kesälahti cruising

pettynyt10

Mitä mieltä tapahtumasta?

11

189

Vastaukset

 • Enpäs tiedä kun en moisesta varmaan oo kuullukkaa? Mutta eipähän siinä, varmasti on jonkunlainen, tai sitten ei?
  Näitähän voi kilipailuttaa, ostat sitten Keijokaiselta kasisatasen perämoottorin kympillä, niin lähtee paremmin? Tai käyt Kaikkosen kahvihuoneella katastuttamassa hammaskalustoo uuteen uskoon, nii jotta parempikin kahvi pysyy hengissä hampaissa? Mutta sikäli jotta ei, kuitenkin, että voisi olla mahdollistakin, että ei.
  Ehkä se on, mutta eikö sitä kuitenkaan tiedä? Myyntimies Mynttinen kertoo asiasta ehkä jossain tulevaisuudessa paremmin, mikäli sikäli kiireiltään kerkiää?

  Terveisin asiaomaisvirankantajaputkimies Persjärvi-Kytökorpi kuusen alla

 • Tämän vuoden voittoauto on kyllä ihan paska! Tuommonen volskin romu. Voi vittu. Ihan paska tapahtuma.

  • Niin olen kuullu että ens kesänä porukka ei mene kun hermostui wolskin voitosta. Siellä kun olis ollu hienojakin autoja!


 • Juu sillon voitti sen lihavan pojan wolski.

 • Tapahtuma kuihtuu vuosi vuodelta. Ei kannata mennä näköjään enää. Ei mitään ohjelmaakaan ole ja autot seisoo vaan sen 6 tuntia paikallaan ja kaikki ihan ulalla mitä tapahtuu.

 • Puolet jäi kiertoajelusta paitsi, koska lähti liikenteeseen ennen aikojaan mitä oli ilmoitettu. Muutamia hassuja autoja paikalla, ei toinna enää mennä. Ennemmin osallistuu Puruveden ympäriajoon joka on suunniteltu sentää huolella. Tuossa Kesälahden tapahtumassa ei ole tosiaan päätä eikä häntää ilma mitään ohjelmaa, sama kun veisi autot johonkin torille vaan päiväksi seisomaan

  • Joo en kyllä enää mene itsekkään tuonne. Tosiaan autot ovat vaan parkissa ja musiikki soi. Joutavia romukauppiaita myymässä ylihintaan aivan turhaa moskaa. Ei ole edes vanhojen autojen osia myytävänä vaan jotain pulttia/mutteria ja rihkamaa... Kaiken huippu kun "kylärinki" lähtee omia aikojaan liikenteeseen. Tapahtumaa mainosetaan monipäiväisenä mutta tosiasiassa siellä ei ole perjantaina ja sunnuntaina kun nuo romukauppiaat paikalla. Lauantain "päätapahtuma" on se kun autot seisoo parkissa ja voit äänestää mieleistäsi autoa... siinä lyhyesti tuo tapahtuma, kun ei oikein muutakaan voi kertoa. Kannattaa ennemmin osallistua Vanhojen ajoneuvojen Puruveden ympäriajoon mikä on samaan aikaan. Tarkat kellonajat ja hienosti suunniteltu tapahtuma tämä jälkeen mainittu


  • Kyllä tapahtuma on kuihtumassa, tänä vuonna ei tainnut olla edes kiertoajelua. Puolet autoista hävisi jo parintunnin jälkeen . Paikalla sijaitsevan kievarin toimintaan todella pettyneitä ruokaa sai odotella kauan ja sekään ei ollut maukasta.


 • Kylläpä oli taas paska tapahtuma, hassut toistakymmentä autoa (samat joka vuosi, ilmeisesti kylän omien poikien). Autot seisoo vaan parkissa eikä ole mitään ohjelmaa. Ilmeisesti moni sai tarpeekseen ja lähti heti alkumetreillä autoineen pois. Kylärinkiä ei edes ajettu ja missään ei ilmoitettu voittaja autoa... Kaiken huippu kun viereisen ravintolan tummahipiäinen omistaja käski makkaranpaistajat painumaan vi**uun... Tapahtuman järjestäjä sössötti humalassa mikrofoniin. Ei kannata ainakaan lapsien kanssa käydä edes kattomassa

 • Joo, kylläpä oli taas huonosti järjestelty tapahtuma ja siellä oli tänä vuonna mukamas jotain pin-up tyttöjä mut eipä niitäkään näkynyt järjestäjä tosiaan oli humalassa jo päivällä ja pyöri kun orava puutarhassa siellä, ei mitään tolkkua missään enää. Tulimme itsekin paikanpäälle pidemmän matkan päästä ja luulimme että olisi parempi tapahtuma mutta ei. Suuri pettymys tapahtumaan ja tapahtuman järjestäjään.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1191
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  893
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  21
  453
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  422