onko ketään kuka haluaisi tehdä tarot tulkinnan minulle?

ell6

Meillä meni erinäisistä syistä vuosia sitten parhaimman ystäväni kanssa välit poikki, näkeekö korteista mitän mahtaa käydä saadaanko asit taas rullaamaan ja sovittua?
-kiitos-

4

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ell6

      Kstsoisiko joku?

    • totta 1

      Korteista ei näe muuta kuin mikä kortti on ulkoasultaan.
      Tarot korttien käyttö on aivotoiminnan harhoja .

      • 4 Smile

        Totta 1,

        Hyvä pointti ;)
        Näen.., että ulkona paistaa aurinko. Onkohan sekin aivotoiminnan harhoja..


    • 4 Smile

      Mennyt
      Niin.., kovasti oletkin halunnut että harmonia palautuisi ja saisit sopusointua/sovintoa. Kovasti oot miettinyt tulevaisuuden suunnitelmiasi ja peräti onnellinenkin olet ollut uudesta mahdollisuudesta, joka sinulle on tarjoiltu ja kevein askelin olet polkuasi taivaltanut.

      Nyt
      Tässä on joku juttu mikä liittyy selkäs takana puuhasteluun ja siinä nyt tapahtuu iso muutos. Kuoleman kortti myös tahtoo neuvoa sitä, että se mikä on ollutta ja mennyttä - antaa olla. Luo katseesi uuiin ajatuksiin. Jotenkin tässä nyt kumminkin tuo ihminen on vallannut ajatuksesi täysin ja jotenkin tähän juttuun liittyy myös aineelliset asiat ja koko tää kombinaatio ahistaa sua, saa aikaan erittäinkin paljon liikehdintää - horjuttaen tasapainoasi.

      Tulee
      Menestystä ja vaaleahko nainen, muutosten tuulet ovat jo alkaneet puhaltaa ja pikkusen joudutkin asettelemaan arvojasi uudelleen, mitä tulee kotiasioihisi. Täällä on joku ristiverinen nainen ja jotakin, joka saa sut suuttumaan.
      Tosiasioitten hyväksymistä ja se, että sun pitää tehä valintoja - jäytää ajatuksiasi aikalailla. Sit sulle tullaan ehdottelemaan jotain ja se vie sut keskelle kilpailutilannetta. Uutisia rahasopimusasioihin liittyen.
      Onnistumisen avaimet on sinulla ja viestejä alkaa sadella ja täällä on nyt joku vaalea aikuinen mies, jonka kanssa koet olevasi erittäinkin paljon samoilla aallon taajuuksilla, et mahda sille mitään, että tää juttu vie sut keskelle haasteellisinta aikaa.
      Joku harvemmin tavattu ristiverinen mies, johon kovinkin luottanut olet - pilviverhon aurinkosi eteen heittää joku nainen ja tätä sitten alat pohtia - pohtimasta päästyäsikin ja se saattaa sinulle olla erittäinkin ravistelevaa aikaa.
      Mitä tulee sitten taas sydämen asioihin, sulle tulee täysin puskista joku juttu, johonkin kypsään ikään ehtineestä naisesta ja koet tän asian kyllä aika vaikeana, mutta kaikelle on oma aikansa ja vaikka perin tyytymätön oletkin - löydät kyllä vakautesikin ennenpitkää.
      Työ/opiskeluasioissa tulee joku juttu, jossain sinulle erittäinkin läheisessä ystävässä, jota sun on kyllä aika vaikea mieltää todeksi. Kysyy aika paljon voimia, kun maailmalta kiirii uutisia, joitten takia alat vaatimaan sitä mikä oikein on ja lopulta.., onnistutkin siinä.
      Sua stressaa se, että sun pitää osata ratkaista mitä teet, vaalean aikuisen miehen suhteen, Tässä kun on kyseessä joko ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli ja kun häly ympäriltäsi laantuu, vaivut ajatuksiisi ja alat pohtia, oisko aika päästää irti. Tajuat, että tuo juttu, joka ei mennyt ihan niinkun oisit halunnut - siit edelleen paljastuu jotain ja jo kun ajattelit että sulla on kaikki syy iloitakin ratkaisuistasi - tulee jotain jonka takia taas haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa ja tää nimenomaan liittyy kotiasioihin ja johonkin jo pitkään jatkuneeseen juttuun. Jokin viesti tulossa myös ja nyt on oltava topakkana ja tehtävä lujasti töitä. Jokin yllättää sut täysin ja vaikka ajattelit, että oot selättänyt jo pahimman - tarvit nyt lujaa tahtoa, kun jossain jutussa missä oot kokenu pikkusen jäänees ulkopuoliseksi - jotakin on tulossa vääjäämättä ja se herättelee toiveikkuuttasi, mutta tää on vain hetken hengähdystauko..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe