Koulussa oppii...

Vonkamies

Olin keskikoulun viimeisellä luokalla. Menossa oli päivän viimeinen tunti, biologiaa ja kasvioppia, eikä olisi voinut vähempää kiinnostaa. Haukottelin ja tuijotin edessäni istuvan Raijan persettä. Kaluni sykki kovana farkuissani kun kuvittelin millaista olisi harrastaa Raijan kanssa sellaista mitä olin Jallusta lukenut. Olin pohjattoman ihastunut Raijaan ja siksi olinkin valinnut istumapaikan hänen takaansa. Ikävä kyllä Raija ei ollut kiinnostunut minusta, enkä ujona poikana tiennyt miten lähestyisin häntä.

Lopulta kello soi ja ensimmäiset ryntäsivät saman tien ulos luokasta. Itse hidastelin tarkoituksella laukkuni pakkaamisessa koska kaluni pullisteli edelleen farkuissani, enkä halunnut kenenkään huomaavan noloa olotilaani. Odotin kunnes luokka oli tyhjentynyt ja lähdin sitten maleksimaan naulakoille päin. Kaikilla oli kiire jonnekin, joten minuun ei kiinnitetty mitään huomiota. Päästyäni naulakoille huomasin Heidin seisovan veskin ovella ja tuijottavan minua. Tajusin että hänen täytyi huomata farkuissani oleva kohouma ja tunsin punastuvani.

"Tuu tänne" hän komensi. Mietin mitä tekisin sillä en erityisemmin pitänyt hänestä, tai oikeammin, pelkäsin häntä. Heidi oli koulumme "kovis". Jäänyt kaksi kertaa luokalle, kiroili ja puhui revasta ja kyrvästä kuin raksamiehet konsanaan. Lisäksi hän liikkui porukoissa joista meikäläisen oli viisainta pysyä kaukana. En kuitenkaan halunnut näyttää pelkoani hänelle, joten maleksin välinpitämättömän oloisena hänen luokseen. "Mitä ny?" kysäisin karskimmin kuin tunsinkaan.

Heidi ei vastannut vaan veti minut vessaan ja lukitsi oven takanani. Olin todella hermostunut, vaikka tiesinkin ettei hän fyysisesti mahtaisi minulle mitään. Samassa Heidi painautui syliini ja tunsin pehmeät, kosteat huulet omiani vasten. Hänen kielensä porautui kiihkeästi suuhuni samalla kun tunsin hänen kätensä laskeutuvan farkkujeni kohoumalle. Tällaista tunnetta en ollut ennen kokenut. Intohimo valtasi minut täysin. Vastasin kiihkeästi hänen suudelmaansa ja olin laueta housuihini Heidin hieroessa farkkujeni kohoumaa.

"Haluuksä naida?" Heidi kysyi käheästi. Nyökkäsin kiihkoissani, vaikka olinkin fantasioissani kuvitellut että Raija tulisi olemaan ensimmäiseni. Heidi näykki hampaillaan huuliani samalla kun tunsin hänen avaavan farkkujani. Housuni tipahtivat nilkkoihin ja tunsin Heidin viileän käden kiertyvän kullini ympärille. Nytkähdin ja tunsin kuinka minulta tuli. Spermani lensivät suoraan Heidin paidalle ja housuille.

Olin todella nolona ja harmissani siitä etten näköjään pääsisikään poikuudestani. Heidi kirota pärskäytti, istahti sitten pöntölle ja nappasi veltostuvan kaluni suuhunsa. Tunsin hänen pehmeät huulensa, jotka äsken olivat suudelleet omiani, kaluni ympärillä samalla kun hän varovasti hieroi kiveksiäni. Kaluni otti asennon alle aikayksikön ja pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa. Heidi ilmeisesti pelkäsi samaa, sillä hän lopetti imemisen, nousi, vetäisi housunsa alas, kääntyi nojaamaan pönttöä vasten ja pyllisti minua päin. Olin aivan kiihkoissani. Siinä se nyt oli, aito paljas pillu suoraan edessäni kuin hopeavadilla tarjottuna. En vain ollut aivan varma mihin koloon minun pitäisi kaluani tyrkkiä. Onneksi Heidi tarttui kulliini ja ohjasi sen oikeaan osoitteeseen. Hänen pillunsa suorastaan imaisi kullini sisäänsä. Olin kuvitellut että kullia joutuu työntämään pilluun lähes väkisin, mutta kullini upposi hänen pilluunsa kahvaa myöten kuin kuuma veitsi voihin samalla kun pillunesteet purskahtivat reisilleni. Enpä ollut arvannut että naiminen on näin märkää touhua.

Olin innoissani ja kiihkoissani. Viimeinkin kullini oli naisen pillussa ja nussin tätä ihan oikeasti. Varovasti aloin nytkyttämään kulliani Heidin pillussa. "kovempaa, ooooohhhh, kovempaa, nai mua kunnolla". Heidi vikisi ja minä tein työtä käskettynä. Tartuin kunnolla Heidin perseestä kiinni ja aloin runnomaan kyrpääni hänen pilluunsa niin että litisi. Heidi voihki ja pyöritti persettään työntäen sitä aina välillä minua päin. Lopulta en enää kestänyt vaan tyrkkäsin kyrpäni niin syvälle kuin sain ja laskin spermani hänen sisäänsä. Irtauduin Heidistä ja pyyhkäisin kaluni vessapaperiin ennen kuin sulloin sen takaisin farkkuihini. Heidi moiskautti minulle nopean suukon ja työnsi minut sitten ulos vessasta. "Mee ny, ettei meitä nähdä yhdessä." Viimeisenä jäi mieleeni muistikuva Heidistä housut riettaasti polvissa nesteiden valuessa pitkin reisiä. Mietin pitäisikö minun jäädä odottamaan häntä, mutta sitten huomasin siivoojan joka tuijotti minua oudon näköisenä. Tunsin taas punastuvani, nappasin takkini ja lähdin.

Seuraavina päivinä unelmoin vain siitä miten pääsisin taas naimaan Heidiä, mutta hän vältteli minua ja liikkui taas samoissa porukoissa joihin minulla ei ollut asiaa. Pian Heidi jäi sairaslomalle ja sain kauhukseni kuulla että hän oli pamahtanut paksuksi. Seuraavat viikot olivatkin sitten puhdasta helvettiä. En tosiaankaan halunnut isäksi, eikä minulla ollut varaa aborttiin. Ja kun vanhempani saisivat kuulla siitä niin... Onneksi pian ilmeni että eräs lukiolaispoika oli tunnustanut isyytensä ja Heidin ja minun juttu jäisi ikuiseksi salaisuudeksi.

1

9277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Spurt

      Aika ihana tapahtuma... Hyvä hyvä.. Minkä ikänen sä nykyään oot?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe