SÄYNÄNIEMI ORIVEDELLÄ AUKASITU TAAS.

Sinne123

Paikalla on muutama vaunu jo,ja innokas nuori yrittäjä, Paikka on tosi loistavasti siivottu ja ainakin viikonloppuisin on karaokea ja ruokaa tarjolla. Mökit on siistejä ja koko paikka houkutteleva.

61 kommenttia

Vastaukset

 • Onkohan ne kunnan hankkeet jo haudattu koko ko. alueen lopettamisesta ja kaavoittamisesta asuntotonteiksi muutamalle varakkaalle? Eipä olisi enää tarvinnut sen jälkeen matkailijoiden pysähtyäkään Orivedellä.

  • Kait Orivesi,on ymmärtänyt miten kalliiksi tuohon höttöön on rakentaa,eikä kukaan osta edes rahalla tönöä,joka voi pikkuhiljaa vajota maan alle. Näin kävi Pälkänneellä,josta MOT-ohjelma aikoinaan kertoi.Viisas päätös Orivedeltä,ei ainakaan tuu niin paljon miinusta kunnan piikkiin. Nyt voi jopa ajatella, että matkaajat tuovat jotakin lantteja Orivedelle!


 • Pääseekö sitä karaokea pakoon alueen sisäpuolella, vai onko käytettävä korvatulppia vaunussakin?

 • Todella hienoa et säynäniemi toimii taas ja paikat kohentuu edelleen yrittäjät erittäin enerkisiä ja asiakkailta todellakin kysellään mielipiteitä joita sitten toteutellaan mahdollisuuksien mukaan. Esim karaokelista laajentuu ja opastus kyltitkin pitäis olla kuulemma ennen jussia tietysti tommosten tilaukset aina vähän kestää.
  Mutta mielestäni erittäin mukava ja rauhallinen paikka käydä kahvilla,olusella,karaokessa tai vaikka syömässä(pidin ruuasta).

 • Ne erittäin enerkiset yrittäjät vois vaikka siivota päärakennuksen sisätiloista esim. ikkunoista hämähäkkin seittit pois ja vessatkin lattioineen vois siivota ihan pois roskista useammin. Imurikin on keksitty. Karaoke huutaa kuin viimestä päivää ja asiakas saa odottaa luukulla palvelua kun myyjä istuu pöydässä selin luukkuun!
  Keittolounas hieno juttu!

  • Käytiin ja suuri pettymys tuli rannalla, hiekka täys koiran p.tä ja isoja kasoja!!! Vie sinne sit lapset uimaan. Ja roskikset täynnä. Ei hyvää mainosta!


  • ulkopaikkakuntalainen kirjoitti:

   Käytiin ja suuri pettymys tuli rannalla, hiekka täys koiran p.tä ja isoja kasoja!!! Vie sinne sit lapset uimaan. Ja roskikset täynnä. Ei hyvää mainosta!

   Täytyisi koiran omistajienkin katsoa, mihin antaa koiransa paskoa.


  • Roope3 kirjoitti:

   Täytyisi koiran omistajienkin katsoa, mihin antaa koiransa paskoa.

   Pari viikkoa sitten oli hyvät kokemukset Säynäniemen alueesta. Suihkut ja WC:t olivat siistit ja siivoja näkyi olevan alueella työssään. Myöskin roskisauto näytti tulevan tyhjentämään roskiksia, osa niistä oli tosin tyhjiäkin. Olimme paikalla keskellä viikkoa, oli todella rauhallista ja palvelu ystävällistä. Karaokesta ei kuulunut tällä kertaa pihaustakaan. Olimme tosin kauempana päärakennuksesta.
   Aamulla jatkoimme matkaa Purnuun, olisi tainnut ilman yöpymistä jäädä sekin katsomatta. Olisi tällöin ajettu Oriveden ohi.


  • Tuo on nytt kyllä puppua,että karaoke liiaksi häiritsee.Meillä on vaunu hyvin lähellä ja tuttavapari yöpynyt viereisessä mökissä.Ei häiriötä.Nukkua sai.Leirintäalueet ei ole sellaisille matkailijoille,jotka haluavat olla hiljaisuudessa,ei kukaan eikä mikäänvsaa näkyä tai kuulua.Ehdotan metsää tai omaa mökkiä.


 • Itse kävin kesällä, (veneellä olin liikkeellä) suihkussa, oluella jne. muutaman kerran, siistiä oli ja hyvä palvelu.

  Toivottavasti jatkossakin!

 • Viihdytty hyvin ja paikka on siistii,keittiö hyvin varustettu kakki astiat ja roskiksetkin tyhjennetty, karaoke ei kuulu jos ei laita vaunua ihan päärakenuksen viereen. Yrittäjä erittäin mukava ja asiakasystävällinen.Tottakai kesän sesonkiaikaan joskus ei juuri sinun tai miinun edeltä ole siistijä ehtinyt paikalle.Kyllä asiakkaillekkin joku velvollisuus on hoitaa että jälkeen jää paikat kuntoon. Paikka on rauhallinen öisin ja vartia on paikalla koko yön.
  SUOSITTELEN

 • Suosittelen minäkin.Alue on niin iso ettei karoke kuulu kuin ihan edessä oleviin vaunuihin,kiva paikka jossa viihtyy paikalliset ja matkailijat, yrittäjä on sopivan rento ja paikka siisti.

 • Oli tänään todella mukava talvirieha säynäniemessä!
  Suuret kiitokset. Mukava kun tällaisia järjestetään!
  Muksut ja aikuiset viihtyivät!

 • Karaoke allergiset,ei varmaan oo syytä viedä vaunua ihan viereen,Paikka on loistava sekä vahemmille ja lapsille.Harrastusvälineitä pelejä ja touhua on tarjolla koko perheelle.Ilmapiiri on loistava,kuten myös nuori rento yrittäjä.
  Näin kun on monia paikkoja kiertänyt,saa säynäniemi kyllä monta kiitosta.
  Vaunuilu on retkeilyä,ei luxuslomailua,ja karavaanarin tarpeet kyllä täyttyy,jos ei nipota jokaisesta pikkuasiasta.Rennosti vaan kun ottaa on oikein mukava paikka.

  • Säynäniemi on mielenkiintoinen paikka,näin useita alueita nähneenä.Alueella viihtyvät paikalliset lapsiperheet ja vaunulaiset sulassa sovussa.Alue on erityisesti tehty viihtyisäksi pikkuväkeä ajateltuna.On useita leikkipaikkoja,leikkimökkejä,liukumäkijä yms.Nuoret aikuiset viihtyvät lentopallon peluussa yms.Paikat on siistit ja palvelu ystävällistä. Minäkin suosittelen.


  • Tänä kesänä kävimme muutaman kerran.Taso on laskenut roimasti.Ympäristö huoltorakennuksen,ja päärakenuksen luona siivoton ja epäsiisti.Sauna edessä jokin vesipesuvati jossa likaista vettä.Sauna haisi hielle ja lialle.Kemsan tyhjennys kopissa kakkapapereita ympäri koppia.Wc ja suihku epäsiistit.
   Harmi muuten mukava paikka,ystävällinen palvelu.....


  • Purtu kirjoitti:

   Säynäniemi on mielenkiintoinen paikka,näin useita alueita nähneenä.Alueella viihtyvät paikalliset lapsiperheet ja vaunulaiset sulassa sovussa.Alue on erityisesti tehty viihtyisäksi pikkuväkeä ajateltuna.On useita leikkipaikkoja,leikkimökkejä,liukumäkijä yms.Nuoret aikuiset viihtyvät lentopallon peluussa yms.Paikat on siistit ja palvelu ystävällistä. Minäkin suosittelen.

   On muuttunut tuosta kolmenvuoden takaisesta,riitaiseksi taistelukentäksi.


 • Yhdyn edellisiin suitsutuksiin.Kannattaa tulla Säynäniemeen,ohjelmaa koko perheelle,ja tunnelma hyvä,kuten on jo mainittu.Alue on hienolla paikalla niemen kärjessä.Säynäniemessä viihtyy koko perhe,sekä vierailijat että paikalliset.

 • Ensi viikolla varmaan poikkean, kerron sitten mitä mieleen jäi.

 • Surkea mesta... Piha-alueiden siivoaminen voisi olla ihan jees, mikäli henkilökunta vaivautuisi penkiltä nousemaan välillä. Tupakalla ne kyllä jaksaa istua. Ilmeisesti juhannuksen jälkeen ei ole esim. grillauspaikalla käyty siistimässä. Avatut, puoliksi juodut kaljatölkit, kuoharipullot ja lautaset ym. levällään siellä. Pienten lasten kanssa ei kauheasti houkuta tuollainen, varsinkin kun viinapullot sijaitsee pitkin pihoja, lasten leikkipaikan vieressä. Leikkipaikka tosin ihan ok. On erilaista juttua, mutta edelleen joku henkilökunnasta voisi nostaa takamuksensa penkiltä ja käydä kitkemässä isot nokkoset, telineiden ym. ympäriltä. Ei kovin houkuttelevaa. Kaiken kaikkiaan aika epäsiisti paikka. Takaisin en tule, enkä kyllä voi suositellakaan :(

  • Oisko noin, että isäntäväki olisi juopotellut juhannuksena työaikanaan leirintäalueella, tuskinpa. Jokaisen pitää luonnollisesti siivota omat jälkensä, jos ei ole äitiä matkassa jälkiä siivoamassa.


 • Toivottavasti annoit tai tulet antamaan palautetta, muuten ei asiat korjaudu. Itse menossa siellä käymään tänä kesänä, kerron sitten mikä oli oma vaikutelmani...

 • Kyllä alue on ihan mukiinmenevä,ei kai leirintäalue ole viidentähden hotelli,ne jotka sitä odottavat ovat väärässä paikassa.Ja kun ei vieraiden joukossa ole ollut kiinan kesaria,palvelun tavallinen taavi kyllä voipi vähän ootella.Ja kyllä tupaporukka on ihan muuta kuin henkilökuntaa................

 • LviaOlen ihmetellyt näitä kirjoituksia täällä sivuilla kun täällä on 3-5vuoden takaisia kyselyitä,onko nämä sivujen pitäjien vetoja vai onko ihmiset niin laiskoja ettei viitsi kirjoittaa vaan vedetään jotain vanhoja juttuja ja kyselyitä. Sitten nämä valitukset alueiden siisteydestä siivottumuudesta ,eiköhän matkailijat ja karavaanarit saa jämät sotkut aikaiseksi ,minun mielestä jokainen voisi siivota omat jälkensä eikä ajatella "että ei kuulu mulle".

 • Kävin kesällä muutamaan otteeseen, myös säynäfestien aikaan. Mielestäni palvelu oli erittäin ystävällistä, paikat siistejä ja tunnelma erinomainen, myös siis festeillä joiden aikana paljon väkeä paikalla. Ainahan kaikesta voi parantaa, mutta itse en huomannut millään osa-alueella erityistä huomautettavaa.

  Ps. Syömäni hampurilainen oli harvinaisen hyvä, hinta/laatusuhde oli loistava.

  Valittamisesta ylipäätään: Suomalainen on todella huono antamaan palautetta välittömästi, olipa se sitten hyvää tai huonoa. Jälkikäteen kirjoittelu sujuu paremmin. Kaikkien kannalta olisi kuitenkin parasta jos epäkohdista, puutteista yms. huomauttaa heti paikanpäällä, asialliseen sävyyn tietenkin... Silloin palautteen saaja voi reagoida välittömästi tai pikaisesti ja hoitaa asian kuntoon. Hyvä palaute taas voi pelastaa päivän ja antaa motivaatiota hoitaa asia jatkossakin hyvin.

  Lisäksi esimerkiksi leirintäalueella jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa paljonkin viihtyvyyteen ja ilmapiiriin.

  Itse aion käyttää jatkossakin Säynäniemen palveluita, hyvää syksynjatkoa!

 • Olisiko tuoreempia kokemuksia?
  On ajateltu mennä käymään lomalla.

 • Tuoreempaa palautetta sosialitilojen ja melun tiimoilta olisi hyvä julkaista ja siitä onko vaunupaikat millaiset ? Onko suihkut ja vessat riittävät ?

 • Säynäniemi ihan hyvä paikka mutta kausipaikkalaiset voisivat itse huolehtia että alue pysyy siistinä, nyt joidenkin vaunujen ympärillä jos jonkinlaista kasaa varastoitua roinaa.

 • Ympäristö on kyllä epäsiisti.Omistajan tulisi puuttua asiaan.Siisteyden taso väihdellut vuosittain ja melutaso ajoittain järkyttävää.Lähdimme keskellä yötä karkuun..

 • Meidän perhe lähti noiden seikkojen vuoksi pois.Grillikatoksessa yöllä täynnä päihtyneitä ja seassa pikkulapsi. Kuulin kun joku pyysi ystävällisesti olemaan hiljempaa koska on menossa aamulla töihin. (oli viikolla).Joku nainen kiljui ja kiroili vaikka hiljasuudesta naishenkilö huomautti asiallisesti.Ilmeisesti alueella ei mitään yövalvontaa yms.joka huolehtisi huutajat nukkumaan?

  • minulla on sellainen käsitys, että ravintolan ja grilli katoksen välittömään läheisyyten majoittuvia informoidaan mahdollisista meluhaitoista. Ja selvähän se on, että jos "kohtaamispaikan" läheisyydessä majoitut on enemmän melua mahdollisesti kuin jos majoittuisitvähn kauemmaksi niistä. Tilaa kyllä on kauempanakin ollut.


 • Grillikatoksessa homeinen sohva, muutenkin epäsiistiä. Baarissa tappeluita ja ei järjestyksenvalvojaa paikalla. Ei tiedä kuka on henkilökuntaa, kuka milloinkin hyppää tarjoilemassa. Ydinporukka istuu aamusta iltaan terassilla ja ravintoloissa. Henkilökunta ei tiedä mistään mitään kun heiltä kysyy. Meno on kuin villissä lännessä. Ei sääntöjä, tappelijat saa riehua kuinka haluaa. Selkeästi päihtyneitä ei poisteta baarin alueelta ja myyntiä jatketaan. Tässä paikassa on omat lait. Paikka kauniilla paikalla järven ympäröimänä, todella harmillista tälläinen käytös alueella. Jos haluat paikkaan jossa kukaan ei tule lyömään nyrkillä tai muuten vain ala tappelemaan niin valitse jokin toinen paikka. En suosittele.

  • En ole kyllä homeista sohvaa nähnyt missään. Grillikatos ihan viihtyisä ja puita tarjolla. Onneksi henkilökunta itse tietää kuka on henkilökuntaa ja palvelu pelaa ja on aina ystävällistä. Kai se on yrittäjän asia kuka milloinkin työskentelee ja "hyppää" tarjoilemassa. Aina olen kysymyksiini vastuksen saanut ja jos joku tuuraaja ei heti ole johonkin kysymykseeni osannut vastata, niin asia on selvitetty ja tiedon olen aina kysymyksiini saanut. Järjestyksenvalvojiakin alueella tavataan tarittaessa eikä järjestyshäiriöitä ole ollut, saatikaan mitään lyömisiä, herranjestas sentään. Kuka tälläisiä valeita nyt on alkanut suotamaan, järkyttävää.
   Yleisilme alueella on siisti ja viihtyisä ja huomioon on otettu sekä lapset, että aikuiset. Joka paikassa on omat sääntönsä ja tapansa mutta että omat lait, ei sentään. Säynäniemi on olut mieluisa paikka meidän perheelle ja olemme pitäneet vapaasta tunnelmasta kun ei joka asiaa ole kielletty ja säädetty erikoisia sääntöjä joka asiaan. Käyttäkää hyvät ihmiset maalaisjärkeä ja muistakaa normaalit käytöstavat ja muiden ihmisten huomioiminen.


 • Olen uutena huomannut kuinka eriarvoista kohtelua paikassa on eri asiakkaita kohtaan. Kausipaikkalaisia savustetaan ulos koko paikasta. Omistaja eib kestä kritisointia vaan ratkaisee ongelmat poistamalla hankalat asiakkaat paikalta. Tämän kesän olen loppuunn paikassa. Ensi kesänä paikka vaihtuu jollei touhu muutu

  • Yrittäjällä on oikeus poistaa hankalat asiakkaat,pitäisikö vain riidan haastajien antaa olla ja riitelyn jatkua ?


 • Joka vuosi kun olen käynyt niin on jotain uutta nähtävää ollut. Tänä vuonna olivat uusineet saunatilat. Vielä kun pääsisivät em. Asiattomista huutelijoista ja tunnelman pilaajista eroon.

 • On totta,että tänä vuonna on WC ja suihkutilat siistitty erityisen hyvin.Siitä iso kiitos.! Mutta kun viellä sais koko alueelle tasapuoliset yöunet,kun toinen puoli alueesta tulee olla hiljainen klo 23 ja toinenpuoli klo 24. Kyllä tuo kello 23 on ihan kohtuullista.Saivat he jotka esim.menevät aamulla töihin nukua.Alueella kaikki ei halua riekkua yömyöhään.Voisiko yrittäjä laittaa edes tämän asian kohdalleen.?

 • Niin vai, onko niin, että voi valita kumpaa hiljasuutta noudattaa? Mä haluasin kyllä että meidän kohdalla tuo 23 olis ihan kiva.Vai kuuluuko tämäkin asia yrittäjän puolelta, asiakkaitten kahtiajakoon? Toisilla yöunet on taattu aikaisemmin ja toiset joutuu kuulemaan mölinöitä tunnin pitempään.Esiintyjät ei voi olla peruste,koska silloin meteli kuuluu kyllä kokoalueelle tasapuolisesti.Mutta missä helkkarissa se raja memee???????

  • Täällä kirjotellaan erikoista paskaa 🤣🤣🤣 ei ole edes olemassa mitään kahta eri hiljaisuusaikaa 🤣🤣 te ootte kyllä yksiä pösilöitä.


  • Ei ole olemassa kahta hiljaisuutta , kaikilla on samat säännöt


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole olemassa kahta hiljaisuutta , kaikilla on samat säännöt

   Hienoa jos asia on nyt kunnossa, ja toinen lappu poistettu.Tämä ristiriita on otettu yrittäjän kanssa esille,eikä hän nähnyt asiassa mitään kummallista.Tässä näkee somen toimivuuden,vai mitä?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Täällä kirjotellaan erikoista paskaa 🤣🤣🤣 ei ole edes olemassa mitään kahta eri hiljaisuusaikaa 🤣🤣 te ootte kyllä yksiä pösilöitä.

   Totta.Ei ole olemassa hiljaisiutta.PISTE.


 • Näistä kirjoituksista paistaa läpi katkeruus. Jos paikka ei sinua miellytä, niin vaihda paikkaa. Suureen joukkoon mahtuu erilaisia ihmisiä ja meteliäkin tulee. Ihmiset tulevat vaunulle viettämään vapaa aikaa ja siihen kuuluu myös lysti ja ilonpito. Jos haluat jatkuvaa hiljaisuutta ja rauhaa niin mene puskaparkkiin tai kesämökkiin. Täällä ei ole kahtia jakoa asiakkaille, vaan kaikki asiakkaat ovat olleet samanarvoisia. Toiset osallistuvat enemmän ja toiset vähemmän. Jos koet olevasi ulkopuolinen niin voisi kysyä että tuletko itse keskustelemaan ja viettämään aikaa meidän muiden kanssa? Ei kukaan sinua vaunulta tule hakemaan porukkaan. Ja jos itse käyttäydyt ylimielisesti muita ihmisiä kohtaan ja keksit halventavia puheita ja valitusta niin ei varmaan ole ihme jos koet itsesi ulkopuoliseksi. Yrittäjä ei kyllä ole ketään savustanut pois, vaan joidenkin käytös alueella on ollut niin törkeää ja häiritsevää että on parempi kaikkien kannalta että he eivät alueella kävisi. Myös yhteisissä "saunakeskusteluissa" on tuotu esiin eräiden käytöstä ja siitä aiheutuvaa haittaa ja esitetty yhdessä että heistä pitää päästä eroon. Ja ei alue mitenkään epäsiisti ole, elämisen jälkiä kyllä on, mutta kaikkien pitäisi siistiä omat roskansa ja jälkensä, ikävä kyllä aina on niitäkin jotka eivät omaa osuuttaan tee. Paikat siistitään päivittäin, suihkut, wc.t yms. Mutta tottakai kengissä kulkeutuu hiekkaa lattioille. Ja jos näet epäkohtia niin ilmoita niistä, ei kukaan kokoaikaa kulje tarkistelemassa onko joku jättänyt makkarapaperinsa laittamatta roskiin. Ja muitakin paikkoja toki löytyy, eli jos et pidä olostasi tässä paikassa tai koet että on liikaa tai liian vähän jotain niin ole ystävällinen ja vie vaunusi jonnekin muualle. Suomessa kyllä alueita riittää ja varmasti valittajillekin joku mukava hiljainen sfc paikka löytyy. Turha täällä anonyyminä itkeä ja valittaa. Itse olen 3 vuotta ko. Paikassa ollut kausipaikalla ja mahtavasti olen viihtynyt ja nauttinut olostani ja elostani. Nukkuakkin olen hyvin saanut vaikka unihäiriöinen olenkin. Satunnaisia juhlijoita ja "rennomman" vapaa ajan viettäjiä välillä on ja enemmän meteliä ja ilonpitoa ja naurua ja puheensorinaa silloin tietysti joskus on. Mutta se on elämää. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Eikä puututa toisten asioihin tai monelta kukakin lapsensa laittaa nukkumaan, kesä se on lapsillakin ja jos haluaa valvoa myöhään ja nukkua pitkään niin se on jokaisen oma asia. Katsokaa keskieurooppaan, siellä lapset ovat mukana pitkään yöhönkin vanhempiensa kanssa. Elämää tää vaan on, ja jos jonkun tavarat vaunun vieressä häiritsee niin älä katsele ja risti kätesi ja kiitä luojaasi että omat tiluksesi ovat siistit niinkuin haluat.
  Kiitos yrittäjälle parhaasta vaunuilupaikasta.

 • Edellisen on kirjoittannut on se kahtia jaetusta asiakkaista se toinen,jolle kaikki käy.Se jolle vaunuilu on ryyppäämistä ja mekastusta.Ei rentoa lomailua,kalastusta ja uimista.Rauhallisua yöunia jne.
  Kyllä olimme tietoisia Säynänimen maineesta ryyppypaikkana,mutta kävimme kuitenkin katsomassa.On maineensa veroinen.

  • Jahaa.. en kyllä itse käytä alkoholia kuin kirkossa ehtoollisella. Ei minulla mitään vastaan ole heitäkään jotka sitä käyttävät useammin, eikä minua ole viskattu ulos porukasta vaikka en alkoholia käytä. Ja jopa karaoke mikrofoniin olen uskaltanut koskea. Osaan katsos nauttia elämästä ja juhlimisesta ilman nautintoaineita. En harrasta kalastusta, koska sekin kuluttaa luontoa kun bensan kanssa mennään ja ajellaan pitkin. Ryöstökalastetaan ja aiheutetaan melusaastetta, ei sekään kaikkien mieleen ole. Että ei tämä vaunuilu minulle mitään ryyppäämistä ole. Mutta minä osaan avata suuni ja käydä sanomassa jos minua meteli häiritsee. Herään kyllä aamulla ja nautin olostani vaunulla. Olen tietoinen siitä että tämä on minun valintani, voin lähteä pois ihan koska haluan jos ei paikka minua miellytä. Minulla on vaunussani toimivat renkaat ja autolla sitä pystyy vetämään. Nautin itse sienestämisestä ja marjojen poiminnasta, alueelta on lyhyt matka sieni paikalleni. Jos huomaan alueella epäkohtia tai muutoksen tarvetta, niin ensin mietin mitä minä voin asioille tehdä omalta osaltani ja miten muutoksesta tai asian esiintuomisesta on hyötyä kenellekään. Asioita voi viedä eteenpäin myös positiivisesti ja yhteisöllisesti. Että en oikein ymmärrä kun minusta sanotaan että minulle käy kaikki, ei minulle käy kaikki, mutta osaan ymmärtää ihmisten erilaiset elämäntavat ja elämänrytmin. Jokaisella on omat tapansa, myös minulla niitä outoja ja pinttyneitä vanhoja tapojani. En pidä alueella kaikista ihmisistä, mutta ei minun tarvitsekaan. Annan heidän touhuta omiaan ja minä touhulleen myös omiani. Pidän huolen omista asioistani ja myös yhteisistä asioista. Sanon silloin kun sanottavaa on, ja sanon aiheesta. En valita joka aiheesta. Voin aina viedä vaununi vaikka kuninkaanlähteelle.
   Joskus kyllä ihmiset haluavat viettää hauskaa ja olen huomannut että kyllä se volyymi vaan juhliessa ja hauskanpidossa nousee välillä ja musiikki soi. Minulla on korvatulpat mm. näitä tilanteita varten ja joskus laitan radiota päälle vaunussa jos juhlinta on kovaäänisempaa. Mutta Juhlijoille voi kyllä käydä sanomassa jos huomaa metelin häiritseväksi. Olen nyt tässä seurannut tätä touhua ja täytyy sanoa, että joskus viikonloppuisin on juhlaa, mutta niin se pitääkin. Eikä juhlimista ole joka viikonlopulla, ehkä kerran kuukaudessa. Mutta saavathan ihmiset hauskaa pitää. Ja itse kun en enää työelämässä ole kuin satunnaisesti, niin huomaan ja muistan sen, kuinka pitkän työviikon jälkeen on ihana rentoutua ystävien kanssa ja nollata aivonsa arkisesta asiasta. Vapaa ajan vietto on kaikille niin erilaista. Toiset käyttävät alkoholia rentoutuakseen, toiset ryöstökalastavat ja bensaavat järven. Toiset lukevat ja jotkut nukkuvat. Niin on monta kiinnostuksen kohdetta kuin on vainuilijaakin. Ja itse olen edelleenkin sitä mieltä, että jos kaipaa täydellistä hiljaisuutta, harmoniaa ja rauhaisaa eloa omilla ehdoillaan haluaa, niin voi viettää vapaa aikansa omalla mökillä. Siellä saa olla rauhassa.
   Elä ja anna toisten elää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jahaa.. en kyllä itse käytä alkoholia kuin kirkossa ehtoollisella. Ei minulla mitään vastaan ole heitäkään jotka sitä käyttävät useammin, eikä minua ole viskattu ulos porukasta vaikka en alkoholia käytä. Ja jopa karaoke mikrofoniin olen uskaltanut koskea. Osaan katsos nauttia elämästä ja juhlimisesta ilman nautintoaineita. En harrasta kalastusta, koska sekin kuluttaa luontoa kun bensan kanssa mennään ja ajellaan pitkin. Ryöstökalastetaan ja aiheutetaan melusaastetta, ei sekään kaikkien mieleen ole. Että ei tämä vaunuilu minulle mitään ryyppäämistä ole. Mutta minä osaan avata suuni ja käydä sanomassa jos minua meteli häiritsee. Herään kyllä aamulla ja nautin olostani vaunulla. Olen tietoinen siitä että tämä on minun valintani, voin lähteä pois ihan koska haluan jos ei paikka minua miellytä. Minulla on vaunussani toimivat renkaat ja autolla sitä pystyy vetämään. Nautin itse sienestämisestä ja marjojen poiminnasta, alueelta on lyhyt matka sieni paikalleni. Jos huomaan alueella epäkohtia tai muutoksen tarvetta, niin ensin mietin mitä minä voin asioille tehdä omalta osaltani ja miten muutoksesta tai asian esiintuomisesta on hyötyä kenellekään. Asioita voi viedä eteenpäin myös positiivisesti ja yhteisöllisesti. Että en oikein ymmärrä kun minusta sanotaan että minulle käy kaikki, ei minulle käy kaikki, mutta osaan ymmärtää ihmisten erilaiset elämäntavat ja elämänrytmin. Jokaisella on omat tapansa, myös minulla niitä outoja ja pinttyneitä vanhoja tapojani. En pidä alueella kaikista ihmisistä, mutta ei minun tarvitsekaan. Annan heidän touhuta omiaan ja minä touhulleen myös omiani. Pidän huolen omista asioistani ja myös yhteisistä asioista. Sanon silloin kun sanottavaa on, ja sanon aiheesta. En valita joka aiheesta. Voin aina viedä vaununi vaikka kuninkaanlähteelle.
   Joskus kyllä ihmiset haluavat viettää hauskaa ja olen huomannut että kyllä se volyymi vaan juhliessa ja hauskanpidossa nousee välillä ja musiikki soi. Minulla on korvatulpat mm. näitä tilanteita varten ja joskus laitan radiota päälle vaunussa jos juhlinta on kovaäänisempaa. Mutta Juhlijoille voi kyllä käydä sanomassa jos huomaa metelin häiritseväksi. Olen nyt tässä seurannut tätä touhua ja täytyy sanoa, että joskus viikonloppuisin on juhlaa, mutta niin se pitääkin. Eikä juhlimista ole joka viikonlopulla, ehkä kerran kuukaudessa. Mutta saavathan ihmiset hauskaa pitää. Ja itse kun en enää työelämässä ole kuin satunnaisesti, niin huomaan ja muistan sen, kuinka pitkän työviikon jälkeen on ihana rentoutua ystävien kanssa ja nollata aivonsa arkisesta asiasta. Vapaa ajan vietto on kaikille niin erilaista. Toiset käyttävät alkoholia rentoutuakseen, toiset ryöstökalastavat ja bensaavat järven. Toiset lukevat ja jotkut nukkuvat. Niin on monta kiinnostuksen kohdetta kuin on vainuilijaakin. Ja itse olen edelleenkin sitä mieltä, että jos kaipaa täydellistä hiljaisuutta, harmoniaa ja rauhaisaa eloa omilla ehdoillaan haluaa, niin voi viettää vapaa aikansa omalla mökillä. Siellä saa olla rauhassa.
   Elä ja anna toisten elää.

   Hei täällä eräs kirjoitti,että on käynnyt pyytämässä hiljasuuta, sai vastaukseksi haistattelyn ja huorittelun........Niin ei taida toimia?


  • ohhoh, onko tällainen kommentti jo poistettu kun en sellaista ole huomannut.? Hurjaa on jos on tällaista nimittelyä saanut osakseen. Minulla kokemus aivan päinvastainen, olen joskus pyytänyt nuorisoa hieman hiljentämään musiikkia ja puheensorinaa, eikä ikinä kukaan ole minua nimitellyt. Taitaa olla myös palautteen antajassa vikaa jos noin on päässyt tapahtumaan. Asiallisesti kun kohtaa kanssa ihmisen, niin yleensä ei erimielisyyksiä tule vaan asiat selvinnevät keskustelulla ja toisten huomioonottamisella.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hei täällä eräs kirjoitti,että on käynnyt pyytämässä hiljasuuta, sai vastaukseksi haistattelyn ja huorittelun........Niin ei taida toimia?

   Tähän en usko, täyttä puppua ,joku mustamaalaus kampanja on aluetta kohtaan menossa, valheita kun on helppo levittää nimettömänä


  • Joo, mustamaalaamista. Tiedän kyllä henkilön joka kävi hiljaisuutta pyytämässä eikä hälle kukaan mitään vittuillu :D Keksittyä shaissea pullollaan nämä keskustelut. Miten muutama ihminen voikaan olla noin häiriintynyt että riehuu netissä ja koittaa mustamaalata. Jatkakaa elämäänne


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo, mustamaalaamista. Tiedän kyllä henkilön joka kävi hiljaisuutta pyytämässä eikä hälle kukaan mitään vittuillu :D Keksittyä shaissea pullollaan nämä keskustelut. Miten muutama ihminen voikaan olla noin häiriintynyt että riehuu netissä ja koittaa mustamaalata. Jatkakaa elämäänne

   Eiköhän se "elämä" ole jossain muualla kuin vaunu alueella jollei satu asumaan siellä??!!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jahaa.. en kyllä itse käytä alkoholia kuin kirkossa ehtoollisella. Ei minulla mitään vastaan ole heitäkään jotka sitä käyttävät useammin, eikä minua ole viskattu ulos porukasta vaikka en alkoholia käytä. Ja jopa karaoke mikrofoniin olen uskaltanut koskea. Osaan katsos nauttia elämästä ja juhlimisesta ilman nautintoaineita. En harrasta kalastusta, koska sekin kuluttaa luontoa kun bensan kanssa mennään ja ajellaan pitkin. Ryöstökalastetaan ja aiheutetaan melusaastetta, ei sekään kaikkien mieleen ole. Että ei tämä vaunuilu minulle mitään ryyppäämistä ole. Mutta minä osaan avata suuni ja käydä sanomassa jos minua meteli häiritsee. Herään kyllä aamulla ja nautin olostani vaunulla. Olen tietoinen siitä että tämä on minun valintani, voin lähteä pois ihan koska haluan jos ei paikka minua miellytä. Minulla on vaunussani toimivat renkaat ja autolla sitä pystyy vetämään. Nautin itse sienestämisestä ja marjojen poiminnasta, alueelta on lyhyt matka sieni paikalleni. Jos huomaan alueella epäkohtia tai muutoksen tarvetta, niin ensin mietin mitä minä voin asioille tehdä omalta osaltani ja miten muutoksesta tai asian esiintuomisesta on hyötyä kenellekään. Asioita voi viedä eteenpäin myös positiivisesti ja yhteisöllisesti. Että en oikein ymmärrä kun minusta sanotaan että minulle käy kaikki, ei minulle käy kaikki, mutta osaan ymmärtää ihmisten erilaiset elämäntavat ja elämänrytmin. Jokaisella on omat tapansa, myös minulla niitä outoja ja pinttyneitä vanhoja tapojani. En pidä alueella kaikista ihmisistä, mutta ei minun tarvitsekaan. Annan heidän touhuta omiaan ja minä touhulleen myös omiani. Pidän huolen omista asioistani ja myös yhteisistä asioista. Sanon silloin kun sanottavaa on, ja sanon aiheesta. En valita joka aiheesta. Voin aina viedä vaununi vaikka kuninkaanlähteelle.
   Joskus kyllä ihmiset haluavat viettää hauskaa ja olen huomannut että kyllä se volyymi vaan juhliessa ja hauskanpidossa nousee välillä ja musiikki soi. Minulla on korvatulpat mm. näitä tilanteita varten ja joskus laitan radiota päälle vaunussa jos juhlinta on kovaäänisempaa. Mutta Juhlijoille voi kyllä käydä sanomassa jos huomaa metelin häiritseväksi. Olen nyt tässä seurannut tätä touhua ja täytyy sanoa, että joskus viikonloppuisin on juhlaa, mutta niin se pitääkin. Eikä juhlimista ole joka viikonlopulla, ehkä kerran kuukaudessa. Mutta saavathan ihmiset hauskaa pitää. Ja itse kun en enää työelämässä ole kuin satunnaisesti, niin huomaan ja muistan sen, kuinka pitkän työviikon jälkeen on ihana rentoutua ystävien kanssa ja nollata aivonsa arkisesta asiasta. Vapaa ajan vietto on kaikille niin erilaista. Toiset käyttävät alkoholia rentoutuakseen, toiset ryöstökalastavat ja bensaavat järven. Toiset lukevat ja jotkut nukkuvat. Niin on monta kiinnostuksen kohdetta kuin on vainuilijaakin. Ja itse olen edelleenkin sitä mieltä, että jos kaipaa täydellistä hiljaisuutta, harmoniaa ja rauhaisaa eloa omilla ehdoillaan haluaa, niin voi viettää vapaa aikansa omalla mökillä. Siellä saa olla rauhassa.
   Elä ja anna toisten elää.

   Oho.eikös se oo niin että mekastajat leirintäalueella on se itsekkäin porukka,jonka ehkä olisi hyvä miettiä omaa mökkiä.Siellä saa kyllä mennä vain omilla ehdoillaa.Leirintäale on tarkoitetti kaikille ja siellä tulee ottaa huomioon toiset asiakkaat.Ei siis voi suositella Säynäniemeä.Emme tule sinne enään


 • Onpa erikoista keskustelua Säynäniemestä,paljon valheita en ole koskaan nähnyt kukaan nukkuu keskellä päivää keittiöllä tai olisi jatkuvaa tappelua,poliisit on tainnut vain kerran käydä tänä kesänä. Käsittääkseni ei ole kielletty ettei lapset saisi olla päivällä terassilla vanhempien tai isovanhempien kanssa, harvemmin kukaan kännissä ollut keskellä päivää . Meteliä on varmaan useammalla leirintäalueella missä on ravintola.

  • kyllä siellä poliisi auto on nähty useinkin, mutta se on käynyt normaalilla kierroksellan tarkastamassa että asiat ovat hyvin. Tämäkin on palvelua, että aluetta valvotaan. Ei poliisi siellä ole käynyt muissa asioissa.


 • Kyllä, hiljaisuus on muissa leirintäalueilla ja niitä noudatetaan.Mutta ymmärränkö oikein Säynäniemessa hiljaisuuden määrittelee viimeinen pystyssä oleva juhlia.
  On todella karavaanareiden etuoikeus tuoda omat kokemukset esille.Näin mahdolliset tulevat asiakkaat voivat valita itselleen sopivan paikan, kuten tässä on kiivaasti puolustettu oisiä aamuun jatkuvia grillijuhlia. Eli oikein kiva,että myös heidän näkemys tulee esille. Eihän alueesta voi olla vain yhtä näkemystä,meillä on omamme ja jollakin muulla omansa.Onneksi on mielipiteen vapaus ja ei tarvitse nyökytellä samaan suuntaan.

  • ei, ymmärrät väärin. Älä vääristele asioita


  • En ole nähnyt kommenttia missä puolustellaan grillijuhlia millään tavalla,jos grilillä on väkeä ja meteli häiritsee voi käydä pyytämässä hiljaisuutta, jälkeenpäin valittaminen kun ei mitään hyödytä


 • Hyvä että monet näkökulmat on nyt esitetty,sehän on tarkoituski näillä mielipidesivustoilla.Antaa kuvaa porukasta jota Säynäniemessä nykyisin on.Se on vain siis hyvä.Mielenkiintoiseksi keskustelut on tehnyt hyökkäävät puolustuspuheet,joka antaa myös hyvän kuvan porukasta.Alue on todella viehättävä,monia asiota voi toki sanoa hyvällä.Mutta kyllä jo 2016 jälkeen on tullut ajoittain epäkiitollista palaitetta,johon pääsääntöisesti hyökätään ,asiakas on aina väärässä ajatuksella. Alueelle varmasti näiden mielipiteiden ja vastamielipiteiden johdosta ohjautuu sanankaltaista/ oikeanlaista porukkaa. Ja hyvä niin.Loistavaa menestystä!!!!Ksikille anonyymeille.

 • Mielestäni juoppojen alue...kiitos ei enää tonne.

  • Tainnut juopotella kun noin kolmelta aamuyöstä pitää kommentoida.


 • Hei urpo.Joku voi valvoa ilman viinaa vaikka tuolloin.

  • HAHAH AAMUYÖSTÄ KUKAAN KIRJOTA SUOMI24...SELVINPÄIN


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.