KOIRAN PASKOMINEN LASTEN LEIKKIPAIKOILLE!!

Neuvoja viisaimmilta

Nyt alkaa menemään yli. Eräs naapurimme paskatti pikku fifinsä keskelle pihamaata ja kun emäntäni siitä meni sanomaan niin alkoi pään aukominen ja uhkailu. Toinen kerta oli kun tämä perheen tytär "Shrek" paskatti samaan paikkaan niin emäntä ei edes kerennyt sanomaan mitn, ku uhkasi jo lyödä. Alkaa pikkuhiljaa hermo menemään näihin, että minä siivoan, mutta meidän koira kakkaa silti pihaan. Itse olen juuri tälläisten ihmisten eli päänaukojien/vittuilijoitten takia istunut jo muutaman vuoden vankilassa, eli ei enää, koska perhettä ja rauhoittunut(toivottavasti). Isännöitsijä ei voi tehdä mitn, koska ei ole näyttöä! Tapoihini ei todellakaan kuulu kytätä kameran kanssa ihmisiä:) Vuos-kaks lisää vai antaa muksujen pyöriä koiran paskassa?!?

9

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei näin

      Ihan pokkana vaan kamera käteen ja kuvaamaan se, jos koira sinne pihaan paskoo. Meidän pihamailla oli vähän sama tilanne ja oli todella iljettävää pestä lasten koiranpaskan likaamia vaatteita.

    • Rööperi

      Jos itse olet vanha venkula, niin sinulla lienee suhteita tallella niihin piireihin joissa leikitään luotettavaa ystävää ajellen pahaäänisillä moottoripyörillä? Ehkä pari kanuunankuulaa pesäpallomailojen kanssa voisi auttaa ongelmassasi ja tätyli tytsyinensä muuttaisivat hipihiljaa vähin äänin muualle.

      Muista kuitenkin varmistaa että tätylin mies ei satu olemaan ko. klaanin nk. the Boss. Tai ettei tätylin tytsy satu seukkaamaan sen tai sen alamaisen kanssa.

    • Seymour

      Olet istunut vankilassa itsesi takia, et vittuilijoiden. Psyykesi on liian heikko kestämään sitä, minkä me muut kestämme. Pinna kuohahtaa jokaisella mutta se vain on kestettävä.

    • zauchiuh

      Heh, mullapa on sellainen uutus että oksat pois! Voin mennä nurtsille, puistoon jne, ostin koiran kakkapussin pitovarren, eli siihen pussi ja koiran alle! Kakat menee suoraan pussiin, eikä mitään jää maahan voin vaikka pussata nurtsia. Lisäksi käytin sitä virtsanäytteen otossa pitämään purkkia, jolloin ei ollut mitään pelkoa, että kuuma kusi roiskuisi käsille. Mainio idis, ei toki ehkä ihan pienille, matalille koirille sovi, mutta mulla keskikokoinen ja tiedän minne esim. aamulla menee paskomaan.

    • Ensimmäiseksi, pyri rauhoittumaan heti, sitten:

      A) Älä provosoidu

      B) Ajattele: Kyse ei ole mistään "Elämää Suuremmasta"

      C) Ota asenne, että "ikäviäkin asioita sattuu" halusit tai et

      Luin kirjoituksesi kolmeen kertaan ja luulen, että olet nuorempi mies kuin minä (kohta 40 perheenisä). Tästä päästään kohtaan A - se on tärkein "Älä provosoidu", koska silloin myös näytät heikkoutesi. Kohtia Beetä ja Ceetä sitten voi jokainen itse miettiä - ne on henkilökohtaisia asioita, että miten ottaa mahdolliset vastoinkäymiset vastaan...

    • neuvoa neuvoa

      Jäitä hattuun, koeta olla kypsästi ja fiksusti vaikka vastapuoli selkeästi onkin "teinix-räggäri." Menepä juttelemaan tytön kotiin, rauhallisesti ja kypsästi kerrot asian ja että toivot ettei enää kakata koiraa lasten leikkipaikalla tai jos vahinko tulee, niin KORJAA sen, ehdota etteikö olisi helpompi lenkittää koiraa muualla kuin juuri lasten leikkipaikalla.
      Koeta olla fiksu, rauhallinen ja kypsä. Jos alat huutaa ja kerrot asiasi huonosti, on selvää että vastapuoli ei ota asiaa vastaan välttämättä hyvin. Sano että haluat ihan sovussa hoitaa asiaa ja että pidät koirista, kun käsittääkseni itselläsikin on ollut koiria.

      Olet vankila-ajoista varmasti jo kypsynyt mies, joten nyt vaan käyttäydyt kuten kypsät ja fiksut ihmiset käyttäytyvät. Rauhallisella ja fiksulla tyylillä saat paljon enemmän tulosta kuin möykällä.

    • todellv...uuntunut

      Minä ajattelin että vissiin ainoa mikä auttaa on vetää sitä omistajaa nekkuun.
      Ihan sama tilanne mulla, vieraan koira paskantaa pihaan ja omistaja ei korjaa hurttansa paskaa eikä sanomiset auta.

      Ehkä se paras tapa on vetää nekkuun jos kerran sana ei auta eikä poliisiltakaan saa mitään apuja asiassa kun niiden aika menee toisissa hommissa.

    • jätökset poistettava

      Eräs hyypiö paskatutti dalmatiankoiraansa lasten leikkipaikoilla, kävelyteillä korjaamatta niitä kertaakaan. Onneksi hyypiö hävisi. Inhotti mokoma. Kerran sen postiluukusta pistettiin sisään pussissa sen koiran paskaa. :-D

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe