Raksa miehet epäsiistiä porukkaa !!

hyi hyi

Kyllä on raksa äijät KESKIMÄÄRÄISTÄ epäsiistimpää porukkaa ja käytöstavoista ei ole tietoakaan.
Syljeksitään lattialle,niistetään nenä niin että lima roikkuu sormissa,työnnetään pakoputken hajut sisälle,jätetään haisevat vaatteet parakkiin ja tuskin milloinkaan pestään käsiä,silloin kun pestään niin paperit syydetään lattialle,joka paikkaan töhritään kynällä niiiiin hauskoja juttuja.

Oletteko samaa mieltä ?

9

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Ei kai loppujenlopuksi sen keskimääräistä epäsiistimpää kuin muuallakaan, mutta keskimääräistä vähemmän heillä on kylläkin tarvetta esittää fiksua, sivistynyttä, siistiä ja kliiniä. Keskimääräistä vapaampaa ja heterompaa porukkaa kylläkin. Vapaus ja oman itsensä herruus luovat tietyn ilon ja välinpitämättömyyden. Mutta mitä sitten? Hommat tulevat hoidetuiksi, jutttu lentää ja kaikki ovat tyytyväisiä.. Eivät siellä neidit pärjää.

      • Nsl

        Toivon tosiaan että et tarkoita nyt tuolla "eivät siellä neidit pärjää" kommentillasi että naisista ei olisi rakennusalalle......


    • siivooja akka

      Olen aloittajan kanssa täysin samaa mieltä.
      On melko tyhmää porukkaa jos ei esimerkiksi osata rutistaa pahvilaatikoita ja pakkaus pahveja kun ne toivottavasti laitetaan siihen "roskamersuun" vaan täytetään astiat hetkessä kokonaisilla laatikoilla.

      Lisäksi ihmetyttää kun heitetään kengät parakin lattialle niin että siivoojan on hankala siivota lattiat kunnolla, ei vaikka laittaa kyltin "älä jätä tyhmä kenkiä lattialle "

      Tupakka paikalla on myöskin kumma kun ei tajuta laittaa tumppeja siihen roskikseen vaikka kyseessä ei ole edes mitkään teini pojat, ja lisäksi se valtava liman sylkeminen röökipaikalle.

    • urakkamies

      Jätkä on jätkä eikä muuksi muutu. Aloittaja on tod.näk. valkokaulusköyhälistöön kuuluva. 5v opiskelua ja häviää palkassa raksajätkälle. Jätkämeininki on ja pysyy raksalla. Katkeraksi se vetää kun uhteiskunnan elättinä opiskelee ja työelämä onkin jotain muuta mitä on uskoteltu.

    • HHahahahha

      Hahha Siivooja :D ^^^^ maailman halventavin duuni! Ne parakit ovat duunareitten käytössä ja ne tekee mitä haluu siellä, siivoo sä vaan ne lattiat ja ne kengätkin siirtyy siitä ilman sitä trukkia? Kas kun vähän kumarrut ja nostat ja sit heilautat sil mopillas alta ni on kaikilla hyvä mieli, vai ottaako maha vastaan kumartuessa?

    • kaikkityötärkeää.

      Kukahan se sinunkin paskas pesis parakista jos ei olis siivoojia.?

      Kyllä muuten on viime viikkoina haissut ikävälle työmaaparakeissa. Peskäähän nyt edes viikonloppuna työvaatteenne ettei pyörrytä hajuun.

    • siivooja akka

      Taas täytyy kysyä mikä siinä on niin vaikeeta rutistaa pahvilaatikot pieneksi ennen kuin ne laitetaan sinne roskamersuun, vaivaako tyhmyys vai yksinkertaisuus.

    • Roskaväkeä

      Ne haiseekin pahalle.

    • frti7hj

      Pahimpia on virolaiset ja venäläiset raksatyöntekijät, ei onnistu edes parvekkeiden maalaus.Työn jälki on hirveetä, miksi suomalaiset firmat palkkaa niitä kun kaiken joutuu tekemään uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe