät olisi aiheuttaneet tai niiden "rempseä meininki" ei yhä aiheuttaisi Suomi24:n käyttäjille elämäntilanteita?

      Muutenkin virtuaalielämä tulisi nääs osata erottaa ns. oikeasta elämästä - jopa itsenäisen Suomi24:n ylläpidon ja etenkin Suomi24:n ostaneen Allerin tässä mitenkään nimeltä mainitsemattoman The Bossin.

    • Palstat vaatii hieman totuttelemista myös minulta joten olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää kirjoittaa oikeaan osoitteeseen sen ei pitäisi olla vaikeaa onko kyse alkoholista vai alkoholismista.
      Luotsit, yllläpito siirtää aiheen oikeaan osoitteeseen jos tarve vaatii.

      Hyvää torstaita.

    • Eläköön YP!

      Hienoa toimintaa YP!

      Jotta palstasta tulisi moderni, nuorekas, innovatiivinen ja inspiroiva saitti, tulisi nykyisten luotsien asemaa mielestäni arvioida uudestaan. Tämänhetkisillä luotseilla on vaikeuksia sopeutua uuteen tilanteeseen, makelamppkin myönsi sen. He edustavat vanhakantaista, brezhneviläistä ajattelua, joka on omana aikanaan toiminutkin, mutta ei enää täytä nykytilanteen vaatimuksia.

      Parempi vaihtaa luotsit henkilöön, jolla ei ole menneisyyden painolastia kannettavaan vaan uusi raikas suhtautuminen asioihin, jolla saadaan uudistus vietyä loppuun menestyksekkäästi. Uusiutuminen vaatii uutta uudistusmielistä porukkaa.

    • Aika jännää että jengi unohtaa että myös taviskäyttäjä pystyy ilmoittamaan viestejä asiattomaksi mutta tuohan on normaalia luotsit saa aina syyt niskoilleen.

      • Vai vieläkö joku luulee että se 'ilmoita asiaton viesti' menee luotseille?
        Se menee YP:lle.


    • 131313

      Ihan kiva että makelampp on alkanut osallistumaan keskusteluun aktiivisemmin mutta mitä nuo toiset luotsit ovat.
      Eivät kirjoita mitään luultavasti vain keskittyvät tuhoamiseen mutta uudistus oli tosi hyvä.

    • tenuttelija 100

      oon aika kova tenuuttaja aina vapaalla voisin tänne kirjoittaa.. kyllä on paljon hyvii ja pahoja juttuja mitä alkoholi tekee.. mutta ne hyvät onki niitä prhaita mitä videoilla itteensä kattoo.. ei muisti kuvia. kännissähä kaikki on nii hemmetin hauskaa. sekoillaa juodaan poltellaan ja naidaan.. se on vaa eri asia onko se krapula sitte pahempi vai se mitä sä oot teheny edellisenä nii se morkkis.. se jaa arvailöun varaan!! :)

    • HAISTAKAA PITKÄ VITTU KUN ETTE PUUTU KOSKAAN KIUSAAMISEEN ALKOHOLI PALSTALLA! IMEKÄÄ PASKAA EI TEISTÄ OLE MUUHUN! VITUN YLLÄPITO!

    • deliirium tremeeeens

      eppu normaali lauloi hyvin aikoinaan, oliko siitä 30 vuotta tai enemmän.

    • b,nmk

      , ,jh

    • Entinen mainostaja

      Tämä "rempseä meininkii" ja kahtiajako on jo vienyt alkoholipalstan suohon. Enää palstalle kirjoittavat vain spurgut ja kehitysvammaiset kakarat. Toisaalta kohtuukäyttäjät ja sellaisiksi pyrkivät eivät miellä itseään alkoholisteiksi, vieroksuvat alkoholismipalstaa, ja asialliset kirjoittajat ovat kadonneet.
      Minua se ei vaivaa, sillä onhan netissä paljon muutakin roskaa, eikä kaikkea ole pakko lukea. Ajattelin vain, että ylläpidon imago saattaa kärsiä, mainostajat (maksajat) kadota ja koko S24 muuttua kannattomattomaksi. Jo nytkin toiminta lienee tappiollinen.

      • 2+3

        Älä tissu lässytä. Taitaa ärsyttää melkoisesti, ettet pääse enää poistelemaan viestejä raitistelu-tekosyyn varjolla.

        Raitistelijat voisivat pysyä alkoholismipalstallaan, mutta eiväthän he niin tee. Mitä siitä sitten voi päätellä?

        Raitistelijat ovat häiriköitä. Se on looginen johtopäätös. Aina valittamassa ja marisemassa milloin mistäkin asiasta. Iloa ja tyytyväisyyttä ei irtoa sitten mistään.


    • känniukkeli

      Niin totta, niin totta.

      Ihmettelen todellakin suuresti että raittiit käyvät täällä riehumassa ja yleensä käyttävät vielä niin alatyylisiä ilmaisuja etteivät kunnon juopot koskaan voisi moisiin alentua.

