Koulussa oppii...

Vonkamies

Olin keskikoulun viimeisellä luokalla. Menossa oli päivän viimeinen tunti, biologiaa ja kasvioppia, eikä olisi voinut vähempää kiinnostaa. Haukottelin ja tuijotin edessäni istuvan Raijan persettä. Kaluni sykki kovana farkuissani kun kuvittelin millaista olisi harrastaa Raijan kanssa sellaista mitä olin Jallusta lukenut. Olin pohjattoman ihastunut Raijaan ja siksi olinkin valinnut istumapaikan hänen takaansa. Ikävä kyllä Raija ei ollut kiinnostunut minusta, enkä ujona poikana tiennyt miten lähestyisin häntä.

Lopulta kello soi ja ensimmäiset ryntäsivät saman tien ulos luokasta. Itse hidastelin tarkoituksella laukkuni pakkaamisessa koska kaluni pullisteli edelleen farkuissani, enkä halunnut kenenkään huomaavan noloa olotilaani. Odotin kunnes luokka oli tyhjentynyt ja lähdin sitten maleksimaan naulakoille päin. Kaikilla oli kiire jonnekin, joten minuun ei kiinnitetty mitään huomiota. Päästyäni naulakoille huomasin Heidin seisovan veskin ovella ja tuijottavan minua. Tajusin että hänen täytyi huomata farkuissani oleva kohouma ja tunsin punastuvani.

"Tuu tänne" hän komensi. Mietin mitä tekisin sillä en erityisemmin pitänyt hänestä, tai oikeammin, pelkäsin häntä. Heidi oli koulumme "kovis". Jäänyt kaksi kertaa luokalle, kiroili ja puhui revasta ja kyrvästä kuin raksamiehet konsanaan. Lisäksi hän liikkui porukoissa joista meikäläisen oli viisainta pysyä kaukana. En kuitenkaan halunnut näyttää pelkoani hänelle, joten maleksin välinpitämättömän oloisena hänen luokseen. "Mitä ny?" kysäisin karskimmin kuin tunsinkaan.

Heidi ei vastannut vaan veti minut vessaan ja lukitsi oven takanani. Olin todella hermostunut, vaikka tiesinkin ettei hän fyysisesti mahtaisi minulle mitään. Samassa Heidi painautui syliini ja tunsin pehmeät, kosteat huulet omiani vasten. Hänen kielensä porautui kiihkeästi suuhuni samalla kun tunsin hänen kätensä laskeutuvan farkkujeni kohoumalle. Tällaista tunnetta en ollut ennen kokenut. Intohimo valtasi minut täysin. Vastasin kiihkeästi hänen suudelmaansa ja olin laueta housuihini Heidin hieroessa farkkujeni kohoumaa.

"Haluuksä naida?" Heidi kysyi käheästi. Nyökkäsin kiihkoissani, vaikka olinkin fantasioissani kuvitellut että Raija tulisi olemaan ensimmäiseni. Heidi näykki hampaillaan huuliani samalla kun tunsin hänen avaavan farkkujani. Housuni tipahtivat nilkkoihin ja tunsin Heidin viileän käden kiertyvän kullini ympärille. Nytkähdin ja tunsin kuinka minulta tuli. Spermani lensivät suoraan Heidin paidalle ja housuille.

Olin todella nolona ja harmissani siitä etten näköjään pääsisikään poikuudestani. Heidi kirota pärskäytti, istahti sitten pöntölle ja nappasi veltostuvan kaluni suuhunsa. Tunsin hänen pehmeät huulensa, jotka äsken olivat suudelleet omiani, kaluni ympärillä samalla kun hän varovasti hieroi kiveksiäni. Kaluni otti asennon alle aikayksikön ja pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa. Heidi ilmeisesti pelkäsi samaa, sillä hän lopetti imemisen, nousi, vetäisi housunsa alas, kääntyi nojaamaan pönttöä vasten ja pyllisti minua päin. Olin aivan kiihkoissani. Siinä se nyt oli, aito paljas pillu suoraan edessäni kuin hopeavadilla tarjottuna. En vain ollut aivan varma mihin koloon minun pitäisi kaluani tyrkkiä. Onneksi Heidi tarttui kulliini ja ohjasi sen oikeaan osoitteeseen. Hänen pillunsa suorastaan imaisi kullini sisäänsä. Olin kuvitellut että kullia joutuu työntämään pilluun lähes väkisin, mutta kullini upposi hänen pilluunsa kahvaa myöten kuin kuuma veitsi voihin samalla kun pillunesteet purskahtivat reisilleni. Enpä ollut arvannut että naiminen on näin märkää touhua.

Olin innoissani ja kiihkoissani. Viimeinkin kullini oli naisen pillussa ja nussin tätä ihan oikeasti. Varovasti aloin nytkyttämään kulliani Heidin pillussa. "kovempaa, ooooohhhh, kovempaa, nai mua kunnolla". Heidi vikisi ja minä tein työtä käskettynä. Tartuin kunnolla Heidin perseestä kiinni ja aloin runnomaan kyrpääni hänen pilluunsa niin että litisi. Heidi voihki ja pyöritti persettään työntäen sitä aina välillä minua päin. Lopulta en enää kestänyt vaan tyrkkäsin kyrpäni niin syvälle kuin sain ja laskin spermani hänen sisäänsä. Irtauduin Heidistä ja pyyhkäisin kaluni vessapaperiin ennen kuin sulloin sen takaisin farkkuihini. Heidi moiskautti minulle nopean suukon ja työnsi minut sitten ulos vessasta. "Mee ny, ettei meitä nähdä yhdessä." Viimeisenä jäi mieleeni muistikuva Heidistä housut riettaasti polvissa nesteiden valuessa pitkin reisiä. Mietin pitäisikö minun jäädä odottamaan häntä, mutta sitten huomasin siivoojan joka tuijotti minua oudon näköisenä. Tunsin taas punastuvani, nappasin takkini ja lähdin.

Seuraavina päivinä unelmoin vain siitä miten pääsisin taas naimaan Heidiä, mutta hän vältteli minua ja liikkui taas samoissa porukoissa joihin minulla ei ollut asiaa. Pian Heidi jäi sairaslomalle ja sain kauhukseni kuulla että hän oli pamahtanut paksuksi. Seuraavat viikot olivatkin sitten puhdasta helvettiä. En tosiaankaan halunnut isäksi, eikä minulla ollut varaa aborttiin. Ja kun vanhempani saisivat kuulla siitä niin... Onneksi pian ilmeni että eräs lukiolaispoika oli tunnustanut isyytensä ja Heidin ja minun juttu jäisi ikuiseksi salaisuudeksi.

1

9363

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Spurt

   Aika ihana tapahtuma... Hyvä hyvä.. Minkä ikänen sä nykyään oot?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2104
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1903
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   143
   1586
  4. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   105
   1164
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   155
   1146
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1084
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   921
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   57
   830
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   821
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   789
  Aihe