autokatsastus

tyytyväinen asiakas

hyvää palvelua kovalaiselta.oli kiva käydä.tulen toistenkin.asiansa osaavaa palvelua.turhasta ei nipoteta mutta turvallisuudesta ei tingitä.

15

190

  Vastaukset

  • katsastuksen vapautuminen oli hyvä juttu.ennen pitkät jonot ylimielinen asenne.nyt on palvelua ja hinta kilpailua joka kyllä on tasaantunut.

   • Ne ketkä lukijoista on käyneet takavuosikymmeninä Kiteen katsastuksessa tietävät minkalaista on todella ylimielinen ja erittäin veemäinen asenne katsastusmiehiltä!
    Voi jumal´auta! Jos ei vikoja muuten ollut niin niitä tehtiin vaikka väkisin, ja omalta osaltani mieleen muistuin hylkäys sen vuoksi ettei yhdessä pultissa ollut sileää osaa puolivälistä lähtien, vaan koko pultti oli lopuun saakka kierteistetty! Se piti taka-akselin vakaajatankoa rungossa kiinni, ja väite kuului että jos kierteet kuluu siellä kumipuslan alla niin vakaajatanko on sen jälkeen väljä!
    Valitettavasti en tuohon aikaan paljon autoista tiennyt tai valitusmahdollisuudesta katsastusmiehiä koskien, joten niin minun kuin monen muunkin kohdalla sitä käytettiin hyväksi ja tuotettiin rahaa katsastusasemalle tuon tapaisilla tempuilla määräten autot uusintakatsastukseen jopa useampaankin kertaan kun mukamas edellisellä käynnillä oli joku paikka jäänyt huomaamatta!
    Saatanan rotat.
    Sen lisäksi konttorinrouvat ajattivat vanhojakin ihmisiä ihan piruillessaan moneen kertaan koska eivät kertoneet kaikkia asiaan liittyviä seikkoja ja vaadittavia asiakirjoja yhdellä käynnillä. Muistelen erästäkin lehtijuttua jossa vanhukset joutui ajelemaan edestakaisin useita satoja kilometrejä tuollaisten kusipäiden takia.
    Eipä siis ihme kun vielä nykyisinkin vain harva käyttää autoaan Kiteellä katsastuksessa, ja näyttää olevan päiviä jolloin ei yhden yhtäkään autoa näyttäisi olevan katsastuksessa. Se vähintäin oikein ja toivottavasti ne viimeisetkin asiakkaat ymmärtää häipyä muualla vaikka syy ei olekaan nykyisissä työntekijöissä..ainakaan ihan kokonaan.
    Niin minä kuin minun tuttavani ovat käyttäneet autoja Joensuussa jo kauan aikaa ja siellä pidetään ihmisiä ihmisinä jopa katsastusasemallakin, eikä meillä tähän päivään mennessä ole ollut pienintäkään valittamista k-asemien toiminnassa. Kaikissa niissä on autot tullut käytettyä ja sen lisäksi vielä omien tuttaviemme autot, vaikka nykyisin Q-katsastus ja Kovalainen onkin ollut suosituin paikka.


  • iltalehti 13.5 itä-suomalaisen katsastusaseman katsastama auto täysi romu.hyvä veli järjestelmä.katsastusmies ja auto joppari.lopputili katsastusmiehelle ja katsastus asemalta lupa pois.jopparista ilmoitus verottajalle.törkeä teko.

   • Katsastusasema sai huomautuksen vain eikö jobbari saanut mitään.

    Kovalaiselle ääni täältäkin!♥


  • katsastus mies vaihda alaa.et voi toimia alalla enää.tosi törkeää.jobbari hirteen.ehdottamasti ilmoitus verottajalle.

  • ,,,,,,,,,,,

  • Hyvä paikka on tuo Kovalainen kyllä, mutta on jo umpirikas yrittäjä. Kannattaisi tukea myös muita yrittäjiä, että kilpailu säilyy.

   • katsastusyrittäjä ansaitsisi mielestäsi menestystä? Hyvä palvelu ja asiallinen toiminta muutenkin tuovat menestystä missä vaan. Turhaan nipotukseen ei millään asemalla ole enää varaa.


  • joo.kyllä joensuussa on kova kilpailu.moni karttaa valtion konttoria, muistaa takavuosien käytöksen.

   • Onko valtiolla vielä katsastusasemia??


  • oisko a-katsastus

  • http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012100416088944_uu.shtml

   Onko yhtään hyvää syytä käyttää K1 tai etenkin A-katsastusta!
   Minä en ole sellaista ymmärtänyt ja sen vuoksi käytän autot kotyimaisten yrittäjien hallussa olevilla katsastusasemilla.

   "Vuonna 2011 A-Katsastus Oy emoyhtiöineen maksoi yhteisöveroja Suomeen 94,46 euroa. 2010 summa oli vieläkin pienempi, 39,76 euroa.

   Näin vaikka A-Katsastus on tehnyt kahtena viime vuotenakin katsastusbisneksellä mukavasti liikevoittoa, kaikkiaan 26,7 miljoonaa euroa.

   Rahat on imaistu yhtiöstä - tosin täysin laillisesti - konsernin sisäisinä avustuksina"

  • maakunnan omaa yrittäjää kannattaa käyttää.työ paikkoja maakuntaan joka alalla:ei pidä olla kateellinen jos joku pärjää:moni saa töitä:

   • Kaikki kovalaiselle. Mitään ketju asemia ei käytetä!

    Ja varsinkin silloin kun alkaa että korjaamat saavat katsastaa, niin kaikki kovalaiselle. Korjaamot eivät varmaan uusia autojakaan päästä läpi


   • koneetkäykokoyön kirjoitti:

    Kaikki kovalaiselle. Mitään ketju asemia ei käytetä!

    Ja varsinkin silloin kun alkaa että korjaamat saavat katsastaa, niin kaikki kovalaiselle. Korjaamot eivät varmaan uusia autojakaan päästä läpi

    "Korjaamot eivät varmaan uusia autojakaan päästä läpi"

    Hyvinkin todennäköisesti monissa tapauksissa käy juuri noin jos asiakkaalla itsellään ei ole vähäisintäkään ymmärrystä autonsa vioista / tekniikasta.
    Kuten alla olevasta kirjoituksesta käy ilmi, saattaa hylkäyksen syynä olla katsastusasemien tietämättömyyskin.

    http://www.tuulilasi.fi/uutiset/peugeotin-ja-citroenin-etuakselistolle-uudet-katsastusohjeet


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   13009
  2. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   7940
  3. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   377
   7171