Eroon myyristä helppo ratkaisu

samppalinans

Paras tapa päästä eroon myyristä on ottaa kaasugrillin pullo irti hetkeksi ja työntää letku muutamaan reikään. Laskea kaasua muutaman min / reikä. Nestekaasu ei nouse vaan laskee alaspäin. Lopputulos on, että ei näy myyriä sen jälkeen.

7

6088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8899

      eipä toimi...myyrä tulee hyvin toimeen talvellakin lumien alla vähähappisessa olotilassa.
      Mutta kun teet syöttilootan ja laitat rotanmyrkkyä. Pitää olla sellainen loota jonne ei pääse linnut,siilit eikä kotieläimet.Kun viimekesänä lootan laitoimme niin ei ole ainuttakaan myyränreikää syntynyt vaikka ennen oli ihan tolkuttomasti.Taatusti toimii. Loota on kaksinkertainen jottei ne muut eläimet sinne pääse.

      • owb jkq n

        Syökö myyrät rotanmyrkkyä?
        Olen luullut jostain syystä että eivät....kiitos vinkistä, pitänee kokeilla.


    • 8899

      hyvällä halulla syövät... siitä mikä on rauhoitettu , se sokea silkkiturkkinen melkein musta lapiokäpälä, siitä en tiedä, kun ei meillä niitä ole ollut. Näitä toisia jotka ei tee sitä kasaa, vaan kaivavat koko puutarhan ontoksi , näitä oli viimekesänä satoja, ehkä. hiirenloukulla niitä otin varmaan yli sata, mutta sitten alkjoi mennä linnunpoikaset, kun tulivat niin isoiksi jotta jokapaikkaan nokkansa työnsivät... vaikka olikin pesuvati loukunpäällä ettei menisi siilet eikä linnut.Rotanmyrkky toimii hyvin... heti kun laitoin sen syöttilootan nin parinviikon sisällä alkoi syötti vähetä ja myyrät samalla. Yllätys oli positiivinen kun ei loppukesästä enää tullut yhtään uutta reikää maahan.
      Talvella oli sitten kertakäyttölautasella puuliiterissä portaan alla ruokailupaikka. Vähän sitä hävisi myöhäis syksyllä mutta koskemati on ollut senjälkeen. Mutta laitoin taas sen syöttilootan tuonne metsänpuoleiselle rajalle pensaitten suojaan...jos tulee jotain vierailevia myyriä niin tarjoilu on katettu ja näin eivät pääse lisääntymään.
      Ei pidä lannistua vaikkei heti siitä syötäisikään, mutta jossainvaiheessa alkaa kelpaamaan.
      Samalla häviää hiiret, rotat ja myyrät.Se loota pitää olla tiivis ettei syötti kostu sateella, alkaa homehtua ja sitten voi olla ettei kelpaa kelleen.Nämä hiiribaarit ja muut myyränsyötit ei toimi koska niitä pitää syödä monta kertaa ennenkuin vaikuttaa mutta rotanmyrkky toimii, kerta syönti riittää.
      Pitää vain olla huolellinen ettei siilit ja linnut pääse sitä syömään.

      • Heinä

        Kontiainen (entinen maamyyrä) on hyönteissyöjä ja rauhoitettu. Näin ollen sen ainoa haitta puutarhassa on ikävät multakeot. Kasveihin se ei koske ja siis tuskin rotanmykkyynkään. Keot voi tasoittaa, mutta tappaminen on rauhoitetun eläimen kohdalla kielletty. Ainoastaan oikeat myyrät (ovat jyrsiöitä) vahingoittavat puutarhan kasveja ja niille kelpaa rotanmyrkkykin. Kekoja niistä tekee suurin, eli vesimyyrä. Eli kannattaa selvittää kuka puutarhassa mellastaa ja mitkä ovat tuhot.


      • 8899
        Heinä kirjoitti:

        Kontiainen (entinen maamyyrä) on hyönteissyöjä ja rauhoitettu. Näin ollen sen ainoa haitta puutarhassa on ikävät multakeot. Kasveihin se ei koske ja siis tuskin rotanmykkyynkään. Keot voi tasoittaa, mutta tappaminen on rauhoitetun eläimen kohdalla kielletty. Ainoastaan oikeat myyrät (ovat jyrsiöitä) vahingoittavat puutarhan kasveja ja niille kelpaa rotanmyrkkykin. Kekoja niistä tekee suurin, eli vesimyyrä. Eli kannattaa selvittää kuka puutarhassa mellastaa ja mitkä ovat tuhot.

        se on selvä ettei ole kontiaista mailla ei halmeilla, kaikki mitä löytyy on jyrsijöitä... tai siis löytyi aiemmin, ei enää.Se joka mellasti, teki pelkkiä käytäviä joissa reikä .Eli kaivoivat kasvien alta mullat pois ja näinollen kasvit oli puolittain ilmassa koska juuret ei olleet mullassa vaan käytävän yläpuolella.Kekoja ei tee kukaan.Meillä ainakaan.


    • tei saman

      konsti nestekaasua reijästä luolastoon ja sitten tikullatulta kyllä hävisivät.

      • miemäyrä

        Myyrien karkotuksesta tulee mieleen vanha akuankka-animaatio, jossa lopputulema oli tuhottu piha ja hävitetty asuinrakennus myyrien jatkaessa omaa elämäänsä pahemmin häiriintymättä.

        Noin muutenkin kannattaisi katsoa vanhoja animaatioita tarkemmin - nehän kuvastaa hyvin ihmisen käyttäytymistä eri tilanteissa. Esim. Akun yritys tasapainottaa keikkuvaa pöytää johtaa juuri siihen mihin sen voikin olettaa johtavan - käyttökelvottomaan esineeseen joka keikkui silti tai tippuvan vesihanan takia Aku laittoi koko kämpän käytännössä purkukuntoon.

        Esim. Goofy-animaatiot 50-luvulta kertovat hyvin paljon ihmisten käyttäytymisen typeryydestä, mutta silti hyvällä, pehmeällä tavoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe