sweet on sweet

paradoksi?

Jokaisella on varmaan ollut sellaisia aikoja elämässään, joita muistelee lämmöllä, minulla yli kolmekymppisenä avioeron ja parin avoliiton jälkeen oli aika, johon ajauduin jotenkin kuin itsestään, sinänsä mitään etsimättä.

Kaikki alkoi yhdestä tapauksesta, liftarista iltayöstä kaupungilla, liftari oli tuskin 18 v tyttö, joka halusi kyydin kotiin ja se koti oli toisella paikkakunnalla matkaa 22 km.
No suostuin kyytiin ja pysäkoin hänen kotinsa läheisyyteen, tyttö ei kuitenkaan pitänyt kiirettä, vaan jäi juttelemaan ja se johti pian suutelemiseen ja rintsikoiden riisumiseen, paljaita, ihania rintoja tuli koiteltua samalla.
Lopulta patistin tytön kotiinsa, enkä pitänyt sopivana edetä mihinkään pidemmälle, puhelinnumeroni kuitenkin raapustin johonkin lappuun.

Viikon- parin kuluttua puhelin soi ja samainen tyttö kyseli, jospa veisin hänet ystävättärensä kanssa tiettyyn tanssikapakkaan, suostuin taas kyytiläiseksi, itse en mennyt sisään, enkä olisi päässytkään farkuissa ja t- paidassa, noutamisaika kuitenkin sovittiin ja tyttäret kävelivät ulos ravintolasta minuutilleen sovittuna aikana, ystävätär kyydittiin kotiinsa, mutta tyttö lähti mukaani kämpille.

Kämpillä laitoin musiikkia soimaan ja tyttö ilmoitti haluavansa tanssia, tanssittiin sitten niinkuin hitaita tanssitaan, aloin kuitenkin riisua tyttöä siinä lattialla seisten, tyttö antoi sen tapahtua- olipa tosi kiihottavaa tanssia alastoman ja erittäin hyvin kehittyneen ja kauniin tytön kanssa, vieläpä ihan tuntemattoman, tulihan siinä hieman siliteltyäkin ja kun annoin sormeni liukua varovasti pimpsan sisään, niin huomasin, että täydessä liukkaudessa se oli.

No mentiin sängyn päälle pitkälleen ja aloitin rauhallisen sormittamisen, mutta miltei heti alkoi valtava voihkinta ja kiemurtelu joka päättyi orgasmiin, uusin saman pari kertaa ja samaa oli se orgasmiin päättyvä mieletön voihkiminen, en edelleenkään pitänyt sopivana varsinaisen seksin harjoittamista, kun tyttö oli todennäköisesti neitsytkin ja ikäero miltei kaksinkertainen.
Tyttö työnsi kuitenkin kätensä housuihini, joten riisuin ne pois, aloin saada välittömästi handjobia, tottuneesti se kävi ja nautinnot olivat mahtavia pitkän kiihottumisen jälkeen.
Pian kuitenkin piti lähteä kyyditsemään tyttö kotiin, kotona oli yöksi oltava.

Eihän se siihen loppunut, vaan erilaisia kyyditsemisiä ilmaantui suunnilleen saman kaavan mukaan, sen lisäksi juttu alkoi jostain syystä levitä siten, että ystävätär ja pari muutakin samanikäistä alkoivat soitella yleensä kyytiä vailla, kämpille en heitä kuitenkaan vienyt, autossa tapahtui, mtä tapahtui.

Olen usen miettinyt asiaa siinä mielessä, että miten ne tapahtumat etenivät kuin itsestään, itse en ollut mitenkään aktiivinen, enkä yrittänyt "saada" mitään, ehkä juuri siksi kaikki onnistuikin mukavasti, enkä pelotellut heitä pois - joka tapauksessa ihania tyttäriä olivat.

3

3568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paradoksi?

      Niin paradoksihan on se, kun olisi kaikki tieto ja taito, sekä vahva itseluottamus nuorten tyttöjen käsittelyyn, niin onkin siihen liian vanha.
      Jostain syystä kaikki silloin onnistuikin, liekö siinä, että ikäni yleensä arvioitiin 10 vuotta nuoremmaksi, joka tapauksessa sain nähdäkseni ja koiteltavaksi paljasta- ja siinä kauneimmassa muodossa olevaa pintaa, kielareita vetelivät mielellään ja se nautintojen tuottaminen heille sormilla.. oli tosi kiihottavaa, kun tyttö tosissaan nauttii nuoruuden innolla ja monta kertaa peräkkäin.
      Ne varsinaiset seksijutut etsin kuitenkin muualta.

    • miranda25
    • niin aikanaan

      Nuorten tyttöjen sormettaminen on (oli) oikeastaan aika kivaa ja viatonta, siihen ne suostuivat helposti, toisin kuin panemiseen, tai nuolemiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe