saksanpaimenkoirien terveys

pelokas koiran omistaja

Minulla on kohta kahden vuoden ikäinen pitkäkarvainen saku narttu.Koirallani on osteokondroosi eli nivelen kasvuhäiriö, lisää löydätte netistä kirjoittamalla osteokondroosi. Jalka on kerran leikattu, mutta jos se on uhdessä jalassa se on kaikissa.Minulle sanottiin että se on perinnöllinen tai puhkeaa huonolla ruoalla tai liiallisesta liikunnasta, mutta eläinlääkäri sanoi että tämä on tullut perinnöllisesti.Hän sanoi myös että jos jalka rupee ontumaan uudelleen koira pitää lopettaa koska sitä on turha lähteä enää leikkamaan.No nyt koirani ontuu joten kysymys olisi että;"Mikä lääke vahvistaa KOIRILLA luustoa?!sillä ontumista ei huomaa kun vaan katsoo erittäin tarkasti se ei ole suurta ja tilanteen voi vielä korjata Pitäisin vielä rakkaan koirani täällä♥

17

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valitettavaa :(

      Ei mikään lääke enään tässä vaiheessa. Kasvattaja on ilmeisesti tietoinen asiasta ja muut pentueen koirat tutkittu? Sairaus on äärimmäisen kivulias joten suosittelen että teet kuten elli sinua neuvoi. Mikään lääke ei enään koirastasi tervettä ja kivutonta tee joten on aika tehdä se raskain päätös, niin kamalaa kuin se onkin :(

      • .....

        Haista vittu ja mene muualla levittelemään valheita kusipää.


      • jotain rajaa?

        Sairaimpia
        ovat sakujen kasvattajat,
        jotka tietoisesti haluavat jalostaa näitä lonkka ym.nivelvikaisia, köyryselkäisiä koiria.


      • rajan takaa
        jotain rajaa? kirjoitti:

        Sairaimpia
        ovat sakujen kasvattajat,
        jotka tietoisesti haluavat jalostaa näitä lonkka ym.nivelvikaisia, köyryselkäisiä koiria.

        Niin, sekä sellaiset, jotka eivät tule koiriensa ostajien kanssa toimeen mitenkään koska eivät pysty näkekemään mitään vikaa koskaan itsessään, mikä voidaan luokitella jo psykiatriseksi sairaudeksi.


    • faktat kehiin

      Älä herranjumala lopetuta koiraasi tuollaisen takia! Täällä suomifoorumin saksanpaimenkoiraosiossa liikkuu toisinaan sairasta porukkaa, jotka eivät tahdo tehdä kuin muille pahaa!

      Osteokondroosin kanssa voi hyvin elää eikä se ole kivulias välttämättä, nykyisin on myös saatavana kipulääkkeitä koirillekin mikäli tarvis. Tiedän monia koiria, jotka ovat osteokondroosin kanssa eläneet yli 14-vuotiaiksi.

      Kukahan eläinlääkäri on sinua valheinformoinut?

    • spk:n sairaudet YP
    • >>>

      tosi typerä provo henkillöltä jolla ei näy olevan minkäänlaista tietoa mistään

    • Lisä infoa?

      Laittaisitko koirasi tiedot jalostustietokannasta. Mielestäni olisi erittäin tärkeää julkisesti kertoa mistä linjasta tätä sairautta saattaa tulla. Ja kuten tuolla jo aiemmin kysyttiin, onhan kasvattaja tietoinen asiasta ja infonnut muita pentueen omistajia asian tiimoilta? Avoimmuus on tärkeää näissä asioissa!

      • lisäinfoa.

        En todellakaan laita tänne mitään tietoa mistään. Eiköhän noista sairaista käyttislinjoista ole jo jokapuolella ympäri maailmaa kaikki tarvittava tieto olemassa.
        Osteokondroosi ei ole mikään vakava eikä kivulias sairaus välttämättä, sen sijaan koska se on itseaiheutettu useimmiten, kasvattajien/koiran omistajan tulisi kyetä katsomaan ajoissa peiliin.


      • persiistä :D
        lisäinfoa. kirjoitti:

        En todellakaan laita tänne mitään tietoa mistään. Eiköhän noista sairaista käyttislinjoista ole jo jokapuolella ympäri maailmaa kaikki tarvittava tieto olemassa.
        Osteokondroosi ei ole mikään vakava eikä kivulias sairaus välttämättä, sen sijaan koska se on itseaiheutettu useimmiten, kasvattajien/koiran omistajan tulisi kyetä katsomaan ajoissa peiliin.

        Taidat olla aika SPEDE! Helvetin salaista tietoa ja silleen.Tsori :D Ydinfysiikkaahan tää sussareitten kasvatus on, koirasi kasvattaja varmasti tyytyväinen kaltaisiitasi omistajiiin......ime parsaa :D On tää vaan niin salaista touhua :D


    • no johan taas

      Jep joo, ja ikää oli? Vastaustesi perusteella 15v.
      Asiallisesti et ole vastannut mihinkään kysymykseen ja odotat silti että sinulle vastataan!

    • eläinten puolesta!

      Miksi helv*tissä hankit saksanpaimenkoiran, etkö tiennyt että kyseessä on sairas koirarotu? Enää niitä ei käytetä edes työkoirina, ovat niin pilalle jalostettuja!

      Miettikää kahdesti minkä rotuisen koiran hankitte!

      • ihme juttuja........

        Mistäs päättelit ettei käytetä työkoirina? Siis poliisin, puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen koiratko ei ole työkoiria? Entäs vapaaehtoisten?


      • Ja mitähän ihmettä tällä tarkoitat? PERUSTELE ja kunnolla!


    • Saksanpaimenkoirilla

      On paljon sairauksia. On perinnöllisiä sairauksia esim.nivel vikoja,sisäelin sairauksia, allergioita, eli rotuna saksanpaimenkoira on perin sairas rotu. Palveluskoiraroduista löytyy huomattavasti terveempiä rotuja, kuin saksanpaimenkoira. Voikin sanoa, jos saat täysin terveen saksanpaimenkoiran, niin voit verrata sitä lottovoittoon.

    • En tajua

      miten joku edes viittii ottaa jo niinkin sisäsiittoisen ja sairaan koiran, kuin saku. Niillä on kaikki mahdolliset sairaudet ja luonnehäiriöt. Sitä rotua ei pelasta enää mikään.

    • 1500 vuotta sakuja

      Tiedätkös muuten mitä; esim. Flickillä on niin vahva spyykkinen että fyysinen terveys vaikka näyttis onkin, ollut koko ikänsä, että se on asuinalueellaan jo julkkis, omistaja tosin tahtoisi pysyä tuntemattomana koska ei kaipaa julkisuutta missään mielessä. Suorastaan säälittävältä tuntuisi, jos joku esim. ammattitaidoton poliisi, olisi puuttunut jossain vaiheessa vuosien aikana koiran kohteluun/terveydentilaan. Tällainenhan on lain mukaan rikos; mikään laki ei suojele viranomaisia lainrikkomuksilta, vaan heille langeteraan saman tuomiot kuin muillekin. Tosin pääministerillämme ei ole halua puuttua tällaisiin väärinkäytöksiin, minkä vuoksi Suomen Hallitus pitäisi kokonaan pistää uusiksi. Epäpätevät viranomaiset erottaa sotkemasta asioita ja nostamasta vähävaraisten rahoja erilaisissa tyhjänpäiväisissä "viroissa", mistä ei kukaa mitään hyödy ja joiden tarkoituksena on vain ja ainoastaa tämän yhden henkilön etu saada nostaa muiden kustannuksella palkaa perheensä elättämiseksi piittaamatta mitään siitä kuin ympäristö voi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe