Haywire's Kennel - en suosittele

tyytymätön

Tämä on nyt aivan väärällä palstalla mutta olkoot. Yritin viime vuonna udella kyseiseltä kenneliltä corgi pembroke-pennuista. Sain vastauksen, jossa kysyttiin tarkemmin mihin "tarkoitukseen" pennun haluaisin. Vastasin tähän, eikä tämän jälkeen vastausta kuulunut viikkoon. Laitoin uuden sähköpostin, ei vastausta. Myös numeroni näkyi sähköpostissa, ja toivoinkin, että he ottaisivat minuun yhteyttä kun pennut olisivat valmiina luovutettaviksi. Mutta ei, ei kuulunut enää mitään. Laitoin vielä tekstiviestin ja soitin, joihin en koskaan saanut vastausta. Mielestäni aivan käsittämätöntä ja naurettavaa. Mikäli en heidän mielestään vastaukseni perusteella sovi heidän kennelinsä pennun omistajaksi, niin minkälainen kennel jättää innokkaan odottajan vaille vastausta??? Olisivat edes ilmoittaneet, että en ole heidän etsimänsä henkilö tms. En siis suosittele Haywire's welsh corgi pembroke-kenneliä. Toivottavasti kukaan ei erehdy sieltä pentua hankkimaan..... ja tämä siksi, että ystäväni yritti hankkia kyseiseltä kenneliltä pentua muutama viikko sitten, häneltäkin kysyttiin, mitä hän aikoisi tehdä pennun kanssa. Ystäväni vastasi tähän eikä vastausta enää koskaan kuulunut... NAURETTAVAA! EN TODELLAKAAN SUOSITTELE!!!!!!

5

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinen

      Minulla on kyseiseltä kasvattajalta ollut 3 koiraa, (ensimmäistä lukuunottamatta kaikki) ja juuri harkitsen uutta pentua. :) Tyytyväinen olen siis ollut. Suosittelen ottamaan kasvattajiin suoraan soittamalla yhteyttä, näin olen itse toiminut. Sähköposteja tulee varmasti pilvin pimein, jotkut tosimielellä mutta sitten sitä toistakin puolta.

      • Hyvä, että jollain on hyviä kokemuksia kennelistä! Itse olen vain hyvin surullinen ja pettynyt, että osa jätetään vaille vastausta.


    • samaamieltä

      Minullakaan ei ole hirveän positiivisia kokemuksia kennelistä, valitettavasti :/ koskaan en ole pentua heiltä hankkinut, enkä haluakkaan. Tapa, jolla toinen kasvattajista (en halua mainita nimeä) vastaili sähköposteihini oli hyvin epäkohtelias. Ei minkäänlaista ymmärrystä innokkaita pennun hankkijia kohtaan. Sain vastaukseksi ärsyyntyneen oloisia "tiuskaisuja". Kyselin vain, onko sähköpostini mahdollisesti hukkunut matkalla ja että pentu yhä kiinnostaisi. Vastaukseksi sain lyhyen ja ärsyyntyneen oloisen vastauksen, tyyliin että etkö ymmärrä että en vielä valitse pentuja ja otan uudelleen yhteyttä vasta 8 viikon kuluttua, jolloin vasta päätän kenelle pentuni annan. Kiitoksia tiedosta! Itse ensikertalaisena en tämmöistä ole tiennyt, toivoisin vähän ymmärrystä ja käytöstapoja myös kasvattajalta! Hän olisi aivan hyvin voinut esittää asiansa ystävällisesti ja asiallisesti. Jos pentujen kasvatus ja kennelin pitäminen saa hermot näin kireälle, kannattaisiko ajatella jatkoa vielä uudelleen?
      Olen myös kysellyt pentuja muualtakin, ja nämä kasvattavat ovat olleet aivan toista luokkaa. Sain nopeita vastauksia ja minulle ilmoitettiin heti, mikäli pentujen tulevan kodin päättämisessä menisi muutamia viikkoja, ja että hän ottaa yhteyttä silloin. Toisinkuin tämä kasvattaja, joka ei vastannut enää mitään vaan jätti minut ihmettelemään onko viesti mennyt edes perille... !! Muilta kasvattajilta sain neuvoja ja opastusta, hyvin ystävällistä kohtelua ja "asiakaspalvelua". Tästä kennelistä en voi sanoa samaa, valitettavasti. Vaikka pentua minulle vielä tarjottaisiinkin, tältä kasvattajalta en sitä tule ostamaan. Kiitos, mutta opettele käytöstavat ensin ja vastaile vasta sitten asiakkaillesi!

      • Savonmuan Hilima

        Minulla 2 kivaa ja kaunista koiraa ko. kennelistä. Kasvattajalta olen saanut apua ja neuvoja aina kun olen tarvinnut. Mukavampia koiria en voisi toivoa, kannatti odottaa 2 vuotta ensimmäistä koiraani. Sain mitä halusin. Suuri kiitos kasvattajalle! Edelleenkään ei ole mitään syytä edes harkita ottavansa koiraa mistään muualta.


    • ilman pemua

      Harmi, että sinulle käynyt huono kokemus Haywirws kennelistä koska Else Ahlblomilla vuosien kokemus corgeista ja itselläni muistikuva, että hän tietää ja osaa. Voihan ne asiat muuttua elämässä jos vaikka ei intressit riitä pitää yhteyttä tiedustelijoihin tms. Laitetaan korvan taakse tämä tieto kun aion hankkia hyvän pemun itselleni. t 4 vuotta ilman pemua

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      92
      8119
    2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

      Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
      Maailman menoa
      68
      2412
    3. J mies jos vain vielä voit

      Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
      Ikävä
      20
      1373
    4. Nainen haluaisitko

      Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
      Sinkut
      51
      1262
    5. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      32
      1064
    6. Niin hyvä olo on

      kiitos, että olet tullut elämääni 🫂. Sä oot ylivoimainen. Mulla ei ole kiire mihinkään, tässä ja nyt on niin hyvä olla.
      Ikävä
      21
      953
    7. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      86
      949
    8. Nyt hylkään ajatuksen

      Ei siinä ollut mitään se oli vain minun harhakuvitelmaa. Yritän unohtaa sinut. Minä en halua pettyä tässä asiassa. Heitä
      Tunteet
      50
      866
    9. Olipa outo uni

      Näin unta sinusta. Istuin sun auton takapenkillä ja mökötin. Sanoit muru älä nyt viitsi olla tuollainen lellipentu ja m
      Ikävä
      43
      858
    10. Trump johtaa Harrisia miltei kaikissa uusimmissa tehdyissä mielipidekyselyissä !!!

      Silti Suomen lehdistö kusettaa kansaa ja julkistaa vain yhden mielipidekyselyn tuloksen, jossa Harris poikkeuksellisesti
      Maailman menoa
      19
      751
    Aihe