      Nähdäkseni tämä palsta on tarkoitettu meille kunnon juopoille joista osa haluaa raitistua ja toiset eivät. Kuitenkin meillä on juurikin se palstan otsikkoa koskevat ongelmat ja kokemukset sekä voimme tukea toinen toisiamme.

      Emme todellakaan kaipaile tänne mokomia nirppanokkia joilla ei elämässä enää muuta hauskaa ole kuin haukkua meitä alkoholisteja.

      Itse ole juonut viinaa ja polttanut tupakkaa 50 vuotta, viettänyt hyvän elämän. Mutta ymmärrän hemmetin hyvin tovereita joille viina on ongelmaksi muodostunut. Minä heitä voin neuvoa ja ohjata 100 x paremmin kuin raittiit joilla ei mitään kokemusta asiasta ole.

    • http://www.youtube.c
    • kyrpsi

      Jaa yleensähän se on niin että alkoholi ongelma on sitä kun ei saa tai ole varaa ja päästää krapulan tulla siihen väliin.En ihan tarkkaan kahtellu mitä immeeset kirjotti plotroomisesta mutta itse en ole mitään niin sanottuja viina mäjen miehiä mutta juon olutta lyhyeksi ihmiseksi aika tavattomia määriä enkä yhtään leuhkien voi olla että kolmen päivän putkia 8-27 olusta päivässä fiiliksen mukaan joskus jopa viikossakin siis viikossa voi mennä neljästä viiteen koria ja juo niin trkkaa et pullos tai tölkis reikä.Debistä ollu masennuslääkkeet ja kaljat yrittäny riistää henkensäkki joskus heitelly täysinäisii kaljapulloja kuulemani mukaan parvekkeelta ja heränny kalsareisillaan omassa sängyssä vailla minkäänlaisia muistikuvia tekemisistään. Hulppeaa tavallaan,suvussa on alkoholismia masennusta uhkapelaamista ja näiden erinnäinen sekamelskasta on myös aika vitun mukavia kokemuksia just saat tilin lähet ryyppää ja pelaa kaikki rahat joskus niin lähel et saanu hyvä et vuokran maksettua.Oon nytki tätä pienes sieväs kirjottaen sanon että juominen on kirous kuolema toki sitä lohduttelee myös juuri sillä tavalla kuolet sä kuitenki ihan sama mitä teet oot masentunu sama vaik kuolis tänään itsemurha yrityksiä nyrkin seinään hakkaamista rähinää putkaa rosista kaikkee paskaa,mutta toisaalta taas ne ihmiset joille olen raivostunut ne ovat sen ansainneet kaljan juonti päästää vaan sisällä riehuvan pedon vapaaksi ja paljastaa ihmisen todellisen luonteen.Sehän sai alkunsa jo silloin nuorena 15v ehkä aikaisemminkin piti olla kova jätkä ja olinkin aina se kovin killittäjä kovin tappelia kämänen kääpiö johtui tarpeesta näyttää suuremmilleen.Mutta en ikinä suosittele katu-uskottavuudesta huolimatta jos joku nynnerö nyyssyseks haukkuu on paras olla blossaamat eli pröökaamat dokaamatta hetkinen mitä vittuu olin selittämäs niin alkoholidementiaa ihan vajaaks tulee ikää vast 29 änkyttää ja kävelee kin kehitysvammane äpärä lakanapaukku mutta voimaa on kyl vitusti rupesin podaa kans tos niin välil meinaa kuolla sydriin ku rasittaa elimistöä liikunnalla ja holilla.Masennusta epätoivoa skitsoferiaa persoonallisuushäiriötä ahdistuneisuutta syrjäytyneisyyttä epätoivoa itkua parkua tuskaa sielun karkaamista kaikkee tätä tuo plotraaminen mukanaan plus pikavipit luottotiedottomuus asunnottomuus rahattomuus nälkää näkeminen ihan perus arkea mulle mutta voitte valita paremmin kuin minä.Ihan ääri tapauksen haluan kertoa masennuksen ja alkoholin seurauksena jolloin enoni oli kova viinamäjen mies itsetuhoinen debiksessä sai jotain pillereitä kävi jossain raksallakin heitti pillerit huviin viinan saattelemana meni vuoteeseen sytyttytti dynamiitin rinnuksilleen ja räjäytti päänsä hevon vittuun siitä ei haluta puhua vieläkään mutta ottipahan sen jälkeen suvussa kaikki masennukset todesta.Jokaisella löytyy syy juomiseen aina mutta ne jotka todella haluavat lopettaa juomisen ne lopettaa,mutta olen yhä sitä mieltä että ryyppäs ihminen jopa runsaastikkin tai ei ollenkaan se ei ole juomatonta ihmistä välttämättä yhtään parempi ihminen todellinen luonne ratkaisee jotkut tulee hilpeiksi jollain taas tämä kuuluisa suomalainen räyhägeeni pääsee valloilleen.Olen puhunut haistakaa svidu. :)

    • Niin se vain meneee
    • Päihdelääkäri

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      320
      3751
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      270
      2155
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      109
      1505
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1373
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1358
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1227
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1208
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1048
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe