Patologinen valehtelija.

Luottamus on a ja o

Tapasin alkuvuodesta erään 21-vuotiaan miehenalun netissä, aloin keskustelemaan hänen kanssaan päivittäin netin välityksellä, pian jo soittelimme ja loppujen lopuksi hän tuli minun luokseni.

Hän kertoi olevansa ensihoitaja, kokki & järjestyksenvalvoja, hän kertoi että hänen perheensä on rikas ja hänellä itselläänkin on talous hyvällä mallilla, hän asuu hienossa isossa asunnossa koiransa kanssa. Aina pilkkasi minua, tavallista työntöntä nuorta joka käy sossussa. Yritti muuttaa minua "edustus-vaimoksi" "opettamalla" minulle oikeaoppisia käytöstapoja (ruokatapoja), yritti saada minua luopumaan lävistyksistäni, laihduttamaan, leikkauttamaan ja värjäyttämään hiukseni, käymään kynsihoidoissa, musersi itsetuntoani entisestään kertomalla entisistä tyttöystävistään "jotka ovat malleja" (joka myöhemmin selvisi että sekin oli täyttä p*skan jauhantaa), "varasi" meille Ibizalle matkan..

Suhteemme ei kestänyt kauaa, sillä aloin epäillä häntä. Hän sanoi hakevansa kunnanvaltuustoon. Eräänä iltana hän kertoi olevansa kaupungintalolla kunnanvaltuuston hakijoiden kokouksessa ja menevänsä sieltä "hienosto-klubille" tapaamaan johtohenkilöitä.. Pian hänen "ollessa klubilla" huomasin kuitenkin hänen olevan Kuvakkeessa ja Facebookissa, mutta tiesin ettei hänen puhelimensa nettiyhteys ollut käytettävissä joten kysyin asiasta.. Hän väitti kantavansa tietokonetta mukana.. Pian kysymisieni jälkeen hän jätti minut sanomatta sitä suoraan, jätti vain pitämättä yhteyttä ja vastaamatta yhteydenottoihini..
Myös yksinasumisesta heräsi epäily, sillä aina kun soitin hänelle hän sanoi olevansa mummollansa kylässä - oli kello päivästä mitä tahansa - aamulla 6 aikaan ja yöllä 12 jälkeen..

Viimekuussa huomasin exäni entisen kumppanin jättäneen viestin Facebookissa inboxiini, jossa kertoi totuuden tästä entisestä miehestäni..

Kaikki muu olikin valetta, paitsi nimi ja ikä.

Nyt jälkeenpäin hirvittää ajatus siitä, että jos suhde olisikin kestänyt pidempään, ja se että kuinka sinisilmäinen loppujenlopuksi olin.
Nykyään kärsin luottamuspulasta ihmisiä (eteenkin miehiä) kohtaan.

Kenelläkään kokemuksia?

7

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäluottamuslause hänell

      Melkein sama kohtalo.lupaa kaikkee,sanoo että menee exänsä kanssa tuomarilleäJo elämää nähnyt naistennaurattaja kyseessä.Sain tuttujemme kautta kuulla hänen suhteestaanäTäyttä valhetta eroaikeet ja useita naisia hänen hellyysringissä.Tekosyitä kun pitäid tavata?Olin ällikällä lyöty,kun totuus selvis,mutta kerrankin ystävät pelasti mut narraajsn käsistä.

    • Hävettkää

      Mikäs pakko sitä on toisten oman kanssa alkaa seukkaamaan? pitäs vähän kattoo peiliin ensin...itsehän olette niitä petturi naisia jotka varttujen miesten kanssa vehtaa.ettäs kehtaattekin..hävetkää phyi..

    • asdasdasdasd

      Oot vaan ihan hiton tyhmä. Ihan turha niin kun koko miessukupuolta syyllistää. Netissä pyörii noita saalistajia. Harjaantunut silmä poimii nekin kyllä aika helposti, mutta ei kannata nettideittailla jos oma tietämys on tota tasoa.

      Alkoiko tän miehen etunimi muuten J:llä? Tulee mieleen yks psyko omasta lapsuudesta, on 21v. nykyään.

    • oma moka

      voiko naiset olla noin tyhmiä:):):):):):):):)

      • 6hsider

        Kuulostaa kuvauksineen juuri joltain ketkä voisi olla ne. En osaa sanoa. Sinusta en. Enkä hänestä jota kuvauksillasi olisi helppoa ja helppoa arvata. En lukenut tekstiäsi. Anteeksi. Et vain saa kommenttia. Liian väsyttävä teksti.


    • tiedän yhden

      olin kerran ravintolassa ja kaverini sanoi coi ei tuo patologinen valehtelija on tulossa tännepäin ja niin tää valehtelija heti alkoi kertoa miten hän on taas perustanut uuden yrityksen ym ja kun se lähti naurettiin ja totesin että taisi olla kaveri oikeassa,valehtelija siirtyi seuraacaan seurueeseen valehtelemaan,ja ikää on varmaan nyt jo 30 korvilla tällä valehtelijalla ja paikkakuntana Itä-Suomen keskisuuri kaupunki :)

    • on näitä

      Tiedän joitakin patologisia valehtelijoita. Suvussa on yksi tällainen ja hän uskoo omat juttunsa todeksi. Useimmiten valheista ei ole hänelle edes mitään hyötyä.

      Työelämässä osuin paikkaan, jossa valehtelu oli ikäänkuin talon tapa. Totuudesta ei saanut muistutella tai joutui ikävyyksiin, kuten minulle kävi. Erityisesti muistan erään nuorehkon miehen, joka oli aluksi hyvin mukava. Sittemmin hän alkoi arvostella ulkonäköäni, ruokavaliotani, meni monin tavoin henkilökohtaisuuksiin ja oli lopulta savustamassa minua pois työpaikastani. Hänellä oli tapana kertoilla tyttöystävästään, joka oli ulkomainen miljoonaperijätär, himouhreilija, huippuopiskelija ja täysin omistautunut poikaystävälleen. Mies kertoi jatkuvasti huikeita yksityiskohtia ylellisestä elämästä, jota kuitenkaan ei ollut olemassa. Hänellä oli tapana tehdä vaikutus ihmisiin anatamalla ymmärtää olevansa juristi, vaikka todellisuudessa hän oli toimistotyöntekijä. Totta oli, että tämä nuori mies oli pomojen kaveri ja luottotyöntekijä. Hullua kyllä, valehtelu sopi firman kuvioihin mainiosti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe