Matrix ruohonleikkuri

Gräsklippare

27

6382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gräsklippare

      Eikö kukaan tiedä?

    • lm2146
      • Anonyymi

        Saksalainen


    • kiinalainen..

      Kaikki ne on kiinasta tuohon hintaan. Wash and throw. Sulla on varaa mökkiin muttei leikkuriin.

    • Gräsklippare

      Mökki on ollut suvun omistuksessa jo 60-luvulta lähtien, eli en ole maksanut siitä. Ja kyllähän niitä Stigojakin paljon tehdään Kiinassa.

      • kiinalainen...

        Sitä suuremmalla syyllä. Osta kunnollinen...brigsin tai honun kone.


      • MatrixOnStigaChina

        Tossa Matrixissa taitaa sitäpaitsi olla sama kone kuin monessa Stigassa.

        Kiinalainen RM 45.

        Ihan hyvä moottori seon. Käynnistinlaite vaan on hempulia tekoa. Sen kun fiksaa (jos osaa) kuntoon, niin moottori käy kuin rokkenroll ja on hiljainenkin.


      • Anonyymi
        MatrixOnStigaChina kirjoitti:

        Tossa Matrixissa taitaa sitäpaitsi olla sama kone kuin monessa Stigassa.

        Kiinalainen RM 45.

        Ihan hyvä moottori seon. Käynnistinlaite vaan on hempulia tekoa. Sen kun fiksaa (jos osaa) kuntoon, niin moottori käy kuin rokkenroll ja on hiljainenkin.

        Onkohan tähän käyttöohjetta missään tai onko myyty eri nimellä


      • Anonyymi

    • muovii

      Toi edellä suositeltu muovirunkoinen on aika ehdoton kohtuukokoiselle pihalle, mitä sokkeloisempi sitä paremmin ketteryys tulee esiin, myydään muillakin merkeillä samaa vehjestä.

    • ukko-tonttu

      Itse ostin sellaisen vuosi sitten. Toimi hyvin, vetävä kone siis.
      Nyt kesäällä käynnistyksen naru oli "haperoitunut" - hyvä että sai käyntiin ja soitto HongKong liikkeeseen.
      Parin päivän kuluttua oli uusi naru, koko mekanismilla. Kolme mutteria auki, osan vaihto ja kiinni.
      Olen ollut varsin tyytyväinen siihen, muutoin ei mitään valittamista.

      Toisaalta - minulle ehkä sattui kerrankin toimiva laite :D

      • rikuseta

        Mitäs tuo mekanismi kustansi kun sait uuden honkkarista? Itsellä pitkin kesää ollut vikaa tuon mekanismin kanssa ja saanut korjailla omakätisesti.


      • Anonyymi

    • Motonetinkertsileikkuri

      Ostin motonetistä NGP merkkisen ruohonleikkurin kaksi vuotta sitten. Malli on vetävä ja keräävä metallirunkoinen. Luulin että kun metallirunkoinen, niin ei tule alustan kanssa ongelmia kun on mäntyjä tontilla ja nurmikolla käpyjä jotka kolisevat äänekkäästi ruohoa leikatessa. Jo alkuvaiheessa alkoivat ongelmat. Takapyörien voimansiirto oli pääosin muoviosista tehty joten hihnapyörän ripustus vaurioitui kun siihen paiskautui käpy ja veto lakkasi kuin srinään. No siitä sitten leikkuri katosta roikkumaan ja hitsipuikko käteen. Täytyi ripustus rakentaa uudelleen raudasta. Nyt pelaa. Sitten tuli toinen ongelma. Kaasarin pumpun kumi (priimeri) oli talven aikana haurastunut ja irronnut itsekseen, että saadakseni koneen käyntiin, on irrotettava tulppa ja ruiskutettava korkillinen polttoainetta männän päälle. Tämä joka ikinen kylmäkäynnistyskerta. Heikko vehje jos multa kysytään.

      • Motonetinkertsileikkuri

        Nyt sitten teeitsemiehenä omin pienin kätösin liimasin primerin kumin erittäin lujalla ja sitkeällä liimalla (pattex) ja toimii taas.


      • 543-

        Erittäin luja ja sitkeä pattex. Tässäpä komediaa


    • Jonsered

      Jonsered (mallia en muista) on ollut hyvä. Ostin sen kylläkin jo 90-luvulla eli kyseessä on jo vanha leikkuri. Muovirunkoinen, itsevetävä ja kerääväkin. Leikattava alue ei ollut ns. nurmikkoa vaan sellaista niityn tapaista, vähän monttuistakin. Jonsered on leikannut pitkät heinät, horsmikot eikä ole kävyt haitannut tahtia. Eli on ollut tosi kestävä ja tosi toimiva. Ei ole tarvittu korjausta, öljyt olen joskus vaihtanu. Leikkuri on edelleen käytössä, nyt vähän helpommissa oloissa näin vanhuuden päivinään, mutta päihittää edelleen monen uuden leikkurin. Terä on jonkun kerran teroitettu. Hinnaltaan oli melko kallis, mutta on ollut hintansa veroinen. Jos uuden koneen tarvisin niin se olisi varmaan merkiltään Jonsered.

    • Tiina_O

      Meidän pitäis kans ostaa leikkuri, mutta hiukan epäilyttää kaikki mallit, koska jo vanhempien nurkissa asumisesta asti on ollut fiilis, että nää leikkurit toimii muutaman kesän, jonka jälkeen käynnistyminen on aina kamalan vaikeeta, vaikka olis tulpat vaihdettu. Suosituksia luotettavista ja näppäristä itsevetävistä otetaan vastaan.

      Motonetista ostaessa kannattaa muuten olla etukäteen tarkkana, koska jos tuote täytyy vaihtaa, ei rahoja saa välttämättä helpolla takaisin. Kaverini tosin sai lopulta rahat suoraan tilille. http://www.nonono.io/motonet-pirkkalan-varaosien-asiantuntijat/

      • Motonetinkertsileikkuri

        Noi brigesin koneella varustetut yleensä ovat aika varmoja käynnistymään. Ongelmia tulee ainakin kalvokaasarivärkkeihin jos niitä säilytyää lämpimässä sisätilassa talven yli. Kuivuu kalvo ja siitä alko ongelmat. Äidilläni on vanha husku tai jonsered ja pelaa ja kukkuu jo melkein viidettä toista vuotta. Terää silloin tällöin sille terotan ja öljyt vaihdan. Muuta ei ole tarvinnut tehdä. Muovirunkoinen vielä. Toisin kuin toi mun motonetistä ostettu kertakäyttöromu. On kuulemma keskiseltä pari vuotta sitten toimitettu erä. En saanut kaasariin osia enkä mitään apua/hyvitystä. Gernin huollon puh.numeron tyrkkäsivät käteen. Heikkoa asiakaspalvelua sanon minä.


    • puuhakaveri

      Hyvä kone. Mutta käynnistin naru poikkesi heti. Muovinen jossa terävät kulmat. Josta naru tulee ulos. Hong Kong ei takuuseen kun kuulemma liikaa öljyä koneessa. Toimii vieläkin kun kierrän narun ympäri. En ikinä osta honkkarista mitään. Koska takuut ovat saappaiden varsissa.

    • Anonyymi

      Onkohan ihan kaatopaikka tavaraa kertakäyttö

    • Anonyymi

      Osaako kukaan sanoa mistä saisi ostaa uuden käynnistys narun koko mekanismilla. Ostin kaksi kesää sitten Matrix vetävän ja keräävän leikkurin Motonetistä, soitin sinne, todella surkea palvelu, ei mitään huoltoa kyseiselle merkille, ei varaosia, ei jälkimarkkinointia, ei tieto-osamista, miksiköhän myyvät edes näitä kun eivät näistä mitään tiedä. Kyseessä on ihan tyypillinen vika tämän tyyppiselle tuotteelle, pitäis myydä varaosana ainakin naru, vedin ja vetomekanismi tai edes sen jousi. En todellakaan suosittele Motonettia kenellekään!

      • Anonyymi

        Pitäisi selvittää mikä sen alkuperäinen valmistajatehdas Kiinassa on ja löytyykö jostakin lawn mower spare parts sivusto tuolle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisi selvittää mikä sen alkuperäinen valmistajatehdas Kiinassa on ja löytyykö jostakin lawn mower spare parts sivusto tuolle

        Luultavasti joku techway on valmistajatehdas
        http://www.shtengwei.com/video_detail.aspx?id=283&t1=6&t2=4
        shanghai techway industrial co (Trademark TEKWAY)


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe