Tuplavirittimen omaavat televisiot

Tuplavirittimet

Haussa olisi uutta televisiota kokoluokkaa 47 tuumaa. Television ominaisuuksissa tuplavirittimet kiinnostavat, mutta olen törmännyt ainoastaan Panasonicin TX-L47DT60Y -malliin, josta kyseinen ominaisuus löytyy. Onko niin, että markkinoilla ei muita malleja ole tuplavirittimillä?

Entä onko kokemuksia esimerkiksi juurikin tuosta Panasonicin mallista, että toimiiko tallennus, kuten yleensäkin eli ohjelmaoppaasta vain valitaan ohjelma, joka tallennetaan ja siististi menee kovalevylle tämän jälkeen. Ja mitenkähän käynnissä olevan ohjelman tallennus eli voiko sen käydä nappaamassa ohjelmaopppasta?

2

5101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varsin hyvä!

      Kokemusta on puolelta vuoden ajalta Panasonicin vastaavasta plasma-tv:stä (malli VT60), jossa on ne kaksoisvirittimet eli kaikki tuplana. Olen tykännyt mm. siitä, että voin tallentaa jotain ohjelmaa ajastettuna tai katsomisen aikana käynnistettynä ja voin kuitenkin sen USB-tallennuksena aikana katsoa mitä tahansa kanavaa samaan aikaan.

      Kyllä, tallennus on helppo ohjelmoida ohjelmaoppaasta, sitten päästään ajastuksien listaan ja käydään vielä laittamassa loppuun lisäaikaa ja vielä hyväksytään ajastus. Eli menee aika helposti.

      Ja voi ajastaa kahdeltakin eri kanavalta samaan aikaankin tulevia ohjelmia, mutta tietenkin se kannattaa tehdä vain silloin, kun ei itse ole katsomassa samaan aikaan, koska ei toimi ajasta kaksi ja katso kolmatta.

      Ja meneillään olevan ohjelman voi laittaa tallentumaan myös ohjelmaoppaan kautta. Noin ei voi tehdä esim. Topfieldin digibokseilla.

      Huomaa, että ajastus ei toimine kaikilla USB-kovalevyillä. Esim. Seagate Expansion käynnistyy niin hitaasti, että tv päättelee käynnistyessään, ettei ole kovalevyä tullut ajoissa (toki tuo Seagate Expansion toimii muutoin, mutta ajastuksia sen kanssa ei kannata tehdä). Minulla on Buffalon terainen levy USB 3-portissa ja sen kanssa toimii mainiosti. Myös ajansiirrot ja tallennukset yhtä aikaa HD-lähetyksillä, eikä takkua. Miinusta on se kuitenkin, ettei Topfieldiin verrattuna pikakatselu ole sulavaa, mutta tekstit kyllä pystyy lukemaan ja siihen tottuu. Tallenteihin ei voi laittaa kirjanmerkkejä, mutta se kuitenkin muistaa, missä oltiin viimeksi ja kysyy, halutaanko aloittaa katselu alusta vai aiemmasta kohdasta. Ja tallenteita voi laittaa helposti ryhmiin. Esim. olen laittanut erään tv-sarjan omaan ryhmäänsä, joten se näkyy kuin se olisi päätason kansio. Tallenteiden listassa on myös tieto, mitkä tallenteet ovat vielä katsomatta.

    • Taito5869

      Huippu laite Panasonic 2 virittimellä kaikki pelaa niinkuin pitääki. Hyvä ja selkeä ohjelma opas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe