Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nyt alkoi kesäloma!

Kanto.

Kuudes kesäloma Ladalla. Elikkä se tarkoittaa lomaa kesällä. Ei autonkorjuuta niin kuin muiden autojen kanssa oli jokainen kesä, jotta niillä pystyi jouluun asti ajamaan. Kyllä se Suomi kierretään taasen ympäri, kun minulla on se että suosi Suomalaista aina mielessä. Loma budjetti on pienempi kuin muilla, sitä ei vaan tahota uskoa kun työpaikalla kertoo kuinka vähällä rahalla lomaillaan koko lomanajan. Työkaverit joilla on noita länsikulkimia menopeleinä ovat kertoneet myös budjettinsa koon se on paljon suurempi kuin meidän perheellä. Ja kun se vieläkin paisuu siitä kun tulee niitä yllättäviä remontteja autoihinsa.Hyvää kesälomaa kaikille Ladanomistajille ja pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä muiden autojenomistajille.

7

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eurosamara.

      Tänä aamuna seisoi hieno vaalean vihreä 110, prisman parkkipaikalla. Autosta nousi pariskunta parin pienen Lapsen kanssa. Kaikki olivat iloisella päällä,nauroivat. Menin ajatuksissani parivuosikymmentä taaksepäin,aikaan kun Itsellä oli Lapset pieniä,kesäloman alku,ja Lada. Tuli ihan haikea mieli.
      No,onneksi on vielä Lada,ja loma.
      Mukavaa lomaa kaikille!

    • Runko.

      Näin viime kuussa Ladan. Sillä ajoi tyypillinen ladisti, kasikymppinen mies. Kukahan hänenkin Ladaansa enää korjaa joka päivä? Itse ei pysty, eikä korjaamoa voi käyttää, koska auto on arvoton ja sen korjaaminen korjaamolla maksaisi ainakin 10000 euroa vuodessa. Ilmeisesti joku sukulainen on nyt sijaiskärsijänä loppuajan.

      • lörssen

        Ole huoleti. Sillä ajaa Ladan onnellinen omistaja huolettomia kilometrejä. Korjailuun ei ole syytä ... miksi ihmeessä olisi ?Tässäkin tapauksessa kyseessä on vain sinun virheellinen tulkintasi asiassa. Syyn me kaikki täällä tiedämme ... sienet ... sienet ... sienet.


      • Kanto.

        Arvotontakin Ladaa voi korjata ja kannattaakin korjata, mutta arvotonta länsikuljinta ei kannata korjata. Arvotton Lada pelaa montavuotta mutta länsikuljin ei pellaa vaikka sillä olisikin ihan luonnollista arvoa puhumattakaan arvottomasta arvosta.


      • Runko.
        Kanto. kirjoitti:

        Arvotontakin Ladaa voi korjata ja kannattaakin korjata, mutta arvotonta länsikuljinta ei kannata korjata. Arvotton Lada pelaa montavuotta mutta länsikuljin ei pellaa vaikka sillä olisikin ihan luonnollista arvoa puhumattakaan arvottomasta arvosta.

        Jokapäiväistä korjausta vaativaa Ladaa ei olisi kannattanut korjata edes uutena. Sääliksi kävi tätäkin vanhaa miestä. Ladan takia hän on ollut työttömänä köyhänä sosiaalitoimiston vakioasiakkaana jo vuosikymmeniä. Viimeiset vuodetkin menevät Ladasta kärsien ainaisena pennittömänä.

        Jos hän olisi ostanut jo nuorena oikean auto, hän olisi nyt varakas ja huoleton ja voisi nautiia viimeisistä vuositaan.


    • ukm 65

      Kansalaisaloite ladan tuonti on aloitettava uudelleen saadaan suomi pyörilleen .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe