saksanpaimenkoirien terveys

pelokas koiran omistaja

Minulla on kohta kahden vuoden ikäinen pitkäkarvainen saku narttu.Koirallani on osteokondroosi eli nivelen kasvuhäiriö, lisää löydätte netistä kirjoittamalla osteokondroosi. Jalka on kerran leikattu, mutta jos se on uhdessä jalassa se on kaikissa.Minulle sanottiin että se on perinnöllinen tai puhkeaa huonolla ruoalla tai liiallisesta liikunnasta, mutta eläinlääkäri sanoi että tämä on tullut perinnöllisesti.Hän sanoi myös että jos jalka rupee ontumaan uudelleen koira pitää lopettaa koska sitä on turha lähteä enää leikkamaan.No nyt koirani ontuu joten kysymys olisi että;"Mikä lääke vahvistaa KOIRILLA luustoa?!sillä ontumista ei huomaa kun vaan katsoo erittäin tarkasti se ei ole suurta ja tilanteen voi vielä korjata Pitäisin vielä rakkaan koirani täällä♥

17

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valitettavaa :(

      Ei mikään lääke enään tässä vaiheessa. Kasvattaja on ilmeisesti tietoinen asiasta ja muut pentueen koirat tutkittu? Sairaus on äärimmäisen kivulias joten suosittelen että teet kuten elli sinua neuvoi. Mikään lääke ei enään koirastasi tervettä ja kivutonta tee joten on aika tehdä se raskain päätös, niin kamalaa kuin se onkin :(

      • .....

        Haista vittu ja mene muualla levittelemään valheita kusipää.


      • jotain rajaa?

        Sairaimpia
        ovat sakujen kasvattajat,
        jotka tietoisesti haluavat jalostaa näitä lonkka ym.nivelvikaisia, köyryselkäisiä koiria.


      • rajan takaa
        jotain rajaa? kirjoitti:

        Sairaimpia
        ovat sakujen kasvattajat,
        jotka tietoisesti haluavat jalostaa näitä lonkka ym.nivelvikaisia, köyryselkäisiä koiria.

        Niin, sekä sellaiset, jotka eivät tule koiriensa ostajien kanssa toimeen mitenkään koska eivät pysty näkekemään mitään vikaa koskaan itsessään, mikä voidaan luokitella jo psykiatriseksi sairaudeksi.


    • faktat kehiin

      Älä herranjumala lopetuta koiraasi tuollaisen takia! Täällä suomifoorumin saksanpaimenkoiraosiossa liikkuu toisinaan sairasta porukkaa, jotka eivät tahdo tehdä kuin muille pahaa!

      Osteokondroosin kanssa voi hyvin elää eikä se ole kivulias välttämättä, nykyisin on myös saatavana kipulääkkeitä koirillekin mikäli tarvis. Tiedän monia koiria, jotka ovat osteokondroosin kanssa eläneet yli 14-vuotiaiksi.

      Kukahan eläinlääkäri on sinua valheinformoinut?

    • spk:n sairaudet YP
    • >>>

      tosi typerä provo henkillöltä jolla ei näy olevan minkäänlaista tietoa mistään

    • Lisä infoa?

      Laittaisitko koirasi tiedot jalostustietokannasta. Mielestäni olisi erittäin tärkeää julkisesti kertoa mistä linjasta tätä sairautta saattaa tulla. Ja kuten tuolla jo aiemmin kysyttiin, onhan kasvattaja tietoinen asiasta ja infonnut muita pentueen omistajia asian tiimoilta? Avoimmuus on tärkeää näissä asioissa!

      • lisäinfoa.

        En todellakaan laita tänne mitään tietoa mistään. Eiköhän noista sairaista käyttislinjoista ole jo jokapuolella ympäri maailmaa kaikki tarvittava tieto olemassa.
        Osteokondroosi ei ole mikään vakava eikä kivulias sairaus välttämättä, sen sijaan koska se on itseaiheutettu useimmiten, kasvattajien/koiran omistajan tulisi kyetä katsomaan ajoissa peiliin.


      • persiistä :D
        lisäinfoa. kirjoitti:

        En todellakaan laita tänne mitään tietoa mistään. Eiköhän noista sairaista käyttislinjoista ole jo jokapuolella ympäri maailmaa kaikki tarvittava tieto olemassa.
        Osteokondroosi ei ole mikään vakava eikä kivulias sairaus välttämättä, sen sijaan koska se on itseaiheutettu useimmiten, kasvattajien/koiran omistajan tulisi kyetä katsomaan ajoissa peiliin.

        Taidat olla aika SPEDE! Helvetin salaista tietoa ja silleen.Tsori :D Ydinfysiikkaahan tää sussareitten kasvatus on, koirasi kasvattaja varmasti tyytyväinen kaltaisiitasi omistajiiin......ime parsaa :D On tää vaan niin salaista touhua :D


    • no johan taas

      Jep joo, ja ikää oli? Vastaustesi perusteella 15v.
      Asiallisesti et ole vastannut mihinkään kysymykseen ja odotat silti että sinulle vastataan!

    • eläinten puolesta!

      Miksi helv*tissä hankit saksanpaimenkoiran, etkö tiennyt että kyseessä on sairas koirarotu? Enää niitä ei käytetä edes työkoirina, ovat niin pilalle jalostettuja!

      Miettikää kahdesti minkä rotuisen koiran hankitte!

      • ihme juttuja........

        Mistäs päättelit ettei käytetä työkoirina? Siis poliisin, puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen koiratko ei ole työkoiria? Entäs vapaaehtoisten?


      • Ja mitähän ihmettä tällä tarkoitat? PERUSTELE ja kunnolla!


    • Saksanpaimenkoirilla

      On paljon sairauksia. On perinnöllisiä sairauksia esim.nivel vikoja,sisäelin sairauksia, allergioita, eli rotuna saksanpaimenkoira on perin sairas rotu. Palveluskoiraroduista löytyy huomattavasti terveempiä rotuja, kuin saksanpaimenkoira. Voikin sanoa, jos saat täysin terveen saksanpaimenkoiran, niin voit verrata sitä lottovoittoon.

    • En tajua

      miten joku edes viittii ottaa jo niinkin sisäsiittoisen ja sairaan koiran, kuin saku. Niillä on kaikki mahdolliset sairaudet ja luonnehäiriöt. Sitä rotua ei pelasta enää mikään.

    • 1500 vuotta sakuja

      Tiedätkös muuten mitä; esim. Flickillä on niin vahva spyykkinen että fyysinen terveys vaikka näyttis onkin, ollut koko ikänsä, että se on asuinalueellaan jo julkkis, omistaja tosin tahtoisi pysyä tuntemattomana koska ei kaipaa julkisuutta missään mielessä. Suorastaan säälittävältä tuntuisi, jos joku esim. ammattitaidoton poliisi, olisi puuttunut jossain vaiheessa vuosien aikana koiran kohteluun/terveydentilaan. Tällainenhan on lain mukaan rikos; mikään laki ei suojele viranomaisia lainrikkomuksilta, vaan heille langeteraan saman tuomiot kuin muillekin. Tosin pääministerillämme ei ole halua puuttua tällaisiin väärinkäytöksiin, minkä vuoksi Suomen Hallitus pitäisi kokonaan pistää uusiksi. Epäpätevät viranomaiset erottaa sotkemasta asioita ja nostamasta vähävaraisten rahoja erilaisissa tyhjänpäiväisissä "viroissa", mistä ei kukaa mitään hyödy ja joiden tarkoituksena on vain ja ainoastaa tämän yhden henkilön etu saada nostaa muiden kustannuksella palkaa perheensä elättämiseksi piittaamatta mitään siitä kuin ympäristö voi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe