Levoton ja ahdistunut olo.

apua6

Kävin intin 362 2/08 ja sen jälkeen olo on ollut aina levoton ja ahdistunut. Mikään ei auta mulle on annettu monia mielenterveysdiagnooseja esim. skitsofrenia, psykoositasoinen masennus ja dissosiatiivinen identiteettihäiriö. Olen kokeillut 10 eri lääkkeitä, terapiaa ja keskusteluja. Todellisuudessa minua ei osata auttaa. Olin ennen inttiä työkykyinen ja opiskelinyliopistossa. Nyt en voi muutaku makoilla. Kukaan ei usko että levottomuuteni ja ahdistus on todellinen, että kaikki vika on päässä. Tietenki tämmöinen helvetillinen levottomuus lopulta sairastuttaa mielen, se on oire ei ongelma. Apua!

7

1567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lottamari<3

      Kerro vähän tarkemmin millainen tuo levottomuutesi on, miten se tuntuu ja miten sen koet.Oletko huomannut itsessäsi muita oireita,esimerkiksi fyysisiä merkkejä päänsärystä tai vatsanalueella tai muualla.Esim.kilpirauhasvaivat voivat olla hyvin vaikeita lääkärien huomata..tai lisämunaisten kortisolin tuotanto sterssitilassa. Oireesi voivat johtua myöskin fyysisestä sairaudesta, siksi vaiva ei välttämättä ole ollenkaan päässäsi..vaan voi olla hormonaalinen tmv..

      kerro lisää.-miten tuo kaikki alkoi..

    • apua6

      Se tuntuu etenkin sydämmessä vahvana sykkeen tunteena, ja tuntee kuin veri sykähtelee päässä ja jaloissa. Jokapäivä kävelen päämäärättömästi ympäri kämppää. Se tuntuu kurkussa outona tunteena, loukatuksi tulemisen tunteena ehkä . Ihanku aina olisin valmiina raivoisaan hyökkäykseen. Se tuntuu leuoissa vahvana ärtyneisyyden ja kiristyksen tunteena. En osaa kuvailla paremmin. Tietää että pitää rauhoittua, muttei pysty löysää kaasua, koska sitten tulee varma tunne kuolemasta. En kestä enää .

      • lottamari<3

        Onko sinulla käytössäsi ollut jotain lääkkeitä, entä oletko käyttänyt huumeita tai altistunut jollekin aineelle? Onko sinulle tapahtunut siellä intissä jotain, joka on saanut sinut pois tolaltasi, onko sinua loukattu pahasti tms.?

        Sinulle pitää tehdä kokeita, selvittää onko oireet fyysisistä vai psyykkisistä johtuvia. Mene hetimiten lääkäriin, ehkä päivystyksessä jo osaavat auttaa sinua.Et jää nyt pohtimaan ja miettimään ja kärsimään itseksesi. Tilasi ei mene ohi ilman hoitoa. Älä jää tuskastelemaan vaan hae ensitilassa apua.


    • gniu

      Meet pikimmiten ihan tk:hon tms. Noi on tuttuja tunteita ja tosi lamaannuttavia. Voimia!

    • Bip

      Mulla on ollut myös kuvaamasilaisia ongelmia. Leuat on jatkuvasti kiristyneenä ja ikään kuin puren hampaita yhteen koko ajan. Kurkussa on koko ajan joku ahdistus ja usein myös se palan tunne kurkussa. Kävelen huoneissa ympyrää. Rintakehässä on paineen tunne. Takaraivossa kiristää koko ajan.
      Mulla on todettu yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, traumaperäinen stressihäiriö, kilpirauhasen liikatoiminta...radiojodihoidon jälkeen vajaatoiminta ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kaksi kertaa olen ollut psykoosissa. Psykoosissa mulla oli hirvittäviä kipuja ympäri kehoa ja takaraivossa tuntui jatkuvasti kovia kipupiikkeä...kuin sähköiskuja.
      Kysyin näistä kivuista neuropsykologilta. Hän sanoi, että sietämätön tuska tarvitsee ikään kuin reitin purkautua....tuska siis tuntuu kipuina ympäri kehoa. Mitään muuta selitystä en itsekään oireilleni keksi...ajoittan kilpirauhastutkimuksissa kävi ilme poikkeavuuksia stressihormoni kortisolin tuotannossa, mutta nämä eivät olleet pysyviä. Psykoosissa kilppariarvot olivat molemmilla kerroilla kovassa liikatoiminnassa...silti sain diagnoosiksi tuon kaksisuuntaisen. Joskus tuntuu epäoikeudenmukaiselta bipolaarihäiriön diagnoosi, koska mulla on rajut traumat ja tosiaan kilpirauhanen sekoillut. Kerran lääkäri sanoi, että noita traumojen dissosiaatio jaksoja ei oikeastaan pysty erottamaan kaksisuuntaisen psykoosista, koska muistuttavat toisiaan liikaa. kaksisuuntaisen ja skitsofrenian diagnoosin saa myös niistä syistä, että kelasta saa eläkettä tai kuntoutustukea. Tämän kertoi minulle ylilääkäri. Traumapuoli on suomessa tosi huonosti tunnettu.
      Ootko miettinyt mitä tunteita sulla vois olla lukkiutuneena kehoon?Tuskaisuus on itselläni hankalaa, koska en pysty erittelemään tunteitani useinkaan vaan ne ovat sekavana sotkuna sisälläni. Lähiaikoina oon miettinyt, että ainakin mulla on vihantunteita niitä kohtaan, jotka on kohdelleet mua väärin. Olen nyt yrittänyt aloittaa anteeksiantoprosessin. Aikaisemmin ole kynsin hampain pitänyt kiinni pahoista muistoistani.
      Olen miettinyt, että se kiristys hampaissa vois tarkoittaa itsensä pakottamista tai puhumattomuutta...tunteiden pitämistä sisällä. Suru takertuu ehkä kurkkuun.

      • Åkerö

        Pitäisi saada lääkäri joka käsittää ihmisen kokonaisuudessaan. Eri lääkkeiden kokeilu kertoo ammattitaidottomuudesta. Ongelma on siinä että parhaat ovat yksityispuolella ja kalliita. Terapeutit yleensä länkyttävät yhtä ja samaa. Enempää en taida uskaltaa neuvoa kun jokainen on yksilö.


    • Minäkinvaan

      MagNesium puutos!! Olet ollu intissä ja kroppaa on käytetty paljo. Fyysinen Rasitus vie mineraali ja vitamiini varastoja ja rautaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe