Edullinen viikon rantaloma heinä-elo-syyskuu

tecla

42 wee reipas sporttinen nainen vailla samanhenkistä reissuseuraa. Kohteella ei niin väliä, kunhan johonkin lähtisi. En juuri rannalla makoile, vaan ennemminkin kuljeksisin ympäriinsä ja sitten aina välillä hyvää ruokaa jne. Aamulenkkiä ja patikkareissuakaan en pistäisi pahakseni.

10

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tecla

      Täsmennettäköön, että arvostan suuresti myös lasillista viiniä, oli sitten siesta-aika tai illallinen, eli tarkoitus ei ole suinkaan spurttailla pitkin katuja niska limassa, vaan sellaista rentoa hengailua ja ihmettelyä.

    • reissahdus

      Käviskö Malta, elokuun puolivälin jälkeen? En aamulenkkeile, mutta tutustun paikkoihin mieluusti kävellen. Olen about ikäisesi mies.

    • eemeli50v

      no mut siirrä loma marraskuulle ,,nii lähen seuraksi...

    • sakari49

      Kävisikö viikko 33 ja Mallorca. Seuraksi 50 vuotias sporttinen mies?

    • Lucymaud

      Hei Tecla! Täällä olisi samanikäinen nainen myös matkaseuraa vailla :) Lomailen heinäkuun puolesta välistä eteenpäin. Kirjoittele suoraan: [email protected]

    • lahdesta

      Täällä olisi saman ikäinen matkaseuraa kaipaava nainen.viikon loma olisi hyvä,matkaseuraa en ole nyt kavereista saanut ja sinkkuna tämä suomen jatkuva sade rupeaa masentamaan.tykkään hyvästä ruuasta ja parista lasista viiniä.ja reissussa parasta just paikkojen tutkailu.

      • Ramboliina

        Hei sinä lahdesta, minäkin olen Lahden seudulta vailla matkaseuraa. Olen siis 37 vuotias nainen. Loma alkaa parin viikon päästä ja sinä aikana olisi mukava päästä reissuun. Minulle käy kaupunkilomat, rantakohteet jos siellä on jotakin nähtävyyksiäkin, roadtrip yms. Baareissa en juuri viihdy mutta ruoan kanssa paikalliset viinit maistuvat, ja mielelläni tutustun paikalliseen elämään ja seutuun myös vuokra-autolla.


    • holatus

      30 v sporttinen samanhenkinen nainen, joka viihtyy myös rannalla, etsii äkkilähtö seuraa lämpimään mahd. pian. Espanja tai Kreikka kiinnostaa.

      • Lomalle

        Moro! Jos matkaseuraa vailla niin eikun postia tulemaan, katellaan sitten lisää:) Olen reissuun lähdössä elokuun vikoina päivinä. Taatusti hyvää seuraa;) [email protected].


    • Moi!
      Katso ilmoitukseni Kroatia -keskustelussa (jätetty jokunen päivä sitten) - tarjolla mahdollisuus kierrellä Kroatian lumoavaa saaristoa. Luvassa kristallin kirkkaat, puhtaat ja lämpimät vedet, historiaa, pieniä ja suurempia kyliä, hyviä illallisia, maukkaita paikallisia viinejä sekä huippuvarusteltu pursi kokeneella kipparilla. Myös pariskunnat tervetulleita.
      (suunniltelmissa oli lähteä tällä kertaa yksin, mutta se onkin kiellettyä, joten tarvitsen minimmissään yhden upeita kokemuksia haluavan "gastin").

      Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Ajankohta olisi syyskuun vika, tai lokakuun eka viikko - hieman riippuen lentojen saatavuudesta. Lennot Splittiin (myös Dubrovnik mahdollinen). Veneestä ei koidu kustannuksia. Juoksevat kulut (satamaksut yms) jaetaan. Lisäksi pieni maksu llinavvaateista ja pyyhkeistä, venee siivouksesta ja jollasta.

      Yhteystiedot löytyvät mainitsemastani Kroatia-säikeestä.

      Kuulumisiin,
      -S

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      262
      2876
    2. 197
      2832
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      67
      2405
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      208
      1896
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1172
    Aihe