Rakkauteni Egyptiin

28x...

on herännyt uudelleen. Ählämien muslimiveljien pomot on heitety tyrmiin ja toivottavasti moni heistä menettää päänsä. Egyptissä kuolemantuomio toimeenpannaan hirttämällä. Asianmukaisesti lavalla toimitettava hirttäminen toteutetaan vastapainoa käyttämällä. Pyöveli voi painoa rukkaamalla toteuttaa hirton niin että rikollisen pää irtoaa ruumiista. Silloin veri lentää aivankuin teloitettava oli mielenosoituksissaan toivonutkin. Täytyy myös toivoa että mahmutin katsotaan kärsineen marttyyrikuolon koska silloin häntä odottaa 77 neitsyttä paratiisissa. Älkää naurako sillä tämä on täyttä totta ja vieläkin itsemurhapommittajille tätä samaa mantraa toistetaan. Ei ihme ettei vapaaehtoisista ole puutetta...
Yhtäkaikki; nyt on maassa rauha. Kiitos armeijan joka osoitti jälleen kerran että väkivaltakoneisto murtaa tyhmät humanistit ja turhan paskan uskontojen jauhajat.

4

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :( =28x

      Ote toisessa keskusteluketjussa julkaisemastasi tekstistä:

      " Eihän tällaisten asioiden pitäisi järkyttää mielenrauhaa lainkaan. Täysipäisyyden merkki on mielen hallinta ja älykkyys puntaroida asioita."

      Sinun tekstisi yleisesti eivät ole osoitus mielenhallinnasta saatikka sitten älykkyydestä. Onko niin, että sinulla ei ole sosiaalista elämää kuin internetissä ja Thaimaassa. Voisitko mitenkään harkita sitä, että lopettaisit kirjoittelut tänne Suomi24:än? Kirjoituksesi ovat niin usein aiheittaneet minulle ja tuhansille muille pahaa mieltä, että olisin onnellinen, että sinun tekstejäsi ei julkaistaisi enää ikinä yhtään missään! Kiitos ja hyvästi!

    • 28x...

      Hyvä ystävä!
      Kiitän kiinnostuksesta kirjoitelmiini mitkä eivät varmasti kaikkia miellytä. Todisteena mainitsemasi "tuhannet ihmiset", kukas nyt ne on laskenut? Lainaan itseäni:
      "Eihän tällaisten asioiden pitäisi järkyttää mielenrauhaa lainkaan. Täysipäisyyden merkki on hallinta ja älykkyys puntaroida asioita".

      Olinpahan jälleen löytänyt totuuden jyvän jota mielikseni toistelen. Itse et nyt paneutunut Egyptiin, sen ongelmiin etkä matkailuun millään tavalla vaan keskityit ainoastaan haukkumaan anonyymiä persoonaani mikä on naurettavaa. Arvostelit sosiaalisen elämäni puutetta ja ehkä yleisiä ongelmiani. Kirjoitan kuitenkin nettiin ainoastaan sadasosan siitä mitä arvoisa pääministerimme.
      Hänelläkin riittää aikaa myös sosiaaliselle elämälle.

      Olen pyrkinyt tuomaan esille Egyptin epäkohtia. Niitä nyt riittää pilvin pimein, en ole raapaissut kuin pintaa. Halutessani voin kirjoittaa niin seikkaperäisesti että heikkopäiset oksentavat. Olen kuitenkin pyrkinyt hienovaraisuuteen sekä varjelemaan tulevien turistien henkiä, joita muslimit ovat tappaneet satoja.
      Ymmärrän kuitenkin motiivisi jotka varmasti liittyvät matkailualalle. Olen iloinen jokaisesta säästyneestä turistin hengestä.

      Tekstieni esilletuontia ei voi yksi matka- agentti estää; puret omaa nilkkaasi!
      Kiitoksia kritiikistä. Hyvästit ovat turhia sillä täällähän jälleen tapaamme !

      • lilli 25v

        Herra 28x, jatka samaan tahtiin, minä ainakin tykkään kommenteistasi. Totuutta eivät kaikki siedä, mutta se on heidän ongelmansa. Ihanaa kesän jatkoa 28x!


    • 28x...

      Voi kun kivaa kun sinustakin kuulee lilli- hyvä ! Muistaakseni olet nyt siellä Kairossa ihan pidemmänkin ajan? Olisi mukavaa kuulla pikku kertomuksiasi jokapäiväisestä elämästäsi siellä naisen silmin katsottuna. Lähinnä kiinnostaa naisten turvallisuus tänä päivänä jos kaduilla yksin vaeltaa. Tiedän kyllä että saa olla rauhassa jos pukeutuu kokomustaan pää peitettynä. Katurauhaa ei ole missään musumaassa poislukien tietenkin turistiloukot. Pistäisitkö pikku tarinantynkää kuulumaan koska ne varmasti kiinnostaisivat näitä tuhansia.

      Kun olin siellä viimeksi ex- vaimoni kanssa niin tunsin itseni lähinnä turvamieheksi. Paikallisten mahmuttien käytös hipoi sietorajoja. Järkyttävän härskiä käytöstä. Luojan kiitos etten osaa arabiaa; silloin olisin varmasti joutunut vaikeuksiin suorittamistani pahoinpitelyistä.

      Yhtä kaikki maassa on nyt ainakin toistaiseksi rauha mikä suo kristityille hetken hengähdystaon. Pinnan alla kuitenkin kytee edelleen ja räjähtää ties milloin. Mielestäni on mukavaa että suomi- mammat pääsevät nyt taas turvallisesti matkustamaan rakastamaansa Hurghadaan, syvä lempeä hymy on on naamallani kun heitä siellä ajattelen lekottelemassa ja suomen kesässä jäykistyneitä niveliään norjistelemassa.

      Enhän minä maata voi sanoa vihaavani, haluan vain puuttua hirvittäviin vääryyksiin ja epäkohtiin mitä muslimiveljeskunta harjoittaa kristittyjä kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe