Kuntaliitoksesta kärsijät

Periferian asukas

Meneeköhän Hyryn koulusta saatavat vakuutusrahat suoraan uuteen hammaslääkäri/neuvolahankkeeseen ? Ketkäs keskustalaiset käänsi kelkkaansa jo aiemmin sovitusta ryhmäkokouksessa sovitusta linjasta rakentaa uusi moduulirakenteinen koulu vanhan tilalle ?

5

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt päätökseen

      Ei näy kunnan kassassa kauaa nuo rahat.. Nimiä pöytään odottelin minäkin, mutta tässä asiassa niitä ei ilmeisesti uskalleta julkaista. Kunnanhallituksen äänestystulos on kyllä ilmoitettu nimien kera, mutta onko lie sitten tapana kunnanvaltuuston äänestystulokset ilmoittaa vain tuloksena. En tiedä.

      http://www.oulunkaari.org/ii/kokous/20141496-6.HTM

    • köbgdg

      ii-ouluun siinä pelastus''''''----

      • Rakentaja vailla työtä

        Iin työttömyyttä hoidetaan tyylikkäästi rakentamalla moduulikoulu, jonka etelä-pohjalaiset rakentaa. Saa siinä Iin työtä vailla olevat rakennusmiehet ihailla rakennustyömaalta. Jospa siinä moduulin siirrossa sitten tarvitaan iin työmiehiä, kun oli niin tärkeää saada siirrettävä moduuli!


    • kni1

      Vakuutusrahoilla jotain jännää Iin kes kustaan.

    • Mies metsän keskeltä

      Hyviä neuvoja tuntuu tulevan niin laidasta kuin puskistakin. Kuka äänesti ja mitä. Kuka teki mitä ja ketä.
      Äänestystuloksista julkaistaan kokouksen pöytäkirjanliitteenä ns. äänestyslista, josta selviää jokaisen paikalla olleen valtuutetun kanta, tyyliin jaa, ei, tyhjää. Tämä paperi on nähtävillä Iin kunnavirastolla hallinto-osastolla tai palvelupisteen asiakirjakirjaamossa.( niin, valitettavasti se on Iin keskustassa). Toisaalta ihmiset, jotka on asiasta kiinnostuneita saavat jaata ja joota äänestäneet selville, vaikkapa kyselemällä oman alueen valtuutetuilta, mikäli olivat ko. kokouksessa. Valveutunut valtuutettuhan pitää myös tälläisista äänestyksistä omaakin listaa, jotta tietää mitä muut valtuutetut duunaa.
      Toinen asia onkin sitten vakuutusrahojen meneminen minne menevätkin. Ymmärtääksen Iin kunnan kassassa on kaikki rahat tarpeen pitämään kunnan taloutta ja palveluita yllä. Vakuutusrahoillahan ei varmaankaan saada taattua Jokikylän alueen koulun jatkumista, kun jo vuosina 2009-2011, silloinen kuoluverkkotyöryhmä totesi, että Iin kunnan alueella on voimakkaasti alenevia oppilasalueita ja näiden osalta tarkasteltiin koulujen näkymiä tulevaisuudessa( mm. oppilasmäärät, opettajien määrät ja koulun mahdollinen jatkuminen entisellä paikalla). Silloin oli jo selvää että Jokikylän koulun oppilasmäärä on ratkaisevasti alenevalla linjalla, mikä herättää kysymyksiä... Varsinkin, kun 15 km:n päässä Kuivaniemen keskustan koulussa on myöskin oppilasennusteet alenemaan päin eikä 45 oppilaan sijoitus moderniin ja toimivaan nykyaikaiseen koulurakennukseen olisi kovinkaan vaikeaa..... Vai miten se menikään....?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10596
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1878
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1636
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1438
    Aihe