Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lista tiskipöydän/työtason ja laatoituksen väliin?

minkälaista?

Alakaapit on uusittu ja rosterinen tiskipöytä vaihdettu työtasoon jossa upotettu allas. Mitoituksen hieman muuttui, niin nyt tason ja välitilan laatoituksen väliin jää n.3cm kaistale laatoittamatonta seinää. Minkälaista listaa suosittelette tähän laitettavaksi? Tuskin kannattaa mitään puista/MDF-kulmalistaa vedelle alttiissa paikassa. Onko jotain ihan tuohon tarkoitukseen olevaa listaa?

8

4722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä nähty

      Kyllä siihen voi puulistan laittaa, sopiva pintakäsittely tietty pitää olla. Polyuretaani-pohjaisella lakalla / maalilla ( esim Unica) käsiteltynä kestää aivan varmasti, kun kestää vaikkapa veneessä tai pesualtaassa. Myös oikein tehdyllä öljy/vaha käsittelyllä kestää, ei se varmaankaan koko aikaa ole märkänä. Työtasoja, joissa tiskiallas on näistä tehty, eikä ole ongelmaa kunhan ei nyt yön yli jätä olemaan mitään märkää päälle.

      Näistä kumpaakaan et saa metritavarana, kannattaa tilata joltain puusepältä. Metritavaraa jos haluat, niin ehkä jotain akryylilevyä suikaleen voi laittaa, jos sopii ulkonäöltään.

    • äjl ä+0ioobåuj

      Ei tuollaiseen oikein siistiä listaratkaisua ole.

      Mitä ei voi peittää, pitää nostaa esille. Ihan reippaasti erinäköinen rosterikulmalista silikonilla kiinni kulmaan. Taikka jotain puuta, vois muuten laittaa vähän isomman, saa niinkuin hyllyä vaikkapa pesuaine/maustepurkeille tms. Kyllä puu kestää, tärkeintä että vesi ei mene sinne rakoon.

      Noi on niitä asioita, mitä ois pitänyt miettiä ensiksi, ei alkaa laittelemaan kaappeja ja tasoja summamutikassa. Ite oisin aluksi purkanut keittiön kaakeleineen. Kaakelointi niin pieni ja halpa duuni, että ei sen kanssa kannattais alkaa ähräämään listavirityksiä laittelemalla.

    • keittiömasentaja

      Kyllä siihenkin paikkaan valmis lista löytyy, silikonireunainen muovilista. Sitä vaan ei saa suomesta kun täällä ollaan rakennusalalla 15-20 vuotta muuta maailmaa jäljessä. Virosta ja venäjältä olen tuonut omiin keittiöprojekteihini erilaisia listoja. Esim tuohon käyvä lista maksaa Viipurissa n. yhden euron 2,7 m pätkä.
      Sitä on saatavana 124 eri värissä ja kuosissa, eli siis kuviollisena eri kivilajit ja puulajit.

    • MJK.

      Muovinen jalkalista sopii myös tähän tarkoitukseen.

    • laattaa

      Laatta on paras tuohon paikkaan. Mikset laita samaa laattaa kuin siinä yläpuolella on jo laitettu?

      • ei laattaa

        Mistä löytää saman laatan mikä siihen on esim. 10 vuotta sitten laitettu? Ja onpa hienon näköinen joku parin sentin suikale laattaa.


    • laa toitottaa

      8 mm korkeaa laattaa ?

    • Karre

      Puulista, esim 1/4 pyöreästä. Maalaat Lujalla tms. kulutuskestävällä maalilla ympäriinsä. Näteillä messinki nauloilla tai ruuveilla tai rst ruuveilla kiinni pöytään. Silikoni väliliin ja seinää vasten.. Suomesta löytyy kaikki listat vaikki joku muuta väittää ja halvalla.
      Tee ohuella terällä reijät listaan.
      Minulla juuri menossa vastaava työ.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe