Hei
Onko täällä ketään viisasta, joka tietäisi, että jos poistaa FB-tilin käytöstä joksikin aikaa ja sitten palaa Faceen, niin tuleeko niille kavereille, jotka olivat kaverilistallani tiliä poistettaessa jonkun sortin ilmoitus, että olen palannut faceen?
Onko täällä ketään viisasta, joka tietäisi, että jos poistaa FB-tilin käytöstä joksikin aikaa ja sitten palaa Faceen, niin tuleeko niille kavereille, jotka olivat kaverilistallani tiliä poistettaessa jonkun sortin ilmoitus, että olen palannut faceen?
Vastaukset 1
Vanhimmat
Ei tule ilmoitusta erikseen. Ei tiliä poistattaessa tai uudelleen aktivoinnissa.