sitkeä hiivatulehdus

mmmnnnooo

Onko olemassa vahvempia lääkkeitä sukuelinten hiivatulehduksiin kuin nämä kerralla otettavat flukonatsoli-pillerit. Myös kaliumpermanganaattia olen käyttänyt yhdessä 150 mg flukonatsolin kanssa. Auttaako jos noita kalliita pillereitä nielaisee useamman kerralla, eli onko niissä mitään puskuroivaa ominaisuutta?

5

2301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • googlaa.

      hiiva lähtee lääkkeellä ja ruokavaliolla

      googlaa tietoa

    • Valkojäkälää?

      Jos oireena on kutina ja mahdollisesti pienet haavaumat, kyseessä voi olla valkojäkälä eli LS. Moni tätä autoimmuuni-ihosairautta sairastava nainen on usein virheellisesti diagnosoitu sairastavan hiivatulehdusta ja oikea diagnoosi on tehty vasta vuosien viiveellä. Hiivalääkitus ei auta valkojäkälään. Varaa aika ihotautilääkärille. He tunnistavat sairauden helpommin kuin gynekologi.

      Jos nainen on sairastanut valkojäkäkää pitkään, osa ulkoisista genitaaleista muuttuu valkoiseksi. Katso peilillä, näetkö muutoksia. Sairaus on naisilla yleisempi kuin miehillä. Se voi esiintyä jo nuorella iällä, mutta usein sairaus puhkeaa lähellä menopaussia.

      En.menisi tuplaamaan suun kautta otettavaa hiivalääkettä. Jos hiiva on 100% varma, keskustele lääkärin kanssa lääkutyksen pidentämisestä eli yksi tabletti päiväsdä, mutta toistettuna. Hiiva esiintyy usein valkojäkälän ohella, erityisesti, kun valkojäkälää hoidetaan vahvalla kortisonivoiteella.

    • Noudata ohjeita

      Monessa lääkkeessä yliannostus lisää sivuvaikutuksia, ei auta sen paremmin. Annosteluohjeita ei pidä ylittää! Jopa "vaaraton" parasetamoli on hyvin vaarallista yliannoksena tai alkoholin kanssa nautittuna.

    • specialistille

      Voipi olla myös punajäkälä ilman valkoisia alueita, mutta genitaalialueen kudokset voivat valko- tai punajäkälässä ikäänkuin sulautua tai liimautua toisiinsa ja kadota tunnistamattomiksi, tai peittyä jäkälän limakalvokasvun "alle" - sillä aikaa kun luulet hoitavasi hiivatulehdusta kuurista toiseen.

      Ihotautilääkäri osaa tunnistaa, gyne ei aina. Hiivalääkkeestä ei mitään apua, kortisoni tai pikrolimuusi ym. pysäyttää mutta ei poista kudosten autoimmuunisairautta. Hoito sen mukaan, eli jatkuva.

      • Valkojäkälää?

        Tarkennusta: jäkäläsairaudet ovat yleensä elinikäisiä ja vaativat toistuvaa hoitoa, mutta ei jatkuvaa. Kortisonivoiteita käytetään kuureina ja niiden välissä pidetään taukoja, jolloin limakalvoja hoidetaan erilaisin kosteusvoitein tai öljyin.

        Alkuperäinen, et ole osallistunut keskusteluun aloituksen jälkeen. Mikä tilanteesi on nyt liki kuukautta myöhemmin, oletko ehtinyt käydä eriloislääkärissä ja saanut selvää, mikä aiheuttaa oireesi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      898
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe