Unelmaloma edessä?

Odotukset korkealla?

Varasimme perheelle ensi talveksi ekaa kertaa matkan Thaimaaseen! Matkan hinta kirpaisee kovasti meidän taloutta mutta olemme säästäneet sitä varten jo pitkään.

Olemme käyneet aiemmin Kanarialla ja Kreikan saarilla. Olemme kuunnelleet jo vuosia kehuja Thaimaasta, joten nyt päätimme sen haaveen toteuttaa.

Hieman harmiksi olen nyt lukenut tällä palstalla että kovasti Thaimaata haukutaan... Hinnat ovat korkeat, vedet likaisia ja venäläiset valtaavat paikat ym. Alkoi tulla pelko että ovatko odotuksemme olleet aivan liian korkealla....Onko se sittenkään ihana lomaparatiisi lapsiperheelle..? Kohteemme on tarkemmin Bangtao Beach.

7

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • thaimaan dallaaja

      Phuketin hintataso muuta thaimaata korkeammat, ei kuitenkaan suomen hinnoissa. Bangtao Beach mielestäni parasta Phukettia. Hyvää ensi matkaa Thaimaahan.

    • trolleja täynnä

      Pelkästään tätä palstaa lukemalla ei kannata muodostaa käsityksiään Phuketista eikä Thaimaasta. Asiallista tietoa ja sivustoja löytyy hakemalla netistä paljon. Suurelle osalle tämän palstan jutuista kannattaa jättää vain viihdearvo jos sitäkään.

    • Matkatuumailija

      Meidänkin perhe teki ensimmäisen lomamatkansaä Thaimaahan tämän vuoden maaliskuussa. Kohde oli Khao Lak, ja olimme todella tyytyväisiä. Rannat tosi puhtaat,,oli rauhallista, ka venäläisiä näin yhdeb ainoan kerran. Joten ainakIn Khao Lak ei tuottanut pettymystä.

    • voi voi

      Kyllä surkean ja kalliin paikan olette valinneet. Pieni turistikylä jossa kaikki maksaa maltaita. Ranta hieno mutta siihen se jääkin. Olisitte kysyneet minne kannattaa mennä ettei tule pettymys.

    • hyvää matkaa

      Vain itsestä se on kiinni, onko unelmien loma vai ei. Ainakaan puitteista se ei jää kiinni. Hieno ranta, hyvää ruokaa, ihania ihmisiä, lämpöä, vesi oikeasti lämmintä sekä altaissa että meressä. Älkää edes miettikö etteikö olisi loistava loma edessä.

      Täällä keskusteluissa haukutaan kaikki kohteet, vaikkei olisi ikinä käynytkään. Jos käytykkin niin kahden viikon kokemuksella tunnetaan koko thaimaa :). Oikeasti Phukettiakaan ei opi vuodessakaan. Jos kylä nyt tuntuisikin pieneltä (en usko että tuntuu), niin julkinen liikenne on halpaa. Ja ikkunattomassa bussissa matkailu on elämys. Hintaero ei ole suuri ilmastoituihinkaan, mut niitähän on suomessakin.

    • thaimaa parasta

      Thaimaassa käyneeenä kymmenen kertaa, kokemuksesta voin kertoa että varmasti on sen säästämisenkin arvoista. Kanarian/Kreikan saaria ei voi edes verrata Thaimaaseen, paikat on täysin erilaisia ja Thaimaa vie voiton mennen tullen...

      Bangtaolla on mukava ranta , aurinkotuoleja, vesiskootereita, ruokapaikkoja, myyntikojuja.. ei häiriöksi asti, mutta jonkin verran. Muuten Bangtao on kaukana kaikesta... 20min. vähintään taksilla kaupoille.. mutta muuten mukava paikka.

      Khao lak:ia voin myös suositella lämpimästä, rannat kylläkin rauhallisempia, ei löydy juurikaan noita edellä mainittuja rannoilta ruokapaikkoja lukuunottamatta, mutta muuten ihanaa varmaan kenties parasta Thaimaata, eikä venäläisiä ja vielä myös suht halpaa.

      Jos pitäisi noista kahdesta valita, valitsisin kohteeksi Khao Lakin. Sieltä myös pääsee helposti/nopeasti mm. Similanille sukeltamaan ja Khao Sokin kansallispuisto on myös käymisen arvoinen,

      Hyvää Matkaa Teille.

      Täältä myös ensi uudeksi vuodeksi Khao Lakiin.

    • Bangtaolle-14

      Me tehtiin eka matka khao lakiin pari vuootta sitten.oli kyllä mahtavaa!saimme kaikkea sitä haimme.eikä venakkojakaan liiaksi ollut.ihana paikka.nyt lähdemme joulukuussa bangtaolle.kuulemani mukaan hieno pikka ja rauhallinen.me kun ei vilinää ja vilskettä kaivata.emme myöskään lähde shoppailu mielessä.vähäiset siihen tuliaiset ym saamma varmasti hankittua jos kerran päräytämme isolle kirkolle,eli phuketin kaupunkiin,missä ostarit on.meille tärkeitä asioita on hyvä hotelli aivan rannalla,aurinko ja chillailu.sieltä on helppo lähteä sitten retkille.ihanaa lomaa,täällä jo lasketaan päiviä :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1908
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1476
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1270
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      986
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      956
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      929
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe