Noloja tilanteita koiran kanssa?

wuff

Varmasti jokaisella koiranomistajalla on jotain mitä voi jakaa muiden kanssa. Mielenkiinnolla odottelen vastauksia...

Ps: näyttää aika kuolleelta nykyään täällä Suomi24-keskustelupalstoilla, minne kaikki hävisi?

11

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riva

      Vaikka on ollut paljon koiria,niin en kyllä muista yhtään noloa tilannetta.


      Ps tämä uudistunut palsta on vienyt kirjoittajat.

    • the-Rane

      Itselle ei ole noita vielä kerinnyt sattua, kun koira on vasta tulossa.
      Lueskelin jokin aika takaperin joltain foorumilta sinne listattuja noloja tilanteita, mitä koirien kanssa oli sattunut. Siinä oli sika hyviä juttuja, mutta en valitettavasti muista millä foorumilla niitä oli...höh.

      Hiljaiselta näyttää tosiaan tämä foorumi. Yhdessä vaiheessa näyttikin aika pirteältä paikalta.

    • realisti

      Edesmennyt amerikancockerimme oli hieman seksuaalisesti yliaktiivinen, oli aivan sääntö kun se toisen koiran tapasi niin ennenpitkää alkoi yritys, oli sitten narttu tai uros, eikä aina ollut edes väliä oliko etupää vai takapää. Siksi itse en mielelläni mennyt sen kanssa koirapuistoon. No, vaimon kanssa se kerran koirapuistossa taas yritti jotain pientä narttua ja kuinka ollakkaan, siemenet lensi sen nartun selkään.

    • /\__/\

      Meitin ex-staffi tykkäsi pissiä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin kuten styroksin paloihin, pahveihin jne. puut ja tolpat olivat kaikkein epähalutuimmat.

      No eräänä kauniina päivänä kävelin koirani kanssa kotiin päin ja kävelytiellä seisoi nainen ruokakassinsa kanssa, selvästikin odottaen jotain. Siinä sitten kävelimme eteenpäin reippaasti kunnes nainen pysäytti kulkumme, halusi ihastella komeaa staffia.

      Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä: staffi on yli-ihmisrakas koira, joten tietenkin pysähdyimme ottamaan kehuja ja silityksiä vastaan. Siinä sitten vaihdoin pari sanaa naisen kanssa ja annas olla, staffiherra äkkäsi muovikassin maassa ja siitä alkoi kassin kiertely ja kaartelu.

      Ensiksi en kiinnittänyt asiaan huomiota, koska olin koirastani niin tohkeissani (kehuja sateli), mutta yht'äkkiä huomasin koirani hakevan pissipaikkaa. Onneksi ehdin nykäistä hihnasta sen verran, että koirani juuri aloittama liruttelu meni vain hieman kassin ohi...muutoin olisi päätynyt kassiin sisälle! No staffin kanssa nämä ovat ihan "jokapäiväisiä" juttuja, ja onhan sitä otettu myös yhteen valopylvään kanssa, pudottu raksakuoppaan, haukuttu auton alla olevalle korjaajalle, tehty bussimatkustajien ilma hengityskelvottomaksi jne. jne. Eli onnea vaan kaikille tuleville staffin omistajille ;)

    • koirallinen

      Meillä ainakin on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ton uroksen kanssa, se kun on niin kiinnostunut kaikesta mahdollisesta. Kerran näyttelyissä reppuni oli maassa ja eikös meidän herra nostanut jalkaansa siihen... No onneksi oli oma reppu, ettei tarvinnut alkaa pyydellä muilta anteeksi.

      Viimesin ja ehkä noloin sattui tossa hetki sitten, kun lähdit uroksen kanssa lenkille ja ajattelin kerankin mennä oikein "kylälle" se kanssa, kun ei ollut kuin yksi koira mukana. Vastaan tuli keskellä kylää nuori tyttö koiransa kanssa ja ohitus sujui kyllä ihan mallikkaasti, mutta tolla meidän pojalla on tapana usein loikata vielä jälkeenkin päin katsomaan mahdollista kaveria... No sehän taas sitten loikkas poikittain ja tietenkin suoraan mun jalkoja päin. Makasin vatsallani kävelytiellä ja koira katseli vieressä pää kenossa, että mitä ihmettä siellä makailen... Siinä ei auttanut kuin keräillä itsetunnon rippeitä ja lähteä kotiin päin vatsapuoli täysin märkänä ja kuraisena. Voi että mä häpesin koko kotimatkan!

      Voisin jatkaa näitä meidän noloja tilanteita vaikka miten pitkään, välillä on koira paennut lasta, kun poika oppi kiljumaan ym. Meillä kyllä sattuu ja tapahtuu!

    • Wuff

      Ai tänne on tullut toinenkin "wuff"?

      Omien koirien kanssa ei mitään kovin noloa ole tapahtunut mutta silloin kyllä hävetti kun eräillä kaupunki festareilla läksin kaverin maalais koiraa ulkoiluttamaan. Vaikka oli aamu niin ihmisiä oli erittäin paljon liikkeellä ja koira ei ollut hälinään tottunut, ensin kuseksi minne sattuu ja lopulta alkoi keskelle jalkakäytävää vääntämään kasaa pitkään ja hartaasti - ja ihmiset katsoi.

    • yks vaan

      tämä nyt ei ole nolo tilanne, mutta hauska kylläkin (ja näkemisen arvoinen).
      oltiin kaveriporukalla liikenteessä juhannuksena (RMJ) ja nähtiin yks koiran ulkoiluttaja, jolla oli mäyräkoira. Huvittavaa siinä koirassa oli, et sillä oli yllään mäyris, siis sellanen Karjala 12-pack. Koira ei ollu moksiskaan, vaan käveli ylpeenä tyhjä päcki masun ympärillä. Saatin kyl tosi hyvät naurut siitä. Valokuva ois tarvinnu saada..

    • Anonyymi

      Muutimme uuteen kerrostaloasuntoon ja jätin koiran aivan liian varhain yksin, jonka vuoksi hakkui ja ulvoi koko sen ajan (30min) kun olin poissa. Kiva aloittaa ystävyys uusien naapureiden kanssa...

    • Anonyymi

      Meidän moppe menee tutkimaan kaikkien naisten haarat, tainnut eukko opettaa. Hyppää lastenkin päälle kun kyykistyvät, pitäisikö olla huplissaan.

    • Anonyymi

      Havanankoirani kanssa olimme lähdossä lentomatkalle ja keskellä lähtoaulaa koira pysähtyi ihmistungoksessa ja teki kakat lattialle. Koitin niitä paperinenäliinaan siivota heikohkoin tuloksin. Olivat loysän puoleisia.

      Toisella kertaa olimme kentällä vastassa kaveriani ja koira päätti merkata uuden tuttavansa. Kenkä ja housunlahje vähän kastuivat.

    • Anonyymi

      Kerran koirapuistossa koirani pissasi erään rouvan chow chow-nartun päälle. Hävetti ihan julmetusti, rouva ei ollut mielissään. En ehtinyt tehdä mitään, eikä chow vaikuttanut olevan edes henkisesti läsnä 😂 Luulisi että se olisi ojentanut nuorempaa, yli-innokasta urosta kun toinen eksyi noinkin likaisiin puuhiin. Kai se chow sitten muistutti patsasta kun ei liikahtanutkaan...

      Toinen nolo tilanne sattui lenkillä. Jostain metsäpolulta ilmestyi yhtäkkiä juoksija, joka ilmoitti ohittavansa minut ja koirani. En tiedä oliko kyseessä jokin suojelureaktio, sillä kun koirani huomasi minua takaapäin kohti juoksevan henkilön, se singahti häntä kohti. Juoksija säikähti ja juoksi pari askelta karkuun, mutta sain koirastani otteen ja vakuutin ohituksen olevan turvallista. Koirani ei ole aggressiivinen, mutta juoksijaparka tuskin olisi sitä mieltä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe