SÄYNÄNIEMI ORIVEDELLÄ AUKASITU TAAS.

Paikalla on muutama vaunu jo,ja innokas nuori yrittäjä, Paikka on tosi loistavasti siivottu ja ainakin viikonloppuisin on karaokea ja ruokaa tarjolla. Mökit on siistejä ja koko paikka houkutteleva.
Ilmoita


Onkohan ne kunnan hankkeet jo haudattu koko ko. alueen lopettamisesta ja kaavoittamisesta asuntotonteiksi muutamalle varakkaalle? Eipä olisi enää tarvinnut sen jälkeen matkailijoiden pysähtyäkään Orivedellä.
1 VASTAUS:
Kait Orivesi,on ymmärtänyt miten kalliiksi tuohon höttöön on rakentaa,eikä kukaan osta edes rahalla tönöä,joka voi pikkuhiljaa vajota maan alle. Näin kävi Pälkänneellä,josta MOT-ohjelma aikoinaan kertoi.Viisas päätös Orivedeltä,ei ainakaan tuu niin paljon miinusta kunnan piikkiin. Nyt voi jopa ajatella, että matkaajat tuovat jotakin lantteja Orivedelle!
+Lisää kommentti
Pääseekö sitä karaokea pakoon alueen sisäpuolella, vai onko käytettävä korvatulppia vaunussakin?
Ilmoita
Todella hienoa et säynäniemi toimii taas ja paikat kohentuu edelleen yrittäjät erittäin enerkisiä ja asiakkailta todellakin kysellään mielipiteitä joita sitten toteutellaan mahdollisuuksien mukaan. Esim karaokelista laajentuu ja opastus kyltitkin pitäis olla kuulemma ennen jussia tietysti tommosten tilaukset aina vähän kestää.
Mutta mielestäni erittäin mukava ja rauhallinen paikka käydä kahvilla,olusella,karaokessa tai vaikka syömässä(pidin ruuasta).
Ilmoita
Ne erittäin enerkiset yrittäjät vois vaikka siivota päärakennuksen sisätiloista esim. ikkunoista hämähäkkin seittit pois ja vessatkin lattioineen vois siivota ihan pois roskista useammin. Imurikin on keksitty. Karaoke huutaa kuin viimestä päivää ja asiakas saa odottaa luukulla palvelua kun myyjä istuu pöydässä selin luukkuun!
Keittolounas hieno juttu!
4 VASTAUSTA:
Käytiin ja suuri pettymys tuli rannalla, hiekka täys koiran p.tä ja isoja kasoja!!! Vie sinne sit lapset uimaan. Ja roskikset täynnä. Ei hyvää mainosta!
ulkopaikkakuntalainen kirjoitti:
Käytiin ja suuri pettymys tuli rannalla, hiekka täys koiran p.tä ja isoja kasoja!!! Vie sinne sit lapset uimaan. Ja roskikset täynnä. Ei hyvää mainosta!
Täytyisi koiran omistajienkin katsoa, mihin antaa koiransa paskoa.
Roope3 kirjoitti:
Täytyisi koiran omistajienkin katsoa, mihin antaa koiransa paskoa.
Pari viikkoa sitten oli hyvät kokemukset Säynäniemen alueesta. Suihkut ja WC:t olivat siistit ja siivoja näkyi olevan alueella työssään. Myöskin roskisauto näytti tulevan tyhjentämään roskiksia, osa niistä oli tosin tyhjiäkin. Olimme paikalla keskellä viikkoa, oli todella rauhallista ja palvelu ystävällistä. Karaokesta ei kuulunut tällä kertaa pihaustakaan. Olimme tosin kauempana päärakennuksesta.
Aamulla jatkoimme matkaa Purnuun, olisi tainnut ilman yöpymistä jäädä sekin katsomatta. Olisi tällöin ajettu Oriveden ohi.
Tuo on nytt kyllä puppua,että karaoke liiaksi häiritsee.Meillä on vaunu hyvin lähellä ja tuttavapari yöpynyt viereisessä mökissä.Ei häiriötä.Nukkua sai.Leirintäalueet ei ole sellaisille matkailijoille,jotka haluavat olla hiljaisuudessa,ei kukaan eikä mikäänvsaa näkyä tai kuulua.Ehdotan metsää tai omaa mökkiä.
+Lisää kommentti
Itse kävin kesällä, (veneellä olin liikkeellä) suihkussa, oluella jne. muutaman kerran, siistiä oli ja hyvä palvelu.

Toivottavasti jatkossakin!
Ilmoita
Viihdytty hyvin ja paikka on siistii,keittiö hyvin varustettu kakki astiat ja roskiksetkin tyhjennetty, karaoke ei kuulu jos ei laita vaunua ihan päärakenuksen viereen. Yrittäjä erittäin mukava ja asiakasystävällinen.Tottakai kesän sesonkiaikaan joskus ei juuri sinun tai miinun edeltä ole siistijä ehtinyt paikalle.Kyllä asiakkaillekkin joku velvollisuus on hoitaa että jälkeen jää paikat kuntoon. Paikka on rauhallinen öisin ja vartia on paikalla koko yön.
SUOSITTELEN
Ilmoita
Suosittelen minäkin.Alue on niin iso ettei karoke kuulu kuin ihan edessä oleviin vaunuihin,kiva paikka jossa viihtyy paikalliset ja matkailijat, yrittäjä on sopivan rento ja paikka siisti.
Ilmoita
Oli tänään todella mukava talvirieha säynäniemessä!
Suuret kiitokset. Mukava kun tällaisia järjestetään!
Muksut ja aikuiset viihtyivät!
Ilmoita
Karaoke allergiset,ei varmaan oo syytä viedä vaunua ihan viereen,Paikka on loistava sekä vahemmille ja lapsille.Harrastusvälineitä pelejä ja touhua on tarjolla koko perheelle.Ilmapiiri on loistava,kuten myös nuori rento yrittäjä.
Näin kun on monia paikkoja kiertänyt,saa säynäniemi kyllä monta kiitosta.
Vaunuilu on retkeilyä,ei luxuslomailua,ja karavaanarin tarpeet kyllä täyttyy,jos ei nipota jokaisesta pikkuasiasta.Rennosti vaan kun ottaa on oikein mukava paikka.
2 VASTAUSTA:
Säynäniemi on mielenkiintoinen paikka,näin useita alueita nähneenä.Alueella viihtyvät paikalliset lapsiperheet ja vaunulaiset sulassa sovussa.Alue on erityisesti tehty viihtyisäksi pikkuväkeä ajateltuna.On useita leikkipaikkoja,leikkimökkejä,liukumäkijä yms.Nuoret aikuiset viihtyvät lentopallon peluussa yms.Paikat on siistit ja palvelu ystävällistä. Minäkin suosittelen.
Tänä kesänä kävimme muutaman kerran.Taso on laskenut roimasti.Ympäristö huoltorakennuksen,ja päärakenuksen luona siivoton ja epäsiisti.Sauna edessä jokin vesipesuvati jossa likaista vettä.Sauna haisi hielle ja lialle.Kemsan tyhjennys kopissa kakkapapereita ympäri koppia.Wc ja suihku epäsiistit.
Harmi muuten mukava paikka,ystävällinen palvelu.....
+Lisää kommentti
Yhdyn edellisiin suitsutuksiin.Kannattaa tulla Säynäniemeen,ohjelmaa koko perheelle,ja tunnelma hyvä,kuten on jo mainittu.Alue on hienolla paikalla niemen kärjessä.Säynäniemessä viihtyy koko perhe,sekä vierailijat että paikalliset.
Ilmoita
Ensi viikolla varmaan poikkean, kerron sitten mitä mieleen jäi.
Ilmoita
Surkea mesta... Piha-alueiden siivoaminen voisi olla ihan jees, mikäli henkilökunta vaivautuisi penkiltä nousemaan välillä. Tupakalla ne kyllä jaksaa istua. Ilmeisesti juhannuksen jälkeen ei ole esim. grillauspaikalla käyty siistimässä. Avatut, puoliksi juodut kaljatölkit, kuoharipullot ja lautaset ym. levällään siellä. Pienten lasten kanssa ei kauheasti houkuta tuollainen, varsinkin kun viinapullot sijaitsee pitkin pihoja, lasten leikkipaikan vieressä. Leikkipaikka tosin ihan ok. On erilaista juttua, mutta edelleen joku henkilökunnasta voisi nostaa takamuksensa penkiltä ja käydä kitkemässä isot nokkoset, telineiden ym. ympäriltä. Ei kovin houkuttelevaa. Kaiken kaikkiaan aika epäsiisti paikka. Takaisin en tule, enkä kyllä voi suositellakaan :(
1 VASTAUS:
Oisko noin, että isäntäväki olisi juopotellut juhannuksena työaikanaan leirintäalueella, tuskinpa. Jokaisen pitää luonnollisesti siivota omat jälkensä, jos ei ole äitiä matkassa jälkiä siivoamassa.
+Lisää kommentti
Toivottavasti annoit tai tulet antamaan palautetta, muuten ei asiat korjaudu. Itse menossa siellä käymään tänä kesänä, kerron sitten mikä oli oma vaikutelmani...
Ilmoita
Kyllä alue on ihan mukiinmenevä,ei kai leirintäalue ole viidentähden hotelli,ne jotka sitä odottavat ovat väärässä paikassa.Ja kun ei vieraiden joukossa ole ollut kiinan kesaria,palvelun tavallinen taavi kyllä voipi vähän ootella.Ja kyllä tupaporukka on ihan muuta kuin henkilökuntaa................
Ilmoita
LviaOlen ihmetellyt näitä kirjoituksia täällä sivuilla kun täällä on 3-5vuoden takaisia kyselyitä,onko nämä sivujen pitäjien vetoja vai onko ihmiset niin laiskoja ettei viitsi kirjoittaa vaan vedetään jotain vanhoja juttuja ja kyselyitä. Sitten nämä valitukset alueiden siisteydestä siivottumuudesta ,eiköhän matkailijat ja karavaanarit saa jämät sotkut aikaiseksi ,minun mielestä jokainen voisi siivota omat jälkensä eikä ajatella "että ei kuulu mulle".
Ilmoita
Kävin kesällä muutamaan otteeseen, myös säynäfestien aikaan. Mielestäni palvelu oli erittäin ystävällistä, paikat siistejä ja tunnelma erinomainen, myös siis festeillä joiden aikana paljon väkeä paikalla. Ainahan kaikesta voi parantaa, mutta itse en huomannut millään osa-alueella erityistä huomautettavaa.

Ps. Syömäni hampurilainen oli harvinaisen hyvä, hinta/laatusuhde oli loistava.

Valittamisesta ylipäätään: Suomalainen on todella huono antamaan palautetta välittömästi, olipa se sitten hyvää tai huonoa. Jälkikäteen kirjoittelu sujuu paremmin. Kaikkien kannalta olisi kuitenkin parasta jos epäkohdista, puutteista yms. huomauttaa heti paikanpäällä, asialliseen sävyyn tietenkin... Silloin palautteen saaja voi reagoida välittömästi tai pikaisesti ja hoitaa asian kuntoon. Hyvä palaute taas voi pelastaa päivän ja antaa motivaatiota hoitaa asia jatkossakin hyvin.

Lisäksi esimerkiksi leirintäalueella jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa paljonkin viihtyvyyteen ja ilmapiiriin.

Itse aion käyttää jatkossakin Säynäniemen palveluita, hyvää syksynjatkoa!
Ilmoita
Olisiko tuoreempia kokemuksia?
On ajateltu mennä käymään lomalla.
Ilmoita
Tuoreempaa palautetta sosialitilojen ja melun tiimoilta olisi hyvä julkaista ja siitä onko vaunupaikat millaiset ? Onko suihkut ja vessat riittävät ?
Ilmoita
Säynäniemi ihan hyvä paikka mutta kausipaikkalaiset voisivat itse huolehtia että alue pysyy siistinä, nyt joidenkin vaunujen ympärillä jos jonkinlaista kasaa varastoitua roinaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

SÄYNÄNIEMI ORIVEDELLÄ AUKASITU TAAS.

Paikalla on muutama vaunu jo,ja innokas nuori yrittäjä, Paikka on tosi loistavasti siivottu ja ainakin viikonloppuisin on karaokea ja ruokaa tarjolla. Mökit on siistejä ja koko paikka houkutteleva.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta