KuopioRock 2014

Remu-viikonloppu

Ihan piti tarkistaa vuosiluku kun esiintyjälistaa luin, että luenko vuoden 2013 vai 2014 listaa, samoja nimiä näkyy oleva. Eli varman päälle suositut edellisvuoden bändit, lisäksi halpoja paikallisia ne eläkeläiset Saksasta. No, tasapuolisuus toteutuu: Eläkeläiset käyvät sitten esiintymässä Saksassa...

40

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Konsertti Kene

      Koskas Kuopioon saataisiin keikalle oikein suurenmaailman todellisia megatähtiä?
      Sitten kun joku on valmis iskemään miljoonien keikkapalkkiorahan tiskiin käsi vapisematta! Kun vaan tarpeeksi laitat rahaa tiskiin niin paikalle tulee niin Madonna, Rolling Stones, Bruce Springsteen ym. etulinjan artisti. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Kysymys kuuluukin, kuka paikkakunnan rahamies/nainen on valmis rahoittamaan kyseisen megastaran keikan ja ottamaan taloudellisen riskin. Ja mikä olisi esiintymispaikka? Ei taida ihan Väinölänniemelle mahtua! Eikä Kuopio-halliin. Noissa megastaroissa on sellainen asianulottuvuus, että niitä tullaan katsomaan paikkakunnalle kauempaakin, jopa innokkaimmat artistien fanit tulevat vaikka toiseltapuoleta maapalloa keikalle. Esim. Rollarit vetää keikkapaikkakunnalleen vähintään 40 000-50 000 katsojaa.
      Mitä tulee Kuopiolaisten omiin musafestivaaleihin Viinijuhliin ja RockCockiin, niin kyseessähän on edullisen budjetin festivaalit, joten mitään maailman ehdottomia megatähtiä ei voida odottakaan niihin saapuvaksi. Lisäksi artistien buukkausriskinottohalu kyseisillä festivaaleilla on lähellä nollaa, eli pelataan mahdollisimman varmanpäälle ja samalla tylsästi mitä tulee artistivalikoimiin.
      Vaikka maailmalla on pilvin pimein loistavia uusia/uudehkoja artisteja etenkin indiegenressä niin eipä niitä uskalleta buukata kuopiolaisille musiikkifestareille. Esimerkkinä näistä mainittakoon esim. Camera Obscura, Toy, Grimes, Belle&Sebastian, Au Revoir Simone, Beach House, ym.ym.
      Noh...jospa jossainvaiheessa kaupunkiin saadaan festivaali, jonka tärkein tehtävä ei ole tarjota ylivarmanpäälle yhtäjasamaa kuin ennenkin, vaan jotakin uutta ja virkistävää näillekin leveysasteille.

      • njoo.

        Tuossapa jutun ydin onkin. Festaribisnes on sellaista, että yksittäinen huono vuosi voi helpostikin kaataa koko organisaation, jos ei ole kerättynä suurta pohjakassaa ja luotu vankkaa brändiä. Eipä tuossa valossa voi oikein järjestäjiä hirveästi syyllistää.


      • RockCocker

        Miksi pitäisi? RockCock on Kuopion kokoinen ja oloinen ja hintainen festari nyt, sellaisena pysyköön. Megatähdet Helsingissä, jossa fäsiliteetit, Kuopiossa omat.


      • niinmut
        RockCocker kirjoitti:

        Miksi pitäisi? RockCock on Kuopion kokoinen ja oloinen ja hintainen festari nyt, sellaisena pysyköön. Megatähdet Helsingissä, jossa fäsiliteetit, Kuopiossa omat.

        Olet oikeassa, mutta lippujen hinnat saisivat olla myös ohjelman mukaisia. Ihan liian kallista mennä katsomaan eilispäivän tähtiä ja lipittämään kallista kaljaa.

        En sano etteikö tuolla olisi mukavaa ja hyvää musaa, mutta ne lippujen hinnat..


    • kklklbjlb

      Liekköhän rokissa tänä vuonna hyvät ja monipuoliset ruokakojut. Toissa vuonna joutu käymään kaupungilla syömässä!

    • 11+19

      Jo on papoilla vaatimukset:

      "Kuopio Rockcockin pääesiintyjäksi saapuva Scorpions on esittänyt jättimäisen, 38 sivua pitkän vaatimuslistan tulolleen. Yhtye vaatii oman posliinivessan rakentamista kaikille jäsenilleen. Lisäksi jokaiselle jäsenelle tulee olla samanmallinen mersu, jota ajaa samanlaisiin vaatteisiin pukeutunut kuljettaja."

      http://www.savonsanomat.fi/viihde/scorpionsilta-jattivaatimukset-rockcockille-omat-posliinivessat-ja-mersut/1855043

      Eiköhän pappojen olisi aika vetäytyä eläkkeelle, kun joutuvat kiertämään tälläisia pikkufestivaaleja. Kohta varmaan esiintyvät jossain pitserian nurkassa.

      It's Better to Burn Out Than to Fade Away.

      • ugiuggugiogu

        Mitä valitat. Niin kauan kuin joku hullu on valmis maksamaan niin kannattaa kierrellä keikkoja.
        Muuten kaikki yhtyeet ei ole kovin iloisia siitä, että heidän vaatimuksia huudellaan ympäri maailmaa. Kai järjestäjät ovat saaneet luvan siihen?


      • Skörppiön

        Kompromissinä vois olla, että papoille on mersu jossa samanlaisiin vaatteisiin sonnustautuneet kuskit antavat posliinipillua!


    • KonserttiKene

      RockCockin promoottori voisi hommata mersujen ja kuljettajien sijaan lentoasemalle scorpparipapoille pappatunturimopot nahkakypärineen ja pilottilasineen, jolla herrat voisivat itse kaasutella lentoasemalta festivaalipaikalle. Samanväriset mopot kaikille, jos löytyy. Jos ei, who cares?

      • CockRock

        Kyllä tuo "porzellanmuschi" -vaatimus on listalla, kävin lukemassa netistä. Saa nähdä päätyvätkö youtube tai peräti bändin musiikkivideolle touhuistaan...


    • hahtata

      Siis täh! Raiderit on kautta aikojen olleet sellaisia pelleilyjuttuja. Ihan tahallaan vaaditaan suurin piirtein yksisarvisia paikalle, ei niitä kaikkia toiveita yleensä edes toteuteta. Bändit ovat joskus naureskelleet, miten Suomessa on pilkuntarkasti toteutettu kaikki, Suomi on siis ainoa maa jossa näin tehdään. Ihan niin kuin ne EU-sääöksetkin, ei missään muualla oteta niitä niin tosissaan. Pilkuntarkkuus on toki hyvä ominaisuus joskus, mutta jotain rajaa...

    • Too young to die roc

      Hyvähän sinne on saada 70-80-lukujenkin nuorisoa, ettei mene ihan pissimusaksi
      Skorppareita jaksaa vielä juuri ja juuri, mutta Bruce on jo elähtänyt. Ei kiinnosta edes 80-luvun nuorta.
      Yksi mielenkiintoinen vielä keikkaileva bändi, joka kiertelee Itä-Euroopassakin, on Jethro Tull. Sen showta olisi mukava katsella. Eikä varmana liian kallis.

    • lakdlakkdlKL

      Bon Jovi sitten ensi kesänä.

    • Jakeee

      Onpahan harvinaisen paskat esiintyjät tänä(kin) vuonna..... Vuodesta toiseen nämä samat surkeat ja elähtäneet orkesterit jauhaa samaa settiä tässäkin "tapahtumassa". Kuulemma joku paikallinen muusikko tms on sanonut että nyt tulee kaikkien aikojen röckcök :) . hohhoijaata... ei tää saatanan pelle tapahtuma koskaan tule olemaan mitään suurta tai merkittävää..... Mitä tulee scorppareihin ja heidän raideri hommaan niin onhan se pelleilyä, tollanen on suorastaan sairasta vittuilua ihmisiä kohtaan. On olemassa yhtä isoja ja suurempiakin artisteja joilla raiderit on kohtuulliset, jopa inhimilliset. Nyt taitaa tulla aika pahasti röckcökille tappioo tastä raideri hommasta mikäli mediaan uskominen, joten saapa nähdä mitä artisteja ensi vuonna ( samat skeidat kuin nyt, luultavasti ), vai kaatuuko koko "festari" niin posliinipönttöihin.....

    • :-)

      Ihmetyttää kyllä tuollainen purnaaminen asiasta, johon ei ole mitään pakkoa osallistua. Ainahan sitä voi oman festarin ponkaista pystyyn, jos ei kelpaa... niin tai sitten yksinkertaisemmin jättää menemättä sinne. Kyllä, tämäkin tapahtuma toimii kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan :)

    • jakeee

      Aiwan, ei oo pakko osallistua, enkä osallistukkaan. Ja aina purnaajia löytyy :) . Fakta on että tolle röckcökille on kysyntää jne, ja niin pitää ollakin. Bändi kattaus genrellisesti on suht leveähkö, olisi vain yleisölle mukavaa ( luultavasti ) jos joka kesä ei pyörisi samat bändit siellä, kyllä tässä maassa on osaavia esim. pop, rock ja metallibändejä joita pystyis ns.kierrättämään esim. joka toinen/kolmas vuosi stagelle. Saattaisi ehkä saada tämmösille purnuttajille kuin meikä enempi mielenkiintoa ja innostusta.
      Mutta festari tuottajat/järkkärit toimii niin kuin haluavat, ja joissain tilanteissa niin kuin pystyvät/osaavat. Mutta mitäpä mä näistä tiedän tasan tarkkaan, pelkkää spekulaatioo, kun en ikuna alan hommissa oo ollu. Mut sen tiedän että raha puhuu.... eli jos jollain olisi rahkeita tehdä oikeasti iso homma rokkikyrvästä, vänäri paikkana kävisi liian pieneksi.

    • KonserttiKene

      Kuopion molemmat suuret musiikkifestivaalit, Viinijuhlat ja RockCock, ovat viestittäneet, ettei niillä ole halua (taloudellista mahdollisuutta?) suurentaa tapahtumaansa nykyisestä.
      Mikäli kyseisiin festivaaleihin haluttaisiin todellisia suuria maailmantähtiä luokkaa Springsteen, AC/DC, Metallica, Sting ym. täytyisi nykyiset festivaalipaikat Kuopion ydinkeskustassa (satama ja Väinölänniemi) hylätä, koska ko.paikat eivät yksinkertaisesti vedä kymmenientuhansien katsojien yhtäaikaista väkimäärää.
      Kyllähän Kuopion kaupungin aivan lähialueilta löytyisi varmasti tarvittavan suuri ulkoilmatila, jossa suurfestivaalit voitaisiin kaikinpuolin onnistuneesti järjestää. Turha vedota siihen, ettei Kuopion ydinkeskustan ulkopuolella voisi järjestää taloudellisesti onnistuneita festivaaleja. Ylipäätäänkin on harvinaista, että suurehkoja musiikkifestivaaleja järjestetään aivan kaupungin ydinkeskustassa. Yleensä mennä syrjemmäksi keskustoista kuten esim. Ruisrockissa Turussa ja Provinssirockissa Seinäjoella, jotka ovatkin Suomen kaksi suurinta rockfestivaalitapahtumaa. En ole kuullut kyseisiltä paikkakunnilta valitusta siitä, ettei voi, kun ei olla aivan kaupungin ydinkeskustassa, mitä tulee ihmisten osautumiseen kauempana olevalle festivaalialueelle.
      Kuopion musiikkifestivaalien kohdalla kannattaa pohtia sitä, riittääkö tälle paikkakunnalle nykyisenlaiset, Suomenkin mittakaavassa varsin keskinkertaiset, niin yleisömäärältään kuin artistikattaukseltaankin olevat festivaalit, vai aletaanko tosissaan haastamaan Turkua, Seinäjokea ja Poria maan ykkösmusiikkifestivaalien paikkakuntana.
      Jopa Kuopiota asukasmäärältään pienemmän Joensuun Ilosaarirock on ollut jo vuosia aivan toista luokkaa kävijämäärältään ja (ulkolaisilta)nimiartisteiltaan kuin Kuopion festivaalit.
      Kyllähän Kuopion Itä-Suomen suurimpana kaupunkina pitäisi saada aikaan kokoisensa musiikkifestivaalit, vai?

      • ågoåwäsg

        Et sitten saanut yhtään tiivistettyä tätä viestiäsi?


      • öhtönnelkan

        No Sting esiintyi jokunen vuosi sitten Ruisrockissa, aika pienet tilat oli yleisölle.


    • 123489

      Minne kannattaa jatkoille mennä ? Onko onnela ja Ilona väärä valinta ? Olihan ne viralliset jatko pubit lueteltu. , mutta mitä mieltä olette ?

      • tervetuloa

        Albatrossi satamassa
        Alepubi kauppakadulla


      • tervetuloa
        tervetuloa kirjoitti:

        Albatrossi satamassa
        Alepubi kauppakadulla

        Ja passion kauppakadulla teinien suosiossa


    • NoCocksPlease

      Jos haluat jatkaa "Rockin" merkeissä, niin silloin varmaankin valintasi on Henrys Pub. Mutta jos haluat klubitunnelmaa, niin suosittelen Tähteä. Tuoppi olutta 2.5 euroa ja vapaa pääsy. Lauantaina livemusaa melkein valomerkkiin asti.

      • 123489

        En haluaisi niin "rockisti" jatkaa, ja edustan nuorempaa väkeä... siitä syystä Ilonaa ja Onnelaa ajattelin. Kuopion baarit ei ole tuttuja ollenkaan, siitäpä syystä kyselen. Täytyy käydä Tähti tsekkaamassa !


      • Kpoboy
        123489 kirjoitti:

        En haluaisi niin "rockisti" jatkaa, ja edustan nuorempaa väkeä... siitä syystä Ilonaa ja Onnelaa ajattelin. Kuopion baarit ei ole tuttuja ollenkaan, siitäpä syystä kyselen. Täytyy käydä Tähti tsekkaamassa !

        Kyllä noista Ilona on selvästi suosituin ja monipuolisin. Onnelakin on ihan hyvä paikka, jos olet 18-19 vuotta. Tähti on ollut melko hiljainen kesäaikana, jolloin suurin osa on terassseilla ja etenkin sataman terasseilla.


      • 123489
        Kpoboy kirjoitti:

        Kyllä noista Ilona on selvästi suosituin ja monipuolisin. Onnelakin on ihan hyvä paikka, jos olet 18-19 vuotta. Tähti on ollut melko hiljainen kesäaikana, jolloin suurin osa on terassseilla ja etenkin sataman terasseilla.

        Kiitos, eiköhän näillä tiedoilla ilta lähte rullaamaan !


    • Kiitos ja hyvästi
      • zözössöaö

        Joo päivitä tietosi suurimmista. 2008 provinssissa 80 000 kävijää. Tänä vuonna 25 000 että hyvin pyyhkii sielläkin. Taitaa kuolla koko paska mutta ei ihme kun sijaitsee sellaisessa pikkuisessa paskanhajuisessa mitättömässä kyläpahasessa. Taitaa rockcock jo nyt nousta provinssia isommaksi.


    • Raideri B

      Hienot festarit. Lavoja on maailman kauniimmalta festaripaikalla 4 ja kaikille on jotain. Hauskaa oli, vaikka pitikin lähteä pois ennen skorpioneja. Kävely rannan kautta osoitti, että myös alueen ulkopuolella oli jengiä kuin pipoa. Hienosti istuivat nurtsilla pussikaljalla ja kaikilla näytti olevan todella mukavaa.

      Jos piletit ovat liian kalliita jollekin hiekkapi**ulle, niin Lidlistä pussikaljaa mukaan ja puistoon kuuntelemaan ilmaista musaa mukavien ihmisten kanssa.

      Että tällee...

    • 1+17
    • tuurijatkukoon

      Onnela on hyvä paikka jos haluaa parikymppistä pillua. Oon käynyt siellä noin 10 kertaa ja neljästi lähtenyt nainen kainalossa pois. Ei huonosti vaikka itse sanonkin.

      • 123489

        Paras fiilis jäi albatrossista. Onnela oli liian bile paikka. Ja ilonassa ei ollut ketään. Miks ?

        Mut todella hankala oli yksin liikkuvan miehen saada seuraa, onko yksin liikkuminen Kuopiossa oudoksuttavaa ?


    • Hmm.

      Jos kutsuttaisiin esiintymään Alan Tam Wing Lun, Eason Chan, Andy Lau, Aaron Kwok tai Jacky Cheung niin tulisin paikalle :)

      • Öhöm Röhöm

        Niin ja Hing won Jang sekä Zim Zum Jong niin pakka olis täydellinen.


    • näin on
      • kyllästynyt

        Vuosi vuodelta huonompaan suuntaan ja aina tietyt samat ***** bändit ja artistit... Hohhoijaa jotain uutta ja suurta kiitos!


    • kajzanen

      Huikeimmat esitykset oli ehdottomasti Project Silence, Scorpions ja 2 Times Terror! Mahtavaa, lisää tällästä. Näillä raskailla bändeillä se homma toimii aina, eli lisää vaan niitä!

    • KokovartaloKyrpä

      Sanni ja Vesala oikeastaan ainoat joita vois kuunnella, mut nekin eri päivinä niin eipähän tarvii edes miettiä et tänä kesänä tulis KuopioRockiin lähdettyä. Ei sitä örinää jota tänä vuonna esiintyy kuuntele kännissäkään. Kännistä puheen ollen viime vuonna kun oltiin niin kahdestaan syötiin ja ryypättiin reilulla 500€:lla. Mut noi dokausrahat menee tänä vuonna sinne missä esiintyy jotain mukavampaa kuunneltavaa kuin musiikkia jota kuunnellessa tekee mieli tehdä itsari. Oliko niin perkeleen vaikee pyhittää Esim pe tai la popille ja sit se toinen päivä sille orinälle? Oliko? Ei nimittäin varmasti myynti ainakaan ois ollut huonompi, tosin ehkä 3:n päivä lippuja ei menis niin paljoa mut varmasti pop ja örinä päivät ois myyty loppuun. Festareilla yleensäkin ärsyttää kun siellä on muutama mistä itse tykkää ja loput täyttä paskaa, mut kun ens vuonna kategorioitte ne päivät niin jokainen on tyytyväinen ja samalla olette uranuutajoita ja yleisön lisäksi kiittää myös teidän kassa!

    • Anonyymi

      Esiintyjät: metri-helena, Antti ruisku, DJ sata jänistä ja DJ rikki.

      Kuopiorock rokataan Väinölänniemellä jälleen 27.-29.7.2023 – nyt juhlitaan Rokin 20-vuotissynttäreitä!
      Järkälemäinen rokkimenu on julkaistu! Kuopiorockin lavoille astelevat mm.
      Megadeth, VV, Amorphis, Apulanta, Haloo Helsinki!, Apocalyptica, Samu Haber, Popeda, Battle Beast, Beast in Black, Epica, Stam1na, Turmion Kätilöt, Michael Monroe, The 69 Eyes sekä liuta muita kovia nimiä.

    • Anonyymi

      Kannattaa kunnon kaupunkilaisen testata rock-peikkoja pitkällä kepillä ja sen päässä olevalla vesisangolla ovatko herkkähipiäisiä vai kestävätkö kunnon sateet joita on luvattu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      476
      3589
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      159
      3383
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2623
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 264
      2019
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1517
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      105
      1436
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe