Kokoomus tuhosi Suomen

Tuhon tie

Kokoomuksen politikka on tuhonnut Suomen teollisuuden.
Missä ovat ne työpaikat, jotka lupasitte silloin kun pumpattiin rahaa etelä-Euroopan huijarimaihin? Olkaa hyvä ja vastatkaa arvoisat Eu-fanit.
Rouva Uropilainen oli Kataisen takuunaisena kaikessa tuhlaavaisuudessa.
Nyt kumpikin väistyy vastuusta. Tämä on naurettavaa vastuun pakoilua,kun maa on konkurssikypsä.

28

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3 FAKTAA TYÖPAIKKOJEN JA SUOMALAISEN VÄESTÖN LUKUMÄÄRÄ PIENENEE NIIN KAUAN KUIN SOSIAALITURVAA EI MAKSETA JOSTA TODISTAVAT LAKKAUTETUT 810 PERUSKOULUA.

    • PARI FAKTAA TYÖPAIKKOJEN JA SUOMALAISEN VÄESTÖN LUKUMÄÄRÄ PIENENEE NIIN KAUAN KUIN SOSIAALITURVAA EI MAKSETA JOSTA TODISTAVAT LAKKAUTETUT 810 PERUSKOULUA. SUOMEEN ON TUOTU YLI 300 000 ULKOMAALAISTA UUTISTIETOJEN MUKAAN ELI YLI 3 KAUPUNGIN VERRAN, ÄIDINKIELI JA GEENIT MÄÄRITTELEVÄT KANSALLISUUDEN. SUOMALAISET KATOAVAT IHMISKUNNAN KANSOJEN JOUKOSTA SILMISSÄ.

      • Hevosen 16

        Asenne siinä ratkaisee. Jos kaiken toiminnan johtoaate on osakkeen omi9stajan edun maksimointi ala Kokoomus, voi noin sanoa. On myy7ty firmoja jja on "leikattu" työntekijöitä. Yhteys Häkämieheen ei ole poikki, vaan mies on pantu kuiskaajan asemaan, ja sitä supatusta Kokoomus on kuullut, jja jarkanut hallituskumppaneille. Ikeen ali on menty; vae victis!


      • Venttti ja ventti

        Niin kävi, kun toisten hallituspuolueiden johdot noudattivat samaa politiikkaa panna syrjätetyt kansanosat vielä vähän kyykympään,

        Vihreä Ville ei saanut kunnon vastausta suukkosestaan, kun hänneltä kysyttiin, miksi h-tissä hän askatelee nykyistten titityy-asioiden parissa, eikä tee mitään todlellista esimerkiksi vain Talvivaaran asiassa. Kuka vakuuttui vastauksesta? Joku joskus on nimittänyyt vihreitä Kokoomuksen puisto-osastoksi, kun ydinvoimapolitiikassakaan ei ole eroa.


    • Q.E.D.

      Kokoomus on joka kerta hallituksessa viime vuosikymmeninä oltuaan tuhonnut maan talouden perikatoon, vähintääbn ainakin suurlamaan(lue:ajanut pääoman etua - ei kansan)! Onneksi meillä ennenmuinoin oli Urho Kekkonen, joka piti Kokoomuksen maan hallinnoinnin ulkopuolella, niin että saimme luotua oikean yhteiskunnan hyvinvointeineen...

      • Suomalainen mies

        Tuo oli oikeaa puhetta. Kiitos siitä !
        Juuri Kekkosen ansiosta on ollut Suomen hyvinvointi, kun piti kokoomuksen hallituksen ulkopuolella ja hän oli jämäkkä isäntä talossa.
        Koiviston ja Halosen aikana on ollut alamäki ja väestö pienenee ja homot lisääntyy. Huh huh ja vihreät ovat tuota lepakkokansaa, jota nuoriso nuoleskelee.
        Nyt kaikki on mennyt päin persesilmää.


      • EU:n vastustaja
        Suomalainen mies kirjoitti:

        Tuo oli oikeaa puhetta. Kiitos siitä !
        Juuri Kekkosen ansiosta on ollut Suomen hyvinvointi, kun piti kokoomuksen hallituksen ulkopuolella ja hän oli jämäkkä isäntä talossa.
        Koiviston ja Halosen aikana on ollut alamäki ja väestö pienenee ja homot lisääntyy. Huh huh ja vihreät ovat tuota lepakkokansaa, jota nuoriso nuoleskelee.
        Nyt kaikki on mennyt päin persesilmää.

        Toivottavasti presidentti Niinistö on oikea isäntä Suomelle.Hän on tähän asti ollutkin parempi, kuin aluksi epäiltiin kokoomuspohjasta huolimatta. Presidenttihän ei saa olla minkään puolueen edustaja ,vaan toimia kansan parhaaksi koko maata tasapuolisesti kehittäen.
        Toisin olivat edelliset presidentit. Moraali katosi tästä maasta tämän suvaitsevaisuuden lällätyksen nimisissä.
        Vihreät ja vasurit ovat yhtä ja samaa lepakkokansaa. Harva enää välittää mistään mitään.Rahat on tuhlattu etelä-Euroopan huijareille, Venäjän apuun ja Itämeren suojeluun. Työpaikat katosivat vauhdilla tämän rahaliiton seurauksena.
        Tämän voi sanoa demari Paavo Lipposen hallituksen syyksi. Työttömyys on lisääntynyt rajusti. Siksi nyt pitää äänestää Eu:n kriittisiä puolueita. EU. tuhlailut on loputtava ja missään tapuksessa ei pidä mennä pankkiunioniin ja liittovaltioon.


    • totaali tuho

      Talouden tuhoamiseenkin tarvitaan "kasvu-ura" ideologiaa. Nimittäin sitä tuhotaloutta joka nyt on vahvassa kasvussa.

    • HEI!!!'''''''¨¨¨¨¨¨¨

      On kokoomuksen eurovaaliehdokkailla varaa televisiomai-
      nontaan, se ei ole mitään halpaa lystiä.
      Toivottavasti eivät pääse eu:niin sotkemaan asioita.
      Ovat ajaneet oman maamme konkurssiin, se riittää nyt,
      mutta kun on tarpeeksi röyhkeä niin yrittää vaan päästä
      keikaroimalla korkeamalle.

      Pieni nokipoika vaan uunipiippuun katoaa,
      yhä ylös yrittää, katolle hän kiipeää.

      Pieni nokipoika vaan, auringonkin arvelee
      yhä voivan saavuttaa, siksi huutaa heihurraa!!!

    • pp0+i0+ii99ui9u921

      Joo ja Stupin hampaat loistaa irvokkaasti televiisiossa. Ei ikinä enää kokoomusta sekoilemaan ja sotkemaan Suomen asioita. kyllähän nuo demartikin osaavat rahastuksen.mainosten väliin ovat laittaneet tilillepanokortin jonkun Myllerin tukemiseksi.Voi veljet. Minun karvat nousivat pystyyn.

    • kok+kepu enemmistö

      Meidän 2000-luvun hallitukset ovat tuhonneet Suomen.

      Ja tästä hallituksesta se velkaantuminen alkoi:

      Vanhasen II hallitus
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanhasen_II_hallitus
      Vanhasen II hallitus oli Suomen 70. hallitus, joka toimi 19. huhtikuuta 2007 – 22. kesäkuuta 2010. Sen pääministeri oli keskustan Matti Vanhanen. Vuoden 2007 eduskuntavaalien jälkeen muodostettu hallitus perustui keskustan (51 paikkaa eduskunnassa), kokoomuksen (51), vihreiden (14) ja RKP:n (9 Ahvenanmaan edustaja) yhteistyölle.

      Katsokaa, miten velkakäppyrä alkoi nousta (velkakellon linkin lopussa pylväsdiagrammi):
      http://velkakello.fi/

      Verovarojemme hillitön kylväminen sinne tänne alkoi toden teolla. Katso, ministerit wikipedian linkistä!

    • Itsenäisyyden puoles

      Lipposen ja kokoomushallituksen aikaan oli myös ankara työttömyys ja lama.
      Juuri Lipponen vie Suomen tähän onnettomaan ja rahaa vievään rahaliittoon.
      Nyt pitää ehdottomasti EU-.krittiisiä puolueita Bryssseliin.
      Demarit ja kokoomus kannattavat Eu.-liittovaltiota ja se on viimeinen sinetti itsenäisyyden menetttämiseksi.

      • Siltä näyttää?

        "Demarit ja kokoomus kannattavat Eu.-liittovaltiota ja se on viimeinen sinetti itsenäisyyden menetttämiseksi. "

        Tekevät sen eteen "mitä ikinä vaaditaan" ja niillä on kiire. Myyvätkö jopa äitinsä?


    • äänestäjä

      No onhan siellä yksi takapiru keskustalta, joka tekee mitä tahtoo Oli Rehn. Hän haluaisi jopa Turkin EU. n jäseneksi. En sen takia voi äänestää keskustaakaan.
      Äänestää pitää ja valinta on jokaisen tehtävä hyvin tarkasti.Ei pidä uskoa valheita ja turhia lupauksia. Silloin ei voi valittaa jos ei äänestä.

    • Kärkiäin&Tuppurainen

      Samaa mieltä. Herää kysymys, lähteekö tämä sekoomushallitus ikinä pois vallasta. Maassa ei ole oikeaa valtiovarainministeriä ja Antti Rinne vain tuumailee matkatessaan ympäri maata.

      Kuvitteleeko joku vielä, että Käkriäisestä & Tuppuraisesta päästäisiin eroon ennen eduskuntavaaleja? Minä en ainakaan, ne ei lähde minnekään. Tuppurainen pitää kynsin hampain kiinni ministeriön virasta ja Käkkäräinen odottelee uutta uraa.

      • kysyn vain

        Jääkö kokoomuksesta jäljelle muuta kuin Stupin hampaat ? Hyvä vain jos ei jää muuta, sillä he tuhovivat maan ja tuhlasivat rahat
        Euroopan huijraivaltioille yhdessä demari Urpilaisen kanssa.


    • Liberaali

      Suomea ei ole tuhonnut Kokoomuslainen tai liian oikestolainen politiikka.

      Suomen on tuhonnut totaalisesti Kataisen hallituksen kiihkovasemmistolainen punapopulistipolitiikka. Tässä aiheesta hyvä artikkeli:

      Käteisen porukka pääsee luokaltaan rimaa hipoen. Minä itse olisin kyllä jättänyt tylysti luokalle. Sen verran luokantonta tämän hallituksen punapopulismiin perustuva politiikka on ollut!

      http://www.talouselama.fi/uutiset/jyrki kataisen puoluetoveri hallitukselle arvosana 6/a2248073

      Totta puhuu!

      VÄHEMMÄN VEROJA, ENEMMÄN VAPAUTTA!

      Naisvaltaista rahoitusalaa kurittava pankkivero alas:

      http://www.adressit.com/ei_pankkiveroa

      • Talouden faktat

        EU:N vetäminen tähän soppaan on täysin turhaa, kyllä Suomen ongelmat ovat täysin itse aiheutettuja, kuten Porttugalissa ja Espanjassakin. 640 000 työssä oleskelijaa julkisella sektorilla, 8 viikkoa lomalla puolitoistakertaisella palkalla, valtio palkkajohtajana. Ei kannata enää irvailla Kreikan eduilla ja isotella, nyt on parempi olla hiljaa ja oikaista asiat vähän äkkiä.
        Kuntien säästöt tehty pelkästään yritysten katteet kuralle kilpailuttamalla, ei kannata ihmetellä verorahojen hiipumista, eikä irtisanomisia.
        Suomen pääongelma on liian suuri verotuksen tarve, on tehty liian hieno yhteiskunta vahingossa ja vahingosta on syytä viisastua !
        Julkisen sektorin masinoima kampanja harmaasta taloudesta on oman edun tavoittelua, köyhtyvällä työmiehellä ei ole muuta mahdollisuuta. Virkamies vain yrittää varmistaa oman palkkansa saatavuuden ja makaa auringossa talvisinkin.
        30 luvun politiikka porvari syö pöydässäsi ei enää toimi, kun julkinen sektori ahmii pöydässäsi. Julkisen sektorin pelkät lomakustannukset ovat 15 miljardia vuodessa ja kaikki velaksi, miltä tuntuu ?


    • sanaleikkiä

      Viisaus on Kataisen sanoissa: "Jonkun on ne vaikeat päätöksetkin tehtävä.
      Tosin hän taisi unohtaa pari sanaa pois ja lause olisi pitänyt kuulua näin:
      Jonkun on ne vaikeat [ja tyhmät] päätöksetkin tehtävä.

      Tyhmillä päätöksillä on jatkettu sitä holkerilaista "hallitun rakennemuutoksen" ideologista oppia. Ensi töiksi vapautettiin pääomaliikkeitä ja saatiin aikaan se 1990-luvun kotimainen pankkikriisi ja nyt eurokriisin nimellä on tuettu muiden maiden pankkeja ja holtittomia sijoittajia. (= europankkien kriisi)

      Jännää tässä talousopissa on taloustermeillä leikkiminen eli selvimmin tämä käy ilmi Alberto Alesinan käyttämässä termissä "laajentavat supistukset". Tässä lisäsupistukset (leikkaukset) luovat talouteen myönteistä vaikutusta eli polkua kasvu-uralle. Mitä enemmän leikataan sitä suurempi on tuleva kasvu-ura?

    • Verotus update!

      Jos vienti ei vedä, pitäisi satsata kotimaisen kulutuksen kasvuun eli ostovoimaan työttömyyden vähentämiseksi. Kun vienti ei ole vetänyt on verokertymää kasvatettu välillisiä veroja lisäämällä, mikä on vähentänyt kotimaista kysyntää ja lisännyt työttömyyttä.

      Suomessa verokertymää on vähennetty rikkaiden etuja vaalien:
      - varallisuusveron poisto
      - työnantajien kela-maksun poisto
      - yhteisöveron vähentäminen 4 % - EU-maiden matalimmaksi?

      Erilaiset veroedut ovat Suomessa vuositalolla noin 15 miljardia euroa. Normiverotuksen poikkeamat ovat juuri rikkaiden saamia veroetuja.
      Yritysten sähköveroluokka II tuo satojen miljoonien veroedun suuryrityksille ja kasvihuoneille. Palkkatulovähennys vähentää veroprogressiota. Pääomatulojen verotus ei ole progressiivista kute palkkatulojen ja eläkkeiden.

      Veroedut eli poikkeamat normiverotuksesta ovat olleet päähallituspuolueiden omille intressiryhmilleen jakamia etuje sulle-mulle politiikan perusteella. Ne pitäisikin perkata ja saattaa nykyaikaan - samoin kuin kaikki yritystuet pörssiyrityksille - samoin kuin kaikki yli 200 maataloustukea.

    • -----+++++++

      Kulutus ei lainkaan kasva, kun eläkkeitä leikataan jälleen yhden prosentin indeksin verran. Ostovoima heikkenee ja työttömyys lisääntyy.
      Kukaan ei osta mitään. Odottaan vain kuolemaa ja pois pääsyä tästä kurjasta maailmasta ja kuristavasta Eurostoliiosta.
      RKP, kOKOOMUS JA DEMARIT TUHOSIVAT SUOMEN JA iTSENÄISYYDEN. Siksi äänestän Itsenäisyyspuoluetta Antii Pesosta.

    • Eu.n vastustaja

      EU:n liittovaltio,eli Eurostoliitto lopettaa Suomen itsenäisyyden.
      Sitten alkaa uusi itsenäisyys- sota kuten kävi entisen Jugoslavian kohdalla.Historia toistaa itseään.
      Siksi nyt, jos koskaan pitää äänestää Itsenäisyyspuoluetta,joka ainoana kannattaa irtiottoa tästä Eun kurimuksesta.

    • tsombipuolue

      kokoomus on juoppojen narkkareiden ,tyhjäntoimittajien ,katutappelijoiden,narssistien,psykopaattien,ym,ym puolue

    • Kertarytinällä

      Nirri pois .Yksitellen tai joukottain tyhjäntoimittaja suunpieksäjiltä. Sillä ne taloudet on aina nousuun lähteneet. Vain tuottavat yksilöt tarpeellisia,ei vikaansa haltioivat.

    • aina ollut!

      Tuhon kokoomus!

    • Mulle mulle

      Niillä palkka juoksee edelleen eikä ole mitään lamaa joten heidän mielestään aivan sama miten muille käy.

    • vastoin etuaan

      ihminen on niin höynäytettävissä kokoomus sekoiluun..

      äänestää porukkaa joka haluaa vain riistä oman äänestäjänsä!

    • ruokapöydän ihme

      Holkeri toi silakat pöytään ja Katainen-Stubb vetää ne silakatkin pöydästä pois.
      Mitä köyhälle jää? No, sormethan ne on luotu imeskeltäviksi.
      Kyllä omat sormet vielä maistuu, kunhan ne eivät ole olleet siellä mihin aurinko ei paista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      41
      2841
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      178
      1694
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1555
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      139
      1528
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1269
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      329
      1080
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      994
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      85
      966
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      910
    10. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      92
      908
    Aihe