Tästäkin tulee lasku aivan varmasti Suomelle

monestako vetoa

Seuraavan kymmenen vuoden aikana viroloiset maksatuttaa eläkepomminsa suomalaisille veronmaksajille. Jos se Viron menevä kymmenen miljoonaa euroa lapsilisinä on paha, niin odottakaapa viisi vuotta.

13

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekonen

      Lyö vetoa vaikka ystäväsi Hellevigin kanssa, senkin paksu possukainen-sossukainen!

    • Toistaiseksi hyvin

      Miksi te huokailette, että Suomen pitää tukea Viroa. Eiköhän se yhteistyön koordinaattori ole heillekin EU, joka periaatteidensa mukaan auttaa ja tukee jäsenmaita, joiden kehitys vaatii rikkaampien ja isompien tukea.

      Suomen toiminta Viroon päin on viimeiset 25 vuotta ollut kahdenkeskistä naapuriapua, jollainen on vanha perinne täällä meillä. Ainahan on autettu naapuria. Muistatte varmaan vanhan viisauden "auta miestä mäessä, älä mäen alla". Ja on samaa koettu muuallakin. Suomi sain sotien jälkeen kansainvälistä apua, mm. Maailmanpankin ison luoton maanteiden rakentamiseen, Virossa näkyy EU-kylttejä vastaavasti teiden varsilla. Suomi ei silloin 40-luvulla uskaltanut ottaa USA:n Marshall-apua kun piti elää Moskovan ohjeiden mukaan. Muu eli läntinen Eurooppa sai runsaasti USA:n apua noustakseen pommitusraunioista ja muodostaakseen vahvan yhteisön Varsovan liiton vastapainoksi Berliinin muurin länsipuolelle. Ja myöhemmin sekä me että Viro olemme päässeet siihen läntiseen joukkoon mukaan.

      • jaaja a

        Että EU:ko maksaisi eläkkeet. Ei taida kuule kuitenkaan. Useimmissa tapauksissahan tämä menee niin, että virolainen horo pillullaan yrittää saada vakituisen jalansijan Suomessa. Jalansijan saatuaan lumppu tuo koko sukunsa Suomeen. Ongelma ei sinänsä ole virolaiset miehet, koska he eivät yleensä elä edes keski-ikään. Ongelma on ryppyiset katkerat virolaiset Saagimin kaltaiset ämmät jotka tulevat Suomeen loisimaan ja syyttämään suomalaisia omasta saamattomuudestaan ja kurjuudestaan.


      • jaaja a kirjoitti:

        Että EU:ko maksaisi eläkkeet. Ei taida kuule kuitenkaan. Useimmissa tapauksissahan tämä menee niin, että virolainen horo pillullaan yrittää saada vakituisen jalansijan Suomessa. Jalansijan saatuaan lumppu tuo koko sukunsa Suomeen. Ongelma ei sinänsä ole virolaiset miehet, koska he eivät yleensä elä edes keski-ikään. Ongelma on ryppyiset katkerat virolaiset Saagimin kaltaiset ämmät jotka tulevat Suomeen loisimaan ja syyttämään suomalaisia omasta saamattomuudestaan ja kurjuudestaan.

        Tähän ei voi kommentoida muuta kuin sen, että kommentisi paljastaa sinun olevan jollakin tavoin sairas, katkera ja harhainen ihminen.
        Räävitöntä parjaamista ja syyttelyä, ilman mitään perusteita.

        Onneksi olen auttanut jokusia puuttellisin kielitaidon omaavia virolaisia selviämään byrokratiasta Suomessa, eli täytellyt heidän hakemuksia Kelaan muualle. Edellä olevan kaltaiset kommentit vain vahvistavat käsitystäni siitä, että olen tehnyt aivan oikein.


    • eestlastele

      Mis te nende tühikargajatega vestlete siin? Boikoteerige kogu seda foorumit ja las soomlased räägivad omavahel ning klatsivad eestlasi taga palju tahavad. Klats on nende igapäevane elu.
      Pole midagi hullemat kui ükskõiksus nende suhtes.. Ja ükskõiksust enda suhtes nad ei salli...

      • No, need Soomlased kes rääkivad halba eestlasist, on väike vähemik. Haiged ja kibedad inimeset.
        Suur enamik soomlasist mõtleb et eestlased on hõimurahvas, ja neid peab abistada, nagu ma ise olen teinud.


    • Vana Maajussi

      Ei minulta ainakaan kukaan ole pyytänyt ja saanut avustuksia virolaisille.
      Kevään kahdella automatkalla vein vitsimielessä pari jätesäkillistä vanhoja vaatteita, pestyinä ja viikattuina. Pudotin ne sopiviin kohtiin reitin varrelle, ihmisille, jotka varmaankin löytävät niille tarvitsijat vähävaraisten joukosta. Humanitaarine api vai mikä se on, sitä harrastimme jo 25 vuotta sitten kun roudasimme Viroon mm. vanhoja maatalouskoneita uusille viljelijöille.

      Jos verovaroistamme jotain annetaan joihinkin kohteisiin, vaikka sellaisesta en olekaan kuullut, niin päätöksiä tekevät asioita tuntevat virkamiehet ja poliitikot eikä kansalaisen tarvitse niitä kysymyksiä arvioida, kun ei ole edellytyksiä niin laajoihin asioihin.

      • ei niin

        Sinä saatkin niitä avustuksia meiltä muilta maataloustukien muodossa. Virolaisilla tukia vonkuu Tuglas seurat ja muut höpöt, kun taas sinulla MTK ja Pro Agria.


    • Byrokraatitvalvovat

      Eläkeasioistahan on tarkat säännöt ja käytännöt. Työeläkkeet perustuvat saatuihin työtuloihin siinä maassa missä työtä on tehty. Epäilen, että osa työeläkkeestäni tulee Ruotsista jossa käväisin töissä. Parissa muussa maassa jäi työeläke ansaitsematta, koska heillä ei sellaista tunnettu.
      Kansaneläkettä taas maksetaan vaan ao. maan kansalaisille, joille se kuuluu.

      • Fiksu suomalainen

        Tuolle kahjolle aloittajalle, joka roikkuu palstalla vain ja ainoastaan suoltaakseen törkyä virolaisista, on turha selittää asiaa - ei taida tyyppi tietää työmarkkinoista, kansainvälisistä laeista ja sopimuksista yhtään mitään.


      • voi raukkaa

        Työeläkkeellä sinä varmasti olet ollut ja pitkään. Idän ihmiset ku ei kato sinä yksinkertainen tumpelo oikein niistä yhteisistä pelisäännöistä piittaa, sopimuksista puhumattakaan.


      • Fiksu suomalainen kirjoitti:

        Tuolle kahjolle aloittajalle, joka roikkuu palstalla vain ja ainoastaan suoltaakseen törkyä virolaisista, on turha selittää asiaa - ei taida tyyppi tietää työmarkkinoista, kansainvälisistä laeista ja sopimuksista yhtään mitään.

        Juuri näin. Sairaalle ihmiselle turha perustella mitään järkisyihin vedoten.

        Virolaiset, jotka Suomesta saavat lapsilisää, eläkettä jne. ovat maksaneet ja maksavat veronsa Suomeen, ja ovat näin täysin oikeutettuja saamiinsa etuuksiin.


    • KIITOS!

      Aloittaja, susta stulee lasku "Suomelle." Mee duuniin sen sijaan, että elät työyyömyyskorvaujksilla ja työnhaun sijaan skrivaat tänne katkeroitunutta paskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      152
      6409
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3868
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1995
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1488
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe