Mikä on paras ilmainen seksinhaku sivusto!!!????????####

vetää huuruu tämmöne

Olen tehnyt jo kolmelle sivulle tunnukset flirtfair, sexpartner, c-date. Millään näistä sivuista ei voi käytännössä tehdä yhtään mitään ilman premiumtunnusta ja minähän en anna luottokorttitietojani hämäräperäisille yrityksille. Eli onko olemassa mitään ilmaista sivustoa missä on oikeita ihmisiä, mistä voisi hakea seksiseuraa?

112

60128

5Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • polenta

      Kyllä nuo kaikki sivut on ihan humpuukia,Iskuri on sivusto jolta löydät seuraa mutta sielläkin pitää olla kärsivällinen.Huijareita ja maksullisia on liikenteessä mutta sitten joukossa myöskin ihan tavallisia seikkailua hakevia tai muuten puutteessa olevia ihmisiä.Itsellä ainakin vain positiivisia kokemuksia kunhan vain muistaa realiteetit.Kannattaa katsella niitä ilmoituksia hetken niin huomaa ne jotka ovat jokapäivä asialla ja myös mahdolliset ammattilaiset,ei siinä tarvitse olla mikään raketti insinööri.paljon on myös miesten muka naisina ilmoittelijoita mutta ne paljastuvat jo ilmoituksen kirjoitus tavoista.Itsellä ainoastaan positiivisia kokemuksia.Itse ei ilmoitusta kannata jättää koska niihin ei tule kuitenkaan vastausta,syy selviää kunhan katsot miesten jättämiä ilmoituksia.Vastailet vain itse parhaiksi havaitsemiin ilmoituksiin ja joskus saattaa onni lykästää.

      • Raiskaaj

        Katsokaa pornoa sivulta PornHub.com.


      • Paljon vastausten lähettäminen maksaa? Minä ku en usko että mikään on ilmaista. Rahastusta kaikki on. Siksi olen vaan täällä suomi24.ssa


      • Jaggerer

        Alastonsuomi ihan ok.


      • Anonyymi
        xman66 kirjoitti:

        Paljon vastausten lähettäminen maksaa? Minä ku en usko että mikään on ilmaista. Rahastusta kaikki on. Siksi olen vaan täällä suomi24.ssa

        Juu kaikki maksaa ja monet profiilit on feikkejä, ehkä täältä löytyis jotain nais seuraa!!!


      • Anonyymi

        Saahan sieltä seuraa jos haluu innostua viestien perusteella runkata.


      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://hespac.com/victoriamilanfi.htm
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


    • vetää huuruu tämmöne

      Kiitos vastauksesta kävin iskurit sivulla ja vaikutti hyvältä ja toimivalta. Jos jollekin tulee mieleen vielä hyviä ilmaisia sivuja ni kertokaa.

      • Anonyymi

        Ei löydy sivustoja mistä saa oikeasti seuraa, lypsää viestittelyllä rahaa, ei oikeasti saa muuta kun , oho puhelin laskuhan pomppas.


    • rapora

      mee livechättiin.fii mutta ei sieltäkään pelkällä huutelulla tietenkään irtoa.

    • ryhtegrwfedwsq

      Ehdottomasti Suomi24 on paras, mainitussa Iskurissakin 90% on maksullisia

      • Moninimimerkki

        Jos se on suomalaisen naisen taso,mitä suomi24 esittää?Kyllä on surkeeta touhua!


      • Ardiana_the_adventurer

        Suomi24 on ehkä paskin sivusto millä olen käynyt, ja olen sentään kymmenillä, useimmiten maksullisilla sivuilla joita voi demota ilmaiseksi. KUKAAN ei siellä vastaa vaikka olen kirjoittanut parille-kolmellekymmenelle "naiselle". Feikkiuivuistakin irtoaa enemmän hupia. Teoriassa kolme viestiä päivässä ilmaiseksi on hyvä, mutta kun käyttäjät on tasoa "yh-mamma Porvoosta etsii seuraa tositktksll, ei SXin vonkaajia tai ikäloppuja kiitos" niin ei tee mieli edes käydä kun kerran kuussa.


      • Anonyymi
        Ardiana_the_adventurer kirjoitti:

        Suomi24 on ehkä paskin sivusto millä olen käynyt, ja olen sentään kymmenillä, useimmiten maksullisilla sivuilla joita voi demota ilmaiseksi. KUKAAN ei siellä vastaa vaikka olen kirjoittanut parille-kolmellekymmenelle "naiselle". Feikkiuivuistakin irtoaa enemmän hupia. Teoriassa kolme viestiä päivässä ilmaiseksi on hyvä, mutta kun käyttäjät on tasoa "yh-mamma Porvoosta etsii seuraa tositktksll, ei SXin vonkaajia tai ikäloppuja kiitos" niin ei tee mieli edes käydä kun kerran kuussa.

        Juuri noin, ei noilla sivustoilta kukaan vastaa, mutta jos kurkkaat jotain niin raha lähtee kyllä puhelin laskulla.


    • ei-ilmaisille

      Ei noista ilmaisista ole mihkään, turhaa vaivaa vaan! Siellä on pelkkiä huoria ja miehiä jotka väittää olevansa naisia! Kyllä se ainut tapa on vaan maksaa vähän, ja kai nyt aikuisella miehellä muutamia kymppejä on? Suosittelen http://www.euroaffairs.net palvelua!

      • Teme8900

        Varmaan kai tuo kysymys kuuluiki silleen että onko semmoista seksin haku sivua mihin ei tarvi kokoajan tumpata lisää rahaa


    • Turonen

      Www.sexwork.net maksullisia naisia ja kaupunki kohtaisesti jaettu. Myös kommentteja naisista miehiltä jotka käyttäneet palvelua. Oiva sivusto 😊😊
      Sieltä AP lle seksi seuraa

    • simpsalapim

      Iskurilta löytyy kyllä helmiä kuran joukosta, kun harjaantuu etsimään. Ja kun joku tuolla ylhäällä totesi, että itse ei kannata ilmoitusta pukata, niin olen kyllä muutaman kerran saanut vastauksen omaan ilmoitukseeni. Tilanne on silloin paljon parempi kuin vastaamalla muiden ilmoituksiin, koska jälkimmäisessä tapauksessa olen usein yksi tuhannesta vastaajasta, mutta ensimmäisessä tapauksessa se ainoa. Oma ilmoitus täytyy vain laatia huomiota herättävällä otsikolla ja taitavasti sekä sisältää hiukan erikoisempaa sisältöä.

      Mutta vastatessa toisten ilmoituksiin silloinkin, kun ne ovat aitoja, kannattaa vastausta kirjoittaessaan ymmärtää kuinka paljon siihen pitää panostaa ja osata se panostus tehdä oikealla tavalla. Sellaiset naiset saavat nimittäin todellakin meiliboksinsa täyteen vastauksia joka tapauksessa.

      • NainenIlmoituksella

        Seuraa saa kaikkialta ja siis itse kannattaa tehdä ilmoitus, koska voi valita oikeasti järkevän miehen. Joka osaa muutakin tehdä sängyssä, kun valittaa... t. Nainen


      • NainenIlmoituksella kirjoitti:

        Seuraa saa kaikkialta ja siis itse kannattaa tehdä ilmoitus, koska voi valita oikeasti järkevän miehen. Joka osaa muutakin tehdä sängyssä, kun valittaa... t. Nainen

        Ilmoitus minne? I d like to do something now. ^^- Mies


    • profiilistaKiinniOnni

      s24 sivuilta olen löytänyt näin varattuna miehenä pari eronnutta, jotka oli oikein kiimaisia yh-arjessaan, parisuhteen jäätyä puutteessa kotona, antoivat nuolla, panivat kiimaisena ja ottivat suihin loppuun saakka. Myös pari varattua kotona puutteessa kituvaa olen löytänyt samalta sivustolta, joiden kanssa on päästy naiskentelemaan kaikilla em. herkuilla ja paljon muutakin, koko hotelliyö aamuun saakka, aivan järjettömän kiimaista touhua.

      Kaikki nämä ovat itse ottaneet yhteyttä omaan profiiliini ja tapaaminen on järjestynyt viikon kahden tutustumisen jälkeen.. Nähtävästi olen ollut joitakin muita lahjakkaampi laatimaan kiimaista naista kiihottavan profiilin? Kun yhteydenotto naiselta on tullut, on onnistumisprosentti sänkyhommia ajatellen ollut 100% tähän saakka. Eikä mitään harakanpelottimia ole olleet vaan ihan seksikkäitä daameja.

      • Hähähäähää

        Höhöhöö siis loppupeleissä nämä kaikki olivat niitä satakiloisia emakoita joita jyystit sikalassa kieli poskella.


      • Mikähän sivusto?


    • Netissä liikkuu liikaa kaikkia ihme sekopäitä. Tanssilattialta saa parhaat:)

    • MjaN17

      Parhaasta en ole varma mutta ilmainen ainakin: https://www.kuumasuomi.fi/

      • paskinsivu

        Ei ole ilmainen. Maksullinen sivusto, jos haluat viestitellä jonkun kanssa tai katsoa kuvia ja videoita niin maksaa pitää. Paska sivu.


      • Kuumasuomea itsekin käyttelen. :) Mutta ei se tosiaan täysin ilmainen ole jos yksityisenä haluaa viestiä toiselle laitella. Se Vip maksaa huiman 2e kuussa sinne jos vuoden kerralla ottaa ;D On on kallista, varsinaista riistoa jos en paremmin sanos! ;D


      • Kuumasuomi on hyvä. Eikä mikään kallis


      • Anonyymi

        Ootkos mies vai nainen


      • Anonyymi
        wetpantiesblog kirjoitti:

        Kuumasuomea itsekin käyttelen. :) Mutta ei se tosiaan täysin ilmainen ole jos yksityisenä haluaa viestiä toiselle laitella. Se Vip maksaa huiman 2e kuussa sinne jos vuoden kerralla ottaa ;D On on kallista, varsinaista riistoa jos en paremmin sanos! ;D

        Maksaisin kyllä 2 egee/kk, jos pääsis sun kaa touhuu🙂


      • Anonyymi

        Kiinnostas

        Onksul kik


      • Anonyymi

        jos oot tyttö niin mua ainakin kiinnostaa


    • f77f7g85

      Itse asiassa noilta ns huijarisivuiltakin löytyy seuraa, ainakin kik seuraa oon ite löytänyt. Mutta kannattaa katsoa ulkomailta, suomesta ei juuri löydy. jenkit, kanada, britit. Sieltä löytyy myös oikeita. Mut ite lopetin käyttämisen, kun niitä alko ottaa vissiin päähän et aina tilasin kuukauden jäsenyyden ja sanoin heti irti, niin ne blokkas mut. Mut paljon kivoi videoit pääs näkemään livenä ja yhä muutamien kanssa videoidaan kaikkee kivaa kikis, mut suomessa kaikki feikkei.

    • Robbisson
      • Klikkikalastajavaan

        Nää tää nyt oli maailman turhin listaus, älkää tuhlatko aikaanne..
        E-kontakti, match.com ei ole edes ilmaisia saati joku happypancake seksiseuran hakemiseen. :D


    • Eenok

      Tinderiä väittävät rajuksi paikaksi.

    • kokeilija-xx

      Mikä tahansa Chat sivusto toimii .. esim. täältä suomi24 sivultaa saa piparii niin paljon kun jaksaa ja haluaa.. pitää vaan tietää oikeat kikat.
      Ainoa vika esim suomi24 chatissa on että suurin osa naisista on isoja (ja ne ei oo mun makuun) ,, mutta jonkun makuun nekin.
      Vielä 5 vuotta sitten oli äärettömän helppoa saada vaikka joka viikolle seksiseuraa täältäkin mutta nykyään idiootti äijät on pelotellu naiset.. joutuu vähän enempi tekee töitä jotta saa mutta toisaalta se on kivaa..

    • Hakuja

      Kyllä täälläkin onnistuu. Naisena " ahkeroin" vuosi sitten oikein kunnolla, kun mieheni oli parinviikonreissulla. Saatoin maistella neljää- viittä eri kalua päivän aikana. Tuli patoutumat purettua.
      Oli helpot ennakkokeskustelut ja rehellistä sakkia. Vähän olivat äijät ihmeissään, että voiko tämä olla totta ja ilmaseks annat.
      Enskesänä uusiks.

      • Anonyymi

        Noh joko on ukkos lähtenyt onko kesän kiertur alkanut ;)


      • Anonyymi

        Meneekös ukkos sorsametälle?🙂🤭


      • Anonyymi

        Iso peukku !


    • seuranhakija45

      itse olen käynyt xchat.fi sivustolla hakemassa seuraa siellä on chätit sekä heteroille että bi/gay tuolla gay puolella ainakin on tarjontaa paljon, heteroista ei kokemusta.

    • Seksitreffeille

      Ilmaisista ja helpoimmista vois mainita seksitreffit.com. Sielläkin toki paljon maksullisia naisia, mutta yhtälailla yksityisiä henkilöitä ilman rahan vonkausta. Ilmoituksen jättäminen ja niihin vastaaminen ei vaadi mitään muuta kuin toimivan sähköpostiosoitteen. Eli ihan sama konsepti kuin iskurilla oli aijemmin, ennen uudistusta.

    • Yritetty

      Olen iskurista muutamalle vanhemmalle " panohalukkaalle" vanhemmalle, varatulle miehelle vastannut. Olen itse myös vanhempi ja varattu nainen. Lopulta nämä sankarini haluavat vaan höpötellä seksijuttuja, nähdä kuvia jne.
      Siellä varmaan oman mamman vieressä kokevat suurta seikkailua ja eihän se mitään.
      Kerran laitoin oman ilmoituksen, että yli 60v. varattu jne. ihan sillai rehellisesti. Vastauksia tuli hirveesti, unohdin ne, ei ollut mitään toivoa käydä niitä järkevästi läpi.

    • Juus

      Nimim.Yritetty ota yhteyttä... oon 52v ukm...

      • Yritetty

        Toivoako siis olisi :) ?


    • Anonyymi

      onko naisia täällä ilman miesseuraa? jos on niin kirjotelkaa viestiä takasin? olen 37vuotias mies

      • Anonyymi

        Löytyykö täältä naista Härmän kylpylään tälle tai huomiselle päivälle...


    • Kapakka ja viinaa sekä kuuntelua. Toimii

    • Anonyymi

      Kyllä, kun näiden supermalli miesten juttuja lukee, niin ei uskalla yhteenkään ilmoitukseen vastata tällainen alle viiskymppinen suomalainen puutteessa oleva mummo. Varmaan läski ja oksettava vielä kaiken kukkuraksi. Saapahan tuota kalua baarireissun päätteeksi, jos itsellä halua. Harmi, kun todennäköisesti useampi teistäkin pienikikkelisiä, mutta ai niin... naisella on vaan niin iso toosa.

    • Anonyymi

      Mutta eipä ole kyllä helppoa löytää Hesasta siistiä,sinkkua (paksu varust. ) 65v miestä ensin kaveriksi,jos ok ja synkkaa,tutustuttaa myös 40v pulleaan vaimoonikin,katsoisi miten tuttavuus etenis ja millainen kuvio siitä kehittyisi... t.um53

      • Anonyymi

        Ja kauhatyyppi voi keskittyy omaan perseeseensä!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hei

    • Anonyymi

      PANETTAA IHAN SIKANA

      • Anonyymi

        OTAN OSAA


    • Anonyymi

      Ihan livenähän se kaikkein paras seura löytyy niin seksiin ku aina muutenkin ja helpoiten myös.

    • Anonyymi

      Kuka lähtis panee?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nooh, ilmaanen ja ilmainen......
        Suurin osa pyytää 100/30min 200/60min 🤣🤣

        Että ei oo ilmasta.....


    • Anonyymi

      Ainoa mitä ite oon käyttänyt on seksitreffit.fi
      Ainoa oikeesti ilmainen.

      • Anonyymi

        Ja mistä oikeasti saa.
        Rahalla.
        Kaipaisi vaan sellaista sivustoa jossa niin nainen hakee tai mies etsii ja ihan Rakkaudesta lajiin siis panetukseen ja olisi sellainen win-win tilanne,
        Aikuisten kesken ilman välikäsiä ja rekisteriä....
        Gay puolella on se persikka siisti ja yksinketainen jossa etsiä keskustelua ja treffiä ,,,ilman sponssia,


    • Anonyymi

      Tulkaa joku tekeen mulle mitävaa t. Jäbä22

    • Anonyymi

      No arvaa olisko tuommonen sivu hyvä jos olis olemassa. Ihan hyvin voisi livenä tai tavata ja keksiä kaikkee tuhmaa kun panettaa. ^^ Porno ei niin kiinnosta,eikä yksinään pelailu. Muutama vuosi selibaatissa alko kummasti arvostaa liveä/real life..quttakee minuua, kanssa immeiset. ^^

    • Anonyymi

      Netti kirpis!

    • Anonyymi

      ite pidän ainakin alastonsuomi.com sivut ihan ok kaikille jotain

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No eipä ilman mitään saa

    • Anonyymi

      Uus­i s­­­ek­si­tea­­­tteri ava­utu­­­u Suome­­en! Kutsu­­mme kai­kk­­­i­. Ilmo­it­­tau­tum­ine­­n ry­­hmä­­ämm­­­e tääl­lä - http://99366.com/H/G2lIe 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      haluuko joku nainen 22 vuotiaan seksiseuraa

      • Anonyymi

        Siis olitko melkein kahdeksan vuotta sitten 22v vai oletko sitä nyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis olitko melkein kahdeksan vuotta sitten 22v vai oletko sitä nyt?

        olen nytten 22 v


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiinostaako naista ei ole väliä iällä niin 22 vuotias tumma ja tulinen mies? maksuton

      • Anonyymi

        Mistähän päin löytyisi?🥵


    • Anonyymi

      Extreme Chat = Fake news with fake siten with fake people. Varokaa sivustoa yrittävät kaikkensa viedä rahasi.

    • Anonyymi

      Kiiinoatais

    • Anonyymi

      Seksiä kypsän naisen kanssa?

      • Anonyymi

        Kyllä kiinnostaisi kypsä nainen. mutta ei mikään luuranko. Viestitä: jukkap999 at gmail.com


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      U­­u­s­­i s­ek­­­si­tea­­tteri avautu­­u Su­­­ome­­en! Ku­­tsu­mme kai­­kk­­i­­­. Il­mo­­­it­­tau­­tum­­­inen ry­­hmäämm­e tä­­äl­l­­ä 👉 http://seisinka.net/H/E1o2X1

    • Anonyymi

      hauannaiae joka pillua saan nulla tykkään tehbä sitä

    • Anonyymi

      Haluaisin löytää Naisen joka on aina valmiina kun panettaa oikeen kovaa joka päivä eikä tartte kummankaan kärsiä puutteesta TV 50 Vuotias Sinkku Mies Vähstäkyröstä Suovanluhdantie 6 D 13,66500 Vähäkyrö

    • Anonyymi

      Samoin, olen kysellyt ja lähettänyt pyyntöjä vaikka mihin, niin mistään ei vastata. Yhdellä sivustolla alko kyselee kaikkee muuta mistä on kyse ja rahaa palo. Olisi ennemminkin kannattanut etsiä ihan sitä oikeeta, eikä maksaa ei mistään.

    • Anonyymi

      Ei ole, kaikki on täyttä feikkiä. Kuka oikeasti hakee seuraa omalla alaston kuvallaan. Naiset näyttää alapäätä kuvissa jotta puutteessa olevat miehet menis halpaan.

    • Anonyymi

      Ei ole. olen yrittänyt mut ei niitä enää oo jos löydät olet onnekas

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea käyttöehdot. Monissa on virtuaaliprofiilit merkitty jotenkin.
      Monilla sivuilla ei oikeita henkilöitä edes ole. Siitä sitten juttelemaan mukavia olemattoman kanssa 2€/viesti 😅

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Älkää missään tapauksessa klikatko tuota linkkiä! Kyse on venäläistrollien spämmäämästä viruslinkistä, jonka tarkoituksena on kaapata teidän laite ja käyttää sitä bottiverkoston yhtenä osana jolla he tekevät hyökkäyksiä länsimaisia toimijoita vastaan.

        Ylläpito on asiasta tietoinen ja heitä on tekijöistä informoitu kattavasti,, mutta kuten näette sivusta pilaavien viestien jatkuvasta tulvasta, heitä ei rikollisten ja häiriköiden estäminen kiinnosta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suht kattavan olonen lista löytyi :http://xurl.es/tuttavuus sivuston listauksesta "Seksipalstat ja seuranhaku" (oikeassa reunassa). Toivottavasti seuraa löytyy!

    • Anonyymi

      Suht kattavan olonen lista löytyi :http://xurl.es/tuttavuus sivuston listauksesta "Seksipalstat ja seuranhaku" (oikeassa reunassa). Toivottavasti seuraa löytyy!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suht kattavan olonen lista löytyi :http://xurl.es/tuttavuus sivuston listauksesta "Seksipalstat ja seuranhaku" (oikeassa reunassa). Toivottavasti seuraa löytyy!

    • Anonyymi

      Suht kattavan olonen lista löytyi :http://xurl.es/tuttavuus sivuston listauksesta "Seksipalstat ja seuranhaku" (oikeassa reunassa). Toivottavasti seuraa löytyy!

    • Anonyymi

      Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa:http://xurl.es/tuttavuus

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Älkää missään tapauksessa klikatko tuota linkkiä! Kyse on venäläistrollien spämmäämästä viruslinkistä, jonka tarkoituksena on kaapata teidän laite ja käyttää sitä bottiverkoston yhtenä osana jolla he tekevät hyökkäyksiä länsimaisia toimijoita vastaan


    • Anonyymi

      Olen sinkku, rehellinen, luotettava, kunnioittava, urheilullinen, kypsä-ikäinen, hyvä mies, joka pitää yksityisyyttä ja hygieniaa tärkeänä ja rakastaa kovasti seksiä. Haluan olla täällä kauniin, blondin, kypsän naisen kanssa, joka pitää seksistä.

    • Anonyymi

      Miksi mistä hakee seuraa niin pitää aina maksaa

    • Anonyymi

      Hgt

    • Anonyymi

      Minä olen kerran tehnyt sen,se oli joku deittisivustotai vastaava,ja sit ne lypsää mun pankkitilin tyhjäksi. Minun käsittääkseni ne ovat vain yleisesti ottaen mieshenkilöitä ja he laittavat jonkun täysin tuntemattoman naishehenkilön kuvan nettiin hakeakseen seuraa,että kyllä noista treffipalveluista voi olla hieman vaikea löytää todellista ihmistä,tai elämänkumppania. Ne vaan tarvitsee sun pankkikortin numeron. Vattulainen ihan sikoja!

    Ketjusta on poistettu 225 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe